Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szombathelyen, 2008 juniusában született babák Anyukái gyertek fórum

Szombathelyen, 2008 juniusában született babák Anyukái gyertek (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2010. okt. 19. 15:28
Néztem a naplódat! Gratula Ottikának!!! Mondtam én, hogy nem lesz vele gond!:-)
2010. okt. 19. 15:26
Szia! Vagy még errefelé? Mi újság Vivikével?
2010. aug. 26. 18:49
Oké,várom!
2010. aug. 24. 14:56
Szia. Igen, nagyon sűrűek a napjaim. Majd írok priviben, ha több időm lesz. Nem akarok ide kiteregetni mindent, meg a naplómba se. Azért néha olvaslak!
2010. aug. 20. 13:19
Igen eltűntél:-(
2010. aug. 4. 21:18
Meg mi is:-)
2010. aug. 4. 21:18

Őszintén???Mindent..nem írok semmit sem,majd dumcsizunk.Pénteken fog hazajönni,már lassan 2 hete elment.Nem találjuk a helyünket,ez iszonyat..pedig tudom hogy nAGYON JÓL ÉRZI MAGÁT ÉS JÓ HELYEN VAN.De amennyire azt gondoltam,hogy nyugi lesz egy kicsit..hát nem.Vivien teljesen kifordult önmagából,elkezdett hisztizni nem aludt délutánonként,állandóan Ottózik,persze hogy neki is furcsa.Most is itt van még mindig mellettem.És hol talizzunk?Vasszécsenybe?Vagy nálunk?

Láttam a képeket írtam is hozzá,nagyon tündéri Nelli,eddig is az volt,de most már kis csajos:-)

Na akkor majd a kicsik jól elbeszélgetnek egymással.

2010. aug. 3. 14:49

Bocs, millió éve nem írtam! El voltam havazva, aztán nyaralni voltunk, aztán meg megint el voltam havazva!:-(

Biztos nagyon aranyos Vivike, remélem sikerül összehoznunk a találkát, ha gondolod írhatsz is időpontot!

Nelli olyan szépen beszél, csak ámulunk! Néha nagyon okos dolgokat mond, csak olyan rossz, komolyan nem bírok vele! Egyszerűen semmi nem használ neki! Te miket vetettél be Ottikánál, hogy szót fogadjon?

2010. júl. 21. 23:07

Ha Vivien hajat talál már mondja,hogy anyáé..na persze sajna hullik..

Apjával bohóckodtak ma,mondja neki szexi..erre Vivi felhúzza a pólóját:-)meg úgy táncizik az apjának..riszálja a kicsi popsiját.Megzabálod ha végre talizunk már végre.tuti jól ellenne a két kiscsaj:-)

Örülök,hogy jó lett a csiga.Ez egy tuti alap kelt tészta recept,ebből bármit csinálhatsz.

463. ice kuszi (válaszként erre: 462. - Biromoni)
2010. júl. 20. 14:53

Nem aggódom, az ő korában még sok gyerek jár pelusban! A kis barátnője is most van leszokóban, még abban reménykedem, hogy majd ha látja, hogy nincs rajta pelus és a bokorba pisil, akkor ő is. Mondjuk már látta, de nem nagyon hatotta meg a Kiscsajomat!:-) Megnézte, mosolygott rajta, ennyi!:-)

Nelli a hajszálaktól és a szöszmöszöktől fél, na meg az esernyőtől, bár múlt héten már hajlandó volt napernyő alatt fürödni a medencéjében!:-)

Sajnálom, hogy ilyen a férjed! Erre már nem tudok mit mondani, nem valószínű, hogy magától meg fog változni!:-(

Ja, megsütöttem ám a kakaós csigát, jó lett, nagyon puha és finom! Csak az első kör kicsit elégett, mert az én sütőmben elég lett volna kis lángon, úgy látszik nagyon erős! De a második tuti lett!!!

2010. júl. 17. 00:10

Andi!

Emlékszel,mennyire aggódtál a beszéd miatt is?Nem kell,majd Ő eldönti,hogy mikor eléggé érett a bilihez,wc-hez.Annál csak rosszabb ha vki erőlteti,tudom Te nem teszed-és milyen jól:-)

Ma teljesen kiakadtam.Van egy gumi szerű szőrmók színes világítós labdája Ottikának.Most szereztük:-)Vivien annyira megijedt,hogy síró görcsöt kapott,még sikított is.Pedig nem fél semmitől sem,főleg nem játékoktól,csak az az igazság,h Ottika megijeszette vele már.Erre Otti még jobban kiakadt,hát itthon lehet lennie neki is és akkor legalább részt venne az életünkben,nemcsak a hülye kocsmába kell járnia,miközben itt vagyunk mi is.

Olyan volt nálunk is,hogy Vivien a bugyiba kakilt.Hát Istenem megesik az ilyesmi.Pisi téren minden oké,szól vagy a bilire ül,már le is tudja húzni a bugyikáját,de term ott vagyok általában mindig körülötte.Bár nagyon rafkós,ha épp csinálok vmit,tuti wc-re akar ülni:-)nehogymár ne rá figyeljek:-)

2010. júl. 15. 14:28

A mi szomszédainktól nem kell tartani, a saját üvöltésüktől szerintem nem is hallják a miénket!:-)

Nelli nem nagyon akar megszabadulni a pelustól. Pedig mondja, hogy bugyit szeretne felvenni, nem pelust, de közli, hogy esze ágában sincs wc-be pisilni, és legközelebb sem fog szólni, ha kell neki!:-))) Neki az úgy nagyon kényelmes, hogy oda pisil ahova akar, pancsol benne egyet, aztán ha megunta szól, hogy takarítsam fel! Most erre mit mondjak??? Azt, hogy marad a pelus, még legalább egy hónapig. Már kezdek attól félni, hogy mire oviba megy arra sem lesz szobatiszta. A kakit még akkor is letagadja, ha a pelusban van!:-(

2010. júl. 12. 10:07

Jót mosolyogtam:-)A szomszédokkal vigyázni kell,nekem 1x mondta a védőnő,hogy még a kiabálás miatt is beszólhatnak a családvédelmiseknek..na akkor megmondtam neki a magamét.Nálunk Ottikámmal van sok gond,miatta szoktam idegileg kilenni.Vivikére nagyon nem kell rászólni,nem fényezem ám-tudod.Na most megnyomott vmit,és kitörlődött amit eddig írtam.Azt írtam,hogyha Ottika hangosabban rászól már elsírja magát.

Persze Ő is tud ám makacs lenni,ha nem jön amikor hívom,de ez ritka.Akkor mondom neki,hogy szia és annyi,már jön is.Komolyan nagyon örülök,hogy ilyen jó kislány.Néha van hiszti,ha nem akar kijönnia medencéből,de ez hiányozna is.Én azért voltam megijedve:-)-Ottika után,hogy miért ennyire nyugodt??Biztosan van vmi baja stb..De nincs semmi.

Nellike pedig majd el fogja hagyni,és azért csinálja mert tudja,hogy ezzel Téged mennyire felidegesít.

Andi,a viasaton van délbe a Segítség gyerekem van!!!műsor,komolyan nézz meg 1-2 részt belőle.

Fő a nyugalom,próbáld ki,rohadt nehéz én tudom.

459. ice kuszi (válaszként erre: 458. - Biromoni)
2010. júl. 10. 14:12

Ennek örülök!:-)

Vivike mennyire fogad szót? Nelli egyre kevésbé, mondhatni semennyire! Te mit csinálsz ilyenkor? Mert nálunk a szép szó egyáltalán nem használ, sem a fenékre ütés, de még az enyhe kiabálás sem. Kinevet, és annál inkább csinálja. Nálunk most az vált be, hogy hangosan kiabálok, és a kezénél fogva "megráncigálom", na ez már hatásos. Nem tudom, néha sajnálom, nem akarok durva lenni, de más egyszerűen nem használ. Szerintem már csak idő kérdése, hogy a szomszédok mikor hívják ki a rendőrséget, mert tuti azt hiszik, hogy terrorizálom a gyereket!:-) Sajna van, hogy naponta többször előfordul, mert szándékosan azt csinálja, amivel felidegesít! Olyan rossz lett Móni, el sem hinnéd, alig bírok vele... Persze a játszótéren kis angyal!:-)

2010. júl. 9. 21:39
DEHOGY RÁD GONDOLTAM!!!!!
457. ice kuszi (válaszként erre: 456. - Biromoni)
2010. júl. 7. 14:42

Remélem nem gondoltad azt, hogy nem hiszem el, hogy Vivike szobatiszta???:-) Miért ne hinném el? Láttam már kisebb gyerkőcöt is pelus nélkül, ha jól emlékszem, még én mondtam neked, hogy az egyik csaj, akivel majdnem együtt szültem már egy évesen a fa mögé vitte pisilni a kislányát, nem volt rajta pelus!

Én is szobatiszta voltam két évesen nappal, anyukám mondta. Nelli későn érő típus mindenféle szempontból, meg nem is érdeklik még az ilyen komoly dolgok, ezért nem is erőltetem!

2010. júl. 6. 22:40

Aranyos vagy!

Timiék voltak itt ma,és Ő is látta hogy Vivikén nincs pelus,és a bilibe pisil.Tehát nem nagyzolok vagy kamuzok..az nem az én műfajom.Medencéztek is,Vivien igazi kis vizicsibe,a nagy is,és a fiam is.Hannácska nem nagyon bírta,nem is csodállom,nem igazán volt jó idő,de be voltak sózva.

Jól elvoltunk.Kész lett a torta is Ottikának ettünk,dumcsiztunk.

2010. júl. 3. 23:58

Ismerős a téma, nálunk állandóan "szoszít", azaz szorít a pelus, persze ez csak kifogás, volt, hogy úgy meglazíttatta, hogy kifolyt minden!:-) De mi még nem vethetjük le, néha wc-re ül (bilire soha), de nem akkor szól, amikor kell neki, szóval még sehol sem tartunk. De nem erőltetem, hónap végén úgyis megyünk pár napra nyaralni, addig nem akarom, mert az úgyis bekavarna. Majd augusztustól próbálkozunk, de ha nem megy, nem megy... Vannak jóval idősebb gyerekek, akiken még pelus van, nem aggódom!

Vivike ügyes nagyon!!!

2010. júl. 3. 23:32

Én mondogatom neki a színeket,de még annyira nem mélyedtünk bele.A beszéde szép tisztán alakul,nagyon örülök,mert nem lesz vele gondom úgy érzem.Most megint meglepődött egy csaj,hogy Vivin nincs pelus,és hogy nem félek-e hogy bepisil vagy bekakil.Hát nem félek,mert akkor sohasem szokna le róla.Mindig van túlélő csomi nálam-váltóruha.

Estére még kap pelust,igaz már tiltakozik,hogy szúr-ez hülyeség ám..mitől is szúrná.de a héten száraz volt a pelus reggelre.Persze még maradni fog,mert bármi lehet.

Szóval nagyon büszke vagyok rá.igaz sokszor megkérdezem,de már magától megy a bilire,de most kitalálta,hogy a wc-re akar mindg menni.nem baj azért vagyok hogy megtanítsam mindenre:-)

Majd beállítom,mert be lehet szerintem a hozzászólást.

2010. jún. 30. 13:54

Már eszembe jutott mit akartam múltkor: Vivien ismeri a színeket? Kicsit aggódtam, mert Nellinek már régóta próbálom tanítani, de még mindig csak a sárgát ismeri fel egyértelműen. Ráadásul a férjem családjában van színtévesztő. De már megnyugtattak, hogy nincs gáz, három éves koráig nem kell ismernie.

A naplódban nem tudod beállítani, hogy lehessen hozzászólni a hsz-ekhez? Lehet, hogy titkosban nem lehet, nem tudom, majd nézd meg, néha beledumálnék!:-)

452. ice kuszi (válaszként erre: 451. - Biromoni)
2010. jún. 30. 13:50

Köszi, már dolgozik, tegnap kezdett. Eléggé látszik a heg, mindenkinek feltűnik, de hát ez van, majd idővel halványul...

Ottikának is jobbulást!

Tudom mit érzel, hogy nincs kivel beszélgetned, én tél végén már úgy éreztem, hogy nem sok hiányzik a depresszióhoz. Hónapokig nem beszéltem mással, csak a szűk családdal. Akkor még a férjem is három műszakban járt, sokszor egész nap egyedül voltunk Nellivel, nem lehetett kimenni sem... borzasztó volt. Nem is tudom, hogy fogok kibírni még egy telet! Én nagyon szeretem a nyüzsgést, az embereket magam körül! Ilyenkor semmi gond, mert amennyit lehet, kint vagyunk, Nelli is élvezi, van egy kis barátnője, mindig együtt vannak a játszón, ölelgetik, puszilgatják egymást, itthon meg egész nap róla beszél, meg meséli az apjának az élményeit!:-)

2010. jún. 29. 13:52

Jó sütögetést.

Párodnak meg mielöbbi gyógyulást,már rég írni akartam.

2010. jún. 28. 20:57
Ja, köszi a receptet, ez nagyon jónak tűnik, hétvégén ki is próbálom!
2010. jún. 28. 20:56
Városon belül elég sokat megyünk épp emiatt, de már akár fél óra is elég neki, hogy összehányja magát! Nálunk szerintem nem lesz ilyen egyszerű, mert én is ilyen voltam, már 20 éves elmúltam, mire "kinőttem"!:-(
2010. jún. 28. 16:26
Én azt javasolnám,hogy Nellivel minél többet menjetek autóval.Nálunk uez volt ahelyzet Ottikánál.4 éves korára nőtte ki,de a mai napig szól,hogy kicsit lassabban menjünk,igaz nem szoktam száguldozni,de olyankor lehúzza az ablakot és okés minden.
2010. jún. 25. 06:36

80 dkg liszt

5 dkg élesztő

25 dkg Rama

2 toj.sárgája-csak az mert a fehérjétől megkeményedik

10 dkg cukor,van.cukor,csipet só,citrom héj

3 dl tej kb.

Ez tuti nem lesz kemény:-)

a többit nem írom le,mert Te is profi vagy:-)

Közepes lángon süsd végig!!

2010. jún. 24. 15:14
Bocs, hogy mindig receptekkel zaklatlak, de hát profi vagy, ha jól tudom...:-)
2010. jún. 24. 15:13
Nem ez volt az, amit akartam, de ez is fontos! Nincs valami jó kakaós csiga recepted, aminek puha marad a tésztája? Nem baj, ha kell bele tej, most úgy néz ki, nem okoz problémát! Egyszer próbáltam mióta itt lakunk, de kőkemény lett!:-(
444. ice kuszi (válaszként erre: 443. - Biromoni)
2010. jún. 24. 15:10

Tudom, nem is nagyon érdekel, hogy ki mit gondol, csak amíg elült a bevásárlókocsiban, addig nem nagyon volt vele gond, lehetett nyugodtan nézegetni, most meg egyikünknek folyton rá kellett figyelni, így kétszer annyi ideig tartott a bevásárlás! De nem baj, majd megszokom, mostantól valószínű így lesz, ha jól sejtem!:-)

Én örülnék neki, ha végre mások előtt is elengedné magát, mert itthon folyamatosan tombol, de ha valaki itt van, vagy mi megyünk valahova, akkor játssza a kis Angyalt, és mindenki engem irigyel, hogy milyen jó gyerekem van! Falra tudok mászni ettől!:-)

Valamit még akartam kérdezni, de nem jut eszembe...

2010. jún. 23. 23:55

Őszintén én ezt még nem is figyeltem.De most,hogy írod,Vivien sem ragoz.először tanuljon meg rendesen beszélni.belegondoltam,hogy én is így beszéltem németül először amikor beledobtak a mélyvízbe:-(Ragozás nélkül.

Attól meg ne érezd olyan rosszul magad,ha együzletben elengedi magát.Oké,hogy kellemetlen,de melyik gyerek nem viselkedik legalább 1x így??Akinek nem tetszik ne nézzen oda.

minél jobban fegyelmezed,annál jobban nem fog szótfogadni..szerintem.-tapasztalat:(

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook