2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem? (beszélgetés)
Há párolom a husit, akkor szimplán bedörzsölöm.
Minden más helyztben pácot készítek neki natúrjoghurtból, de volt már citromlével vagy tejben is...mármint ez adja a nedvesség alapot és úgy bele a fűszerek:-D 3-5 órát szoktam hűtőben hagynni, a legjobb egész éjszakára, de már akkor szupi, ha reggel bekészítem, délben meg gyorsan befejezem:-D
(Dukan előtt olajos-olivaolajos pácokat készítettem)
A fűszerekkel csak simán bedörzsölöd, vagy pác szerűen kenegeted rá?
Csak azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen úgy és holnap kipróbálnám.
Vöröshagyma van, fűszerek vannak. :-)
Azt írtad, hogy sót nem használsz.
Ezért kérdeztem.
Vagy félreértettelek?
Te figyu, csirkét pld ha sütsz azt hogyan ízesíted?
F.hagyma nélkül, mert az egyik előző életemben vámpír lehettem... :-)
Mit csináltál, hogy "elromlott" az a kis galád?
Sok volt a só vagy a ch?
Köszi szépen! :-)
Igen, ez nekem nagyon bejött. Végre finom és nem égett meg. :-D
Szupi!
Gratulálok, végre....finom és jóvl olcsóbb:-D
Igen, ezek mindig izgalmasak. :-)
Muffint kreáltam a barátom miatt (így tud vinni nasit a melóhelyre és nem kell aranyárban megvennie) paleosítva, kb 11db lett belőle.
Csináltam magamnak egy naplót vagy mit, oda leírtam.
Kókuszolajat a Sparban vettem, mandulalisztet meg az Auch-ban. Nem olcsó, de eltart egy darabig.
Izgalmasak ezek a hónap fordulók :-)
Miféle finomságot sütöttél, diétás változat?
Én itt vagyok, csak nemrég végeztem a saját kreálmányú mazsolás-kakaós muffin sütéssel. :-D
Olyan boldog vagyok, mert életem második próbálkozása és tényleg jó lett.
A súlyom holnap után publikálom, akkor leszek a második diéta körben egy hónapos. :-)
Éljen, éljen, nagyon ügyes vagy!!!
Hajrá lányok, itt a nyár, nagy a csönd, de azért tessék jönni dicsekedni a sikerélményekről :-)
alakul a molekula, ha mocorog az atom...
85,5 voltam reggel :-)
Kívánom, hogy javuljon.
Alma...szupi illat lehet a lakásban
Elvileg pár hónapon belül javulnia kellene.
Most lett kész a zabpejhes almásom (paleo verziós), kívr leszek ha kihült, hogy milyen.Az illata fini. :-)
Igen. Tudod úgy vagyok vele, hogy ha pajzsmirigy dolgokat rendbe tud hozni, akkor nálam is jó lehet.
Hormon gond van ott is - itt is. ;-)
Én reménykedem, hogy attól, más most nem igazán változott, de ez kb. 2 héten belül kiderül:-D
Elhiszem, én kb. 2 hete folyamatosan "jeleket" hagyok a fehérneműmön:-(
Dukanozok, pénteken lesz egy hónapja, hogy kezdtem:-D
Akkor te belevágsz a paleo-ba?
Szia!
Nekem hiszem, hogy a diétától, már tavaly nyáron is volt gondom, csak nem mentem vele dokihoz. Betudtam a peteérés időszaki kellemetlenségnek.
Pár hónapja lett elég kellemetlen a dolog.
Köszi szépen! Te milyen diétát csinálsz?
Sziasztok!
Ha lehet csatlakozom, igaz nem januári kezdő vagyo, hanem júliusi, de remélem nem gond....-D
Patapucs....nagyon úgy fest az én hormonháztartásom is felborult, amióta a diétába belekezdtem:-(
Gratulálok z eredményedhez.
Mindenki eredményéhez!:-D
Sziasztok!
Nagyon eltűntem. 2 hetet szabin voltam és persze elromlott az otthoni gépem. :(
Na mindegy, most itt vagyok! :)
Féltem, hogy visszajön valamennyi kiló, de ma este mikor mérlegre álltam 93,35-öt mutatott, úgyhogy ha nem is sok, de ment le...(Ja, és ma van a menzesem első napja is) Reggeli súlyt majd csütörtökön tudok írni...