Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

2694. RLindi (válaszként erre: 2691. - Kj201)
2010. aug. 25. 10:55
Jé, tényleg:) S Szlovákia? Csak mert én is:)
2693. Ella89 (válaszként erre: 2659. - Kj201)
2010. aug. 25. 10:54
Szerintem nagyon szép mindkettő! :)
2692. Ella89 (válaszként erre: 2655. - Vick81)
2010. aug. 25. 10:54
Mi is a 19. héten voltunk 4D-n a picivel.
2691. kj201 (válaszként erre: 2689. - RLindi)
2010. aug. 25. 10:52
Köszönöm :) Amúgy egy idősek vagyunk :)
2690. Ella89 (válaszként erre: 2669. - Vick81)
2010. aug. 25. 10:52

Vick!

Ne keseredj el! Unokatesóm is csalódott volt, amikor az első babájáról kiderült, hogy lány és utána szinte agyonkényeztette, amíg nem született meg az öccse. Már most is imádod, de ha megszületik, akkor leszel majd igazán oda érte! Van, akinek 4 fia is van és egy lánya se. Később majd nem is adnád őt ezer lányért sem!

2689. RLindi (válaszként erre: 2686. - Kj201)
2010. aug. 25. 10:51

Megnéztem a ruhdat, gyönyörű szép tényleg!

Mi is épp szeptember 11-én megyünk esküvőre:)

2688. kj201 (válaszként erre: 2685. - Ella89)
2010. aug. 25. 10:49
Nahát nagyon szép, igazán és a lila kocsi is nagyon tetszik, én imádok Vaterázni, ebayzni és mivel én Szlovákiából írok nagyon sok mindent vettem már a mimiaukcia.sk
2687. RLindi (válaszként erre: 2684. - Kj201)
2010. aug. 25. 10:48

Hát még élőben milyen szép:) Meg nagyon kis könnyű-

Jó kis cuccok vannak az oldalon szerintem is, lehetne válogatni:)

2686. kj201
2010. aug. 25. 10:47

Sziasztok Lányok !

Képzeljétek nagyon boldog vagyok, vettem egy szuper pelenkázót a Vaterán, nézzétek csak, és még milyen szuper áron:

[link]

és képzeljétek szeptember 11-én lesz az eskuvőnk és az eskuvőre is az internetren vettem ruhát, most jott meg, nagyon boldog vagyok, mert valami álomszép:

[link]

és nézzétek meg az árát, igaz 80 eurómba jott bele, de az is elenyészo osszeg a kölcsönzéshez képest. :) Bárkinek csak ajánlani tudom ezt az eladót, és Magyarországra is elküldi. :)

2685. Ella89 (válaszként erre: 2666. - ENIE)
2010. aug. 25. 10:47

Nekünk ilyen babakocsink van:

[link]

[link]

Én is uniszex színűt akartam, mert meglepi volt a lányunk neme, de az eladó lebeszélte anyámat a zöldről, mert őszintén megmondta, hogy ocsmány, a többi színből pedig nem volt éppen, pirosat se akartam, rózsaszínt sem, mert lehetett volna fiú is, a sárgára mennek a bogarak, bordó az unokatesóméknak van, nehogy azt higgyék, utánozni akarjuk őket. Így esett a választásom ere:

[link]

De csak teljesen kék volt, aminek a kupoláján a csík is kék. Mondtam anyának, hogy akkor azt rendelje meg (és akkor még nem volt ennyi szín belőle). Így lett kék babakocsija az én kis lánykámnak. Aztán kiderült, hogy sok fiús anyuka tol pirosat, azt is választhattam volna, de picit lányosnak tartom meg nem igazán szeretem, a kék a kedvenc színem, újabban pedig a rózsaszín (Lea miatt). :D

A 3 kerekű és az elöl kicsi-hátul nagy nekem se jön be, de van, aki erre esküszik. Nekik biztos jó, nekem meg ez tetszik, amink van. Az elején bolygókereket akartam, de az esernyőkocsin is mindig rögzítem, mert idegesít.

Esernyőből ilyenünk van: [link]

Azért szeretem, mert könnyű összecsukni és a lábrésze is hosszabb, nem vágja a lányom combját, mint sok esernyőkocsi lábtartója. Egyedül a lábzsák hiányzik, de az azért nem volt fontos, mert úgy gondoltuk, télen a nagy kék kocsiban visszük majd Leát. Hát nem tudjuk, a picit majd csak 3 hónapos korában teszem kendőbe, amíg nem tartja a fejét, nem merem. Szóval: első 3 hónapban úgyse viszem egyedül sétálni, majd anya tolja a másik kocsit Leával, én a piciét, utána Lea megy a saját kocsijában, a pici kendőben (ha szeretni fogja és én is megtanulom használni), ha nagyobb lesz, akkor a kendőből ki, babakocsiba be, Lea meg érje be a testvérfellépővel.

Kismotorra is gondoltam, de Lea nem fogad szót, még kimenne vele az útra és elütné valami, amíg a picit tolom. Ezért inkább maradjon a fenekén a babakocsiba. :D

2684. kj201 (válaszként erre: 2683. - RLindi)
2010. aug. 25. 10:43
Nagyon szép, de milyen jó hogy ezt az oldalt feltetted. :)
2683. RLindi
2010. aug. 25. 10:19

[link]

Hát ő lenne az!

2682. RLindi (válaszként erre: 2679. - Kisfari)
2010. aug. 25. 10:18

Jaj ez rossz élmény lehetett a dokinál! Remélem sikerül találnod megfelelőt mihamarabb!

Minkánál én a 28.héten váltottam dokit, nagyon megérte.

A babakocsikat megnéztem köszi az 1. és a 3. is tetszik! Jó izlésed van:)

Mindjárt belinkelem nektek ami nekem tetszett eredetileg, csak az ár...

2010. aug. 25. 09:54
Kisfari! Valóban gyorsan váltsál orvost, ezt nem engedheti meg magának egy orvos sem, főleg mikor ennyire kiszolgáltatott helyzetben vagyunk, tele izgalommal.
2680. +Acyre+
2010. aug. 25. 09:23

Sziasztok, jó reggelt!Juditnak köszi a nyugtató szavakat!:-)Amúgy még mindig érzem néhol a nyilallást-fájdogálást, de valószínűleg akkor nyom a pici valamimet!:-)Nekem a kolléganőim szinte nagyítóval keresik a hasam.Tegnap végre olyan felsőben mentem-még kiamamisabban bő- hogy azt mondták, mintha már látnának valamit, de igen pici a pocim. Ennek ellenére biztos híztam már 2kg-ot legalább.Nem méricskélem magam, adok munkát a védőnéninek!:-)

Kisfari!Nem akarod megpróbálni az én orvosom?Ő egy tündér!:-)Fehérvári úton van a terhesgondozás sztk alapon.Ha gondolod, leírom a nevét.Tényleg nem jó, ha ilyen gyorsan "kidobnak"...

2679. kisfari
2010. aug. 25. 09:02

Üdv Mindenki!

Tegnap egy kicsit elkeseredtem. Voltam a dokimnál, bár a babával minden rendben, de rájöttem hogy ez nem az a doki aki nekem kell. Eddig csak kétszer voltam nála és eddig sem éreztem azt hogy el lennék ájulva tőle, de gondoltam majd összeszokunk, de most már tudom hogy nem. Vártam rá vagy fél órát, ami egyébbként nem izgat, de utánna 5 perrc alatt kivágott a rendelőből olyan szinten hogy kb 3 kérdésem lett volna, de meg sem kérdezte hogy van-e valami panaszom vagy kérdésem, ahogy bementem utasítottak köszönés nélkül hogy vetkőzzek, aztán annyit mondott hogy rendben ölotözzek, aláírta a kiskönyvem megírt fel vasat és már állt is fel és indult ki a rendelőből, úgyhogy nem hogy a kérdéseimet nem tudtam feltenni, még azt is futtában az ajtó felé kellett megkérdeznem hogy most akkor mikor jöjjek legközelebb vagy mi van,pedig nem is műtőbe ment vagy ilyesmi hanem rendelt. Nem hibáztatom nem azért van hogy velem jópofizzon, de nekem ez kevés, így nem érzem magam biztonságban, szerintem ha felhívnám hogy van valami fogalma sem lenne ki vagyok és mit akarok. Úgyhgoy elkenődtem egy kicsit, hogy most mi legyen, de már meg van a következő kiszemeltem, már az elején is hozzá szerettem volna menni, de dilemmáztam sokat mert egy magánklinikán van, de most már elegem van hogy sehol nem veszik emberszámba az embert, úgyhogy elmegyek hozzá, már ha elvállal még ilyenkor mert úgy tudom elég sok páciense van.

RLindi: én még 3 babkocsi között filozóm hogy melyik legyen:

1.Espiro Vector 4 lite

2.Haberkorn Vario Sport

3.Chipolino maxima 2in1

Nekünk is sok mindenünk megvan még a fiam után, csak a babkocsit adtam el, a ruhákat is elkezdtem már átválogatni a hétvégén, meg azt kapunk is egy csomót a lányos barátoktól, igazából csak apróságokat és babakocsit kell vennünk.

Vick: gratulálok a kisfiúhoz! jól ellesznek Zsombival.

Kicsilányka: neked is gratula a fiúhoz!

2010. aug. 25. 08:28

babakocsi.

nekünk bergonos van.

a kislányomé bézs-zöld színű így jó lesz a tesónak is:)

2677. kicsilányka1984 (válaszként erre: 2669. - Vick81)
2010. aug. 25. 08:28

én is így jártam:)

mindenkinek azt mondtam,hogy kislányom lesz.a neve:Kovács Hanna,Kovács Lili Anna,Kovács Liliána Hanna,ez a három név közül válogattunk volna.erre kiderült kisfiú s még neve sincsen.

de már kezdem megszokni:))))))az a baj,hogy én is nagyon a kislányba éltem bele magam.

2676. Zsuzsanna68 (válaszként erre: 2674. - Vick81)
2010. aug. 24. 22:48

Még lehet. Gondolod, hogy én pont így terveztem? :)

Egyébként ezek a megérzések nagyon érdekesek. Én gyerekkoromban, meg kamaszkoromban mindig azt mondtam, hogy 5 gyerekem lesz. Aztán persze később már nem így gondoltam, és a 3. után még mondtam is, hogy ez az 5 gyerek dolog nem jött be. És most meg itt van. Néhány éve, ha ezt mondja nekem valaki... hát minimum, hogy hülyének nézem.

2675. RLindi (válaszként erre: 2674. - Vick81)
2010. aug. 24. 22:41

Megnéztem, gyönyörűség Boti már most!

Meglásd sok örömötök lesz miatta, s talán még készülődik egy kislány Hozzátok valamikor..

2674. Vick81 (válaszként erre: 2673. - Zsuzsanna68)
2010. aug. 24. 22:37
Jaj, nagyon arik vagytok,a naplómba raktam fel képeket.A kisfiam csalódott volt, ő nagyon Kamillát várt.Most lesz egy Botink.Azt hittem nekem lesz egyszer egy lányom!Hát, nem így alakult....
2673. Zsuzsanna68 (válaszként erre: 2669. - Vick81)
2010. aug. 24. 22:23

Vick, ne keseredj el, én már elsőre elkeseredtem, mindig is lányt akartam, az első meg fiú lett :) Aztán jött még 2 lány, sőt mostmár 3 lányom is van, felüdülés, hogy egy kisfiú van a hasamban :))

Ja, és a nagyfiam minden egyes hugánál csalódott volt, a tiéd legalább örülhet az öcsikének. Most az enyém is örül, pont az előbb számolgatta, hogy mire 8 éves lesz, és focizni tud vele, ő 26 lesz...

2672. Zsuzsanna68 (válaszként erre: 2668. - RLindi)
2010. aug. 24. 22:19

Tényleg szuper, hogy kaptunk babakocsit, meg ruhákat is. A kiságyat visszakapjuk, az nem ment tönkre, kád is van, tulajdonképpen szinte semmit nem kell vennünk. Kismamaruhákat is kaptam, annak külön örülök, néztem, 9 ezer egy nadrág.

Igen, külön szobájuk van a gyerekeknek. Nem írtam még, de nekem van egy nevelt lányom is, úgyhogy tulajdonképpen a picurka az 5. lesz. Mindketttőnknek 2. házassága, a férjemnek nincsen saját gyereke, örökbefogadtak az exével, csak aztán a nő rájött, hogy ő tulajdonképpen nem is anyának való, és idegen neki egy gyerek. A válás után ragaszkodott hozzá a gyerektartás miatt, de így sem "érte meg", ezért másfél éve "megkaptuk" a kislányt, azóta nem is látta. Ő a legkisebb, 9 éves, az én lányom 10. Szuper jól elvannak, és bár lehetett volna külön szobája neki is, egy szobában laknak, emeletes ágyuk van. Az én 2 lányom közt 7 év van, de ők is sokszor "költöztek össze". Úgyhogy szerintem nincs azzal semmi gond, ha gyerekek egy szobában vannak. Később, 15-16 évesen már lehet, hogy vágynak egy külön kis lukra, de addig még annyi minden lehet.

Kb. 1 évig nekünk is a mi szobánkban lesz a kiságy, de azért meglesz a szobája, hogy fokozatosan szokjon hozzá. Szerintem ott is lesz kiságy.

2671. RLindi (válaszként erre: 2669. - Vick81)
2010. aug. 24. 21:59

Gratulálok én is!

Még lehet kislányotok is 3. vagy 4.re:DD

2670. Babarózsa84 (válaszként erre: 2669. - Vick81)
2010. aug. 24. 21:47

Jaj,de jó! Gratulálok a kis kukacoshoz!:)

De jó,hogy már tudod!

Majd tegyél fel képeket!:)

2669. Vick81
2010. aug. 24. 21:45
Sziasztok!Megjöttem a 4D-ről és kiderült, hogy megint kisfiúnk lesz!aNNAK ELLENÉRE, HOGY ÉN IGAZÁBÓL VÉGIG ÉREZTEM KICSIT CSALÓDOTT VAGYOK, VOLTAM!kISLÁNYT SZERETTEM VOLNA!NA, MINDEGY, AZÉRT IMÁDOM MÁR MOST!
2668. RLindi (válaszként erre: 2667. - Zsuzsanna68)
2010. aug. 24. 20:40

Az szuper ha kaptatok babakocsit, vagy akármit:)annyival is kevesebb! Hisz azért sok mindenre lesz szüksége a picurinak.

Neked a gyerekeid mindannyian külön szobában vannak? Most ezen dilemmázok,hogy jó lesz e a kicsiknek akik között 5 év lesz ugye a korkülönbség ha együtt lesznek majd. Persze amíg felkel éjszaka a picike addig a mi szobánkban lesz az ágyikója.

2010. aug. 24. 20:34

Hát majd mostmár fölmegyek a padlásra, aztán megnézem, milyen márkájú a tesóm babakocsija (4 éves a kisfia), mert fogalmam sincs:) Úgyhogy sajnos a babakocsi-témában nem vagyok otthon. Az tényleg jó, ha semleges színű, mi sokat cserélgetünk a rokonságban, és van fiú is, lány is.

Én most a tapétázásba ástam bele magam, elkezdem most a babaszobát, mielőtt nem tudok mozdulni a hasamtól!

2666. ENIE
2010. aug. 24. 20:00

...az a helyzet,hogy olyat ami igazán tetszik még nem láttam.Nekem nem jön be a 3 kerekű egyáltalán,sőt az se aminek elöl kisebb,hátul nagyobb a kereke....hát de még rá érünk + venni,én úgy vagyok vele...sőt semmiképp sem akarok vmi tök kéket,csak azért,mert fiúnk lesz...nekem inkább az ilyen unisex színek jönnek be,mert gondolunk majd a következő bébre is!!!

Ti hogy vagytok vele?????

2665. ENIE
2010. aug. 24. 19:57

Sziasztok!

[link]

Nekem még mindig a Bergon Kummerje marad,ha addig nem lesz más...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook