Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

15728. timihugi (válaszként erre: 15727. - Alexa77)
2009. febr. 9. 22:07

Nagyon hasonlítotok a húgoddal:-). De biztos hallottad ezt már mástól is. Na és Berci hol van?;-D

Ahogy elnézem Rékát, lehet, hogy előbb tanul meg lovagolni, mint járni:-)). Tényleg a vérében van;-)!

Hogy vagy csajszi? Meggyógyultál már teljesen?

15727. Alexa77 (válaszként erre: 15726. - Timihugi)
2009. febr. 9. 21:32
:-DDD
15726. timihugi
2009. febr. 9. 21:20

- Sorolja fel a tízparancsolatot tetszés szerinti sorrendben!

- 5,1,3,10,8,9,7,6,2,4 :)))

Ezt nem tudtam kihagyni...kicsit én is társulok a "mosolycsalogatáshoz";-).

15725. timihugi (válaszként erre: 15723. - Martone)
2009. febr. 9. 21:18

Nagyon elszomorító, és sajnos ez nem az első (és nem is az utolsó) eset:-(. Kíváncsi vagyok, mi lesz a büntetés?

Nagyon édes a kiskirálylány...a kis manöken csajszi!;-D

15724. timihugi (válaszként erre: 15718. - Pici04)
2009. febr. 9. 21:16

Szerintem most Nektek jó, akik külföldön éltek. Néha én is elgondolkodom, hogy jobb lenne-e valahol máshol. De pillanatnyilag elég "röghöz kötött" vagyok...

Pedig 4 évvel ezelőtt majdnem Ausztáliában kötöttem ki. Akkor nagyon komolyan gondoltam.

Nálatok mennyire érződik a válság?

15723. martone
2009. febr. 9. 14:14

Ja, és még valami fontos: A neten írják hogy elkapták a feltételezett tetteseket! Hát csak hajrá!

És még mindig gyertyaláng - Marian Cozmáért.

15722. martone
2009. febr. 9. 14:04

Sziasztok!

Hálisten elhagyhattuk a gyógyszert! Ha vigyázunk akkor talán nem szed be még valamit a köv. napokban és végre mehetek haza Anyuékhoz és velük tölthetem a szülinapom! Nagyon várom!

15721. Alexa77
2009. febr. 9. 11:30

Nevessünk is azért: Kovács bemegy a kedvenc utazási irodájába és így szól a tulajhoz:

- Nyaralásról lenne szó, de most valami mást szeretnék, mint eddig.

- Igen, és mire gondoltál?

- Emlékszel, pár éve ajánlottad Hawaiit, és a feleségem akkor lett terhes?

- Persze hogy emlékszem.

- És arra, amikor Bermudára beszéltél rá, a feleségem közben ismét terhes lett?

- Hogyne emlékeznék.

- Na most valami olcsóbbat ajánlj, hogy őt is vihessem magammal.

:-))

15720. Alexa77 (válaszként erre: 15718. - Pici04)
2009. febr. 9. 11:22
Ezért szoktam azt mondani, hogy az a bizonyos családi adókedvemény, amit anno szorgalmaztak O.V-ék, valamelyest megoldás lehetett volna... Ugyanis itt a segélyeket csak adják, adják, a becsületesen dolgozók tartják el azokat, akik ugyan dolgozhatnának, de minek... Rendben, vegyék el a gyest és hasonlókat, DE a tisztességgel dolgozó apuka keressen annyit, hogy ne is szoruljanak rá a gyesre, családi pótlékra, stb. Ily módon aki dolgozik, megélne tisztességgel, aki meg nem, az vessen magára. De nem folytatom, mert belelendülök, aztán politizálásért kidonak innen.
15719. bumbu23 (válaszként erre: 15718. - Pici04)
2009. febr. 9. 10:12

Sziasztok!

Lili:Isten eltesse a nagyikatokat.Ez szep kor.Az en dedim 97 eves volt es a kertben tevekenykedett amikor osszeesett es meghalt.Az utolso pillanatig dolgozott.

Martone:elolvastam ezt a gyilkossagot en is.KOmolyan itt minden egyre rosszabb lesz.Ne ertsetek felre.Nem arrol van szo, hogy hazajovok es hasonlitgatok dolgokat.Vagyis nem akarattal.De komolyan mondom most, hogy 4 eve nem elek itt egyre rosszabb lesz minden minden evben.Olyan nagy orommel jovok de egy het utan mar erzem, hogy mennek vissza.Pedig Anglia sem almaim netovabbja de megis megvan egy nyugodt eletuk.:-(

15718. Pici04
2009. febr. 9. 09:57

Szep reggelt Lanyok!

Szo mi szo ledöbbentettek az otthoni hiradasok.Nem tudom,hova jut az orszag.

Egyre rosszabb hireket hallani.

Legutobb,meg a gyes-sel kapcsolatos hirek,most ez.

Hiaba,a cel talan,hogy csökkenjen a magyar letszam.Elöbb-utobb kihal.

Amugy itt is vannak ciganyok,igaz rendbe vannak rakva.Nem csinalnak semmi hasonlot.

Beolvadtak nagyjabol a tarsadalomba.

Sokan azt,mondjak,hogy a verükben van ez az eletmod.

Szerintem a hatalom a bünös.

Ugyanis igenis megfelelö eszközökkel(nem segelyekkel) lehet öket nevelni es hasznossa tenni.Igaz ez baromi hossszu folyamat.

Otthon is vannak rendesek közöttük.

Ja,egy pelda.

Magyarorszagon Tesom tanarnö.Megtudta,hogy egy cigany kislanyt az osztalyabol vittek.

Miert?

Az Apukaja egyedül nevelte Öt.Dolgozott.Jött a gazdasagi valsag es kitettek a helyeröl.Alberletben laktak,nem tudta fizetni.Ö hajekltalan lett,a Kislany intezetbe került.

Szoval ilyen is van.

Ez a jelen Magyarorszag.

Ja!Amig megeri lopni,csalni hazudni,ölni büntetes nelkül,mit varunk?

Na basszus!Most lehet,hogy törölve leszek.

15717. Pici04 (válaszként erre: 15712. - Lili13)
2009. febr. 9. 09:44

Szia Lili!

A babakajak miatt ne aggodj!Az elejen Marcus is csak az üvegeset volt hajlando megenni.

Gratulalok a Nagyid szülinapjahoz,na meg a sok dedunokahoz!

15716. Pici04 (válaszként erre: 15714. - Martone)
2009. febr. 9. 09:42

Szia Martone!

Remelem Csenga baba mar elhagyhatja a gyogyszert.

A kepeken nem is latszik ,hogy beteg.olyan kis huncut.;)

Majd irj,hogy mi van a Gyerköcökkel.

Puszi

15715. martone (válaszként erre: 15713. - Alexa77)
2009. febr. 9. 07:44
Szívemből szóltál...
15714. martone
2009. febr. 9. 07:43

Sziasztok!

Nemsokára megyünk a dokihoz vissza Csengével. Remélem most már azt mondja hogy elhagyhatjuk a gyógyszert. Nem szeretem ezt a sok antibiotikumot... 2 hete szedi szegény!

utána jelentkezem valamikor

puszi

15713. Alexa77 (válaszként erre: 15710. - Martone)
2009. febr. 9. 06:44
A legborzasztóbb, hogy hagyjuk! Ha fordított eset lenne - tehát egy romát nyírna ki pár magyar, már meglincselték volna. De így... Benyeljük kérem szépen ezt is.
15712. Lili13
2009. febr. 9. 00:12

Nalunk egyetlen nagyim - illetve most mar dedinek hivjuk mi is a kicsi miatt- 87. szulinapjat koszontottuk. 8 unokaja es most mar 8 dedunokaja is van. Ma a repa-krumpli nem ment, ahogyan a sutotok sem. Eddig az uveges babakaja jobban bejon, mint amit en csinalok, ez van. Az is eddig csak gyumolcs... na meg meno a rizspep... Bocs, ha mar unalmas ez a tema:)

Ma itt volt egy unokatesom, a baratnoje 28 hetes varandos, bizony nagy ahitattal neztek Adriant.... en meg a pocakot... meg is lepett az erzes.

15711. martone
2009. febr. 8. 21:21
Nyugodj békében M. Cosma!
15710. martone
2009. febr. 8. 21:15

Sziasztok!

Látom ma megint nem volt forgalom...

Gondolom hallottátok a híreket...

Borzalom ami ebben az országban folyik..

Aki együttérez: www.gyertyalang.hu

15709. Alexa77
2009. febr. 8. 07:23

Sziasztok, bekukk... Tegnap egész délelőtt rohangáltam, bevásárlás, szenet kellett intézni, mert elfogyott, a párom meg tárgyalt tegnap is, délre ért haza... A DM-ben is voltam, ott veszem Rékának a pelust, fürdetőt, stb., ott a legjobb az ára. Az egyetlen hátránya, hogy rengeteg kismama jár oda, így ott gyorsan végezni teljességgel lehetetlen. Tutira összefutok egy csomó ismerőssel, megy a duma. Tegnap is ez volt. Rékám a délelőtti alvását a babahordozóban az üzletben hajtotta végre... Hazaérvén gyors takarítás, aztán irány anyuék, ott ebédeltünk, délután a párom apuval vágta a fát, Rékát anyura hagytam, én meg mentem próbálni. Igaz, 3 óra helyett csak kettőt próbáltunk, nem bírtam ki többet a kölköm nékül, jellemző... Ő viszont jól bírta, sétáltak anyuval a jó levegőn és szépen elfogadta tőle pohárból a tejcsit. A sikeren felbuzdulva ma délelőtt is leadom egy kicsit és kimegyek lovagolni. A legjobb a dologban, hogy hétvégén sose kell főznöm, mert mindig anyuéknál kajálunk. :-) Ráadásul ilyenkor előkerül a tesóm is, együtt lehetünk... Gondolkodnak rajta, hogy esetleg ők is oda építenek majd anyuék mellé, mint mi. Az lenne csak az igazi, egy rakáson mindannyian!

Na megyek, lassan Réka is ébredni fog. Szép napot mindenkinek!

15708. martone
2009. febr. 7. 22:27

Nahát... ez hihetetlen...

máskor egy hétig nem vagyok, ma meg csak én voltam.. Mi van veletek jáááányok?

Remélem hogy mindenki élvezi a szép napsütéses időt és emiatt van távol...

remélem mindenki jól van.

jó éjt.

... és ma egész nap magamnak írogatok... Ez ám a nem semmi... ;)

15707. martone
2009. febr. 7. 15:56
Csócs= Csúcs! ... ;) bocsi
15706. martone
2009. febr. 7. 15:56

Sziasztok!

Hát... ez aztán a hétvégi "csócs"...

úgy látom most én vagyok az egyetlen aki ráér errefele járni... sebaj.

Ebben a szép időben mindenki inkább kint van a levegőn, gondolom.

Mi is kint voltunk VÉGRE!!!!

Itt voltak Anyuék, meg a tesóm és a párja is eljött... szuper volt, jól éreztem magam és a gyerekek is! Már nagyon hiányoztak!

Kicsit feltöltődtem! Most már várom a csütörtököt hogy mehessünk és végre otthon sétálgathassunk...

További szép napot mindenkinek!

15705. martone
2009. febr. 6. 22:04
Tettem fel egy-két a napokban készült képet.. akit érdekel csak bátran kukk +
15704. martone
2009. febr. 6. 21:32

.... Sehol senki?....

Sebaj, akkor jó éjszakát mindenkinek!

15703. martone
2009. febr. 6. 17:57

Nekem sem ártana a friss levegő...

Majd holnap! Anyuékkal!

15702. martone
2009. febr. 6. 17:55
jobbulást!
15701. martone
2009. febr. 6. 17:55
Alexa! itt vagy még?
15700. martone
2009. febr. 6. 17:54

Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat! És persze mi is minden névnapos és szülinapos és hónapfordulós babának, mamának sok puszit küldünk!

Alexa, látod én is mindig olyankor érek ide, hogy csak magammal beszélgetek... :(

Volt itt a doktornő, hogy még hétvége előtt ráhallgasson a picuromra.

Azt mondja, sokkal szebb amit hall, már nem nagyon szörcsög a tüdeje. Vasárnapig még szedni kell a gyógyit, aztán hétfőn reggel találkozunk, csak meg kell méretnem, mert lehet picit esett a súlya... abból a kis kb7kg-ból... :(

De van egy jó hírem is!

Anyuék eljönnek meglátogatni minket, mert már nem nagyon bírják ők sem hogy ilyen rég látták a piciket. Nagyon örülök! Holnap szép napunk lesz, az tuti!

Még jelentkezem később... talán még ma.

sziasztok!

15699. Alexa77
2009. febr. 6. 17:49

Úgy látom, ma nagyon pangott a fórum. Magammal beszélgetek...:-(

Jelentem, a napsütésben két órát sétáltunk és most szinte kutyabajom! Réka is jól van hála Istennek. Szóval aki betegeskedik, az holnap menjen levegőre. Nekem egy porcikám se kívánta az elindulást, aztán meg gond nélkül csavarogtunk két órát és jólesett!

Cash, már akartam írni, bevált a fánkrecept, ma megismétlem vacsorára.:-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook