Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
2011. jan. 17. 07:29

Csibike szorítok.

Schybi, hogy van a párod?

5469. magdi.kresz (válaszként erre: 5468. - Ujlany)
2011. jan. 17. 07:29
Örülök, hogy benéztél, hiányoztál.
5468. ujlany
2011. jan. 16. 15:28

Magdi, most en is leginkabb csak gondokrol tudnek irni (munka), ugyhogy inkabb nem irok.

De figyelem a betegek allapotat.

Mindjart jon a baratnom Nemetorszagbol, bekoltozik hozzam egy hetre, itt fog dolgozni o is most a varosban.

vigyazzatok magatokra!

ja es Magdi, a sulyodhoz nagyon gratulalok, megerdemled, kemenyen dolgozol erte.

6-a ota en is ledolgoztam 2,5 kilot, de most ettol a hettol egy kicsit felek.

majd meglatjuk. :-)

2011. jan. 16. 10:32

Sziasztok!

Látom, hogy sehol senki. Biztos oka van.

A színház rettenetes volt. Az első felvonásban próbáltam rettenetesen figyelni, hogy valamiféle értelmet (érzelmet) találjak....de nem találtam, a zene, ill a zörejek is idegesítőek voltak.

Most szép idő van, voltunk a Bonival a hegyen.

Ma az ebéd hamar meglesz, mert maradt tegnapról.

Legyen szép napotok!

2011. jan. 14. 15:39

Megtaláltam, majd beszámolok.

Reggel mérleg: 70,5 kg...végre.

2011. jan. 14. 13:11

..ma este színház itthon. Az unokám és a barátnője jön velem, mert a Papa és a lányom valamiért nem kiváncsi a balettra. Ez egy bérletes előadás. Valami nagyot akartak tavaly csinálni a balettosok, mert valamilyen évfordulójuk volt, de pénz híján ez az előadás lett, amit most mi is megnézünk.

Állítólag a hét főbűnt fogják eltáncolni. Tényleg mik is azok...gyorsan megnézem valahol.

5464. schybie
2011. jan. 13. 10:47

Nem tudom, mert még nem volt alkalmam beszélni a professzorral. Talán ma. 1 fele megyek be, talán elcsípem.

A műtét előtt ő 50% esélyt mondott a javulásra, az adjunktusa pedig 80%-ot. Még az 1% is valami, úgyhogy bizakodok. Nem miattam, hanem miatta. Bennem csak most tudatosult lehet tényleg megváltozik a hangja. Nagyon boldog lenne, úgyhogy azt gondolom ha a Jó Isten már ennyi szenvedésre ítélte születése óta, akkor most talán segít neki.

Ez majd 4-5 nap múlva derül ki.

5463. magdi.kresz (válaszként erre: 5462. - Schybie)
2011. jan. 13. 07:22
Mielőbbi gyógyulást, és hangot. A lényeg, hogy túl vagytok rajta. Az orvos biztat?
5462. schybie
2011. jan. 12. 18:24

Köszönjük!

1-kor láthattam ismét. Nem kívánom az altatás utáni 1 órát senkinek. Mondta Ő nekem hogy nem bírja az altatást, de hogy ennyire?! No remélem holnapra kialussza magát és jobban lesz.

Nem akarok senkit se terhelni a részletekkel, elvileg 4-5 nap múlva szólalhat meg először, akkor derül ki volt-e egyáltalán értelme a műtétnek. Lehet tegnap mondta utoljára hogy szeretlek - a régi, jól megszokott hangján amit én szerettem.

Kavarognak bennem az érzelmek, az indulatok, a minden. Ilyen esetekben Ő szokott megnyugtatni, hozzábújok, simogat és elaltat. Most viszont nekem kell erősnek lennem és nekem támogatnom, úgyhogy egyedül kell megbírkóznom a lelkivilágommal.

Jó éjt lányok, még jelentkezem!

5461. magdi.kresz (válaszként erre: 5460. - Schybie)
2011. jan. 12. 10:22
....akkor most már elkezdődött, én szorítok.
5460. schybie
2011. jan. 12. 05:22

Sziasztok!

Tegnap átjöttünk Szegedre, Robi elfoglalta helyét, bent voltam nála egész nap.

Ma műtik, 10 fele és kb 2 órás lesz.

Két olyan férfival fekszik akinek az egész alsó állkapcsát kicserélték platinára! Istenem hogy mire képes ma már a tudomány?!?! Csibikém, a maradék energámmal Rád is koncentrálok.

Ilyen helyzetekben gondolkodik el az ember, hogy máskor érdemes egy megjegyzésen, egy főnökön, egy rossz napon idegeskedni?!?! Hát nem.

A lényeg az egészség, meg az hogy a szeretteiddel legyél! Azt hittem a betegségem alatt megtanultam mindent, de látom az élet még tartogat meglepetéseket.

Szorítsatok

5459. Zsuzska..
2011. jan. 11. 16:25

Kinn van a 2. fogunk is:))

És felül készülődik egyszerre kettő is!

