2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
gondolom előbb-utóbb magától úgyis leáll, és akkor a szervezet alkalmazkodik... nekem most viszont musz fejni, ugyanis egy hét alatt totál megcsappant a mennyiség.:(
a doki nem mondott semmit ezzel kapcs. csak annyit, hogy ki kell üríteni maximálisan.:( elég villámlátogatás volt...
na megyek,mert Marcus tarsasagra vagyik.
Puszi
Örülök neki!Akkor most fel vagy töltödve.;)
Meg annak,hogy sokat segitett a Ferjed.:)
Szia Szofi!
Olvastam mi van Veletek!Pihengessel,gyogyuljal.Remelem minden ok.
Az aprosagokkal valo szöszöles imerös.Marcus is "porszivozik"mostanaban.:)
Pici, Laura is imád madzagokkal, és cetlikkel szöszölni, sőt legújabban a kis szöszmöszök és morzsák keltik fel az érdeklődését legjobban!:)))
Kitartást a nagy hideghez!
Én is kimennék sétálni, de annyira esik a hó, hogy nem érdemes, remélem holnap eláll, mert viszem Laurát orvoshoz...
Sziasztok!
Nalunk is szakad a ho.Tegnap ota.
Mar jo nagy.
Holnapra meg -15 fokot mondanak.Nappalra.
Brrrrrr.Nem szeretem!!!!
Sziasztok! Itt is folyamatosan szakad a hó, a szánkó persze a tanyán anyuéknál, a kocsi meg a páromnál, így kimenni sem tudok... Este apu behozza a szánkót, ha holnapig megmarad a hó, akkor azért csak szánkózunk. Most aludt el Réka, ha minden jól megy, alszik egy órát, aztán kimegyünk sétálni. Ha esik a hó, azt se bánom, nincs cukorból egyikünk se... De olyan gyönyörű minden, nem bírom ki a szobában. Legalább a kutyát is megsétáltatjuk.
Julimami, saját tapasztalatom nincs, de én is úgy hallottam, hogy csak annak ajánlják a spirált, aki már nem akar több babócát. Persze lehet, hogy amelyiket te említed, az jobb, vagy más, ki tudja... Mi megmaradtunk a megszakításos módszernél, aztán ha besikerül a következő poronty, ám legyen...
Szijjasztok!
Tegnap ijedtünkbe átszaladtunk Pécsre, jó volt egy kicsit nézelődni...Így legalább Gergő is a babakocsiban elvan...a fogunk továbbra sincs kint, csak sírunk....Most meg ismét visszatértem a régi nagy sétákra,addig is elfoglalja valami a figyelmét, no meg nekem sem árt, mostanában sikeréléményem van, mert elég rendesen megindult a fogyásom...így jó ha kiadós sétákat teszek...
Sziasztok!
Nelli, köszi, nekünk kicsit messze van, de majd keresgetek a környéken!:(
Itt nagyban havazik, de Laura már egy órája alszik az erkélyen! Olyan jó, hogy ki tudom rakni levegőre, itt bent nem tudom, mit kezdenék vele... Jó lenne, ha délutánra elállna, kedvem lenne sétálni már kicsit!
Szép napot Mindenkinek!
Ja! Ha van valakinek jó kis extra kenyér receptje, várom priviben!
köszi!
Sziasztok lányok!
Sajna most nem tudok visszaolvasni, túl sok kimaradt és fut a lakás... meg a gyerek ;)
no persze nem, csak kúszik...
Végre otthon voltunk 4 napot anyukámékkal Fűzfőn!
Nagyon jó volt, kenyérsütő gépet kaptam amire nagyon vágytam mert szeretem a különböző és a különleges ízesítésű kenyereket (finom vajacskával...nyami)
És persze azért is jó, mert ha Bében lakunk majd, nem kell egész hétvégén a pénteki kenyeret enni, vagy csak azért bejönni pápára akármennyire is messze van, azért az már drága kenyér lenne.. főleg a mai világban...
Szóval jó volt. Sétáltunk sokat, sokat nevettünk és játszottak a gyerekek a nyagyikkal. jó volt látni hogy milyen boldogok. Ettől én is az voltam.
Bendi ment oviba, szerncsére már mindketten meggyógyultak, ma van neki a farsang. De nem öltöztettem be mert úgysem érti. Elvitte a doktor bácsis táskáját, meg egy inget adtam rá, hogy az a dokis ruha aztán kész. Így ma ő lesz a doktorbácsi a csoportban. Remélem azért jól érzi majd magát... reggel iszonyat nagy sírás volt.
Már kimentem az ajtón, mikor hallottam még vagy 2 percig hogy visít az óvónéninek: " De még Anyát megszeretem!!"
Majd' megszakadt a szívem... de ebéd után megyek érte.
Szijjasztok!
Alexa megy a brühü a malackákért... Hát tényleg durva dolgok vannak...Szerintem sem olyan vészes a babakaja téma, biztos a bio a legjobb, de azért adhatunk nekik mást is, mert sajna előbb-utóbb már majd mindent esznek és akkor sem fogunk tudni mindenből biót venni...Spenótot meg tényleg ne csináljatok otthon, nem tudni mennyi oxálsav kerül bele... abból csak üvegest adjatok szerintem...
Alexa:sajnalom a malackakat.Es eppen tegnap beszeltuk a ferjemmel az egyik muliban, hogy itthon olyan ronda gyumolcsot arulnak, hogy az mar fergeteges.Ja es horribilis osszegert.Kint en reszeltem az almat es egyebb gyumiket D-nek.Itthon viszont magam is felve eszem.Egyszeruen olyan rusnyaaz arukeszlet.Tegnap is mit latunk?525 -re learazva egy zacsko banan.Olyan rohadt volt,hogy malaoknak nem kene.Ez mas Eu orszagban kapaskent megy a kukaban selejtkent.
Mas:a bebietelekkel kapcsolatban azert tulzasnak tartom ezt a nagy aggodalmat.Azert a babakkal sehol sem szorakoznak.Legyen az itthon vagy kulfoldon.A kecskemetin nottem fel en is meg szerintem sokan masok is.Lehet, hogy nem a biok bioja de biztosan szamtalan ellenorzesen megy keresztul.De ez csak az en velemenyem.
sziasztok, gyorsan benézek, míg Laura alszik az erkélyen...
nem tudtam mindent visszaolvasni, Alexa negyon sajnálom ami történt, tényleg elgondolkodtató, hogy már gyakorlatilag semmit sem merünk adni a gyermekeinknek. nekem is tegnap fogyott el az utsó Anyósoméktól származó almám, gondban is voltam, mit adjak Lulunak, mert már csak répa van itthon olyan, ami tőlük származik...
Szinkron-hozzászólunk onleányok?! :)
Mennem kell, trotty van! ;)
Hipp répát a Müllerben találtam, Früh-karotten néven fut 125 gramm. Csak répa. Meg vettem Univeres sárgarépa főzeléket is, ez sajnos nem bio, ezt majd később adom.
Mi még csak egy hete kósolgatunk, eddig sütőtök, alma, körte volt a terítéken. Olyan 50-et eszik meg egyszerre, mikor már nem egy-két kanálnyit. Én szopi után adom, s utána is megkínálom szopival, egy-két kortyot iszik csak utána, vagy egyáltalán nem kell neki.
Sziasztok!
Szívesen Alexa, bár jobb lett volna ha nem jön elő a téma újra..
Örülök, hogy azért akadt pár survivor..:))
Hipp-ben van csak répa, pici üveges. Én
Müllerben vettem.
Szép napokat mindenkinek!