2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Elmentem ma dokihoz, mert már eléggé idegesitettem magam rajta,hogy nem mocorog a bébikém.
Hála Égnek minden rendben van vele, a keményedések ellenére teljesen zárt a méhszájam, és a Kisdrága is rendben van. Minden méretkéje tökéletes, 19 hetesnek felel meg. (holnap töltjük be a 19.hetet)
Épp alukált, de azért mocorgott párat a doki azt mondta ez teljesen okés.
Ami érdekes, most nem látott kukit:) Vagy csjszikánk van vagy nagyon rejtegeti..:D
Na de olyan mindegy! Örültünk volna ha fiú, főleg a férjem, de ha kislány akkor is imádjuk! Talán majd legközelebb:) Bár még semmi sem biztos.
Viszont a lányom meglepett. Azt mondta, ha kislány akkor Ő nem szereti:( Remélem ez még változik majd nála.
Óóó, dehogynem. Még az is felfoghatatlan számomra hogy az elsőt hogy éltem túl... Amikor megtudtam hogy terhes vagyok minden éjszaka vagy fogorvosnál voltam vagy szűltem, a fogorvost már letudtam, de a szülés... hát én is szeretnék már túl lenni rajta.
De te gondolom így harmadiknak már rutinból??? :))
Vagy két szülés után is fél az ember???
Az tök jó!!!:O)
Nem tartasz a szüléstől???
Várják:O)Csak a fiamnak mindig sikerül "túl"meg szeretni a kis tesót!!:O)
És nálatok??
Ennyi idősen a fiammal kb:10-11kg-nál lebegtem:O(
De szerencsés vagyok mert szülés után mindig sikerült vissza nyernem a súlyomat!!:O)
A két terhességem után mindig vissza fogytam...
kislány!!! Maja!
Miért a fiadnál ennyi idősen hány kg-nál tartottál kb?
Én nem tudom a fiamnál pontosan mennyit híztam mert amikor +12-nál tartottam nem álltam többet mérlegre:)), dee szerintem olyan 16kg-nál megálltam. De nekem ez a parám mert anyukám és nagyon karcsú lányzó volt és miután én megszülettem 2.-nak kezdett el elhízni, mostanra 100kg körül mozog, nem szeretném követni.
Neem...Hanem a mostani babával...:O)
Én csak hasonlítottam a dolgaimat:O)A mostanihoz:O)
És mi lesz a babó????Fiúcska??,Vagy kicsajszi??
Hát itt Bács megyében nem jellemző:O)
Itt is süt a nap de annyira nincs olyan meleg...még a venti sincs be kapcsolva:O)
Sooook??????Ne idegelj!!Akkor én le sem írom,hogy a kisfiammal hány kiló jött fel rám!!!!:O))24kg!!!!
Most 5 hónap alatt a picivel 4 kg-nál tartok!!!!
Ahoz képest nagyon jó vagyok!!!:O)
Ne is mondd!
Ömlik rólam a víz!
Nagyon meleg van!
De gondolom máshol is ilyen idő van.
Köszönöm, én 31.-én megyek a genetikai UH-ra.
Utoljáa a 12 etesen látam a babót, mire megyek 19 hetes leszek.
Én ezért aggódom,hogy nem is nagy!!:O((
Említettem is ezt a védőnőmnek és azt mondta,hogy még csak most fog be indulni a baba:O)
Az a gáz,hogy széles csípővel rendelkezem és hát...."széltében"hordom a kicsit:ODDD
Én is pont akkor megyek:O)Én is már várom...
valahogy nem nagyon mocorog:O(tudom,hogy alszik de ez egy kicsit zavaró:O(
Én is itt vagyok, olvasgatok még egy darabig....
Örülök, hogy nem jár mindenki úgy, mint én!
Várom már nagyon én is, hogy hétfőn megyek dokimhoz, remélem hamarosan megnéz UH-al is!
8 hete nem láttam az én kis babócámat!