2013 januári babák (beszélgetés)
Jaj, mindig történnie kell valaminek :S
Nagyon sajnálom, megy a drukk ezerrel, hogy ne legyen semmi baj !!! Mindenképp jelentkezz, ha megvan az eredmény !
Próbálj megnyugodni tényleg. Épp most olvastam egy cikket a toxémiáról, és a stressz is bűnös a kialakulásában. Mindden rendben lesz!
Kitartást nektek és ha lehet, próbálj meg nem túl sokat stresszelni - bár ez most biztos nehéz, szorítunk nektek! :-)
Húúú, nem jó hírek. Reméljük minden rendben lesz, és még jó pár hétig egybe lehettek, és a te állapotod se romlik majd! Fel a fejjel! Minden oké lesz!
Sziasztok.
Nincsenek jó híreim! A hétfői vizeletemben 100g fehérje volt, a védőnő kedden nem talált de éjjel 170re felment a vérnyomásom és a mentő vitt be a korházba. Ahol közölte velem a fúorvos, hogy erős a gyanuja a toxemiának így csináltak egy csomó vizsgálatott. A vérkép holnapra lesz készen és 11re telefonálnom kell ha pozitiv a toxemia akkor bekell feküdnöm holnap délután, a szülésig illetve amíg biztonságosan bent tudják tartani a kicsilányt. Tehát elégé félünk.......
Nem irigyellek.:) Mi a terhességem elején költöztünk..nem tudtam mitől vagyok úgy kész..:))) Azt hittem elfáradtam csak.:D Aztán hopp egyszercsak beugrott, hogy hopp nekem meg nem jött meg.:)))
Mi ez a nagy csend? Szombaton költözünk... már nagyon tele vele a bugyrom :-(
Köszi :) január 18-ra . és te ?
Gratulálok! Mikorra vagy kiírva amúgy?
Nálunk is volt vesetágulat 28. héten de tegnap voltam az utolsó uh-n (32. hét) arra már azt mondta a doki hogy el is tűnt! Nekem babust 1550 g-ra mondta a doki és azt hogy minden tökéletes!
Igen, a férfiak ilyen téren jobbak..de a nők. Nekem a múltkor a laborban iszonyat tömeg volt, a papíokat turnusokban szedik be, és akik beadták, az a turnus mindig az ajtó előtt várakozik. És akkor jött egy ötven körüli hülye banya, akinek még a papírja se volt beadva, de odaállt a tömegbe és úgy elkezdett furakodni, hogy valahogy mellettem kötött ki..de már rendesen szinte rám volt mászva. Na hát én persze szóltam, hogy amíg nincs beadva a papírja hiába áll itt, úgyse látják el odabent, ha bebújik valahogy akkor se..és hozzátettem, hogy a papíját meg nem szedik be addig, amíg azok el nem mentek, akiknek már be van adva. És akkor beszólt, hogy azzal, ha ő arrébb megy, mitől lesz nekem jobb? Én meg persze visszaszóltam, hogy "mondjuk, nem fulladok meg"..persze szó szót követett, míg egy idős férfi arrébb nem parancsolta, hogy micsoda dolog az már, ahogy viselkedik, és nem veszi e észre magát,és, hogy mindenki hogy néz rá.
Sziasztok. Tegnap volt egy kellemes élményem, ami azt bizonyítja, hogy vannak még emberek, akik figyelembe veszik, ha kismama van a közelükben. Történt ugyanis, hogy mentem vérvételre meg cukorterhelésre tegnap reggel, iszonyatos sor állt, a labor az 1. emeleten van, a sor vége a földszinten kígyózott. Hívtam az orvosomat mitévő legyek, menjek-e először hozzá UH-ra, de éppen megbeszélés előtt állt, úgyhogy mondta, szóljak, h. várandós vagyok és rosszul érzem magam:-) Nem szeretek még terhesen sem mások elé pofátlankodni, de most muszáj volt. Az ajtóig, ahol a beutalókat szedik, elmentem és kinéztem egy jólszituált öregurat magamnak:-) Mondtam neki, h. ne haragudjon, de terhes vagyok és rosszul érzem magam, elé mehetnék-e. Azt mondta látja, és hogy természetesen. Senki nem zúgolódott mögötte, sőt, az előtte levő úriember is maga elé tessékelt és szólt az ő előtte álló idősebb nőnek, hogy engedjen már be. Biztattak, hogy menjek csak a sor elejére, de már azt a két embert, aki előttem állt, kibírtam. A biztonság kedvéért mikor végeztem, a hátsó folyosón távoztam, nehogy a tömeg meglincseljen:-) Mindenesetre nagyon jól esett a megértésük. Kívánok mindenkinek ilyen élményeket!
Nekem volt vér a vizeletemben pangásnál is.
Jaj, már nem emlékszem valaki írta, hogy szintén volt a bébikének vesetágulat, amit UH-on jeleztek. Vele mi van? Nálunk a múltkori UH-on (genetikain) azt mondták, hogy mivel bővel 1 cm alatt van, nem lesz semmi gond :-) csak érdekelne, hogy másoknál mi a helyzet e téren, bár gondolom ott is rendeződött :-)
Kicsit mérgelődök (már megint)... péntek-szombat költözünk át a párom lakásába, egy évig voltunk a jelenlegi helyen albérletben (addig az exe maradt ott), olyan koszosan vettük át annó a lakást, hogy 3 napig ketten takarítottunk, most meg a tulaj azon szórakozik, hogy ugye tudjuk, hogy tisztán kell átadni és a függönyökre is ráférne a mosás és a terasz.... és neki van egy jó kis takarítóbrigád ismerőse mert én úgyse tudok már takarítani.... Eszem elhagyom már csak azért se, felporszívozunk és felmosunk aztán kalap kabát. Ilyen köcsögöt, persze beszéltem a takarítókkal, mert a fülemre nyomta a telefont, de az új helyre hívtam őket :-)))
Szegényke... remélem nincs nagy baj, hamar túl lesz a nagyobbik :-) Nálunk a háziorvos (most felvetettem magam táppénzre) azt mondta, hogy jelentkezzek be előre és az asszisztens be fog hívni, mert a múltkor egy 38 (!) hetes kismamát nem engedtek előre... Hihetetlen... "Magyarország én így szeretem", hogy a klasszikus reklámot idézzem...
Én úgy tudom az nem jár vér vizeléssel.
Sziasztok, picifiam lebetegedet vihetem orvoshoz. Nem szívesen járok rendelőbe most nem szeretnék összeszedni semmit, de hát mit tegyek? Ráadásul 10re jön mostanában a doki 8.30 heléyett ha időre megyek várok egy csomót, ha nem akkor is mert multkor 23an voltak elöttem. bár az ajtóra ki van írva hogy a 6 éven aluli gyerekeket és a kismamákat előre kell engedni de eddig sem nagyon tették meg. Pláne hogy most gyereket is viszek. Ha valaki mégis előre engedne a többiek höbölögnek igy végül nem szokttam bemenni. Jó ha délre hazaérek és akkor már annyira éhesvagyok, hogy utközben veszek péksütit ha van még a boltba mert 9re elfogy lehet odafele veszek. szombaton 8.15kor már nem kaptunk kenyeret jó kis falu nem? Alapvettő dolgok nincsenek a boltba na jó nem húzom fel magam de amikor hétvégére nem tudsz tejet venni azért mégiscsak gáz nem? Lassan elindulunk hátha időben jön az orvos. igaz 20 perc alatt ott vagyunk. Strawberry gratula husisodik a picur :-) Már számolsz visszafele?
Tegnap voltam genetikain, Picimanó 1510gramm és 38 cm :D :D
Valószínűleg vesepangásod van. Ez elég gyakori terhességnél, a baba esetleg úgy helyezkedik, hogy nyomja a vesét.
Nekem is volt az elsőnél vesepangás.
Állitolag vese gondot. Majd csütörtökön megyek tanácsadásra akkor az orvos többet mond.
Sziasztok. Volt ma a védőnő nézet szívhangot oké teljesen de vér volt a vizeletembe méghozzá sok. A vérnyomásom is megint magas volt. A kezem örületesn fáj még krumplit sem tudtam puculni az ebédhez pedig 3ra jön haza a fiam. Lányok én tipikus első szülő nő vagyok ezt merem állítrani szerintem már teljesen kiakasztom a védőnőt :-) Mert ő lazán elment volna anélkül, hogy megmagyarázza a kijelentéseit azt mondja nekem: ejnye hát vér az van elégrendesen már most látszik , de más nincs szerencsére. És már pakolt is össze szépen.
Már több, mint 1000mg-ot szedek naponta. Minden más rendben van nálam eddig.
További ajánlott fórumok: