2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Látom mindenki elfoglalt úgy mint én!
Én már letutdam a 6 hetes kontrollt szerdán és minden rendben volt.
Tegnap voltunk Melivel hallásvizsgálaton és vele is minden oké. De minden babát háromszor szürnek, így majd 6 hónaposan ismét vinni kell.
Melissza tegnap volt 6 hetes és 4230 g a súllya.
SZIASZTOK!
MI MA MEGYÜNK VISSZA CSÍPŐSZÜRÉSRE!
UTÁNNA PEDIG MEGYÜNK SZURIRA!KICSIT TARTOK TŐLE!
Szia:)
Mi jól vagyunk:) vagyis le kellett mondanom a szerdai 6 hetes kontroll nőgyogyimat mert kijött az aranyerem, nem tudtam ülni sem meg semmit... ezért nem voltam csak 1-2 percet naponta amíg a képeket tettem fel:) így jövőhétre szorult a nőgyogyi:)
Sziasztok!
Ma voltunk szurin,nem volt kellemes érzés..:(( Viszont már 4570gr-ot nyomunk,s három hét alatt 3,5cm-t nőtt Gyémánt,tehát van látszata,h annyit "lógott" rajtam..:))
Remélem,h mindenki jól van,nem vagytok túl közlékenyek mostanában...:((
Erithrea!
Az adatlapomon a kért képek :)
Kukkold meg ha lesz időd:)
Én is cibálom magammal mindenhová Bencét és nagyon élvezi.Imád autóban lenni:)
A házban mi is jól elvagyunk,csak sokat vagyunk úton,mert mindig viszem magammal Gyémántot,ha dolgom van.Szerintem beépített anyaérzékelői vannak,mert ha elszaladok bevásárolni,az tuti,h az apjának végig üvölt,hiába aludt már mélyen teli pocival előtte..
A fülbevalóval mi is így vagyunk,én nem akartam,de kapott egy nagyon szépet az öcsémtől,így fel van adva a lecke..:))
Holnap megyünk oltásra meg vizsgálatra,kíváncsi vagyok,h mit mond a doki.Idáig nagyon laza volt,még a státuszvizsgálatokat sem csinálta meg,meg kétszer volt szabin 6 hét alat..:(( Bár van alibije,mert az ő kisbabája márciusi..
Sziasztok!
A fülbelövés miatt ne aggódjatok,nem fáj nekik,csak legfeljebb megijednek picit.Szakmámból adódóan én már lőttem ki több pici babának is a fülecskéjét,és egyikük sem sírt fél percnél tovább,és nem is volt utána sem gond a fülükkel.Én is most tervezem,hogy kilövöm Dorkának.
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.
A kérdésem az lenne,hogy szedek-e már fogamzásgátlót és a babóra kihatással van-e?
Szia!:) Sziasztok:)
Mi jól bírjuk a meleget:) a nappaliban nem olyan vészes a meleg:) aludni csak este megyünk fel az emeletre akkor meg előtte jól kiszellőztetek és éjszaka is nyitva van az ablak:)
A fülbevalón mi is gondolkoztunk, kaptunk is egy nagyon szépet a Keresztaputól de nem furattuk ki Regike fülét mert nem volt szívünk:) így a fülbevalója a fiókban van:) majd meglátjuk:) nálunk a csípőszűrés kötelező volt 6 hétig megcsináltatni, hallásvizsgálatra viszont nem küldtek bennünket, a kórházba kell majd visszamennünk ott ahol születtünk csinálnak uh-t a babának, megnézik a beleit meg ilyesmit, hogy minden okés -e, úgy látszik ahány hely annyi szokás, ahogy ezt észre vehettük a terhességünk alatt is:)
Nekünk csak a kórházban csinálták meg ezt a vizsgálatot.
Annak idején nem volt csípővizsgálat,amire külön el kellett menni,legalább még egy dolog,ami miatt lehet izgulni,bár a mi dokink is ellenőrzi Gyémánt csípőjét..
Csajok,hogy bírjátok ezt a meleget?Én nem szeretem berakni a babát a kocsiba a meleg miatt,a klímát meg nem merem használni a hideg miatt.A tanácsadás meg pont 11.30-tól 13.00-ig van..:((
Sziasztok csajok!
Mi cumizunk is és cumisüveget is használunk, de a szopizásnál nem okoz gondot.
Mi sem voltunk még csípővizsgálaton,a doktornéni szerint még ráérünk elmenni. Ő mindig nézi a kis csípőjét, mikor 2 hetente eljön hozzánk.
Nekünk jövőhéten kell vinni Melisszát hallásvizsgálat kontrollra. Ti már voltatok ilyen vizsgálaton?
Naptejből még nem vettem semmilyet, mert még nem volt időm eljutni a DM-be. De én a Niveát veszem, mert a nagynak is az vált be, és a kicsinek is ilyen fürdetőt használunk.
Sziasztok:)
Nálunk nincs gond a cumisüvegből való evéssel és ivással, és a cicizéssel sem. Ránk nem igaz ez e cumizavar ügy:) eszik ciciből is és ha lefejem akkor üvegből is:)
Sziasztok csajok!
Örülök,h megvan mindenki..:))
Lucus,mi egyszer etettük cumisüvegből Gyémántot,s utána 1 hétig szenvedtem,mire megint rendesen szopizott,próbáld kiskanállal.Egyébként még nem kellett vizet adnom neki,csak sűrűbben cicizik..:))
Banya szoktalak olvasni titeket,olyan szép Melike,mint egy porcelánbaba,s ahogy írod,jó kisbaba is..:)) Mi még nem voltunk csípőszűrésen,remélem,h nem felejtette el a doki bácsink..Jövő héten megyünk hozzá szurira..:((
Ti milyen naptejet vettetek?
Lucus,
Dorkának olyan cumisüvege van,ami direkt olyan,hogy a mellbimbóra hasonlít,szinte ugyanúgy kell szívni. (Mam márkájú).Dorka sem tudott a sima cumisüvegből inni.Vagy itasd pohárból,igaz macerásabb,de jobb a szopi miatt is,nehogy cumizavaros legyen.Bár Dorka sem lett az,pedig ő pótlást kap,így rendszeres a cumi,de csak ez a speciális a Mamtól.
Köszi Banya,
Remélem, ha kitartó leszek, egyszer csak fordul majd a kocka!
Lucus
Szia Lucus!
Melissza is egy kicsit fintorog a cumisüvegnek, meg a nyelvével lögdösi, de a végén mégis iszik pár kortyot!
Próbálgasd!
Puszi: Melissza és Banya