2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
És Regike miket csinál már?
Meli, annyit tud magyarázni, na de nem nekünk hanem a körforgójának, a fali festményeknek, játékainak. És a kedvencre a Tigris és az ortoszlán. Hietetlen már most macska bolond. Pedig neki kutyája van!!! HA-HA...
És már olyan incselkedően vigyorog az emberre a szólunk hozzá. Tündéri. Tök elfelejtettem már hogy milyen is volt a nagylányom csecsemőnek, csdak most ugrik be mikor Melike valamit produkál!
Sziasztok Csajok!
Látom mindenki ezerrel babázik! Az jó. Remélem mindenki jól van a babákkal egyetemben!
Köszi Dun a tippet, biztos kipróbálom!
Lucus! Már rég jelentkeztél be nálunk, remélem minden rendben!
Sziasztok csajok!
Remélem,h mindenki jól van,s a babák is hagynak titeket néha pihenni.:))
Puszi mindenkinek
Szia Almakompót!
Köszi szépen!
Szia!
Pontos neve: Dioscorea villosa 9ch.
De oldani egy evőkanálvzben old majd, és pipettát is kérj hozzá, azzal könnyű dolgod lesz.
Puszi
Sziasztok!
Gondoltam bekukkantok hozzátok egy picit:) Látom szépen sorban érkeztek a szebbnél-szebb apróságok!
Mindenkinek gratulálok, és nagyon boldog babázós éveket kívánok!
Kedves Lucus!
Ma voltam a gyógyszertárban, itt ugyan nincs készleten ez a szer, de 24 órán belül meg tudják hozatni. Viszont kellene hozzá a szer pontos kiszerelése, vagyis, hogy milyen arányban kell hígítani. Tudod pl: C-15, C-30, stb... Légyszi nézd már meg a papírján a pontos megnevezését illetve ezt a hígítási arányt. Remélem nekünk is használni fog, ránk férne! Most is már késő van, de Dominik szegény szundizik pár percet, aztán visítva felsír, mert begörcsöl a kis hasa. Aztán megnyugszik, elalszik, pár perc múlva újra. Holnap azért megemlítem a gyerekorvosnak, ha megint hülyének néz, akkor kikérem onnan Dominik kartonját.
Akkor várom a gyogyi pontos nevét, és nagyon köszönöm előre is!:-)
Afrodita!
Azt elfelejtettem megírni,hogy néha azért még fáj a pocakunk, de kizárólag evés után-közben,1-2 percig,amíg lecsúszik a tejcsi. Amint túl van a kritikus bélszakaszon megnyugszik és már nyugiban büfizünk.
Lucus
Kérlek írd majd meg, hogy használt-e.
Szurkolok:
Lucus
Kitartás,nemsoká rendbe jössz akkor..:))
Próbáld ki a fekve szoptatást,mi úgy szoktunk reggelizni,s Gyémánt utána még durmol egy kicsit..
Sziasztok!
Nekünk is volt hasfájós időszakunk,de szerencsére már a múlté.Nekünk az espumisan vált be.
Szerencsére éjjel abban az időszakban is jól aludt Bence.Most pedig már 5-ig alszik nagyon ügyin a kis ágyikójában előző nap 9-től.Imád csavarogni,így ha tehetjük a napok nagy részét ezzel töltjük.Nappal egyszer alszik ,de ha autóval megyünk valahová a bébihordóban azonnal szundizik.Mindenféle kütyü érdekli.Szeret nézelődni.Én pedig nem győzök vele betelni,hogy napról-napra értelmesebb:)IMÁDOM!!!(gondolom,ezzel minenki így van)Csodát kaptunk,igazi csodát:))))Pusza mindenkinek!
Kedves Lucus!:-)
Köszönöm a tippet, meg fogom venni ezt a szert, hátha segít. Dominik is ugyanezt csinálja, már etetés után közvetlen kifeszíti magát, és ordít ahogy a torkán kifér. Mondtam a doktornőnknek, aki úgy beszélt hozzám, mint egy hülyéhez: "Kedves anyuka maszírozza a baba hasát körkörösen". Mintha még nem látott volna remegő szájjal ordító, kivörösödött kisbabát! A hasmaszírozás sz.rt sem ér neki! És a többi több ezer forintos csodaszer
sem használ! De ezt még ki fogom próbálni, hátha ez segít!:-) Köszi mégegyszer! Szép hétvégét mindenkinek!
Szia Afrodita!
Fanni is hasfájós volt, etetés után egyből kezdődött a hasgörcs, Fanni kifezsült, mint egy íj és ordított ezerrel.
Mi homeopátiás szert kaptunk rá. Először Chamomila-t, de az nem használt, utána pedig Discorea Villosat, ami viszont csodákat tett.
valóban!!!!!!!!!!!!! Azóta nincs bajunk, viszont folyamatosan adni kell, ami egy kicsit macerás az édesanyának, de a babáért megéri.
Ha ki szeretnéd próbálni, akkor akövetkezőt kövesd. Felforralsz és lehűtesz vizet. Ebből 1 evőkanálnyit egy üvegbe teszel és 1 bogyót teszel hozzá. Ezt az oldatot pipettával (ez nagyon praktikus, mert csak bedugod a gyerkőc szájába és benyomod a cuccot) 10-30 percenként, ahogy eszedbe jut adod Neki (én éjszaka nem szoktam). Meglátod használ, ha ugyan az a baja a bébinknek.
Azért így kell, mert a homeos szerek a száj nyálkahártyájából szívódnak fel. Ha pipettával adod, akkor azt a kicsi mennyiséget nem nyeli le, csak megnedvesíti a száját.
Remélem segíteni fog! Szívből kívánom!
Lucus
Sziasztok Anyucik!:-)
Mi is nagyon el vagyunk veszve, épp csak annyi időm van, hogy naponta 1-2 percet felnézek ide mert Dominik hasfájós, két etetés közt majdnem mindig hasgörcse van. Már tényleg nem tudom mit adjak be neki, mert semmi sem használ: espumisan, infacol, Gripe Water, Laevolac, ezek nálunk csődöt mondtak. Egyébként súlyilag szépen gyarapodunk, csak ez a hasfájás ne lenne.. Látom mindenkinek szépen fejlődik a babája, nagyon örülök neki! Mindenkinek puszi!:-)