2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem? (beszélgetés)
Engem érdekelt: fúúúú, le a kalappal. Brutál jól nézel ki!! össze sem lehet hasonlítani a két képet! Gratulálok!!!Szuper vagy!
A naplódban, amikor nem írsz be uzsit/vacsit az azt jelenti, hogy nem is eszel olyankor? :O
Kedves fogyis társaim, 5 és fél hónap után én úgy érzem elérkeztem a fogyókúrám végéhez :-)
77 kg-mal (176cm)kezdtem neki elkeseredetten januárban, és mára 62 kg-t mutat a mérleg. Bár 60 kg-t tűztem ki célul, de a 1200 kcal-ás diéta és a heti 5 mozgás hatására centiben bőven ott vagyok, mint a terhességem előtt, annyira jó érzés túl lenni rajta és a régi önmagamat látni a türkörben :-)
Mindenkinek kívánom, hogy rendületlenül ki tudjon tartani a célja érdekében, és minél hamarabb elérje az álom alakját, ezerrel drukkolok nektek!
A naplómba raktam fel előtte-utána képet ha valakit érdekel.
Gratula mindenkinek :)
Nekem piros napok, majdnem 1 kilóval több :(
Sziasztok!
Nem egészen 6 hónap alatt elértem az első kitűzött célomat. :)
Ma reggel 95,6 kg-mal mérlegeltem. :)
Ismerem a termékeket, és igen klasszisokkal jobb mint az üzletláncos.
Neten sokféle terméküket lehet kapni, egyik másik meg zseniális, még én sem próbáltam sokmindent.
Sziasztok!
Lányok,ismeritek a Dia-W*lln*s termékeket? Vélemények? Hasonlónak tűnik, mint az u*date, de nem szójás...
Más: kenyérmentes jó kis vacsi ötletekkel tud vki szolgálni? Nincs lehetőségem mindennap vásárolni friss zöldséget salinak :(
Az összkoleszterin szinted normális értékének kb 5.2 mmol/l nek kellene lennie.
Nem jól tudod.Az LDL azaz Low Density Lipoprotein,ez a rossz fajta koleszterin, ha ez az eredményed alacsony, akkor valamit jól csinálsz! :)
Nincs okod aggodalomra!
Összkoleszterin alacsony, szerintem nem eszel elég zsiradékot, gondolom ezt jelenti.
Csajok, nem tudjátok mit jelent az, ha a Koleszterin alacsony?
Értem, hogy a HDL akkor jó, ha alacsony, az LDL, meg akkor, ha "magas". HDL-em normális, LDL-em nagyon alacsony, 0,98.
De mit jelent, ha az összkoleszterin, tehát amit a lapon sima Koleszterin néven van, ALACSONY?
Azért izgat, mert az LDL-em évről évre romlik, pedig diétával, egészséges ételekkel, mozgással lehet javítani az értéken.
Ezt az összkoleszterin témát nem értem.Köszi csajok!!!
kívűncsi leszek, mi a véleményem pénteken :)
szeretnék azért heti 3x elmenni, ha már korlátlan a bérlet.
én powerre járok 3 hónapja és teljesen meg vagyok elégedve a súlyom nem nagyon változik viszont centikben hatalmas a változás 15 cm 3 hónap alatt derékból és csípőből is fantasztikus eredmény én úgy gondolom.
Rá kell állni a gépre és mindenféle feladatokat kell rajta csinálni nekem olyan szerencsém van hogy az edzőnéni kombinálta a pp feladatokat a fittballal meg azzal a lassú edzéssel nem jut eszembe a neve én imádom :)
meg az a különbség hogy a pp körbe körbe (3d-s) rezeg a f meg csak jobbra balra ha jól tudom
Akkor lehet hogy valami egyszerűbb alternatívája lehet a PP-nak vagy a F-nak.
Én F-ra járok másfél hónapja, a 65 kilós célomnál leptem meg magam egy bérlettel, ill. a férjem mondta még egy hónapot húzzunk rá -neki is nagyon bejött-, nagyon látványosan faragja a centiket, biztos neked is használni fog.
PP-t nem ismerem, az kicsit más elven működik (ott mindig feszíteni kell az adott izmot vagy valami ilyesmi)
őzintén megmondom, h nem tudom :S Egyik sem volt odaírva, hanem annyi, h vibrációs tréning...
Szerintem olcsó húsnak híg a leve, de azért kipróbálom...
Elvileg 2200 Ft-ért kaptam egy olyan bérletet, h nyitvatartási időben, ha van hely, akár mindennap bemehetek...
Gondolom, itt ugrik a majom a vízbe, mert 10-18-ig van nyitva... Én meg 16-ig dolgozom....
Nempiskóta: gratula :) a futáshoz és a kilókhoz is :)
Én vettem magamnak a BB-ádon féláron egy 1 hónapos vibrációs tréning bérletet. Pénteken megyek először, azt mondta a hölgy, vigyek azért melegítő nacit, meg zoknit :D
+ egy lávaköves masszázst, hátha megnyugtatja a lelkemet.
Biztos emlékeztek lányok, majdnem két hónapja elkezdtem a futós próbálkozásomat az első 5 kilométerem edzésterv szerint, ígértem majd jelentkezem ezügyben. Tegnap eljött a nagy nap és lefutottam megállás nélkül életem első 5 kilométerét!!! Akkora sikerélmény, teljesen fel vagyok dobódva még most is :-)
Lányok, 3 hét múlva fél éve hogy elkezdtük a fogyit, jól elrepült ez a 6 hónap!
Kilók nálam is alakulnak, már csak 2 kg van hátra a kitűzött 60-ig (77-ről). A féléves fordulóra meg akarom csinálni.
Továbbra is kitartás mindenkinek, hajrá az álomsúlyért :-)