Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
5560. magdi.kresz (válaszként erre: 5558. - Schybie)
2011. febr. 28. 12:23

Megnéztem a képeidet. Szép a parketta, és a csillár is. Őszintén megmondva el nem tudtam képzelni, hogy milyen lehet egy ilyen csillár. Szépen haladtok majd, és ez a fontos.

Nálunk jövő héten kezdődik az ablakcsere. Nagyon tartok tőle.

Teljesen meg fog változni a házunk. Eddig fa zsalugáteres ablakaink voltak, ezután műanyag redőnyös, igaz valamilyen aranytölgy színben. A régi hangulatosabb, az új praktikusabb, és remélhetőleg jobban szigetelő lesz.

5559. schybie
2011. febr. 27. 11:41
130 cm-es a gyertyatartó:)
5558. schybie
2011. febr. 27. 11:40

Zsuzska! De mitől van ez? Rosszul emlékszem hogy az állkapcsoddal volt gond? Robi műtétjénél elvesztettem kicsit a fonalat...

Remélem nem rossz róla beszélni, ha így van, inkább hagyjuk!

Igen, elkezdtük megvenni a dolgokat:) Olyan jó hogy minden hónappal közelebb kerülünk célunkhoz. Nagyon szép a padló. Rakok a képeim közé róla fotót. Sötétbarna bútor, kovácsoltvas cuccok és élénk színű falak lesznek mindenhol. Pénteken délig dolgoztam apu elvitt egyik ismerőséhez aki kovácsoltvas csillárokat gyárt, (erről is rakok fel képet) megrendeltünk 3 db-ot + 1 két darabból álló falit ami kb 1 m hosszú, és 2 db éjjeli lámpát, no meg beleszerettem egy virágcsokrot idéző kb 13 cm-s gyertyatartóba:)

Egész hétvégén dolgoztam, mivel a kocsink is szervízbe került így kell a pénz! De hát kinek nem?

Róbert teljesen felgyógyult, holnap megy dolgozni. Ebédem halászlé lesz, majd gondolok közbe mindenkire. Remélem egyszer vendégül láthatok majd mindenkit egy igazi, eredeti bajai halászlére. Tegnap túrófánkot készítettem, nagy sikere volt.

5557. Zsuzska.. (válaszként erre: 5556. - Magdi.kresz)
2011. febr. 26. 20:40

Magdi..szerencsére nem fájdalmas..az elején érezni egy tűszúrást amikor beszúrják a tűt és beadják az érzéstelenítőt..illetve az érzéstelenítő feszít..de aztán nem érzek semmit!

Annyit, hogy utána sokkal könnyebb a légzésem!

5556. magdi.kresz (válaszként erre: 5555. - Andi-bandi)
2011. febr. 26. 14:46

Andi úgy látszik rosszul írtam az ovisokról. Magyarok ezek a gyerekek, a szüleik pedig megengedhetik maguknak, hogy közel a jelenlegi minimálbér áráért magánóvodába járhatnak, ahol csak angolul beszélnek velük.

A Papám minden jókívánságot köszön, de főleg a puszit.

Schybi látom elkezdődött a lakásfelújítás. Hurrá!

Csibike mennyire fájdalmasak ezek a leszívások? Fogalmam nincs róla, de ez borzasztó. Felnézek rád, nagyon erős vagy, tudom muszáj, de akkor is.

2011. febr. 25. 15:21

Csibike, akkor most jobban vagy? ÉS elkezdődött a kezelésed? Gyógyulást!

Magdi, boldog névnapot a Papának :) angol óvodások :) nagyon birom az angol gyerekeket, a kicsiket, kis okoskának tűnnek ahogy angolul mondják a magukét (jó, az az anyanyelvük, de nekem tetszik). Konyhafőnökség jó lesz, csak meg kell tanulnom ezt a rendszert. Márc végén 15-21ig tartok szabit, jön ki a barátom magyarországról, végre túrista leszek londonban :)))) Felmondtam a bárban, nem bírtam már azt a tempót.

szép napot, és örömmel jelentem a tavasz megérkezet, biztos hamarosan hozzátok is :))

5554. Zsuzska..
2011. febr. 25. 15:08
Magdi..a papának utólag is nagyon boldog névnapot kívánok..az unokádat pedig isten éltesse szülinapján:)Puszi nekik..és neked..illetve nektek is!
5553. Zsuzska..
2011. febr. 25. 15:07

Sziasztok!

Hazajöttem ismét..

Ma is leszívott a doki 1 litert a tüdőmből..megint könnyebb, csak a köhögés tart még, de az elmúlik..

Jövőhéten mennem kell laborba..aztán szív UH-ra, majd 11-én Kistarcsára CT vizsgálatra!

Végre elkezdődött valami..

5552. ujlany (válaszként erre: 5551. - Magdi.kresz)
2011. febr. 25. 14:13

Jaj, Magdi, mar vartam az alkalmat, hogy mikor kuldhetek a papanak puszit. Akkor nem is kell husvetig varnom. Igy utolag is boldog nevnapot neki!!!

es szep unnepet az unokkadal is, nonek mint a gomb, ugye? :-)

Ma beszeltem ocsem kislanyaval telefonon,2,5 eves, de mar hatarozott elkepzelesei vannak az eletrol. Testvert akar, de nem kisfiut, hanem kislanyt, es Kittikenek kell majd hivni. (ez honnan jott... majd ez iranybn meg befolyasolni kell a kisasszonyt)

Reszemrol munka, munka, munka. De tenyleg nem panaszkodom, most sok energiat teszek bele, de sok is jon ki.

A magyar fiuval nem fog osszejonni a dolog. Koltozik vissza Magyarorszagra. Orulok, hogy meg az elejen tisztazodtak ezek a dolgok. O szeretne ha mennek en is, (es minden tiszteletem az otthon eloknek), de nem orultem meg....

Hetvegen muszaj lesz pihennem, mert veszes tempot diktalok. Aprilis elejen lesz egy kis szabadsagom, szep hetveget mindenkinek!

2011. febr. 25. 13:58

Sziasztok!

Újból egy hétvége, ami most nekem mozgalmasabb lesz. Niki kisunokám ma 17 éves. Vasárnap jönnek a lányomék ebédre. Még azt sem tudom, hogy mit fogok főzni, de nem féltem magam. Mindenesetre holnap sütnöm kell egy tortát, csokisat, mert azt rendelt az ünnepelt.

Papámnak tegnap névnapja volt. A névnapokat egyre kevésbé ünnepeljük mi is...mesélte aranyosak voltak a szomszéd angol-óvodások. Áthívták valamilyen ürüggyel, és a pöttömök körbeállták, és énekeltek.

Legyen szép a hétvégétek!

5550. magdi.kresz (válaszként erre: 5548. - Andi-bandi)
2011. febr. 24. 12:47
Gondolom nagyon szeretnél bizonyítani, biztos vagyok benne, hogy sikerül. Igaz könnyű innen mondani, neked pedig minden nap helytállni. Szurkolok!
5549. magdi.kresz (válaszként erre: 5547. - Zsuzska..)
2011. febr. 24. 12:45
Ez azt jelenti, hogy holnap benn is maradsz, vagy a vizsgálatokra kell mindig bemenni. Gondolom, ha választani lehetne nem maradnál benn...de végre valami megint elkezdődik, illetve folytatódik.
2011. febr. 23. 16:41

Sziasztok!

Csibike, végre, hogy kezelnek is. Azt hiszem te eleve is gyógyítod magad azzal, hogy családod van kis Hannával lehetsz, ez csak számít :)) Kitartás, szurkolok.

Ma kezdtem a saját shopomban, minnt konyhafőnök jelölt, max 1 hónap és teljes fizetésért, teljes felelősséggel vezetek egy pékséget. Kicsit nagy a lazaság ezen a helyen, és hát nem akarok szar arcnak tűnni, de a pénteki stuff meatingen sajnos el kell mondanom az észrevételeimet, illetve javaslataimat, hogy a nyárra egy jó csapattal tudjak dolgozni, jön a túristaszezon...

szép napot

5547. Zsuzska..
2011. febr. 23. 10:53

Tegnap végre felhívott a doki..pénteken 11-re kell mennem!

A jövőhéten kellenek nagyobb kivizsgálások és az eredmények adatai alapján állítják be az infúziómat..aztán kezdődik a kezelés!

5546. ujlany
2011. febr. 23. 08:39

sziasztok! most csak bekosoznok, majd valamikor jovok.

Csibike, ez hihetetlen!

5545. Zsuzska..
2011. febr. 21. 21:55

Sziasztok!

Még mindig itthon..a kezelésem csúszik..nincs hely a kórházban, legalábbis a doki még nem hívott:((

Már azon gondolkodom valami más módon kezdem gyógyítani magam..

5544. ujlany
2011. febr. 20. 13:10

Andi, persze, hogy nehez, ugyhogy nyugodtan ontsd ki a szived, ha szukseged van ra.

En is mindig csak anyuek elott "vetitettem", nem akartam, hogy ok tudjak, de a baratokkal mindig megosztottam a dolgokat.

2011. febr. 19. 19:37

Igen, jó megélni, hogy ha dolgozom haladok is előre.

Pasi, Magyarországon dekkol, de jön ki márciusban meglátogatni. Egy hétre, azon kívül marad a skype, nem jó hogy pont így alakult, de néha furcsán alakul az élet, nélküle nehezebb lenne minden nap itt helytállni.

Éssss, ma van a 3 éves válási évfordulóm, és idén először biztosan tudom, hogy jobb elváltnak lenni, mint ha nem váltam volna el. Értitek remélem mit akarok kifejezni, van egy normális pasim (mondjuk messze) érdekes életet élek.

:))

Köszi a bíztatást, néha kicsit nehéz.

5542. schybie
2011. febr. 19. 19:15

Zsuzsik, boldog névnapot!

Csibikém, gyógyulgatsz?

Andi, tényleg tök jó hogy egyenesbe kerültél, innen felfelé vezet az út:) Pasi a láthatáron? Mert gondolom az érzelmi életedet is fenn kell tartani:)

5541. ujlany
2011. febr. 19. 12:36

Andi, olyan jo ezt olvasni, es en is tok buszke vagyok rad.

Tudod, amit irtal a buszrol, meg minden, azt total aterzem. Aki soha nem probalta idegen orszagban az nem is tudja, hogy bizony ezek is igazi problemak.

Hihetetlenul jo a torteneted, leesik az allam, tudom, hogy mgdnak bizonyitasz, de jo pelda vgy mindenkinek, aki csak sir hogy nem jut egyrol a kettore.

Es a legjobb az egeszben, hogy mennyit tanul magarol az ember ilyenkor, ugye?

Pl. hogy fel tud kelni 4-kor is, pedig regen ha hetkor csorgott az ora, meg akkor is arebb lokte az ebresztest egy feloraval.

Nagyon buszke lehet rad a csaladod.

5540. magdi.kresz (válaszként erre: 5539. - Andi-bandi)
2011. febr. 19. 12:20
Andi nagyon jó, hogy elismerik a szorgalmas munkádat. Az is jó, hogy tanulsz, vizsgázol is, előrébbléphetsz. Örülök, és büszke vagyok rád. Az pedig külön jó, hogy eszedbejutunk.
2011. febr. 19. 10:52

Sziasztok!

Boldog névnapot Zsuzsik! Kívánok Nektek minden szépet és jót, föleg egészséget, Csibinek gyógyulást most!

Schybie, szerintem ez így van, mikor azt hiszed épp jó leszz, valami elromlik, mindíg, ezt nem negatívan mondom, ez tény :)

Hosszabb beszámoló Nektek:

Dolgozom reggelente egy francia pékségben, és este egy bárban, mindkettőt szeretem. Egy nap a managerem a pékségben jelezte, hogy ő elégedett velem, kezdjek el egy tréninget, és konyhafőnök lehetek, de nem az ő konyhájában (az övével elégedett) hanem egy újonnan nyíló boltban talán, egyszer, vagy ha valaki elmegy. Ez jobb fizetés, de OKJ-hez hasonló vizsgákat követel, de felkészítenek rá.

majd még aznap szóltak telefonon, hogy egy másik pékségben valaki szabin van holnaptól helyettesítsem, ok, mikortól? Holnaptól, hajnali 5-től du3-ig, az barátok közt is 10 óra naponta, mikor azt sem tudom hol a pékség, milyen buszok mennek merre, és jelenleg az új lakásban net sincs lecsekkolni. Valahogy megoldottam. Belementem, hogy csak 1 hét (addig az én supervisor képzésem nem halad, hogy leszek konyhafőnök?!), majd a másik helyen nagyon elégedettek lettek velem (ez nem baj, általában ez a legkisebb baj) és megtartanának, de akkor nem leszek konyhafőnök, márpedig ennek a pékségnek a konyahfőnökénél jobb vagyok, mert ő pl utál dolgozni, így nehéz is...

Rendes heti ellenőrzésre bejött Isabella az area manager nő (akitől mindenki fél) és mondta, hogy arra gondolt, hogy egy újonnan nyíló shopba átmennék-e ugyanígy konyhára. Mondtam hogy igen átmennék, de csak konyhafőnöknek, nem személyzetnek. Van-e vizsgám? Mondtam hogy nincs, de viszont nagyon jó vagyok ebben, kérdezze meg bármelyik managert akinél dolgoztam. Megkérdezte, jókat mondtak rólam, úgyhogy napi 10 óra munka után fizet nekem túlórát, hogy levizsgázzak, és ha elfogadja a vezetőség akkor konyhafőnöke leszek egy újonann nyíló francia pékségnek. :))

Ezek miatt fel kellett mondanom a bárban, mert ez már túl sok, és ott a felmondási időmet töltöm, nem lehet korán is kelni, meg éjszakázni is egyszerre :))

Szóval tiszta őrület, mindent csinálok egyszerre :)

Tulajdonképpen ezért jöttem, mert nem büdös a munka nekem, és azt akartam, hogy ha dolgozom (mert szeretek dolgozni) akkor lássam az eredményét. És most telt el az első 3 hónap ami után egyenesbe lehet jönni. Picit jobban élni. :))

Most roppant fáradt vagyok értékelni ezt, de azért tudom hogy jó! :))))

Szép napot!

5538. ujlany
2011. febr. 19. 10:08

Koszi Mgdi, nagyon aranyos vagy :-)

Csibike, remelem otthon tudsz unnepelni.

Itt ugye ilyesmit nem unneplunk, max. a magyar baratokkal, de most ok sincsenek a kornyeken, a hetvegen sajnos csak melo lesz, meg mindjart indulok hypoxira.

Ja es mindig sirok, hogy melo, kozben meg tokre elvezem :-))

szep hetveget mindenkinek!

2011. febr. 19. 08:04

Drága Zsuzsi, és Drága Zsuzska!

Nagyon boldog névnapot kívánok nektek. Érezzétek magatok ma talán (még)jobban, mint máskor. Érjen utol, és teljesedjen be is, amit titkon külön-külön kívánok nektek.

Sok puszit küldök, és a Papa is puszil benneteket.

Rólam..hamarosan megyünk kutyasétára. Utána semmi különös hétvégi szokásos. Közben majd még gyógyítom a fülem-nyakam-hátam, mert jó ideje fáj. Lehet, hogy csak huzatot kaptam. Majd lámpázom is, talán használ.

Legyen szép hétvégétek.

5536. schybie
2011. febr. 17. 18:47

Sziasztok!

Kösz kérdésed Magdi, a körülményekhez képest jól. Testileg megerősödött és úgy érzem lelkileg is elfogadta, hogy a műtét nem úgy sikerült ahogy szerette volna. Febr 28-ig még itthon van, kezdi már unni magát:)

Megrendeltük a lamináltpadlót a lakásba, erre kiderült hogy 150 ezret rá kell vernünk a kocsinkra is. Nem értem miért van az, ha az ember úgy érzi egy kicsit egyenesbe került, akkor biztos jön valami nem várt dolog. Ez van. Gondolom mással is így van.

Én dolgozom, nemrég értem haza. Hétvégén megyünk anyósékhoz.

2011. febr. 17. 07:38
Schybi már régen jártál itt. Hogy van a párod?
5534. magdi.kresz (válaszként erre: 5533. - Andi-bandi)
2011. febr. 17. 07:37
Nagyon rendes vagy, hogy jelentkezel. Bízom abban, hogy most már rendben mennek a dolgaid. Majd, ha lehet hosszabb beszámolóknak is örülnék.
2011. febr. 16. 21:10

Sziasztok!

Csibike most olvastam végig, miket kell kiállnod, kitartás, gondolok rád!!

Gondolok mindenkire, csak nincs netem, csak nyilvános helyeken tudok netezni, már megrendeltük a lakásba, hamarosan lesz. :)))

addig is szép napokat

5532. ujlany
2011. febr. 16. 15:12
Magdi! Eloszor is gratulalok a szulinaposnak, masodszor meg az egesz csaladnak a jo hirhez. :)
2011. febr. 16. 07:15
Ma két éves a legkisebb a családban. Sajnos csak távpuszit küldhetek, és telefonon hallhatom a hangját........és egy új hír velük kapcsolatban:tegnap mondta a lányom, hogy érkezik őszre Marlenanak egy kistestvér. Tegnap volt orvosnál, kb 4hetes a baba. A lányom kislányt szeretne, a vőm is (vagy nem meri mondani, hogy fiút) Nagyon aggódom, hogyan lesz ez az évük. A nyáron lesz kész a lakásuk, addig feljutni mindig a negyedikre nem könnyű, pláne babával és pocakkal is.
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook