2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem? (beszélgetés)
A legtöbb 70 voltam pár éve,akkor 56 ra lefogytam,de most áprilisban felszaladt nagyon....
Most kezdtem el csak mozogni,vagyis augusztusban,mert eddig nem mozoghattam,hogy sokat e az csak nézőpont kérdése,közel sem annyit mint régen,mivel nem is tehetem,de ahhoz eleget,hogy formalodjak
:)
Érthető. :)
Én 80-ról indítottam 5 hónapja, de baromi sokat edzem, így mondhatjuk, hogy feszes vagyok. De vannak részek, amik nem jók még. :)
Mozogsz is sokat?
:)
nekem a fenekem a gáz még a belső combom, hiába vagyok 60 kg :/ 162 cm-hez még az is sok :D
hahó
64 helyett 62 :)
+ kezd látszani a rendszeres spinning, torna is :) laposabb a hasim és vékonyabb a derekam. Majd ma megkérem tesómat h készítsen rólam egy fotót és felteszem a naplómba.
babszi: olvasgatom a könyvet, de le tudnád nekem írni nagyon egyszerűen, hogyy mit is kellene csinálnom a második szakaszban? Annyit sikerült kivennem kutyafuttában, h húsos és húsos-zöldésges napok váltják egymást.
Mátimi: nekem a 90 napossal 10 kiló ment le, amit több, mint 5 évig tartottam.
És tartottam volna tovább is, ha nem jött volna karácsonykor egy lelkileg rossz időszak, és nem kedek el esténként a stressz levezetésére tábla csokit, 2 zacskó popcornt, fehér kenyérből hatalmas szelet melegszendvicseket... És 1 hónap alatt fel is szedtem 4-5 kilót, de hangsúlyozom, nem véletlenül.... Pl. szomorú voltam, munka és párkapcsolat miatt, az ölembe vettem egy doboz fagyit, és rettenetesen sajnáltam magam :D
na, most lassan ez a bánatháj lemegy, erre tökéletes bármilyen diéta, h akérmilyen szomorú vagyok, nem akarok 3-4 hónap alatt bálnaméret lenni, mert ha így folytatnám, az lennék :(
Viszont 1,4-et kellene fogynom a támadó szakaszban.
Ha holnap reggelre nincs meg, akkor szerintem tartok még egy támadó napot. Nem?
Eddig egészen jól megy, nálam ez a kulcs úgy látszik, h mindennap tudjam előre, hogy mikor és mit fogok enni, és akkor nincsenek kilengések.
Így bármelyik diéta bejön, mert mennyiségileg kevesebbet és normálisabbat eszek, mint amikor "szabadjára" vagyok engedve :D
A tejbe zabkopra nagyon finom :D Kb. egész nap a vacsit várom :)
Köszi, este megcsinálom :)
Egyelőre lelkes vagyok :)
Támadó szakszban:
másfél ek. zabkorpa összekever másfél ek. natúr joghurttal vagy túróval + egy tojás fehérje, vagy egész tojást. Sóz vagy édesít.....Összekever...kikent serpenyőben 2-3 percig süt
Babszi: szétnéztem a naplódban :)
Nem találtam a lepény receptet :) Leírnád? :)
:-D
Szuper:-D Kitartás:-D
Várunk sok szeretettel a Dukanos fórumon:--D
Akkor már nem linkelek:-P
A naőlódat folytatod, Dukan módra?:-D...
Sziasztok
Végül úgy döntöttem, ma kezdem a Dukánt :)
Babi: megtaláltam az oldalt is, 4 napot írt elő nekem az első szakaszra. És 55,3 kilót javasol nekem a további életemre :D Kb. ennyivel elégedett is lennék.
Most ittam 2 dl zéró kólát, ettem egy joghurtot, délután beszerzem a zabkorpát.
Ebédre sült csirkemellett hoztam, vacsira pedig veszek majd sonkát és túrót :)
hahó
hihetetlen a változás a képeden. Most határoztam el, hogy én is kipróbálom ezt a Dukánt, hátha nekem is segít az utolsó 5 kilóban.
Július óta -5 kiló...végre megindult a combo,ról és a fenekemről is.
Nálad?