2011 januári babák (beszélgetés)
Igy van, feleslegesen ne stresszeld magad vele, kb. tudod mi történik ott és miért:)
A szülésznő, főként ha fogadott lesz úgyis adja majd az instrukciókat:)
Na megyek én is mert nem lesz vacsi igy, pedig muszáj lecsót főznöm, nagyon megkivántam:p
Vigyázzatok magatokra, szép napot!
Ja, csajok, én nem merek még a szülésre gondolni. Olvasni sem akarok még róla, hogy milyen. Majd 1-2 hónap múlva már lassan muszály lesz.
Én is úgy állok hozzá, hogy a lehető leg könnyebbnek kell lennie és kész!
Majd ha ott leszek, ráérek aggódni, addig meg minek?
Addig csak élvezem a dolgokat.
Valószinű!!
Azt sem mondhatom,hogy le tojt az orvos mert ő nekem fogadott volt!!És nagyon aranyos volt.
Nekem burok repesztést csinált!
A baj az volt,hogy a köl.zsinor rá volt a pici nyakára csavarodva és így nem tudott lejjebb ereszkedni a szülőcsatornába...
10perc választott el a császározástól!!
Aztán a végén sikerült valahogy le csúsznia:O)
Próbálom...hidd el..de annyira frissek ezek a dolgok...
A lányom születése még nem annyira 9 éve
De a fiamat 2 éve,hogy szültem.....olyan mint ha tegnap lett volna....
De jó neked!!Akkor most egy kicsit meg ijesztelek!!!:O))
A lányommal 12 óra vajúdás,3,86kg és 52cm!!
A fiammal:15 óra vajúdás,4,50kg és 54 cm!!!
Szerinted??????Hát persze,hogy a császárt 1000*jobban kérném mint egy szülést!!Ezek után:O((
Csodálatos érzés...a szülés..de sajnos én nem éltem át...
De jó! Gratulálok! Még egy kislány!
Ja, úgy szeretném már én is tudni!
oké!
Ha valamilyen új, fájdalommentes módszert találsz akkor feltétlenül szólj nekem is!! :)
Azzal hitegetnek hogy a második és a harmadik már könnyebb és gyorsabb, bár én gyorsabbat már nem szeretnék, mert a fiamnál valami rohamszülésem volt vagy mi 2 óra alatt.
Ááá, nekem szimpibb az előző verzió:)))
Erre ne is gondolj! Akármennyi feljön,majd lemegy!
Rutin????:ODDDD
Ezt nem nevezném annak,főleg aki ilyen be toji mint én!!!!!:O)
Marhára félek!!!Ezért is szeretném hamarosan jelezni a dokimnak,hogy más módszer nem-e lehetne...
Meg őrülök a gondolatától...nagyon sokat szenvedtem mind a kettővel...
Igen én a struccpolititkát választottam. :)
A férjem is azzal nyugtat hogy szerinte túl hiú vagyok ahhoz hogy ne dolgozzam majd le a felesleget :)
Azt mondta a hasfal vastagsága, érzékenysége (ugye nekem az előző császármiatt picit érzéketlenebb most is), a baba temperamentuma, elhelyezkedése..szóval millió és egy dolog. S hogy még 2 héig ne idegeskedjek rajta, szóval nem idegeskedem:)
Tegnap már nagyon bepánikoltam, szerintem rosszabb lett volna a picinek is ha még 2 hetet olyan idegállapotban vagyok..
Örülök hogy minden rendben!
És megkérdezted hogy mitől függ hogy valaki érzi van aki nem?
Ne aggódj a lányod miatt, én rájöttem hogy bár hihetetlen értelmesek már ennyi idősen, de nem érzik még a súllyát ezeknek a szavaknak, nem értik meg csak tudják hogy mit jelent.
:)) Lehet ez a jó megoldás, ha már túl soknak tűnik a hizás, nem állok többet mérlegre és kész:)
Elsőre én 20 kg hiztem, szörnyű volt, a vizesedés miatt is de egyébként is.
Most egyelőre 4et, bár megállnék 12-nél!
Amúgy ne aggódj, szerintem nem azért nem fogyott visssza anyukád, mert a 2.után már nehezebb, talán csak akkor már kevesebb ideje jutott magára. Hisz sokan 3-4 gyerek után is visszafogynak. Elhatározás kérdése. (remélem:)