5458. Zsuzska..
2011. jan. 11. 14:19

Sziasztok lányok!

Holnaptól nem leszek hétfőig..majd ha hazajövök jelentkezem!

Köszönöm nektek hogy gondoltok rám...!

5457. ujlany
2011. jan. 11. 10:36

es meg egy mondatot hadd dicsekedjem, mert tegnap igazan nagy nap volt a csalad eleteben.

A noverem lanya a pecsi egyetemen diplomazott 5-re, hatalmas dicserettel, es javasoltak neki, hogy menjen az MA kepzesre is.

nagyon-nagyon buszke vagyok ra.

5456. ujlany
2011. jan. 11. 09:24

Magdi, nagyon irigyellek ezekert a szinhazi elmenyekert. Ugyes vagy, hogy tartottad a sulyodat. Hat nekem anyu latogatasa sulyilag nem tett jot. O nagy sutesi lazban volt, hozta a recepteket. Itt-ott sikerult meggyozni Norbi vagy teljeskiorlesu lisztrol, de szegenynek ugy nemigazan izlik semmi, igy maradtunk a feherliszt, cukor (olaj) kombinacional. Na mindegy, vegulis az volt a lenyeg, hogy o is jol erezze magat. Viszont miota elment (jan. 6) kemenyen figyelek arra, hogy mit eszem es mennyit, lement kb. 1,5 kilo. Tudom ez meg nem nagy eredmeny, de orulok neki, mert igy talan raleptem a helyes utra, es talan az az 5 kilo is lemegy ami annyira zavar.

Es ez tenyleg jo lenne, mert most ket udvarlo is akadt. Bar nem tudom, hogy valamelyik komoly lesz-e. Lehet, hogy majd egy harmadik. A lenyeg, hogy pozitivan kell hozzaallni 2011-hez. :-)

Csibike, ugyanugy vagyok mint Magdi, millioszor eszembe jutsz. Gondolom mar ideges vagy a holnap miatt. Ezek szerint 5 napig tart a kezeles, gondolom hetvegen nincs (vagy igen?) ezek szerint jovo heten szerdan mar otthon leszel? Ha nem jelentkezel jovo het vegeig, akkor kuldok megint sms-t, ha nem zavarlak vele.

Andi, meg mindig lazban vagyok a hirtol amit mondtal. Ez annyira szuper. Meg alig ket honapja vagy kint, es elmondhatod, hogy rendes korulmenyeket teremtettel magadnak. Azert ez nem semmi.

2011. jan. 11. 07:43
Még mindig a színházról..a korbácsolás alatt bőgtem, pedig csak a hátteret néztem, ahol minden ütés után egy újabb véres csík jelent meg... a tömeg pedig milyen érdekes..ugyanazok felemelnek, majd megfeszítenek...
2011. jan. 11. 07:38

Még gyűröm a 90 naposomat, igaz most a súlyom egy ideje változatlan.

Vasárnap gy.napom volt, és Pestre mentünk kollégákkal színházba. Délben ültem velük az asztalnál egy kávéval előttem, de megértőek voltak.

A Madách-ban néztük meg A J.K.Szupersztárt. Szégyen talán, de én még soha nem láttam, sőt a filmet róla sem végig.

....szóval nagyon tetszett. A színészek, a hangjuk csodálatos, minden többi a megszokott színvonaluk, a háttér megoldásuk extra.

...a Júdás pedig egy nagyon szerethető ember, akivel együtt lehet érezni, talán megérteni is.

2011. jan. 11. 07:29

Sziasztok!

Andi hurrá, tehát sikerült. Gondolom most hosszúnak fog tünni az idő addig, de ez mindennel így van.

Ujlány az én unokám még nem tud nekem ilyeneket mondani...azt mondta már párszor, hogy szia. Talán kicsit később kezdett el beszélni (mostanság) de mindent tud amit mond két nyelven. A "szia"-t a kisvakondtól tanulta a rajzfilmből.

A lakásod én is megnéztem, hiperszuper!!

Schybi szorítok nektek!

CSibike milliószor eszembe jutsz.

5452. ujlany
2011. jan. 10. 23:06

Andi, ez szuper hir!!! es hatalmas lepes.

20 nap igaz, hogy tel van es hideg, de azt mar kibirjatok.

Ez tenyleg tok jo lesz, a lelkednek is, mert egy nagy kovel kevesebb, a testednek meg plane, mert rendesen aludhatsz es nem fogsz majd fazni.

Melo hogy megy? Tovabbra is fo profil a szendvicskeszites es mellekes a plubban?

kepzeljetek, ma felhivott a 2,5 eves draga kisbabank, es azt mondta nekem, hogy "Koszonom szepen az ajandekokat, Zsuzska"

azt hittem be..arok :-)

Kuldtem neki par dolgot, kzotuk egy Doras mobil telefont, ami persze hollandul beszel, ocsem azt mondja, ennek ellenere a gyerkoc egy lepest nem tesz nelkule, viszi mindenhova, es idonkent megjegyzi, hogy " Nagyon sokat magyaraz ez a Dora" :-))

hat ilyenkor van az az erzesem, hogy nem eri meg messzire koltozni. De egyebkent meg azt erzem, hogy nem erdemes hazamenni.

orulok Andi, hogy tetszik a lakas, tudod en mar ugy vagyok vele mint a parodiaban mondtak " az en fiam, mi munka van benne". :-)

szoval nekem nagyon tetszik, es hamarosan vegleges format olt.

2011. jan. 10. 22:14

Sziaszok!

Vááááááááááááá, megvan a lakás!!!!!!! Beszéltünk ma a főbérlővel újra, kiadja nekünk, február elsejével, most másik irányból mentünk busszal, és csekkoltuk, hogy nagyon jó környéken van. Juhéjjjjjj.

Mindenkienk szurkolok a műtét/kezelése miatt. Írjatok hogy vagytok

Újlány, megtekintettem a képeket facebookon. Nagyon szép a lakás, nagyon.

Boldog vagyok, boldog, látom a fényt az alagút végén. Lesz hol lakni :))

5450. ujlany
2011. jan. 9. 22:06

sziasztok! Mindenkinek jobbulast, gyors gyogyulast.

Tettem fel a blogomba par kepet a lakasrol.

Meg par dolog hianyzik (ez lathato lesz), de nagyjabol igy fog kinezni.

5449. schybie
2011. jan. 9. 17:13
Ja, nem a lakás miatt aggódok, hanem a szerdai műtét miatt:) Eddig még senkiért nem kellett izgulnom, imádom és szeretném ha minden jól sikerülne és hamar itthon lenne velem.
5448. Zsuzska..
2011. jan. 9. 17:05

Mi a baj Schybie?

A lakással kapcsolatban lesz még elég sok gond..de túl lesztek rajta, mint mindenki más..és lesz egy csodálatos saját lakásotok!

5447. schybie
2011. jan. 9. 13:09

No már kezdek ideges lenni, de erőt adsz Csibike a kitartásoddal, a bátorságoddal, a pozitívságoddal. Most belőled táplálkozom:)

Gratula az első foghoz és a lépegetéshez. Követik egymást az események.

Összekészítettük a holminjainkat, ma hazamegyünk a lakásba is hogy megnézzük minden rendben! Kavarog a fejem, próbálom lehűteni magam!!!

5446. Zsuzska..
2011. jan. 8. 11:47

Nagyon kellemes napsütéses idő van itt..olvad is!

Nagy meglepetésünkre Hanna lépeget egyedül:)

Teljesen büszke magára amikor kisebb távokat már segítség nélkül megtesz..na meg persze mi is azok vagyunk:)

2011. jan. 6. 22:36

:)))

Gratulálok hanna első fogaihoz :)

Magdi, a költözés azért többesszám, mert Öcsivel és a menyasszonyával szeretnénk egy 2 szobás lakást bérelni, akkor a családdal maradok, nekem is lesz szobám nekik is, plusz nappali. Az egy kényelmes élettér, és nem lakunk idegenekkel. Hárman 3 felé dolgozunk, úgyhogy belőttük mi az ami ugyanolyan távolságra van mindenkinek. A lakás amit láttunk tökéletes.

Mindenkinek sok sikert, szurkolok a műtétek, kezelések miatt.

5444. Átorka (válaszként erre: 5443. - Zsuzska..)
2011. jan. 6. 20:09
gratulálok!emlékszem az én kislányomnak össze-vissza jöttek a fogai.a felső metszők jöttek sokára.olyan édi volt így!
5443. Zsuzska..
2011. jan. 6. 20:04

Képzeljétek..kibújt az első fogacskánk:))

Kocogott a poháron nemrég:)

5442. Zsuzska.. (válaszként erre: 5441. - Schybie)
2011. jan. 6. 19:21

Köszi Schybie..kitartok, mert ki kell tartanom!!

Végig csinálom és nyárra már teljesen egészséges leszek!!

5441. schybie
2011. jan. 6. 18:49

Csibike, sajnálom! Robit is jövő hét szerdán műtik, még nem vagyok ideges, remélem minél később kap el.

Szörnyű ami a magyar egészségügybe van. kiirtak neki 2 fájdalomcsillapítot amit vinni kell magának, s ha a műtét után fáj, akkor AZT beveheti. Ezért fizeti 10 éve a TB!!! Röhej! Annyi legyen a vigasz, hogy ahova Ő megy az egy teljesen új, külföldi nivójú klinikarész. Katasztrófa ami itt megy.

Csibike, kitartás, tudom hogy megcsinálod!!! Próbálj meg nem azon idegeskedni amin változtatni nem lehet, hanem nyugi és gondolj a kis családodra, mert a stressz nem jó tanácsadó! (mondja ezt neked egy egykori pánikbeteg:))

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook