Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
5320. Zsuzska.. (válaszként erre: 5317. - Andi-bandi)
2010. nov. 24. 12:33

De jó..gratulálok:)

hamar beleszoksz majd aztán pár hónap múlva már profi bármixer leszel:))

5319. magdi.kresz (válaszként erre: 5317. - Andi-bandi)
2010. nov. 24. 07:01
Andi hurrá, majd mesélj ám, és nemcsak a melóról.
5318. magdi.kresz (válaszként erre: 5316. - Zsuzska..)
2010. nov. 24. 06:59

Csibike! ..és mit mondtak a vizsgálat után?

Nagyon sajnállak, hogy megkínoznak.

2010. nov. 23. 23:54

Csibike!

a lényeg h túl vagy rajta.

:)) visszahívtak a bárból ahol vasárnap voltam próbamelón, h ma menjek vissza, megbeszéljük a részleteket, h hogyan tudnék dolgozni a jövő héten? :))) sállállá.

5316. Zsuzska..
2010. nov. 23. 18:09

Túl vagyok a gégetükrözésen..hát azt hittem megfulladok amikor betolták a csövet..nagyon rosz volt!

nem fájt de nagyon kellemetlen érzés volt, az érzéstelenítőtől még most is fáj a torkom!

5315. ujlany
2010. nov. 22. 19:07
hurra, Csibike, a legfontosabb, hogy hazaengedtek.
5314. Zsuzska..
2010. nov. 22. 13:20

Sziasztok!

Nem kellett benn maradnom a kórházban!

Holnap viszont vissza kell mennem gégetükrözésre:O

és a szívgyógyász is vár, mert a szívburokban is volt víz..holnap megmondják, hogyan tovább..

Magdi..Hannával a férjem van itthon betegállományban, ha pedig épp engem visz-hoz akkor anyósom illetve a nagylányom és a barátnőm is besegít a bébiőrködésbe..szerencsére ebben van segítségem bőven:)

5313. ujlany
2010. nov. 22. 11:54

Magdi, nagyon ugyes vagy.

Nekem nem megy, nem ertem, mert a ruhamon erzem, az arcom besovanyodott , de az a rohadt merleg mindig csak hulyesegeket mutat.

Mindegy, tovabbra sem adom fel, ha masra nem arra jo ez az egesz, hog odafigyelek arra, hogy egeszsegesen taplalkozzam.

2010. nov. 22. 11:40

Magdi nagyon ügyes vagy!

Krémes, és nem ettél belőle :)

2010. nov. 22. 07:39

A tegnapi szőlőnap oké volt. Ma reggel 75,2 kg. A három héten túl vagyok nagyjából három kiló minusszal.

Már kiszámoltam, hogy karácsonykor milyen napjaim lesznek, bízom magamban.

Tegnap krémest sütöttem, mert a nagyfiú ukokám jött segíteni a Papának a nehéz dolgokat becipelni az udvarról, és engem a krémes egyáltalán nem izgatott.

5310. magdi.kresz (válaszként erre: 5307. - Ujlany)
2010. nov. 22. 07:18

Ujlány nagyon rendes vagy, hogy hamar és részletesen megírtad a tapasztalataidat. Tulajdonképpen nekem is egy kombinált lenne jó a hely miatt. A szárítási funkciója pedig csak télen üzemelne, amikor nem lehet kinn szárítani. A jelenlegi mosógépemet nagyon szeretem, már 10 éves és eddig még nem hagyott cserben, nem érdemli meg, hogy kidobjam. Lehet, hogy csak egy év múlva lesz ez aktuális.

Most teljes erővel a jövő évi nyílászáró-csere és a szigetelés az, amire spórolni kell.

Még a Papám is megválik két kedvenc madarától a cél érdekében.

5309. magdi.kresz (válaszként erre: 5306. - Zsuzska..)
2010. nov. 22. 07:11
Csibike szurkolok. A férjed pedig nagyon rendes, ha tájékoztat. Arról nem is írtál, hogy kivel van Hanna, a párod marad otthon, vagy más segítség is van?
2010. nov. 22. 00:15

Csibike szurkolok, hogy minden jól alakuljon!

Megvolt az 1. próba melóm, nem volt ott a management, az nem jó (mert ők döntenek) de legalább gyakoroltam a nyelvet meg az italokat stb...

nem tudom hogy sikerült, majd felhívnak.

5307. ujlany
2010. nov. 21. 18:34

Csibike, szoritok, hogy minden rendben legyen, es hamar hazaengedjenek.

Magdi, nagyon elegedett vagyok a geppel., Nem tudom irtam-e,e z egy kombi gep, moso es szaritogep egyben, akkora a merete mint egy atlagos mosogepnek, szoval igazan helytakarekos.

Egy atlagos (40 fokos) mosas kb egy ora, es egy totalis szaritas harom ora. De a szaritasnak fokozatai vannak, lehet, ugy hogy csak egy kicsit szaritson, ugymond vasalashoz, lehet fogasra szaritani is, ilyenkor gyakorlatilag szaradt de nem teljesen, vagyis meg nem lehet elrakni a szekrenybe, es a harmadik fokozat a szekrenyszaraz, ilyenko kiveszed a ruhakat a gepbol, osszehajtod, es mar el is pakolhatod.

Tenyleg nagyon elegedett vagyok vele, agynemuknel, torolkozoknel igazan nagy segitseg, de en mar mindent szaritok.

Hatranyat nem tudnek mondani, max. annyit tudnek megemliteni, hogy a szaritas hasonloan tortenik a centrifugazashoz, vagyis a dob szinte folyamatosan forog, es azert ez egy kis zajjal jar. Engem nem zavar, de egy pici baba mellett nem tudom, hogy lehetne-e hasznalni, legalabbis amikor alszik.

Ja, es persze programozhato, 3,6 9 oras kesleltetesre, ami igazan idealis, mert ha hat oras kesleltetesre allitom kora reggel amikor elindulok itthonrol, akkor este mire hazaerek mar ki is tudom venni a szaradt ruhakat.

5306. Zsuzska..
2010. nov. 21. 17:06

Sziasztok!

Andi, biztos sikerül..hamar belejössz majd a kinti életbe!

Sok sikert neked mindenhez!

Holnap megyek vissza a kórházba..gondoljatok rám, hogy ne kelljen megint olyan sokáig benn maradnom, mint először..hogy Hanna nem ismert meg amikor hazajöttem:((

Holnap majd a férjem beírja nektek mi a helyzet ha benn tartanak..

2010. nov. 21. 16:27

Hú Andi szurkolok ám. El akartam köszönni tőled, de lekéstem, illetve látom, hogy itt maradtál velünk is. Ez nagyon jó, örülök.

Ujlány, ha jól emlékszem a múltkor szárítógépről beszéltél. Ma nálunk is fölmerült, hogy talán venni kellene. A fürdőszoba átépítéssel fölborult a régi rend a téli szárítással...ha megírnád a tapasztalataidat megköszönném.

A hétvégén behordtuk a növényeket. Ez nagyon szomorú, és mindig nagyon nemszeretem munka. A futó muskátlik még mindig nagyon szépek voltak. Kegyetlenül visszavágtam, mert így már februárban hajtanak, ha túlélik addig.

Ma gy.napom van, csak szőlővel.

5304. ujlany (válaszként erre: 5303. - Andi-bandi)
2010. nov. 21. 14:38

Andi, csak mosolyogj, es biztositsd oket, hogy gyorsan tanulsz, bele fogsz jonni.

Sok sikert!

Jol belecsaptal a lecsoba ;-)

2010. nov. 21. 14:28

Köszi!

Az utazás rendben zajlott, most megyek interjúra (nem most, este 7-re) egy bárba pultosnak.

Őrülten izgulok, tegnap a barátnőm megmutatta a saját munkahelyén h hogy működik a pultozás itt Londonban, remélem az alapján boldogulok. Mert ma nem csak beszélgetés lesz, hanem beállítanak dolgozni 1-2 órára este.

Végülis csak az italokat nem ismerem, és angolul is gyakorolnom kell. :)) Ettől független remélem, hogy sikerülni fog, de a barátnőm szerint ha nem sikerül, akkkor is legalább tudom mi a szint.

ez van.

5302. ujlany
2010. nov. 20. 12:25
Andi, jo utat!
5301. ujlany
2010. nov. 19. 08:46

Csibike, igen, jo hogy jottel, es valoban, enni azert muszau, probalj olyat enni amit igazan szeretsz, az konnyebben lemegy akkor is ha nincs etvagyad.

Magdi, en is csak azert alltam ra, mert a masik lakasban ugye nincs merlegem, es nagyon kivancsi voltan.

Na mindegy, kuzdeni kell. A heten osszeraktam egy csomo butort, tobb szaz kilot emelgettem, ez lesz a hetvegen is, ugyhogy csak megindul a dolog.

A stressz szintet kellene meg lecsokkenteni, de az nem hiszem, hogy bekovetkezik az evvege elott.

szep napot nektek, majdnem hetvege....

5300. magdi.kresz (válaszként erre: 5297. - Ujlany)
2010. nov. 19. 07:32

Ujlány én megkímélem magam attól, hogy este lépjek a mérlegre. Szigorúan gy. nap utáni reggelen.

Ma főzelék-nap lesz.

5299. magdi.kresz (válaszként erre: 5298. - Zsuzska..)
2010. nov. 19. 07:30
Csibike aranyos vagy, hogy jelentkeztél. Nagyon vigyázz magadra. Enni pedig muszáj! Talán több részletben, egyszerre kevesebbet próbálj.
5298. Zsuzska.. (válaszként erre: 5295. - Magdi.kresz)
2010. nov. 18. 20:42

Köszönöm jól..bár nem emelhetek és nagyon rossz, hogy Hannát is csak ülve tarthatom kicsit az ölemben:((

Én sajnos fogytam..most 65 kg vagyok..igaz ebből pár kg a víz volt..

Enni alig bírok, étvágyam nem nagyon van, pedig ennem kellene..

5297. ujlany
2010. nov. 18. 20:23

Magdi, nagyon ugyes vagy.LE A KALAPPAL.

Lent voltam a tengerparton, nem mertem magam, csak most este raugrottam a merlegre, hat nem fogytam. (majd megnezem reggel)

Nem ertem, pedig mar sokat szigoritottam.

De nem adom fel. :-)

2010. nov. 18. 07:12

Tegnap gy.nap, ma mérleg, 75,7kg.

Eddig talán az a furcsa, hogy egyáltalán nem esik nehezemre. A Papám pedig támogat.

5295. magdi.kresz (válaszként erre: 5294. - Zsuzska..)
2010. nov. 18. 07:07

Megnéztem a kisasszonyt...gyönyörű, és micsoda szemek!

..és Csibike, te hogy vagy?

5294. Zsuzska..
2010. nov. 17. 18:26

Hanna már áll..tettem fel róla képeket..

A naplómban több is van..

2010. nov. 17. 13:17

:)

igen, kicsit lemaradtam a történettel, van egy fiú akivel év elején ismerkedtem meg, és jónak tűnt, de nem tudtunk normálisan felszabadultan ismerkedni, mert nem vagyunk nyitottak sajnos kölcsönösen az újra. És nehezen bízunk bárkiben is. Szóval akkor rossz volt.

Nyáron találkoztunk egy közös meló kapcsán, megint rájöttünk, hogy nagyon jól tudunk együtt dolgozni, meg h érdekeljük mi egymást, csak zárkózottak vagyunk. És elkezdtünk randizgatni. De az sem ment valami gyorsan vagy gördülékenyen. Aztán én elhatároztam h elmegyek. És akkor mindketten rájöttünk (csak remélem h ő is :)) h mit fogunk veszíteni hogyha nem találkozunk majd többé, és addig is mindent beleadunk, lesz ami lesz, és csodák csodája működik :)

5292. magdi.kresz (válaszként erre: 5290. - Andi-bandi)
2010. nov. 17. 07:12
Andi én valamiről lemaradtam...szakításról írsz, eddig nem beszéltél róla.
5291. magdi.kresz (válaszként erre: 5288. - Zsuzska..)
2010. nov. 17. 07:07
Csibike millió puszi, sokat gondolok rád, vigyázz magadra. Engedd, hogy az otthoni dolgokat a többiek oldják meg egy darabig helyetted. Szorítok, hogy minél előbb rendben legyen minden.
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook