2011 januári babák (beszélgetés)
bpd:45,6 mm (fejecske szélessége a két halántékocsont között
hc:169,7 mm (a fejecske körfogata)
ac:129,7 mm (haskörfogat)
fl:26,7 m (combcsont hossza)
EFW:243 g (bébike becsült súlya a bpd, hc,ac,fl alapján
Enyémke bébikének ilyenek!
Csajok valakinek nincs kedve leirni a 18 hetes uh eredményeit, csak,hogy öszehasonlithassam:)
Köszi előre is!
Kisfari,RLindi, Alina33 köszönöm szépen a kedves szavakat, próbálok vigyázni magunkra, és mindenképp jelentkezem az eredményekkel :-)
A hasfeszüléssel kapcsolatban, nekem is szokott néha befeszülni a pocim, de az viszonylag gyorsan el is múlik. Engem sűrűbben gyötör már most a hátfájás ha sokat ülök, vagy nem vagyok kipihent..nem tudom mi lesz még később :-/
Én is kb. így lent érzem a kis mozgásait, szintén azt gondoltam,hogy fentebb kéne lennie, de ezek szerint nem:)
Pedig arra tisztán emlékszem,hogy a lányomnál amikor először éreztem a nagyobb rúgását, az a köldököm fölött volt.
De hát nem egyformák a babácskák:)
Szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok a hétvégén, csak beköszönök!
Legyetek jók, puszi mindenkinek!
hát akkor neked valóban van nagy az esély,hogy most is a kiírt időpontban szülsz....vagy netán később. :)
lépek aludni,jó éjt!
Most már el köszönök jó éjt neked!!!Fájok már megint:O))
Szia:O))
A lányomat 40hétre szept.26-ra voltam kiírva vele és 27.-én lett meg!
A fiam április 28.-ra voltam vele ki írva és 30-án született meg!!De úgy hogy a doki indította meg a szülést:O)
Igen...de ez nem pontos.senkinek sem az!!:O)
Mármint az,hogy a doki mikorra ír ki!!:O)
Te is minden kedden töltöd a hetet????nem???
Akkor mi egy idősek vagyunk:O)))
Én is 20+4
Én is:O)Ne aggódj!!Majd csak figyuzd meg,hogy pár napon belül mennyit fog nőni a pocakod!!
A 20-dik héttől nő csak igazán a babóca:O))
És persze gyarapodsz velem együtt!!:O))
Fent sem lehet ennyi idősen mint amennyi vagy velem együtt:O)
Most kb:A köldököd magasságában van!!:O)
Biztos!!Nyomja:O)Én dettó ugyanígy vagyok!!!Nagyon sűrűn járok wc-re:O)
Egyrészt örülök neki legalább tudom,hogy nő a babó:O))
RLindi,Benita......nekem is szokott a derekam fájni,de ha pihenek elmúlik.
Ma pl.az akasztott ki,hogy olyan sűrűn kellett pisilnem,vagyis inkább csak inger volt(mert 1-2 cseppnél nem jött több),és nem tudom,hogy miért...óránként a wc-t játam,pedig nem ittam többet a kelleténél..Mi lesz az éjszaka?Előre félek.
Ti nem jártatok még így?Nyomja a hólyagot a Babó??
Hát...nem nagyon sikerül:O)
De muszáj meg próbálnom...
Köszönöm:O)
Én sajnos nem igazán tudok pihenni...2 gyerkőc mellett nem igazán lehet:O(
Amikor már tényleg nem bírom,akkor le fekszem egy kicsit!!:O)
Ha nem pihenek eleget akkor nekem is nagyon szokott fájni a derekam, a hasam pedig olyankor nem fáj hanem keményedik de az sem kellemes.
Megkukkantottam és nagyon szép formás az Olívia-pocak:)
Ó, Te szegény, ez durva lehetett:(
Remélem most már hamarosan jobban leszel.
Próbálj nyugodt lenni, amennyire lehet és írd majd meg mindenképp a JÓ eredményt!
Helló lányok!!Ti nem fájtok???Nekem nagyon fáj a pocakom alja meg a derekam!!Az szét megy!!
Nem nagyon tudok fent lenni...
Sziasztok!
Tegnap mi is voltunk tűzijátékot nézni. Nekem nagyon tetszett. Találkoztunk egy kedves családdal, anyuka +3 gyermeke, nagyon aranyosak és közvetlenek voltak, de helyrerakták az estémet, mikor látta hogy uton van nálunk a második baba elmesélte, hogy az a tapasztalata hogy minden páros gyereket a legnehezebb megszűlni, majd ehhez csatlakozott egy ismerőse is,akinek most született egy kislánya 2.-nak és ő is azt mondta, hogy olyan volt mintha az elsőt 5x szülte volna meg és eddig nem is értette hogy miért sikítoznak a nők, de most már tudja.... hát köszi, rámfért ez a bátorítás:)
Monna: Jobbulást neked! pihenj sokat! Szerencsére hasonló tapasztalatom nincsen, de amikor a fiamat vártam 9 hetesen influenzás lettem és nagyon beteg voltam, az ágyból sem tudtam felkelni de azt mondta a doki hogy ne aggódjak, ha valami baja lenne a gyermeknek ne adj isten, akkor sem ettől lesz. Szóval szerintem a pici miatt ne aggódj, védi őt a szervezeted.
Alina: gratula az évfordulóhoz, tavasszal mi is a gyermekkel együtt wellnesezve ünnepeltük az évfordulónkat, de nekem bűntudatom is lett volna ha kihagyom egy ilyen mókából. :)
A Kendra szerintem is playboy nyuszis. :) De apa nálunk is a botrányos nevekért van oda, ez lehet hogy genetika a férfiaknál.
Igen, ez a név téma nem egyszerű ügy.
A lányomnál annyira jó (legalább is nekem nagyon tetszik) nevet találtam, hogy első látásra bele szerettem (ALINA) de most semmi ilyet nem érzek egyetlen névvel kapcsolatban sem.
Nem szeretném, hogy a második gyerek már itt hátrányos helyzetben legyen; csak azért kapjon valami nevet, mert muszáj hogy legyen neve, de az nem is tetszik igazán.
A házban ahol lakunk pont ma született egy kisfiú (4.020 gramm uhhhhhh elég durva) és nagyon aranyos neve van: BERCEL.
Csak gondoltam leírom, hátha valakinek megtetszik :)
A férjem botrányos nevekért van oda: Kira és Kendra...hát nekem erről a playboy nyuszi lány jut eszembe. Mondjuk nem néz ki rosszul a lányka de azért ezt már még sem kéne.
Hja és ráadásul Király Kira lenne. Brrrrrr szörnyű.