Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 szeptemberében született manók... fórum

2008 szeptemberében született manók... (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
2009. okt. 12. 18:12
Ja Era, Édi a koronás képp (+a többi is), a torta meg nagyon guszta!
439. hofferke (válaszként erre: 432. - Erababa1111)
2009. okt. 12. 18:11

Hali!

Hát a vezetésben nagyon bénának érzem magam, de mahd meglátjuk, hogy mi lesz ha tovább is gyötröm! :)

A vizsgám sikerült!!! Nagyon örülök neki, bár középsuliban mi ezt tanultuk (exeü suli), de nagyon izgultam.

A ped. vénám egyelőre marad a korppetálásra majd, nem látok lehetőséget benne, sajnos. Most a szegedi börtönbe adtam be a jelentkezésem nevelőnek, majd kiderül, de képes lennék bármit elvállalni, még wc pucolást is.

2009. okt. 12. 14:12
Anett! Hogy sikerült az elsősegély? Vezetéssel hogy állsz? Jobban megy már, mint ezelőtt? Hogy érzed?
2009. okt. 12. 12:20

Lányok! Nagyon eltűntetek!

OlíviaAnna most élvezi a mo.-i életet és hideget! :)

hofferke vezet?

Jelentkezzetek! :S

pussz

436. erababa1111 (válaszként erre: 435. - OlíviaAnna)
2009. okt. 7. 11:42

:) Köszike! Büszkén is viseli a koronát mindig! :))

Szegény Olcsi! Sajnálom a kisasszonyt! Melyik foga jön? Az őrlőre szokták mondani, hogy nagyon megviseli a kicsiket. A fogzáskönnyítők sem használnak?

Jöttök haza? Hármasban vagy csak ketten? Meddig maradtok? Mi a 7végén (talán már holnap délután) megyünk anyósomhoz, meg sógornőmékhez, mert a nagylányuk most 7 éves, úgyhogy szülinapozunk. Ha a jövő héten még itthon vagytok és ráértek, nem találkozunk?

Pussz Nektek!

2009. okt. 6. 20:19
Gergő fantasztikusan néz ki a koronájában!!! Holnap megyünk haza, Olíviának olyan szinten jön a foga, hogy tegnap éjjel egykor hányt is és persze majdnem hajnalig sírt. Nem tudom mi vár ránk ma este, de max. a repülőn alszunk majd. Pusssz!!!
2009. okt. 5. 20:33

Lányok!

Hova tűntetek?!

Tettem fel képeket Gergőről a "koronával", és a tortáról is. Nézzétek meg, ha gondoljátok!

Puszi!

2009. okt. 2. 12:09

Gergő annyira édespofa! Amikor megszerez valamit, amit nem kellene, rögtön rájön, hogy olyat fog, amit anya el fog venni tőle nemsokára. Tehát amikor megyek felé, fogja magát, és szó szerint szalad előlem!!! :) Tündéri!

És rettenetesen huncut! Biztos vagyok benne, hogy tudja, mit nem szabad Neki, de "csakazértis" azt csinálja! Amire azt mondom, hogy "nem szabad!", azt újra és újra csinálja :( Megőrülök Tőle!!!

432. erababa1111 (válaszként erre: 431. - Hofferke)
2009. okt. 2. 11:59

Szió! :)

Én nagyon szerettem a vezetést! Tök jó volt járni! Az elsősegélyről én lemaradtam, csak vizsgázni mentem :) (voltam anno országos elsősegélynyújtó versenyen, ahol sokkal bővebben tanultuk az ott oktatott dolgokat, így a mentős "kolléga" azt ajánlotta, hogy nem kell járnom, én meg kaptam az alkalmon)

Biztosan jó lesz!

És milyen munkában gondolkodsz? A pedagógusi vénádat el is felejted? Vagy csak parkolópályára helyezed?

431. hofferke (válaszként erre: 430. - Erababa1111)
2009. okt. 1. 13:49

Szia!

Nálunk is az a helyzet, hogy szept.-től menni kell dolgozni, így most keresem a lehetőségeimet.

Kezdem az elsősegélyt, meg a vezetést is nemsoká. Nagyon izgatott vagyok!

2009. okt. 1. 11:33

Sziasztok!

:/ BOCSÁNAT, AMIÉRT ELHANYAGOLTAM A FÓRUMOT!!!

Annyi minden összejött most, meg igazából lusta is voltam írni... Ha leülök a géphez, mindig jön Gergő és vagy belepötyög az írásomba, vagy valamit "rosszalkodik", és állhatok fel újra és újra. Szóval most egy kicsit nyugi van, írok is pár sort:

A szülinap jól skierült. Azt az egyet sajnálom, hogy a nagyim nem jött fel hozzánk... (Mellesleg a névnapomat is elfelejtette, amit előtte soha :( És most ez is!) Nem is azzal van a probléma, hogy nem jött fel (idős, 79.évében jár), de még csak nem is köszöntötte meg a dédunokáját telefonon se! Én vagyok a családban az első unoka, és mindigis kiváltságosnak tartottam ezt a helyzetemet. Gondoltam, a dédunoka is "örökli" ezt...de nem :( Tévedtem!

Na, elég a szomorkodásomból!

Tehát, tök jó volt a szülinap! Gergő rettenetesen élvezte a sok lufit (50 db, apa fújta fel mindet tüdőből!). Reggel csak mutogatott rájuk össze-vissza. Felével díszítettem a lakást, másik fele csak úgy "el volt szórva". Most is megvannak még. Nagyon tetszik Manókámnak, ha ütögetem felfelé őket. Mindig nagyokat nevet! Olyan édes: teljesen hátrahajtja a fejét, hogy lássa a lufit, de néha hanyattesik :) Olyankor nevet egy nagyot és újrajátszuk az előbbi szitut, amíg meg nem unja.

Újdonság: eddig nem tűrt meg semmit Gergő a fején. Mostanában rátettem a fejére egy "koronát", és mosolyogva, nevetve mondatam Neki, hogy milyen szép kiskirályfi sétálgat a szobában. Eleinte rögtön lekapta, de mostmár oda jutottunk, hogy felteszi magának is - csak úgy poénból! És a múltkor próbálta magát megnézni a tükörben a koronával a fején! Nyújtózkodott, de nem érte fel a tükröt, így kénytelen voltam magasítót csinálni (lavórt megfordítottam, erre mászott fel), hogy megcsodálhassa magát! :)

Rettenetesen édes, mikor a koronával sétálgatva fülig ér a szája!!! Majd teszek fel képet az "esetről", ha apa feltölti őket végre a gépre. A szülinapos képek is váratnak még magukra, de lesznek :)

Kb. most ennyi történt Gergővel.

Én voltam bent a munkahelyemen, hogy szóljak: jövő szeptemberben számítsanak rám. A gyesből nem tudunk majd normálisan megélni, ezért kénytelen leszek visszamenni dolgozni :( Részben várom, mert szeretem a munkám, de persze sajnálom is, hogy Gergőt "leadom" másnak...

Puszi mindenkinek! Írjatok, mi történik veletek mostanság!!!

429. mint (válaszként erre: 427. - OlíviaAnna)
2009. szept. 25. 11:56

Szia,sziasztok!

Koszonom :)

Nemsokara 5 eve lesz,hogy idekoltoztunk.Az elso evben nem nagyon szerettem itt elni,de mar megszoktam.Anyagilag es sok mas szempontbol is jobb itt.

A gyerekek hihetetlen gyorsasaggal tanulnak(nem csak az en gyerekeimre gondolok :) )Kb. fel ev alatt tanultak meg tarsalgasi szinten beszelni,amikor mar nem csak ertettek amit mondtak,de valaszolni es kerdezni is tudtak.

Birminghamben lakunk London utan a legnagyobb varos.

Amit a legkevesbe szeretek angliaban az az idojaras,amugy szep orszag,rengeteg hatalmas park,sok sok zold terulet.Az angol emberek is nagyon kedvesek,mosolygosak.Nekem csak jo tapasztalataim vannak veluk kapcsolatban :)

Elnezest a rovid alaszert,de Sarah itt visit a labamnal :)

A kislanyod is nagyon szep es ahogy 'latom'nagyon okos is :)

428. mint (válaszként erre: 426. - Hofferke)
2009. szept. 25. 11:41
Koszi :)!
427. OlíviaAnna (válaszként erre: 425. - Mint)
2009. szept. 24. 15:05
Csatlakoznék Anetthez! Én még csak most néztem meg a Ti fotóitokat, hát... mindhárom bébid szép, de a kis Sarah a legszebb. Meglepetten láttam, hogy ő is 22-i születésű. Mintha minden szeptemberi baba ezen a napon született volna... bizonyára valami melegfront lehetett :-) Mióta éltek Angliában? Milyennek találjátok? Londonban laktok? Könnyedén megtanulták a nyelvet a gyerekek? Ha van időd, mesélj!
426. hofferke (válaszként erre: 425. - Mint)
2009. szept. 24. 13:39

Szia!

Kívánunk mi is nektek boldog 1. szülinapot! :)

425. mint
2009. szept. 23. 21:50

Sziasztok!

Mar jo reg nem jartam erre...Gondoltam bekoszonok es igy utolag minden babanak boldog elso szuletesnapot kivanok!

424. hofferke (válaszként erre: 423. - OlíviaAnna)
2009. szept. 22. 10:42

Köszi, igyekeztünk! Nagyon szupi volt a buli, mert mindenki itthon tudott lenni.

A szőkeség tőlem van, bár szülés óta nem látszik, de mindig olyan szőke voltam, mint ő.

A pólót imádom én is, barátnőmtől kaptuk.

A torta csokis volt és isteni finom, nem csömör édes hanem igazi fini-mini.

A sárgapópós kislány az egyik komlói unokatesó, a Bogi, sajnos másnap elutaztak. A kismenyemék most vasárnap jönnek majd.

Apa nálunk is odavan mindig, ez csak véletlen volt, mert nem engedték le őket az erdőbe fát vágni az előző napi eső miatt, így itthon volt, egyébként nem ért volna ide.

Szorítok, hogy azért minél több időt tudjatok együtt tölteni majd! Mi sokat gondolunk rátok!

2009. szept. 22. 10:22
Anett!!! Nagyon édesek a képek! Tényleg látszik, hogy remek volt a hangulat! Tetszett az új pasis póló, igazi nagy vagány benne Tomi! Kitől örökölte az aranyhajat? Úgy látom a buli fotókon, hogy a családtagok közt mindenki barna. Fantasztikus a tortátok! Milyen ízű volt? A kép hatására be is nézünk a sarki cukiba Olíviával... Gyönyörű a sárga pólós kislány is, ő a kismenyetek? :-D Bárcsak nálunk is összejöhetne a család... Mi csak hármasban leszünk, de azért remélem jó lesz a hangulat. Kérdés, hogy Apa meddig fog dolgozni... Tegnap 11 felé jött haza, modván, hogy ma ne legyen annyi a meló, de ki tudja... Sajnos a hétvégi ünneplés már ugrott, vasárnap is dolgoznia kell, a barátnőmék meg szombaton nem érnek rá :-(
2009. szept. 22. 08:49

A mi bulikról képek a naplómban.

Olívia, nagyon tutik a mókusok! :)

2009. szept. 22. 06:29

Era!

Isten éltesse Gergőt!

Milyen volt a buli?

420. erababa1111 (válaszként erre: 418. - OlíviaAnna)
2009. szept. 18. 12:54

csak gyorsan: a rizstorta egyéveseknek nevű "torta" egész fincsi, ha szereti Olívia a rizst, biztosan tetszeni fog Neki, és nagyon egyszerű megcsinálni!

rohanok, mert a hétvégén nagy banzáj lesz nálunk. Ha lesz erőm este, akkor még írok!

Pussz-pussz!!!

419. OlíviaAnna (válaszként erre: 415. - Hofferke)
2009. szept. 17. 11:27
Szeptemberre mi is kaptunk két esküvői meghívót... Sajnos egyiken sem fogunk tudni résztvenni :-( Az egyik az unokatestvéreméké, a másik a férjem legjobb barátjáéké. Ez utóbbi baba-barát lagzi lesz, egy gödi hotelben rendezik, ahol még le is lehet fektetni a bébiket. Szóval nagyon irigyellek benneteket Erikával! Lagzi helyett max. egy Dumaszínházas program vár ránk e hónapban. Kovács András Péter és Hadházi László jön ki Brüsszelbe, mivel egy étteremben lesz a az előadás ("Humorharmonizáció és poénkonvergencia"), el merünk menni Olíviával, hátha csendben lesz (esetleg átalussza).
418. OlíviaAnna (válaszként erre: 412. - Hofferke)
2009. szept. 17. 11:19
Huh Anett, most aztán össze kell kapnom magam! Le vagyok maradva... a te szervezésedhez képest én sehol sem vagyok. Pár ajándék és a csomagolópapír megvan, ha sikerül ma beszerzem a csúcsos sapkákat, gyertyát és ha sikerül, még pár dekor dolgot. A barátnőméket a rákövetkező hétvégére szeretném meghívni. Sajna a nagyszülők, rokonok csak gondolatban lesznek velünk. Abban reménykedem, hogy a férjem aznap nem 9 után ér haza... :-( Tortáról fogalmam sincs... Erika küldött nagyon jó recepteket, de attól tartok, hogyha én készítem, akkor gyalázatosan fog kinézni. Most hétvégén lehet, hogy tartok egy torta-főpróbát.
417. OlíviaAnna (válaszként erre: 413. - Hofferke)
2009. szept. 17. 11:10
:-D Anett, nagyon jó humorod van, de rossz önképed! Nálunk az a vicces helyzet, hogy én 95-ben szereztem jogsit és már - attól tartok -elfelejtettem az egészet, a férjem valamivel később vizsgázott le, de ő is ugyanekkora (zéró) vezetési gakorlattal rendelkezik. Jó a rosszban, hogy itt Belgiumban más se tud vezetni* (persze ez egyben ijesztő is), de legalább a nemtudás óvatossággal, higgadt, udvarias vezetési stílussal párosul. *Ez nem az én magánvéleményem, itt ugyanis nem olyan régen még alanyi jogon járt a jogosítvány, ergo postán kapták meg a belga állampolgárok 18. életévük betöltésekor. Wahnsinn!!!
416. OlíviaAnna (válaszként erre: 411. - Kittycat2)
2009. szept. 17. 11:02
Szia! Aggodalomra semmi ok, a gyerekek többsége egyéves korára megduplázza a születési súlyát. A 9,4 kg - szerintem - teljesen oké. Én "Cebion 2x multi" cseppeket adok Olíviának (napi 2,5 ml), van, hogy az ételébe keverve, van, hogy "beinjekciózom" a szájába. Szegény elég náthás még mindig. Remélem jövőhétre MakkMarcsi lesz, mert hát jön a BÖRZDÉJ!!!
415. hofferke (válaszként erre: 399. - Erababa1111)
2009. szept. 17. 10:00

Mi is esküvőn voltunk 12-én!! Az egyik barátomék esküdtek, nagyon jó buli volt.

Mi nem vittük Tomit, a Mama vigyázott rá addig amíg távol voltunk.

Sétálni már mi is szoktunk, de csak az udvaron; még elég instabil a járása azért nagyon bátor.

Most megyek, mert felébredt, majd jövök még!

414. hofferke (válaszként erre: 398. - Erababa1111)
2009. szept. 17. 09:46
Köszi! :)
413. hofferke (válaszként erre: 395. - OlíviaAnna)
2009. szept. 17. 09:44

Köszi szépen, de az én külsőmmel nem félek a szatíroktól sem. :D

Egyébként Toyotán fogok tanulni, egy fiatal taxis srác lesz az oktató, állítólag nagyon türelmes és jófej, rugalmas időbeosztással. Tomi miatt fontos is. A többit majd meglátjuk. Nagyon nem félek, mert Apa itthon már tanítgat évek óta és egész jól megy, már vezettem a faluban is (igaz csak 30-cal). Azért majd kiderül!

412. hofferke (válaszként erre: 393. - Erababa1111)
2009. szept. 17. 09:40

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen rég voltam, de a nagyim itt volt vendégségben egy hétig és szórakoztatni kellett, este meg Tomi itt aludt a gép előtt, így nem, tudtam netezni.

A meghívók készen vannak, az ajándék postán, a buliról mindenkinek van infója, torta megrendelve, kaja megtervezve. Tominak 3 szülinapi bulija lesz. 1. szombaton a nagy családnak, 2. kedden nekünk, 3. jövő vasárnap a barátoknak.

Ti?

2009. szept. 16. 16:59
naponta kétszer eszik tejpépet, hónapok óta. :( ő ilyen kis örökmozgó, szerintem lemozogja, akármennyit eszik. de a babapiskótát kipróbálom, jó ötlet, köszi! :) 11 kg? jajj de jó nektek, az én fiam még csak 9400 gramm, pedig egy éves. persze tudom, hogy nem számít a súly, meg nem szabad a babákat összehasonlítani, de sajnos az a gond, hogy önmagához viszonyítva sem gyarapszik. most írt fel a házidoki vasat, állítólag ez segíteni fog. képek? :) majd teszek fel! életemben először fórumozok, már ehhez is bátorság kellett, hogy megpróbáljam, úgyhogy a képekig még el sem jutottam. :)))
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook