2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Itt még mindig havaziiik:-)! Ma reggel ismét havat kellett hányni...természetesen nem nekem, mert mire 7kor felébredtünk, már készen volt. Pedig régebben, mikor családi házban laktam, én is párszor haverkodtam a hólapáttal;-). Valahogy szerettem is kint a hóesésben reggel, vagy éppen este sertepertélni.
Küldenék szívesen Nektek is, de sajnos ehhez nincsen hatásköröm;-D.
Ja,valamit elfelejtettem irni!
Olvastam a neten,hogy a fogzasnal lehetnek enyhe gyulladasok a köldök körül is.
Nem tudom,hogy van-e benne vmi.
Legközelebb megkerdezem a gyerekdokit.
Csajok!
Ez eleg durva,de Marcusnak egy bebietel(190-es) nem eleg ebedre,ha fözök neki,akkor is ugy kell szamolnom,mintha 1,5 üvegeset enne meg.
Csak pislogok,de tenyleg kell neki.
Szio Timi!
Tenyleg oda kell figyelnem ezutan Marcus köldökere.Ma mar fürdött is.Tegnap elhalasztottuk,ma mar siman mertem.;)
A kocsi meg jol bevallt.;)
Babakocsit össze sem kellett csukni es minden befert.
Egy ismerösünk ugyan figyelmeztetett,hogy az ember mindig tele tudja pakolni,ha Gyerekek vanna,Neki mar 2 Gyerköce van,tudja miröl beszel.:D
Berci is szepen fejlödik,nem panaszkodhatsz.
Szio Mokicaaa!
Marcus köldöke mar szep.:)
Fogtok jarni rendszeresen a ringatora?
Olvastam a fözöcskezest.A brokkoli altalaban bejön a Babaknal.En is csinaltam mar ,de repat is tettem hozza.Meg a fagyasztoba is került.;)
Halihó!:-)
Móki, ha lesz valami feltölthető anyagom, majd felteszem... De azt se tudom, hogy kell videót felrakni. Ebben nem vagyok nagy mágus.
Timcsi, én is úgy szoktam, ahogy te, mindenre azt mondjuk Rékának, hogy nagyon finom, apa is szereti, anya is szereti, baba is szereti... Szóval ez ismerős.:-)
A hippnek van kisebb kajája, de persze csak banán-alma, meg banán-barack. Állítólag répa is, de azt még nem láttam a boltban. Szóval marad a nagyobb üveg. Bár örömmel jelentem, hogy Réka megtáltosodott, fél üveggel megeszik egy hamira az utóbbi napokban. Mindezt napi 3-szor. Nagyétkű lett, szopizik is rendesen, legalább 10-szer naponta, éjjel is... Ennek ellenére nem hízik, mindent lemozog.
Mától etetőszékünk is van, kaptuk! Használt, de tök jó, Rékának is tetszik. Majd lefotózom.
Most megyek aludni, illetve hamarosan szopi jön, ilyenkor szokott ébredni a kiscsaj.
JÓ éjt mindenkinek!
Aranyos vagy... a sminket én cinátam... szeretek sminkelni nagyon...
Apája alakul szerencsére.. Látom ti meg Kistarcsa cityben nyomultok, milyen szép nagy hó van.. nálunk egycenti nem esett idén...ami leesett, rögtön el is olvadt...
:-))
Úgy legyen, ahogy tervezitek...Ááámeeen:-))!
Apa nózijára meg nyomj jó sok cuppanóst, attól biztosan hamarabb gyógyul!;-)
Csenge köldökét meg éétem:-).
Móókiii! A fodrászod nagyon jó munkát végzett...és a smink is csini volt...szóval elismételjem én is, amit a többiek is mondtak?:-))
Apája? Jól van már?
Szerintem ez esetben nincs semmi baj azzal a köldökkel, csak kicsit több odafigyelést igényel...majd később Marcusnak is...vagyis csak részletesebb tisztítást. Hallod, Marcus is milyen gyorsan fejlődik! Ma én is engedtem Bercinek, hogy lefaroljon az ágyról...na, ha nem kapom el, akkor hoppá!:-))
Na, kipróbáltátok már az új autót? Milyeeen??? Kényelmesebb? Nagybevásárlást bírja gyerekkocsival, hordozóval?;-)
Ezt a választ vártam:-))!
Biztos nagyon jó érzés lehetet Rékával a színpadon állni!
Nálunk az elején, amikor Berci még csak negyed/harmad üvegnyi bébikaját evett, a maradék sajnos ment a kukába, kivéve a gyümiket, mert azokat Anya is szereti;-))). Azt hiszem, a hippnek pont van kisebb üvegese is, próbálkozz még talán azzal, így kevesebb megy a cicának.
Sajnos a finomfőzelék nekünk is karfiol ízű...mondjuk nekem nem is ízlett, De Berci kérdés nélkül behamizza;-). Ugyi azt tudod, hogy a gyerek ízlése hasonló lesz a szülőkéhez? Mett ugye, ha a szülő eleve azt mondja valamire, hogy nem jó, a gyerek is úgy fog hozzáálni...persze, vannak kivételek. Így én, ha azt akarom, hogy Berci szeressen olyan dolgot, amit én esetleg nem, próbálok hozzá jó képet vágni...na nem olyan eccerű ám! Én nem szeretném Őt az én ízlésemre formálni, legyen sajátja. De ezt most ne okoskodásnak vedd ám!!:-)) Ha nem eszi meg a gyerek, akor nem eszi meg...ez most csak eszembe jutott, és persze nem csak Neked gondoltam.
Akkor lehet hogy nem is a foga, hanem az újdonságok sokasága miatt kel fel, mert egyébként se egy lusta tipus. Össze-vissza kúszik keresztül a lakásban:-)
Milyen a ringató? Már gondoltam rá hogy el kéne vinni Violámat, de még nem voltunk, játszóházakba mikortól érdemes szerintetek vinni?
Szevasztok Pajtások! Martone nagyon sajnálom az Apával történteket, azt hiszem a jégcirkusz a kisebbik dolog, jó hogy nem történt nagyobb baj.. Jobbulást neki!!!
Apa is gyógyulgat, de még nem az igazi, de már csak émelyeg, szerencsére nem kell közelebbről nézegetnie már a wc csészét...
Köszönöm Csajok a bókokat, bár megint eldöntöttem, hogy biza szebb lennék, ha phoshoppal megdolgoznánk a képet,mint az újságokban szereplő hölgyeket...
Pici alakul Marcus köldöke?
Alexa tegyél már valami vedejót az éneklésedről, meghallgatnám a hangod...
Mamababa üdv köztünk!!!
Timcsike mikorra napolták az utazást?
Ja voltunk ringatón, tetszett, főleg az, hogy jó kis társaság jött össze, tele ismerősökkel és a Csajszi is jófej, aki tartja...
Moikcaaa,csini voltal!Remelem a Parod mar jobban van.
Alexa ,a ciket is elolvastam.;)
Szio Timi!
Marcusnak a köldöket eddig bevallom,csak siman "atfutottuk" mosdatoval.
Ugy tünik tenyleg kell mosni.Amugy nem mely az öve,hanem szinte egy sikban van a börevel es "c" alaku.
Most neztem,hogy a bört viszont el lehet huzni a szelenel es akkor lehet belül kicsit tisztogatni.Bevallom,eddig eszembe sem volt ott tisztitani,pedig az ember ha belegondol,akkor tenyleg felgyülemelhet a trutyi.
Szoval nagyon ovatosan,steril:) mull-lappal törlöm at egyenlöre kamillaval.
Meg bepanthen-nel kenem 2x 1nap.Szep lett,de a dokit majd meg kell kerdeznem köldök-ügyben legközelebb.
Az ejjeli ebredessel kapcsolatban azt olvastam,hogy vannak olyan Babak,akik ha tul sok minden törtenik velük,nehezen dolgozzak fel es ejjeli akciokkal reagalhatnak.Na ja,ki tudja?;)
Szia!
Üdvözlünk körünkben.;)
Gratulacio a Kislanyodhoz!
A fogzast eleg nehezen viseltük,az attöres elött.
Remelhetöleg nem lesz mindegyikkel ilyen.
Móki! Nagyon csini voltál...
Apának jobbulást kívánunk! Kár hogy nem úgy alakult ahogy terveztétek!
Reméljük nem a vírus, nehogy a pici vagy te is elkapjátok.. Veszprém fele sok volt mostanában a Calici-s.
Drukkolok értetek!
Szia!
Isten hozott köztünk! És gratulálok így utólag is!
Nekünk még sajna nincs fogunk, de szegényem sokat sír éjszaka... napközben meg rág, mint a megveszekedett. De se nem duzzadt az ínye, se nem fehér..
majd kijön egyszer... fogatlan csaknem marad a drága ;)
tettem fel egy-két képet a látogatásról!
Jaj! Majd elfelejtettem!
Képzeljétek, nagy újság van!
Befűtöttünk végre a házunkban!
Igaz hogy gázunk még nincs, de vízteres kandalló van a nappaliban, Laciék megcsinálták, rákötötték a fűtésrendszerre és 2 óra fűtés után már kb 10 fok volt a házban... nagyon jó volt bemenni és melegedni.. az otthon melege...
A radiátorok kellemesen melegek voltak és hát a padlófűtés is ment elvileg, de azt még így bakancsban annyira nem éreztem... ;)
nagyon várom már hogy kész legyen!
Talán (elvileg) márciusban elkezdik a burkolásokat, aztán festés... stb.
Elvileg nyár elején már költözhetünk!
Istenkém... de jó is lenne! Bár Laci azt mondja, amíg nincs gázunk és így meleg víz, addig nem megyünk semmiképp. Remélem a gázosok nem vakargatják a valagukat el nyárig, mert akkor aztán irgum-burgum lesz ha kész a ház és rájuk kell várni, pedig már tavaly nyáron megigényeltük...
Sajna a jégcirkusz elmaradt, mert apa elment dolgozni és úgy jött haza hogy azt hittem betörte valaki az orrát... tiszta vér volt az orrnyerge, meg lejjebb is. Mondta ne ijedjek meg, csak munka közben ráesett egy fedő lemez és nem volt ideje elkapni, elvágta az orrát, meg elég csúnya seb is lett. Ahogy megmosta és nem volt véres már nem volt olyan rossz látvány, de mivel mély volt a seb, a sima ragtapasz nem volt elég...
Beküldtem a balesetire, hátha raknak rá összehúzó tapaszt, vagy ilyesmi. Aztán hazajött és mondta hogy kitisztították, tetanusz, meg összevarták. Majd holnap megy vissza kontrollra.
szóval ez volt az esemény...
így aztán a barátnőmék akikkel mentünk volna ők jöttek hozzánk kicsit beszélgetni, van egy 1,5 éves tündérii kislányuk. jó volt így is azért. :)
Sziasztok!
Timi, nem olyan nagy dolog ám, majd lefényképezem a naplómban hogy értsétek ezt a köldök dolgot mert még mielőtt valaki azt hinné, nem áll ki, vagy ilyesmi.. befordul rendesen, csak kicsit kényes a formája... majd ha hagyja fotózom és meglátjátok.