2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szia szurgo!
En nem vagyok igazi verbeli haziasszony,de majd gondolkodok.;)
Sziasztok!
Vacsora megvolt,vendegek elmentek.Egesz jol sikerült minden.Leves nem volt,meg jo,hogy a nemetek nem esznek igazan levest.;)
Viszont a sütemenyekhez tejszinhabot esznek.
A husit elmereteztem,holnapra is böven maradt.Legalabb nem kell föznöm.:)
time, az utóbbi két hónapban 2x150g-ot hízott Ági. Az aggódós védőnő nem parázik, én már igen. Persze, jól van, vidám, meg le is áll a nagymértékű növekedés, de ez akkor is kevéske.
szurgo, jövök holnap és eszmecserélünk, ok?
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Először is az ünnepelteknek minden jót kívánok, a betegeknek gyógyulást, a fognövesztő babáknak és szüleinek meg békés éjszakákat és nappalokat :).
Rég nem voltam, naplóitokat viszont olvasom ám!!!
Nekem segíthetnének a vérbeli háziasszonyok!
Március elején megyünk síelni egy hétre és apartmanban leszünk elszállásolva ellátás nélkül, brühühűűű :(.
Tudnok olyan kajákat javasolni, ami hamar készen van, egyszerű és nem kell utána sokat mosogani. Ja és egy bécsiszeleten, spagettin és pizzán élő gyerek is nagy eséllyel megeszi... :).
A naplókban találtam még egy nevezetes ünnepet! Boldog évfordulót TimiDruszám és Csaba!
Ja és Vani, nagy-nagy köszönet ezért a másik oldalajánlásért! Szuper, annyi jó infó van, hogy sosem érek a végére, s teljesen feltölt. A tesztelésre rendelt mosható pelus bevált, úgyhogy most Apával nagy számolgatásban vagyunk és érik a készletrendelés. :)
Csajok tessék jönni, írni, élménybeszámolni, kérdezni, válaszolni, meg ilyenek!!! Tudjátok mit, inkább veszekedjünk, csak legyen élet újra a fórumon! Jóóóó? Brühühü....
Pici, a szemeddel tényleg menj el orvoshoz!
Boldog névnapot a Berciknek! ;)
Én is ritkán jövök, csak olvasgatok inkább. Csillu, az a 150 gramm mennyi idő alatti gyarapodás? Mi is ma voltunk és Emma 50 grammot gyarapodott 3 hét alatt. Igaz, közben jön két foga, úgyhogy az aggódós védőnő is nyugalomra intett, no meg a kis hurkák is ezt üzenik. Ha sokat mozog, akkor természetes, hogy kevesebbet hízik, no meg ez a kisebb gyarapodás a korral is jár. ;)
Sziasztok! Mi van itt? Nálunk pocsék az idő napok óta, remélem senki se beteg, nem azért nem jöttök.
Boldog névnapot kívánunk Berci babának!
Pici, hogy mik vannak! Szerintem ha nem mered piszkálni, muasd meg inkább szakembernek.
Milyen bölcsiben voltatok, Nelly? Oda fog járni Zsófi vagy csak kíváncsiskodtok?
Egy kis helyzetjelentés rólunk: Ági is betöltötte a 7. hónapját vasárnap, hétfőn jártunk védőnőnél. Sajna megint csak 15 dkg-ot hízott, így most 7.35kg. A védőnő szerint nincs okom aggódni, én viszont nem vagyok igazán nyugodt, mert a leányzó rengeteget eszik, mégse hízik... Egyszer kap gyümölcsöt, egyszer főzeléket, emellett 7x szopik egy nap, minden kaja elfogy, bármennyit készítek neki és eddig mindent nagyon szeret, már a kicsit darabosabbakkal is megbirkózik. Közben rengeteget mozog, kúszik, ugrál, dobálja magát, de már szívesen játszik ülve is. Azért azt mégse hiszem, hogy csak erre megy el az energiája. Kijött a második foga, megint szinte észrevétlenül, előtte pár napig nyúglődtünk, de az áttörés éjszakáját szépen végigaludta. Ki érti ezt?!
Amugy szep napot Mindenkinek!
Latom pangas van.
En is gyorsan megyek tovabb,mert vacsora vendegeink lesznek es Marcus elaludt.Nekem meg ki kell takaritanom,sütnöm,na meg elökesziteni a vacsit.
Remelem Marcusnak jo delutanja lesz es enged majd fözni.
Majd meg vszinü benezek.
Puszi Mindenkinek.
Szio annelly!
Nem nagyon merem kenni,mert a szemembe mehet a krem.Nyuszi vagyok.;)
Sziasztok!
Pici kendjed neogranormonnal, az hámlaszt!
Fogzás az nálunk is van, de most pl nem olyan vészes. Két napja elég jól alszik éjjel, de bármikor visszatérhet a nyűgi. Kitartást lányok, hamarosan előbújnak azok a fogak!
Huh, az nem semmi, igazi orvosi eset vagy!:) én sem hallottam még ilyent.,
Na , itt elkezdett havazni.... remélem végre meg is marad, mert nem sok hó volt még idén Pesten
!
Kepzeljetek!
A napokban eszrevettem,hogy a szemhejam kicsit "meglanyhult".
Gondoltam:huha,öregszem!Aztan megneztem alaposabban es kiderült,hogy egy szempilla a vekony böröm ala nött.
Tegnap merszen nekilattam müteni,de inkabb hagytam.
Ugyis kell mennem vmikor mar a hazidokimhoz,akkor majd ö tovabbküld szakemberhez.
Tiszta fura,en ilyet meg sosem lattam amugy.
Az joooo!Marmint,hogy ott van felmentö sregnek Anyukad.
Hason fektetes meg tenyleg jo.Nalunk bejött.;)
Szio Moki!
Olvastam a naplodban a szenvedest!Nem semmi,de kibirjuk.;)
Csak azert kerdezem,mert Marcusnak tenyleg keves a tapszer mar.
Probalj meg gyümölcsött adni peppel uzsira.Hatha elfogadja.
Amugy en eszrevettem Marcusnal,hogy van olyan etel,amitöl eleg hamar ehes lesz.Evvan.:)
én most hasaltatom, azért is szenvedünk...:)
nem baj, mindjárt itt van Anyukám, remélem, és akkor lefoglalja egy kicsit, olyankor mindig jobb kedve van!
Akkor együtt szenvedünk.;)
A legrosszabb,hogy süvitö szel van es setalni sem tudunk.
Marcus mar jo egy oraja alszik.Vegre.Olyan faradt volt szegenykem.
Olvastam ,hogy felvetödött Benned,hogy Lulu esetleg azert nyügös ejjel,mert keves neki az esti szopi.
Te hanyszor adsz neki mar szilardat egy nap?
Sziasztok!
Nalunk igazi szelvihar lett.Seta törölve.:(
Amugy eleg nyügös napunk van,illetve az elalvassal van bajunk.
Fogzasnak az elötörös fazisa van szerintem.
Homeos bogyokat bevetettem,de mar a kupon jart az eszem,amikor vegre sikerült elaltatnom Marcust.
A java csak most jön szerintem.
szaisztok!
remélem mindenkinél minden rendben!
Alexa, nekünk meg egyáltalán nem használ a Viburcol, sőt! ma nem adtam neki éjjel, és esküszöm, jobban aludt!:(
Én is gondolkodtam már azon, hogy mit keresek itt Mo.-n, és sztem ha független lennék, már rég nem itt élnék, mert ami itt van, az már tényleg elviselhetetlen...
itt szeles idő van, remélem máshol jobbak a meteorológiai viszonyok!:)
szép napot kívánok!
Napi vicc:
Három szakma mestere vitázik,hogy melyik a legősibb mesterség.
- Mi építettük a piramisokat, azok nagyon régiek, tehát a miénk a legősibb mesterség! - büszkélkedik a kőműves.
- Badarság - replikázik az ács - Noé bárkája, a mi szakmánk legjellegzetesebb alkotása jóval a piramisok előtt készült.
- Egyértelműen miénk a legősibb mesterség - jelenti ki a vilanyszerelő. - Amikor az Isten azt mondta: "Legyen világoság!", mi már rég lefektettük a kábeleket.
Hellóka!:-) Majd legközelebb Bercust fotózom!:-) Csak az most még kövérebb, mint Sissy, pedig ő se semmi. Szegény Rékának spárgáznia kell rajta. :-)
Igen, sokan mondták már, hogy hasonlítunk Zsével. Egy időben egyformán is öltöztünk (poénból) és mindenki azt hitte, ikrek vagyunk.:-))
Rékám gyógyulgat, de még folyik az orra, más gondja úgy tűnik, nincs. El is gondolkodtam, vajon az orrfolyás nem a fogzás mellékhatása-e... Este adtam neki egy Viburcol kúpot - nagyon ritkán kap és mindig felet, most meg egészet adtam, mert napok óta nem tudott aludni szegény - erre úgy aludt, mint akit leütöttek. Még az orra sem volt tele éjjel. Fel kellett ébresztenem szopizni, mert annyira aludt, nekem meg kidurrantak volna a cicijeim. De csak épp annyira ébredt, hogy bekapta a cicit, nagyon tud alvás közben szopni, így jól sikerült a dolog. De legközelebb meggondolom, adjak-e neki egész kúpot, 12 órát aludt egyhuzamban és csak egyszer ébredt az én ébresztésemre szopizni. Egy olyan babától, aki még mindig 2-3 óránként eszik éjjel, ez elég fura volt.
Ti hogy vagytok?
Martone:Orulok, hogy jol vagytok, remelem tud enni is jol a picilany:)
Mindenkinek szep napokat!
Mi meg a mai gyenge hoesesben is setaltunk, napi ketszer 45perc-1 ora, nekem is olyan jol esik.
Szio Timi!
Azert itt is erzödik a valsag,de nem annyira ,mint otthon.
Neha mar ugy gondolom,hogy minden megszorito intezkedest a valsaggal magyaraznak odahaza az embereknek.
Radasul otthon a becsületes munkat nem mindig fizetik meg megfelelöen es ez szomoru.