2013 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindenem fáj, és sokszor alig kapok levegőt. Nem alszom, és már kezd az agyamra menni, hogy akkora vagyok, mint egy bálna...33. héten járunk. És már alig várom hogy leteljen ez a pár hét, és letegyem a batyumat.
tényleg kihalt ... újabban az "arckönyvön" tevékenykedünk :DDDD
:DD 1 képem volt fent, még a terhesség legelejéről :) ott még hosszú volt a hajam, azóta pedig levágattam, szerintem ez lehetett megtévesztő :DDDDD
mindjárt feltöltöm azt is :)
Mi is alig akartuk elhinni!:))
Köszönöm!:)
Három fiú után "végre" kislány? :-) Gratula!
Te az a Strawberry vagy? Nem is így emlékszem rád a fotókról.:)
Egy ideig írogattam oda is, de valahogy szépen lassan kihalt az a fórum. Mostanában meg már nem nézegetem.
Sziasztok! Marika gratula !
Ubilina, köszönöm kérdésed ma voltam. Igen oké minden fehérje sem volt és a múlt pénteki cukrom reggeli után 4.84 tudtam, hogy az a cukros löty nyomta meg. Én nagyon kevés cukrot eszek mert már korában észre vettem, hogy nem tolerálja jól a szervezetem. Baba ma keveset mozgott de azért többször is 1-2 kicsit. A vérnyomásom stabil, a diéte nehezen megy. Többet most nem is tudok írni. Azért bekészültünk a babaágy a helyén és minden alakul ha be kellene mennem.
Sziasztok!Csatlakozhatok?Én is januárra várom a pici lánykámat legutlosó uh szerint 1-re amúgy 4 re.
Ő lesz a 4-dik gyermekünk van 3 gyönyörű fiunk.Szép estét mindenkinek!
Szia!
Szerintem teljesen normális a babád összes mérete .:)
a miénk : (29+4-nél)
BPD: 78
mm
AC: 275
mm
FL: 61 mm
súly: 1510 gramm
hossz: 38 cm
azt mondta a doki, hogy minden normális, szóval ... :))
egyébként Te nem az az Esther78 vagy, aki a Tapasztalatok a terhesség alatt a 2. trimesztertől fórumon is írt egy ideig ? :))
Akkor lehet csak megszokásból mondja.:) Nem értem én sem, de az egyik ismerős anyukának is végig azt mondták mindhárom gyereknél, hogy nagy baba lesz, aztán 2és fél kilóval születtek, meg 50 cm alatt.:))
Nálam sajnos nem így van, mert 168 cm vagyok és jelenleg 107 kg. 108 kg-al kezdtem a terhességet, mondtam is tegnap a dokinak, hogy a legutóbbi mérlegelés szerint fogytam 2 kg-t az eddig felszedett 1-ből, de azt mondta hogy örüljek neki, és ne foglalkozzak ilyenekkel. Mondjuk az biztos rosszabb lenne ha híztam volna vagy 30 kg-ot. Ha a cukor miatt meg szénhidrát diétára leszek fogva, akkor meg szerintem még többet fogok fogyni.
Nekem mindig ezt mondták. Az első fiamnál is, aztán teljesen átlagos méretei voltak. Most is ezt mondják, holott teljesen átlagos, vagy némely mérete még kisebb is.:) Lehet hozzád képest találja egyelőre nagynak a doki. Én esetemben legalábbis így van.:)
Néztem én is, ezért nem értem miért mondta a doki hogy nagy. Súlybecslés szerint olyan 1600 gramm.
A linkben ott van, hogy a-magzat-meretei, az a betű előtt töröld ki a szóközt, úgy fog bejönni az oldal.
[link]
Ez alapján teljesen átlagos méretű a babád, nyugi.:)
Sziasztok! Tegnap voltunk vizsgálaton és ultrahangon a dokinál. 30. héten járunk. Nagyon jó volt látni a babát nagyon sokat nőtt mióta utoljára láttam. 9 hete volt utoljára ultrahang. Igaz hogy nem 3 vagy 4 d-s ultrahanggal néztük hanem csak simával, így elég elmosódott volt, de azért nagyjából lehetett látni. A doki szerint még mindig kislány. Azt mondta a doki hogy nagy baba. Nektek milyenek a méretek a 30. hét környékén? Nálunk BDP: 75 mm, AC: 270 mm, FL: 54 mm. Magas volt másodjára a terheléses cukor, úgyhogy nekem is kell menni vércukor profilra. Azt mondta a doki hogy vagy bemegyek ambulánsan és bent leszek egész nap, vagy ha kényelmesebben akarom akkor adnak ágyat, de akkor 3 nap kórház.
Nálunk is eltűnt szerencsére a vesetágulat a következő UH-ra :)
Bella, volt már heti "vizit"? Hogy vagytok?
Helló csajok! Ma léptünk a 34. hétbe :-) ez számomra egyebek mellett azt is jelenti, hogy lassan indul a para... Ti foglalkoztatok már "mélyebben" a szülés gondolatával, esetleg fejben már elképzeltétek, átéltétek, hogy mit és hogy "szeretnétek"? Nálunk apa felköti a gatyát, így apás szülés lesz, azt mondta, hogy nem fogja zavarni és mivel kettőnk közül eleve ő a nyugodtabb, biztos szükségem lesz rá, ezért bejön velem, velünk :-)
Jövő héten szerdára bejelentkeztünk 4D-re is, kíváncsi leszek mennyit változott a kis pofikája, 21 hetesen voltunk 4D-n, ahhoz tudunk viszonyítani. Biztos mindenki így van vele, még nem is láttuk, de már most imádom :-))
Akkoriban már szerintem sorra hozzuk a híreket, maximum néhány napnyi különbséggel.:)))
Szia 9 e a szülinapom gondolok rád rátok :))
En nem szeretnem túlhordani, és azt sem h sokkal hamarabb szulessen meg....na de ez nem kívánságmusor! :)
Minden elismerésem, h belevágtál megint!
Nah jah..az elsővel is végig koraszülés gyanús voltam, ehhez képest túlhordtam 10 nappal.:))) Sok volt a 31..főleg, hogy ebből 20 órányi állandó, szünet nélküli volt..nem is tudtam örülni a végén, bevallom. Csak megkönnyebbültem, hogy vége, és remegett az egész testem a fáradtságtól..meg a láztól.:)
Lányok most kaptam a hírt az egyik ismerősőmnek megszületet a babája Renáta 3200g és 52cm! Minden rendben ment és 5 óra alatt megis lett a kis csoda egyébként a 2. babájuk.
További ajánlott fórumok: