2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Anna angyalka, mint mindig.
Szerintem akkor a fogacska lesz a bűnös, csak kibújik már lassan.
Ezek a védőnők, komolyan, bestresszelik az Anyukákat, hogy nem hízik eleget a gyerek. Hála Istennek a miénk nem ilyen. 320 szerintem szuper!
Tegnap a fürdi utáni evésnél megint elfogyott a tejcsim már :((( Csináltam Donátnak 60 ml vízből tejberizspépet.....először kirázta az első kanálnál rögtön a hideg, köpte kifele ahogy csak tudta. Aztán rájött a drága, hogy ez nem főzelék és rögtön felcsillant a szeme! Bekanalazta az egészet, nagyon ízlik neki:)
Utána persze vagy 3/4 óra múlva kérte a cicit, mert szükséges neki az esti alváshoz, egy kicsi volt megint benne, de azt alig 5 perc alatt kiszívta, így végül cumit kapott és elaludt. Most reggel 5.20kor kelt, ahogy kb.szokott.
Sziasztok!
Luca is egyre kevesebbet alszik napközben, és rövidebb ideig. :-(
Még nem is hallottam ilyet, hogy baracktól székrekedése lenne.
Végre aludtunk 8 órát egyben (10 nap után).
Hát,a sírás az nagyon rossz,de a többivel mi a gond??Nappal Nóri sem alszik többet!!3*egy órát!ez ilyenkor már jó,nem??
A 2 hét alatt 320gramm meg szuper,mi egy hónap alatt híztunk380-at!!!
Szia!
Már gondoltam Rád. De mi baja lehet? Azért az nem normális, hogy egyik napról a másikra sírós lett. Lehet, jön a fogacskája?
Ne hülyéskedj, 320gr az nagyon jó. Anna 240-et hízott most és én örömtáncot jártam!
Szép nagy már! :-)
Kóstolhat még banánt, körtét, meggyet, cékla, krumpli, ja és sütőtök.
Nálunk úgy volt, az elején csak 2 kanál, majd négy, az csak lé volt. Aztán pép, pár kanál. Én most már rábízom, hogy mennyit kér és kér-e utána még tápszert.
Nagy gratula Lucának! :))
Jó éjt nektek babák és mamák!
Szuper!
Na, jó éjt csajok!
Vhogy nem volt ma energiám. . . az altatás leszívja minden erőmet.
Teklát ébreszteni kellett, du. 6-kor elaludt, 8-kor ébresztettem a fürdetéshez. Előbb mosolygott de aztán sírt nagyon, gondolom aludt volna még. . . csak akkor éjszaka nem alszik majd.
Jaj, hát a lényeget meg nem írom!!!
Szóval elkértük a barátnőm mérlegét (2 házzal laknak arrébb, neki egy 8 hónapos fia van), szóval múltkor 1 hét alatt csak 10g-ot hízott a Luca (100 helyett), most meg képzeljétek 5 nap alatt meghízta a 100-at!
Hogyhogy csak most mentek csípőszűrésre? Mi 6 hetesen voltunk (októberben).
Vagy ez már kontroll?
Mi is megyünk még egyszer 31-én.
A biztonság kedvéért még egyszer megnézi a doki.
Képzeljétek, nálunk még sose volt 8 előtt fürcsi, és aludni is későn szoktam letenni a Lucát.
De ma megfürdettem fél 8-kor, aztán előrébb hoztam az utolsó(6.)szopit, és már 10 perce alszik.
Most viszont előbb fog kelni, de nem baj.
Fáradt volt, nem igen aludt délután.
Nekem is vcsinált ilyet Donát, pár hétig alig lehetett eteni, és én is mindig visszaraktam.Egy ideig szegény gyerekeimet is ki kellett zárnom a szobából evésnél. Még mindig hasonlóképp eszik, de azért folyamatosan finomodik, már csak minden második zajra fordul el és olyan nehezen lehet visszacsalogatni. :(
Nekünk nem segített sem félhomály, sem eltakarás textilpelussal, csak a teljes csend, próba szerencse Iglo!
Hello!
Bettus Milán is így eszik egy ideje. Én általában megnézem, hogy jön-e még. És ha spriccel, visszateszem. Csak akkor rakom át, ha már nem spriccel belőle. Neki most minden fontosabb. Nézelődik, kaparászik, fel akar ülni. Pedig az elején úgy kezd el enni, mint egy etióp éhező.:)
Szerintem már túlságosan érdeklik őket a külső ingerek. Már gondoltam rá, hogy félhomályban etetem.
Szerintem én 6 hónapos korától fogok neki adni. Láttam én is, hogy 4 hó van rajta, de minden táblázatban 6 hónap van.
Hát elvileg nekünk már kettő van. Délelőtt kap pici gyümölcsöt, de azt nem nevezném teljes étkezésnek, az csak kis nasi. A másik meg az ebéd, az főzelék, 3 napja már nem kér tápszert utána. Szerintem most kb. 2-3 hétig marad így, utána kezdjük a pépet uzsira.
És te mikor akarod kezdeni neki bevezetni a második kanalas étkezést?
5 hósan már ugye el lehet kezdeni?
Hát rendes paradicsomot úgy tudom nem szabda, én bébiüveges kajcsiban adtam, az 4 hóstól van elvileg...de lehet azzal is várni kéne még?
Ma barackkal próbálkozom majd.