Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

15878. timihugi (válaszként erre: 15877. - Mókicaaaa)
2009. febr. 18. 21:59
aaazt meghiszem;-DD! azért kicsomagolni könnyebb volt:-))
15877. Mókicaaaa (válaszként erre: 15873. - Timihugi)
2009. febr. 18. 21:22
Látom szivem, pedig már teljesen be voltál csomagolva? Jó móka...
15876. timihugi
2009. febr. 18. 21:11
Lányoook! Senkisenem??:-))
15875. timihugi (válaszként erre: 15866. - Pici04)
2009. febr. 18. 21:10

Szija!

Autóval mentünk volna egyébként, téli gumi, hólánc...of course:-).

Jó, hogy mondod, olyan sapit beszerzek, mire kijelölik a következő időpontot. Köszönöm az infókat!:-)

Nálunk is lenne már szerintem nagy hó, csak napközben mindig 10 fok fölé megy a hőmérséklet és hétágra süt a nap, így mind elolvad. Legalábbis itt, Pécsen.

Ti azért csak sétázzatok, én a hóban is szeretek, kivéve, ha hideg szél fúj.

KicsiMarcus milyen szépen csücsüzik már!:-) Neki is nőtt a haja;-)!

Bercinek olyan kis punkos sérója van, a tetjén jó hosszú már, oldalt meg csutka rövid;-DD.

15874. timihugi (válaszként erre: 15870. - Annelly)
2009. febr. 18. 19:54

Hellóka! A lavina veszélytől nem tartottam, ugyanis nem terveztünk a sípályákon időzni:-). A szállás pedig lavinabiztos helyen van...legalábbis úgy tudom. Ausztriát én is nagyon szeretem, már ahogy átlépjük a határt...hát sokkal szemet gyönyörködtetőbb a látvány. Az a tisztaság! A hegyek felé haladva pedig tavasszal az a gyönyörű zöld...engem fel tud tölteni.

Zsófi is nagyon hirtelen, sokat fejlődött:-). A kis pinduri lányka...és milyen jó étvágya van! :-)))

Én is az univert, a hippet és a milupát veszem. Nekünk ezek jöttek be legjobban. Viszont a hippes babakekszben sajnos van cukor:-((. Pedig ki akartam próbálni.

Nem Te adtad múltkor Zsófinak (bár nem emlékszem pontosan)? Gondolom nagyon ízlett;-). Előbb-utóbb azért én is veszek.

15873. timihugi
2009. febr. 18. 19:45

Móki, mi járunk, de bérletem van, úgy emlékszem, 400/fél óra. Ha csak alkalomra veszel, szerintem haccáz:-). De holnap megyünk, megkérdezem.

Biztos olvastad...itthon maradtunk;-).

Mindjárt válaszolok a privire.

Pussz!

15872. Mókicaaaa
2009. febr. 18. 15:27
Csajok jár valamelyikőtök ringatóra? Mennyi egy foglalkozás?
15871. Mókicaaaa (válaszként erre: 15870. - Annelly)
2009. febr. 18. 11:26

Szia Nelly én is szoktam neki univerest venni néha, pl. a paradicsomos krumpli az egyik nagy kedvenc, csak csínyján kell vele bánni, mert savat csinál...

Amúgy akkor pihenj és kúráld magad, szerencsésebb ha csak valami gyomorrontás van a háttérben..

15870. annelly
2009. febr. 18. 11:13

Sziasztok!

Kaja: Én az univerre esküszöm, mert csupajó, se cukor, se glutén, se laktóz, van belőle bio is, de ami nem az, azt is ellenőrzik, és az ára sem a csillagok közül integet. Zsófi ugyanis bealpátol egy egész üveggel. Ha mondjuk megyünk valahová, az napi két három üveg. Ha hippet veszek, az extrém kajcsik miatt, abból van pl bárányos meg ilysmi. Bár az már lejárt lemez, karácsonykor vágott nagyapám birkát, abból rakattam el Zsófinak. Ja és bármily meglepő, Univeréknél még a barckosban sincs cukor.

Timcsi jó mualtást, imádom s Nieder Tauernt, az egyik kedvenc helyem. És mivel alacsony, ezért ott sosincs lavina, nyugszi van...az obern-ben előfordulhat esetleg, de ti biztonságban lesztek. Amúgy pontosan ezen a környéken szokáés a lurkókat beadni ilyen schischule-ba kb 2 éves kortól. Ha két év múlva ismét ellátogattok, Bercikével eggyütt megtanulhattok sielni.

Zsófi változatlanul 5-kor szopizik reggel, ha fáradtabb, akkor max hatig tologatja. Utánna elalszik cicin, ekkor már ottmarad közöttünk, 7-8 körül ébred. Sajnos napközben van olyan szerencsétlen nap, amikor 2x fél óra alvással is hiperaktív. Most már mindenben fel tud állni, megy is a tárgyakba kapaszkodva, és iszonyt huncut...még a szeme is:D

Én meg jól lebetegedtem, úgy ébredtem ma, hogy torkom bedurranva, orrom épp hogy szelel, és egész éjjel ment a hasam. Szegény babának is fájt a pocija, lehet, hogy a hasmenésért és a pocifájásért a tegnapi pizza a felelős, olyan furi volt, de már félig megettem egy szeletet, amikor levettem a feltétet, és nem volt olyan igazira megsütve. Na ebből kaphatott Zsófi is. Szegény apát kellett felébreszteni éjjel, hogy istápolja a babát, mert anya nem áll meg a lábán.

15869. Mókicaaaa
2009. febr. 18. 10:39

Kingu jobbulást!!!

Majd írj, mizujs veled!

15868. Mókicaaaa
2009. febr. 18. 10:30
Timcsike ment a privi!
15867. time
2009. febr. 18. 08:57

Julimami a Mirenáról az augusztusi topikban olvastam, keress rá, ott van egy-két anyukának, ha jól emlékszem.

Itt gyorsan elolvadt a hó. A szánkónkat kölcsönadtuk a ház egy évvel idősebb kisfiúinak, Emma még ugye kicsi hozzá, velem együtt meg nincs olyan erős ember, aki elhúzná. ;)

Timi, érezzétek jól Magatokat!!!

Hajnali szopi nálunk is van. A 6-7-ről, fokozatosan áttért Emma a 4 körüli szopira, sőt tegnap előtt egész éjjel 3 óránként szopizott.

15866. Pici04 (válaszként erre: 15854. - Timihugi)
2009. febr. 18. 00:16

Szio Timi!

Kepek vannak.;)

Nem ismerem a helyet,de nalunk bemondtak,hogy az Alpokban lavinaveszelyre kell most szamitani.Nezzetek utana.

A hegyen Kreischberg-ben most 1,60m a ho,a völgyben pedig 0,7 m.

Remelem jo idötök lesz.

Bercikenek lehet,hogy jo ha beszerzel igazi hiddegre valo sapit:olyan,mint a betörö sapik,csak a a nyilasoknal van res.

Ha jol emlekszem Kingaeknak is van olyan.

Mivel utazzok?

Nalunk tegnap ota mar fel meteres ho esett.

15865. timihugi
2009. febr. 17. 22:53

Remélem, fel tudok nézni pár percre, de nem merem ígérni. Tudod, hogy van ez ilyenkor;-). Kösze!

Pussz!

15864. timihugi
2009. febr. 17. 22:47

Megyek Móki, mert ma este csinálok "teszt fejést"...kíváncsi vagyok, hogy állunk! Remélem még jó a helyzet:-). Olvastam az esti babakekszezést...én is gondolkozom, mit is adhatnék, ha majd nem lesz elég az esti szopi. Nálunk szinte mindig hajnali 4-5 körül volt/van szopi, Nekem ez így nem furcsa. És nincs is vele problem. Elalvás - "szintén zenész";-) Reméelm, mihamarabb meglesz a megfelelő megoldás!

Jóéjt! Puszi!

15863. Mókicaaaa (válaszként erre: 15862. - Timihugi)
2009. febr. 17. 22:44
holnap még leszel gépnél? mert ha beszélek velük, akkor megírom priviben, oksa???
15862. timihugi (válaszként erre: 15861. - Mókicaaaa)
2009. febr. 17. 22:43

Nem újdonság;-). Én 3 éve tanultam meg úszni...a síelés sem veszett ügy még;-). Csak most az időpont nem éppen aktuális...mert ugye a felelősségtudatom rögtön megszólalt, hogy várjak még 1-2 évet:-). Nagy gratula az ősöknek!

Egyébként a szállást nem mi intéztük, megnéztük a neten, jó értékeléseket kapott. De azért köszi:-)!

15861. Mókicaaaa (válaszként erre: 15860. - Timihugi)
2009. febr. 17. 22:35
jajaja, 4 éve tanultak meg...nem semmi 50 éves fejjel nekiállni sielni... na majd remélem Gergőkét viszik.. Ők mennek minden évbe, majd megkérdezem melyik hotelbe..meg esetleg hogy hova lenne érdemes mennetek..
15860. timihugi (válaszként erre: 15859. - Mókicaaaa)
2009. febr. 17. 22:31

No, majd utána nézek...:-).

Anyukádék pont oda mennek?

Ők nyomják a sílécen legalább??-D

15859. Mókicaaaa
2009. febr. 17. 22:30
Egyébként az RCI egy hotelláncolat, ahol üdülési hetet lehet venni...
15858. Mókicaaaa (válaszként erre: 15857. - Timihugi)
2009. febr. 17. 22:29
hát igen,szokták mondani,hogy az újszülöttnek minden vicc új.. :-)))
15857. timihugi (válaszként erre: 15855. - Mókicaaaa)
2009. febr. 17. 21:54

Szia Móóókiii!:-)))

Mi az az Rci...valami rémlik, hopgy olvastam ilyent. Az egyetemtől kaptuk a meghívást.

Remélem teccett a vicc;-))...de lehet, hogy már szakállas, és mindenki ismeri. De én tegnap hallottam, nekem új volt:-).

15856. Mókicaaaa (válaszként erre: 15852. - Alexa77)
2009. febr. 17. 21:46
Nálunk nincs hó... :-(((
15855. Mókicaaaa (válaszként erre: 15854. - Timihugi)
2009. febr. 17. 21:37

Szió Timcsi!

A szüleim meg jövő szombaton mennek, de nem tudom ebbe a Hotelbe-e, majd megkérdezem.. Ez is RCI-s szálloda???

15854. timihugi
2009. febr. 17. 21:19

Rendőr vizsgázik.

- Vezeték neve?

- Kábel.

- Kereszt neve?

- Feszület.

- Magának mi baja?

- Hát város.

:-))))

Remélem seniknek a párja nem rendőr;-D.

Sziasztok!

Mi is sétáltunk ma a hóesésben. Mi szeretjük:-).

Úgy néz ki, napokon belül kiváltjuk a késő délutáni szopit, mert a nagyfiú lassan már egy egész bébiételt magáévá tesz;-).

Egyébként már nekem sem annyi a tejem, mint korábban...dehát már a 8. hónapban járunk. Sajnos semmi sem tart örökké. De én már nem kesergek, azt hiszem, nincs is miért.

Szofi! Remélem azért nem apad hirtelen a tejcsi.

Alexa, a többi malacka jól van? Azóta semmi problem nem volt? Sajnálom a többieket:-(.

Pici...már hiányolom Marcusról a friss képeket!:-)

Képzeld, csütörtökön megyünk Murautól néhány percre lévő kreischbergi "síparadicsomba", a Casa Montana Hotelben lesz a szállásunk (4 nap). Esetleg ismered a helyet?

Remélem már senki sem beteg, és a mostani járvány elkerül mindenkit. Nem lenne jó most szülni,és valamelyik kórházban egy icipici babával dekkolni.

Azért örülök, hogy mostanra kicsit már megerősödtek a babócák.

Szép estét mindenkinek!

15853. bumbu23
2009. febr. 17. 19:03
Mi is vagyunk.Apaja elment ma haza.:-(Hianyzik de jovo heten mar mi is megyunk.Legalabbis remelem.Itt is esik most a ho.Igazabol mar nem banam ha vege lenne.Pedig mindig is nagy horajongo voltam.De itthon babaval es akkor meg ho is.Hat kesz katasztrofa.
15852. Alexa77
2009. febr. 17. 17:13
Halihó! Megjöttünk egy jó kis szánkózásból, még apája is velünk tartott, pont hazaért a melóból, mikor indulni akartunk. :-) Közben itthon kisült egy tepsi finom almás rétes (Istennek legyen hála a programozható sütőkért!) úgyhogy megyek is, felvágom, aztán tejcsivel haminyami!!! Rékának persze marad a szopi.:-)
15851. Mókicaaaa
2009. febr. 17. 17:09
Merre vagytok Kedves fórumtársaim??? :-)))
15850. Mókicaaaa (válaszként erre: 15849. - Szofi28)
2009. febr. 17. 16:42
az igen!!!
15849. szofi28
2009. febr. 17. 16:04
nálunk is nemrég kezdődött, és eltelt egy pár hét, mire rájöttem, hogy nem a fog, hanem az éhség az elsőszámú gyanúsított...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook