Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem? fórum

2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem? (beszélgetés)

164. grafzsu (válaszként erre: 158. - Gumicsirke)
2012. dec. 29. 11:45

Gratulálok a jó eredményeidhez!

Mond mi motivált a fogyásban, és a súlyod megtartásában?

Szerintem az egész fogyás kulcs pontja a motiváció.

Ezt az is bizonyítja hogy vannak időszakok amikor nekifogok mégsem megy, és van amikor motiváltabb vagyok akkor megy mint a karikacsapás.

163. sweetie-pie (válaszként erre: 156. - Grafzsu)
2012. dec. 29. 11:44
szia! na nekem is pont ez a problemam: nem a szteroidok, hanem hogy 100 korul van a sulyom. En is 70 alatt szeretnek lenni, de a 60 kilo se lenne egeszsegtelen mert csak ~ 164 cm vagyok
162. sweetie-pie (válaszként erre: 160. - A9f0f122db)
2012. dec. 29. 11:42

Szia freefruit :) udv.a csapatban :)

igaz nem en vagyok a csapatkapitany :)))

2012. dec. 29. 11:41
Sziasztok, nem tudom felkerultem-e a "listara" ? :) Az elejen vezette valaki nem. lehet mar tul sokan vagyunk :) nem baj, annal jobb :)))
2012. dec. 29. 11:09

Sziasztok!

A mai nappal én is csatlakoznék :)

2012. dec. 29. 08:03

Jó reggelt Mindenkinek!

Szuszáá: Milyen fogyis bogyó vettél? Én is gondoltam rá,ugyan úgy vagyok az étkezéssel,mint te! Jó lenne,ha valami kicsit eltelítene és az első hetekben talán az is segítene!

A kezdésnek mégis megvárom az elsejét,addig töltök még dvd,ma elmegyünk vásárolni,veszek egy pár hasznos dolgot!-,és a jövőhéttől aerobic! Végre! Már alig várom!

Mérlegelőt csinálunk,hetente vagy két

hetente,amin látjuk,hogy ki,hol áll?

2012. dec. 29. 02:11

Sziasztok! Én is maximum bátorítani tudok mindenkit, hogy megéri tenni:) én már fogytam 28-29 kg-t, 73-ról most 44-re, amit tartok is már egy éve, így csak néha bekukkantok majd és erőt öntök, ha nem baj:)

De tulajdonképpen az ok, amiért írtam, hogy én az életmódváltást javasolnám inkább, és a 90 napos diétát nem igazán..több régebbi fogyis társam is próbálkozott azzal, de utána ugye elkezdett rendesen enni és visszajött az összes leadott kg. Sajnos ez ilyen dolog, aki hízékony, annak egész életében oda kell figyelnie, ha csak néha diétázik, abból jojó lesz:(

Hajrá mindenkinek:)

2012. dec. 29. 01:12

sziasztok Csajok!

Bekukkantottam. Karácsonykor meg otthon otthon nem sikerült végül semmiféle mérsékelt étkezést betartani... Az eredmény 10 dkg plusz. Oké, hülye voltam, hogy kari előtt kezdtem fogyózni. Bár lehet mégsem, mert különben most még több lennék.

Holnap meg utazom el, szóval...

1-én jövök haza, 2-án reggel méretkezem...

Aztán indul újra nálam (is) a Banzáj! Bár igyekszem majd addig is figyelni.

156. grafzsu
2012. dec. 28. 21:41

A profilomban a képen 10 kilóval vékonyabb vagyok.

A fogyás naplómban látszik hogy akkoriban 3 hónap alatt 78 kilóról fogytam 66-ra. Pont egy ilyen januári fogyiverseny segítségével. De a betegségem miatt szteroidokat kellet szednem ami gyorsan feltolta a kilókat. Most nem szedem a szteroidokat, így remélem sikerül. Általában így januárban nekem menni szokott a fogyás. 17 éve még 96 kiló voltam és azóta jojózgatok de 78 kilónál még soha nem mentem feljebb. Ezért azt gondolom nincs igazuk azoknak aki azt mondják minek fogyózni úgy is több jön vissza. Most is fogyás naplót vezetek azt tervezem, vagyis folytatom a régit. Mondjuk januárban elutazunk 3 4 nap pihire akkor biztosa elengedem magam, no de se baj majd foytatom.

155. 6b08b99072 (válaszként erre: 154. - Akinom-rock)
2012. dec. 28. 21:40

Csak az a baj, hogy ha egész nap nem érek rá enni, akkor este nekiállok falni.. pedig egyébként, ha van időm napközben is normálisan enni, akkor kevés is elég.

Sok zöldséget eszek, nyersen, főve, párolva, rengeteg halat, gyümölcsöt tonnaszámra..

Csak másfél éve abbahagytam a fogamzásgátlót, és néhány hónap alatt rengeteg plusz jött rám, ami mostanában kezdett stagnálni, szóval azt mondtam, akkor ideje lesz elkezdeni valamit.

És úgy néz ki, hogy - bár még csak ma vettem be először a két szemet - de tényleg megvan a teltségérzet, és délután 2 óta szinte semmit nem ettem, amit mégis azt csak azért, hogy véletlenül se szédüljek ki :D

154. Akinom-rock (válaszként erre: 149. - 6b08b99072)
2012. dec. 28. 21:31
Nem baj, ha este eszel, de az max. hús és zöldség legyen, semmi extra szénhidrát forrás. (burgonya, rizs, kenyér, csipsz, csoki, stb :) )
153. grafzsu
2012. dec. 28. 21:30

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozi.

Most 76 kg vagyok. Nem akarok sokat fogyni csak olyan 70-re. Van egy autoimmun betegségem, ezét a dokim nem javasolja a sok fogyást. De fájnak a lábaim, és mindenem. Tudom jót tenne néhány kiló mínusz. Semmi szokott módszert nem követek, majd kialakul.

Sok sikert mindenkinek!

152. Akinom-rock (válaszként erre: 1. - Tutti frutti)
2012. dec. 28. 21:30

Én már benne vagyok, -13 eddig, jövök lelket önteni. :D

Nekem még 30 legalább hátra van... :D

2012. dec. 28. 19:37
Szia pariah!Megérkeztél?
2012. dec. 28. 19:31
Sziasztok csajok!!Mizu veletek?Megnőtt az életmód váltók tábora!!Azért az elszántságot is lehet rendesen érezni a soraitokból:DDDEz szuper!Szóval:Mostmár vége a karinak,és evvel a habzsi-dözsinek is.Pár napunk van csupán,én már azért most is oda figyelek,h.január 1.től ne legyen azért a gyors váltás..:)))
2012. dec. 28. 17:11

Sziasztok!

Én beszereztem ma a gyógynövényboltban két fogyis bogyót, így együtt másfél havi adag, és úgy tervezem, hogy felváltva szedem majd, hátha segít az elején a teltségérzettel, hogy egyszerre még kevesebbet egyek.

A kistányéros adagot én is betartom, az agyat becsapja a látvány :)

Velem inkább az a baj amúgy, hogy napközben keveset eszek, és este miután hazajöttem eszek sokat, ezen kellene változtatni..

148. vikuka
2012. dec. 28. 16:21
amúgy én tartottam mindent amit kellett karácsony alatt és minden rendben volt. a 24edike reggelt kezdtem a69kg val.ma reggel is annyi voltam..örülök boldog vagyok
147. vikuka
2012. dec. 28. 16:19
látom termeltetek csajok míg nem voltam... jól van menjen csak a fórum. ha többen vagyunk erősíteni tudjuk egymást!!
146. Arer
2012. dec. 28. 15:53

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok. Januártól júliusig lement 13kg, ebből mostanra 5kg vissza. Szeretnék megint kb. 10-et leadni, akkor sem leszek még okés, de a BMI-m már a normál tartományban lesz. Most 160cm és 72kg vagyok. Lassan szeretném leadni (10kg-kb.4-5 hónap), mert a bőröm nehezen viseli. Mindenkinek sok sikert!

2012. dec. 28. 15:25
Sziasztok! Nos, én is újra nekiugrok... Lesz mit ledobnom, nem is kevés. Eddig egyetlen egyszer fogyóztam tudatosan, bár mindig is volt rajtam súlyfelesleg. Lombik program előtt dobtam le 15 kg-t 3 hónap alatt és nem éhezéssel. De a sok hormoninjekciótól mind vissza is jött. Szerencsére ami terhesség alatt feljött, az már a múlté, de ha egyeszer sikerült, akkor miért ne sikerülhetne most is? Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek!!!
2012. dec. 28. 14:55
Beszereztem egy par Beres Alexandra dvd-t!!! :) Arra fogok tornazni,ha tudok akkor ketnaponta es NO liszt,cukor,rizs es krumpli!!! Majd meglatjuk!!!!:)
2012. dec. 28. 14:52

Hot iron??:)Oh,de rég ki szeretném próbálni!:)

Tényleg jó zsírégető?:)

Én ma 90 perc Alakreformot nyomok:))

2012. dec. 28. 14:08

Tesztként én is tornáztam egy kicsit, míg a gyerkőc aludt. Már őőőő ezer éve, még terhesség előtt tornáztam, azóta nem igazán.

Leslie Sansone 3 mérföldjét csináltam meg, gondolván elég lesz ez is, utána 10 percet tapostam a nyeremény lépcsőzőgépemen.

Pulzusmérő órámat felraktam, elméletileg 518 kalória mínusz L.S. torna alatt, 138 a taposás alatt. Reggelim fél banán volt, ebédre, ami már majdnem fél 2 volt, ettem egy kis tányér tésztát pulykapaprikással. Nem diétás, de most még ez is jó. Amire büszke vagyok, hogy kis adag elég volt.

Kíváncsi vagyok, hogy januárban fog e menni vagy a torna, vagy a diéta, vagy mindkettő. Nagyon szarul érzem magam a bőrömben, de kicsit lusta vagyok, meg olyan kis elkámpicsorodott, hogy még semmit sem tudok :(

2012. dec. 28. 12:41

sziasztok

tegnap voltam pörgős, józenés, jókedvet csináló alakformáló tornán, láb és kézisúlyokkal, ma pedig hot ironon.

Reggeli a torna miatt kimaradt, ebéd egy szelet pizza lesz :)

2012. dec. 28. 10:35

Szép napot!:)

Látom jó sokan lettünk!:)Örülök Neki,nagyon!:)

Én ma ma ráálltam a mérlegre...96,9 kg voltam..De majd másfél órás edzésem lesz. Ma pedig főleg figyelni fogok a folyadékbevitelre, mert nálam ez is sokat számít!:))) Neked ma valami alapozó edzés lesz?:)

2012. dec. 28. 08:52

Sziasztok! Én is csatlakoznék,ha még lehet! Szülés után maradt rajtam pár kilócska és azoktól szeretnék megszabadulni! 80kg vagyok és szeetnék 70 lenni,aztán ha elérem a végcél 65 lenne! Remélem menni fog! Kitartásom sajnos ingadozó,de majd mindent írok folyamatosan és ha elgyengülöm,akkor remélem rámszól majd valaki! Evés terén egyenlőre csak annyi,hogy 4-5 étkezés,ahogy időm engedi,6 után semmi,nekem ez egyszer már bevált,valamit hévégente spining és hétközben egy step aerobic van tervben jövőhéttől,és itthon is szeretnék Rékázni! Tehát elképzelés van és alig várom már,hogy megvalósítam!

Mohika: Elismerésem,szépen haladsz és gratula az eddig elért eredményért! A maradékos dolog ismerős! Pont így vagyok! Amit hagynak a gyerekek go pocak! :-( -,de ezen most változtatok! Ma már reggelire korpás zsömim volt,felvágottal,zöldséggel,májkrémmel,már készítem magam elsejére,de sajnos utána kísérőnek becsúszott 3db 1*1 es sütike,még Karácsonyról!-,ennyi a mai bűnöm,innentől nincs több!

Sweetie-pie:igen,egy idő után szűkül a gyomor és nem bírsz annyit,érzed hol a határ,mert ha eszel még egy falatot,akkor szétpukkansz! Ismerős! Tapasztalat!-,de jó érzés,amikor már kevés is elég!

138. sweetie-pie (válaszként erre: 137. - Mohika)
2012. dec. 28. 07:40
Szia :) ez milyen jo otlet! Es egy ido mulva osszeszukuk az ember gyomra, nem?
137. Mohika
2012. dec. 28. 06:34
A kistányérra való szedést is ajánlom.Nekem az első lépésem az volt hogy kineveztem egy tányért ami kisseb mint alapos,de nagyobb mint a kis tányér.Ezt pakoltam meg körettel,husival.Elég volt.A levesnek és főzinek meg müzlistálam van a mai napig.Mindig 1 merőkanálal szedek 1 feltéttel.Nehéz volt megszokni de belelehet jönni.Ha ezt megszokod már beindul a fogyás viszont eszel mindent tehát nem drasztikus a változás és működik hosszútávon. És a másik csapda nem esszük meg a maradékot! Marad a gyerekről,férjtől,mi gyorsan bekapdossuk mert ételt ugye nem dobunk ki.Én is ezt csináltam mindig.Ha nagyobb a mennyiség elkell tenni másnapra vagy uzsira de nem megenni azonnal. Hajrá mindenkinek!
136. Mohika
2012. dec. 28. 06:22
Sziasztok! Én már fogytam nagyobb súlyt de még mindig bőven van rajtam plusz kiló:) Én felező diétával kezdtem mert tudtam éhezni nem tudok és hosszú távra kell berendezkednem.Mindent ettem csak kevesebbet.Nekem bevált.Aztán szépen kialakult elhagytam a cukrot.fehérlisztet,rengeteg zabos dolgot csinálok! Van képem a változásról.Igaz 2éve kezdtem pont itt a Hoxán találtam versenyt nagyon belendültem:)de nem híztam vissza és ez nagyon jó!Mindenkinek kitartást kívánik!Ja és én is a mai napig Norbira tornázok És Leslie Sansone videóit is nagyon szeretem,szobabiciglit én is használok.Ne éhezzetek 5x kell enni!
2012. dec. 28. 06:09
Igen a legjobb zsírégetés a futás de kilencven kiló felett ezt nem lehet olyan könnyen elkezdeni így én inkább Leslie Sansone videóit ajánlom annak aki nagyobb súly felesleggel bír. a Kis tányérra való szedést én is kipróbálom hiszen alapból nem fér rá annyi kaja mint ha nagyra szedek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook