2011 januári babák (beszélgetés)
Gyöngyvér Emília tökéletes és olyan szép,különleges név mindkettő!
Persze az elég nagy akadály ha férjednek nem tetszik:)
Köszi a véleményeket! Nekem a Simon tetszik leginkább külön de egybe mondva nekem is nyelvtörősnek tűnt, azért is kérdeztem rá Nálatok.
Szerintem szép nevek!!:O)
A gyöngyvér olyan kicsit furi nem???:O)
Ella89
tudom nem vicces ,de én olyan jókat nevetek a bkv.-szülésen:)
a taxis,meg szerintem nem teheti meg,hogy nem visz el!!
vagy esetleg hívj fel egy megbízható taxitársaságot s kérdezz rá!
Gyöngyvér Emília csodaszép:)
Kisfari!
Szerintem én BKV-val megyek szülni, ha a férjem épp záróvizsgázik vagy BP-n kívüli helyszínre kell mennie a munka miatt. Most komolyan: ha a taxis nem vállal, akkor nem sok más választásom marad. Vagy a Bocskai útról elindulok gyalog a Podmaniczky irányába, aztán úgy kb. a Boráros téren kipottyan belőlem a gyerek. :D
Lányok: mit szóltok a Gyöngyvér Noémihez? Vagy Gyöngyvér Emília? Bár kötve hiszem, hogy az Emíliába belemenne a férjem, örülök, ha a Gyöngyvért elfogadja. :P
Nem tudom ....De ezek vannak a papíromon!
hhmm....passz!!
nem:)
mi az??
ja:)
az tényleg utálatos.
még mindig csak ő csinál egyedül 4d.-t?
győri 4D György UH-az melyik?
sok helyen csinálják.
én annál voltam aki az uh.-n(vörös hajú vékony nő)csinálja magán rendelőbe.a nevét nem tudom:(
az nagyon jó volt.azért őt választottam,mert ő ott melózik a kórházba és gondoltam tapasztalt.ott rögtön kiszúrták,hogy lánykát várok anno míg Óváron 7!! hónap terhesen akarta a doki megmondani:(((
Lénárd. A Radovics Simont nehéz kimondani a CS-S találkozása miatt. Legalábbis nekem ez a név tetszik a legjobban a felsoroltak közül.
Bendegúzból meg sok van barátok gyerekei közül, így olyan tömegnév mifelénk. Pedig a tavalyi statisztika szerint nem egy gyakran anyakönyveztetett név.
A Simon is jó önmagában, de így nehéz kimondani.
Mondjuk pont én beszélek, akinek a lánya Lea Erzsébet. Amikor kimondom, mindig úgy érzem magam, mintha hullámvasúton lennék (bár soha nem ültem még rajta), annyira "hullámzik" a kiejtése. Az is igaz, hogy nekem nem tetszik az Erzsébet, csak hát anyósom, nagyanyósom, dédanyósom.... mind-mind Erzsébet volt.
Egy szó, mint száz, én a Lénárdra voksolok. Aztán úgyis Ti döntitek el. :)
dr. Marton Péter.
Csüt. megyek megint Győrbe.
Mit hallottál a győri 4D György UH-ról?
Köszi lányok!Aranyosak vagytok:O)
Ti tudjátok,hogy mi az a:OFD és a TAD???
igen jó a kalkulátor:)
az szerint alultáplált vagyok:DDD
még 9 kilót hízhatok maximumhoz,hogyne legyek az:DDDD
Benita:
gratulálok nektek:)))
Babarózsa84
nekem i s azt mondták,hogy vastag a hasfalam s nehezen látszik:(((
ki volt a doki aki megvizsgált??,
RLindi
Bendegúz:))
Vick81
én is allergiás vok,de terhesség alatt semmi allergia gyógyszert nem lehet szedni:((
Á, én már 95 vagyok, nagy helyzeti előnnyel indultam.
A kalkulátor szerint 103 és107 között kéne szülnöm. Én 100-at céloztam be magamnak, de ha 103 lesz, akkor is nagyon boldog leszek:-)
Én meg alultáplált vagyok:-) Hehe...
minimum 1 kilóval kevesebb vagyok:-DDDD
Hááát, őszintén, nekem egyik sem. Bocsika!
Az első eléggé nyelvtörős. Cs+S
Ha mindenképp csak ebből lehet választani, akkor inkább az utolsó...
Juj ez de jó:) köszi,h. belinkelted!
Csajok, akinek van kedve szavazni, melyik a legjobb hangzásra?
Radovics Simon
Lénárd
Bendegúz
Köszi:)
Sziasztok!
Nálunk elindult ma az ovi, nálam pedig a meló, eddig elég sokat lógtam a nyáriszünetben. Én is úgy terveztem először hogy decemberig dolgozom, de majd meglátjuk elférek-e még a pocakommal.
Nekem a kórházi uh-t 20 hetesen csinálták:
BPD:47mm
HC: 180mm
AC: 151mm
FL:33mm
Becsült súly: 349g- ez már több, mint egy tábla csoki:)
Babarózsa:A HC=fejkerület, AC=haskörfogat
Fel a fejjel! és ne hagyd magad, ha te tudni szeretnéd hogy egészséges-e és hogy mi a neme, nyugodtan kérdezz rá legközelebb, kit érdekel mit gondol az a tuskó doki, neki ez már rutin, de neked az egyetlen picikéd! Az első gyereknél velem is bunkózott mindenki, a nővérektől a csecsemősökig, én meg csal nyeltem és kussoltam, na ez most már nem lesz így.
Ella: nekem is csak külön-külön tetszik a két név, de egyben valahogy olyan fura.
Hát ha a mentő nem visz oda ahol az orvosom van és sem fogom kihívni, inkább stoppolok :), bár remélem hogy pont itthon lesz a férjem vagy a közelben, nekem inkább a fiam okoz majd fejtörést hogy hova vigyem majd hirtelen, mert a nagyszülők 200km-re vannak és amúgy sem lehet rájuk számítani sajnos, úgyhogy maradnak az ismerősök...
Benita:
Gratulálok Olíviához!!! Remélem jobban vagy már és nem fájdogálsz, bár gondolom ez mai vizsgálat felülmúlt minden fájdalomcsillapítást:)
Kj201: Örülök hogy minden rendben volt veletek a nyaralás alatt. Ne félj magad túl jól érezni, nekem is volt egy-két olyan hét amikor mintha nem is lettem volna terhes, olyan fitt voltam. Bár fitt még most is vagyok, de a hercegnőm egyre többször adja tudomásomra egy kis boxedzéssel hogy Ő jelen van.
Én itt néztem a betűket:
Ezeket az adatokat tudom már mit jelentenek,csak a hc-t,ac-t nem.
Nem értem egyébként,mert amúgy nem vagyok kövér,kicsit persze testesebb,de a hasam mondjuk a többi testrészemhez képest sosem volt nagy,még hurkás sem igazán.
Na mindegy,végülis gondolom minden rendben van,mert akkor már az Győrben és mai is látható lett volna, még a vastagabb hasfalam miatt is.
Az már biztos,hogy ehhez a dokihoz nem megyek 4D-ra (itt Óváron csak ő csinál),majd inkább Győrbe. Nem távolság végülis.
A magánrendelésen nem természetes az UH? Én minden hónapban megyek a dokimhoz és csinál UH-t.
Gratulálok!
Tök ó, hogy tudjátok és láttátok. Remélem én is hamarosan láthatom!
:-)
Akkor lesz a szülinapom (37...)
A lényeg, hogy Te hogy érzed magad az a legfontosabb! Ha nem megy a meló, ne erőltesd!