Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)

❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
5410. Zsuzska.. (válaszként erre: 5407. - Magdi.kresz)
2010. dec. 26. 22:09

Sziasztok!

Őszintén szólva nem igazán érdekelte Hannucit a fa..

az alatta lévő ajándékok annál inkább:)))

Olyan kis cuki volt amikor megkapta az ajándékait..alig bírt betelni a játékokkal..nagyon édi volt:)

5409. ujlany (válaszként erre: 5407. - Magdi.kresz)
2010. dec. 26. 12:47

Magdi, errefele minden ok ;-)

A diotortat szivesen megkotolnam.

puszi a papanak. Nehogy azt higgyje, hogy mostanaban hanyagolom ot. :-)

5408. schybie
2010. dec. 26. 11:52

Kellemes karácsonyi ünnepeket, már ami még maradt belőle:)

Mi nemrég értünk haza apóséktól, ott aludtunk, jó volt.

Fáradt vagyok, egy kis pihenés után megpróbálok ráhangolódni a jövő hétre.

Ajándékok? Én egy nagyon szép epres mintájú lakáskulcsot kaptam:)

2010. dec. 26. 09:40

Remélem, hogy mindenhol oké minden.

Nekem ma szénhidrát napom vn, úgyhogy vacsorára megkóstolom a diótortámat.

Egyébként minden rendben. Tegnap voltak itt a lányomék a két nagy unokával, trakta szokás szerint.

Érezzétek jól magatok.

Csibike! Hanna mit szólt a karácsonyfához?....és te hogy vagy?

2010. dec. 25. 14:54
Boldog KArácsonyt kívánok!
2010. dec. 24. 14:10

Drága Kislányok! Békességes ünnepeket kívánok mindegyikőtöknek. Jövőre pedig sok-sok szerencsét mindenben, legfőképp pedig jó egészséget.

Millió puszi, Magdi.

5404. Zsuzska..
2010. dec. 24. 09:40
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
5403. ujlany
2010. dec. 23. 21:35

sziasztok! Magdi, azt a halaszlevet nagyon irigylem. En nem tudok halaszlevet fozni, mindig tervezem, hogy egyszer belefogok es megtanulom, de aztan nem lesz belole semmi.

lehet, hogy majd jovore. :-)

all a karacosnyfa, feldiszitve, minden bevasarolva, de csak az idojaras miatt, mert komoly havazast, meg jeges utakat josolnak a kovetkezo napokra. Azert remelem, hogy nem lesz teljesen igazuk. En mindenesetre ugy bevasaroltam, hogy tulelem egesz 2011-et. :-)

Ma megvolt az elso latogatom. Az egyik szomszed. Mindenbe beeuti az orrat, ugyhogy mar ezerszer megnyomta a csengomet az utobbi honapokban, de csk ma nyert bebocsatast. :-)

Annyira, orultem, bejott es leesett az alla. Azt mondta, hogy regen ez a lakas ugy nezett ki, mintha az 1950-es evekben elnenk, most meg hirtelen 2010 lett itt, nagyom modern. Jaj, ennek nagyon orultem, mert az egesz koncepcio az volt, hogy nagyon modern hatasa legyen. Ezek szerint jo munkat vegeztem.

Edessgeket nem sutok karacsonyra, mert ujerve mar igy is be van tervezve az edesseg. Jon anyu, es megtanit piskotat sutni, mert azt sem tudok. Illetve ugy vagyok vele, hogy egyszer sikerul, masszor nem, igy inkabb mindig hanyagolom. Pedig a piskotatekercs keszites nagyon erdekel, ugyhogy mondtam anyunak, veszek egy csomo tojast meg amit kell, aztan addig gyakorlom a felugyelet alatt mig meg nem tanulom.

Ma megkaptuk a fizetesunket, azert sem nyulok hozza. :-)

A sajat magam karacsonyi ajandekat meg nem vettem meg, szerintem mar csak unnep utan fog osszejonni, egy tesztakeszito gepet szeretnek mar nagyon regota.

Szep karacsonyt kivanok mindenkinek!

5402. schybie
2010. dec. 23. 00:22

Sziasztok!

Nálam a karácsony 12 órázásból áll a héten:( természetesen mindenki az utolsó pillanatban akarja megcsináltatni a karácsonyi ajándékát: névjegykártya, falinaptár, de ez van, majd péntek délután és szombat hajnalban sütök. Anyósom megint németbe van, így hétvégén hazamegyünk apóshoz és a két testvérhez, mint rangidős lány én fogok főzni és sütni. Már körvonalazódik hogy mit. Itthon bajai révén természetesen pénteken halászlé lesz, abból többet csinálok, viszek le magunkkal, töltött káposztás nagymama csinál, én szerintem valami sülthúst fogok összedobni. Nálunk a kókoszos süti megy, így lesz tekercs, nápolyi, beigli, meg lehet somlói. Jövő héten leltár:(

2010. dec. 22. 19:56

Itt is megy a készülődés, kellett venni lábast is, mert nem volt elég nagy. szenteste lesz bableves csipetkével, otthoni füstölt csülökkel, meg Anyu féle töltött káposzta a fagyasztóból, kekszes kókusztekercs, meg vettünk egy beiglit a magyar boltban.

Másnap a bableves lesz csülökkel az ebéd.

Vasárap már nem karácsony itt, dolgozni fogok a PUBban, a pékség péntektől 4 napig zárva lesz, meg újévkor is négy napig zárva. :) lesz időm kiadó lakásokat nézni legalább. Bár attól még a pubban dolgozom, de napi 5 óra meló nem túl sok :) még szórakozásnak is jó :)

5400. magdi.kresz (válaszként erre: 5399. - Ujlany)
2010. dec. 22. 12:55

Nálunk 24-én este halászlé, és túrósrétes. Ez van már nagyon régóta mindig.Erre ketten leszünk a Papával.

Másnap húsleves(pulykából), valamilyen mártás a főtthúshoz. Sülthús, de még nem tudom, hogy milyen. Szoktam töltött csibecombokat csinálni, köret, és saláta. Az unokák miatt pedig szinte mindig rántotthús is kell. Egyszer csináltam már rántott csirkemell csikokat, amit előtte joghurtban érleltem egy fél napot. Nagyon finom lett, csak a bundázása kicsit macerásabb volt.

Süteményeket már sütöttem, illetve még fogok.

Talán az egyes sz. nyerő egy franciakrémes lesz. A püspökkenyér már készen van. Ma délután még linzereket csinálok(újból), mákosat és diósat, a tésztájuk meggyúrva vár a hűtőben.

Jó készülődést kívánok nektek.

5399. ujlany
2010. dec. 21. 19:05

Jaj, Magdi, Csibike, aterzem az izgalmatokat.

En is ocsem kislanyanak vettem ajandekokat es tiszta karacosnyi hangulatba meg izgalomba kerultem.

En Dora-s dolgokat vettem, mert azt otthon nem nagyon lehet kapni, ugyhogy egy helyes eneklos Dora baba (holland nyelven enekel persze, de a kicsit ez nem fogja zavarni), ja meg Doras mobil telefon.

Majd anyu viszi neki haza januar elejen Direkt nem akartam elkuldeni, igy januarban is kap ajandekot.

Csutortokon fat diszitek. Nagyon sok a tennivalom, a kis autommal koltoztetek mindent, mire felcipelem a harmadikra, majd beledoglom. De egyszer tulleszek rajta...

A karacsonyt egy amerikai baratommal toltom.

Nalatok mi lesz a menu?

En vorosboros marhaporkoltre gondoltam (25-en), meg elotte valami jo kis eloetelt kitalalok...

A srac nem eszik edesseget, igy azt kihagyhatom.

Meg lehet korulnezek, hogy van-e valami karacsonyi amerikai etel...

5398. magdi.kresz (válaszként erre: 5397. - Zsuzska..)
2010. dec. 21. 09:37

Csibike biztos nagy öröm lesz a karácsony.

Az én legkisebb unokám is elkezdett már többet beszélni. Amit már mond azt tudja magyarul is és németül is. Küldtem neki vakondos mesefilmeket, mert könyvben már kedvenc volt, most abból egy aktuális karácsonyi mesét kell mindig nézni. Már tudja előre, hogy mikor mi történik.

A zene lemezekre pedig nagy táncolások vannak.

5397. Zsuzska..
2010. dec. 20. 18:56

Ma voltunk egy jót sétálni, sütött a nap kellemes idő volt!

Megvettük a fát is..most kisebbet, mint szoktunk, mert Hanna miatt úgyis asztalra kerül!

Már alig várom, hogy feldíszítsük és meglássam Hanna tekintetét:)

Izgalmas hetet kívánok nektek!

2010. dec. 20. 11:05

A tegnapi színház elég érdekes volt. Valamikor ezt a darabot megfilmesítették, Eldorádó volt a címe. Annakidején láttam is, de alig emlékszem rá.

Most Az arany ára, a cím. Ezen az előadáson is lehet gondolkodni. Nem is értek mindent igazán... Ami számomra érdekes volt, az egy mellékfigura. Mennyire meghatározó tud lenni a ruha, amibe vagy, illetve amit a ruha képvisel, és ezáltal mennyire másképp viselkedik ugyanaz az ember különböző élethelyzetekben.

A 90 naposom rendben, szombat-vasárnap megvolt a harmadik duplázós gy.napom, és rendben.

5395. ujlany (válaszként erre: 5394. - Magdi.kresz)
2010. dec. 20. 09:19
talan mert a masik csatornan az is volt. De tudtam am, hogy kire gondolsz.
2010. dec. 20. 07:59
..hogy én miért írtam Andreast?
5393. Zsuzska.. (válaszként erre: 5391. - Magdi.kresz)
2010. dec. 19. 22:27
Nálam is a Nicolas a nyerő..de sajna a Csaba nyert:(
5392. ujlany
2010. dec. 19. 14:06
Magdi, erezd jol magad a szinhazban, majd meselj, hogy mit lattatok es milyen volt.
5391. magdi.kresz (válaszként erre: 5389. - Ujlany)
2010. dec. 19. 13:35

Ujlány öcsédenk boldog szülinapot kívánok!

Az én testvérem is decemberben született...sokszor mondta, hogy őt nem a gólya, hanem a varjú hozta.

Itt is most már süt a nap, persze hó is van rendesen. Tegnap esett a legtöbb. Így nem mertem elmenni kutyasétára. A Papa volt csak egyedül, azt mondta szűsz hóban ment mindenhol bokáig érő hóban.

Este színház...sajnálom, hogy lemaradok az X-faktorról. Nálam Andreas a nyerő.

További szép napot.

5390. ujlany
2010. dec. 18. 16:19

veletlenul elkuldtem, na mindegy, amit meg akartam, azt majd maskor.

jo hetveget mindenkinek.

5389. ujlany
2010. dec. 18. 16:18

Magdi, nekem irhatsz barmirol, szivesen olvasom. Akar a kajarol is mindennap.

Hat nalunk bekoszontott a kegyetlen tel. Tobb mint egy napig folyamatosan szakadt a ho, tegnap kimenni sem lehetett. Ma mar jobb, hideg van, de meg a nap is kisutott, ugyhogy egy hatalmas nagyot setaltam a tengerparton.

Tegnaptol vannak magyar csatornaim is, igy mar az uj otthonbol is tudtam nezni Megasztar dontot, ma este meg X faktort.

Csinositgatom meg a lakast, anyu jon 29-en.

Ocsemnek ma szulinapja van, ez nekem mindig nagy nap, 4 eves voltam amikor szuletett, es elenken emlekszem arra a napra. Csak sirtam egyfolytaban, mert apu mondta, hogy megszuletett a kisteso es anyunak akorhazban kell maradni.

De nem szerettem az ocsemet azokban a napokban :-)

5388. Zsuzska..
2010. dec. 17. 13:41

Sziasztok!

Magdi..igyekszem gyógyulni..arra programozom magam:)

Engem nem traktálsz..drukkolok neked, hogy elérd a kitűzött célt és elérd azt a súlyt amit szeretnél!

Ez vonatkozik Zsuzsira is..és aki még ebben a cipőben jár!

2010. dec. 17. 13:37

A tegnapi nap rendben volt. Ma grízes tésztát ettem baracklekvárral. Finom volt.

Elnézést, hogy a kajáimmal traktállak benneteket.

Megyek hamarosan haza, otthon vár a fodrász. A fodrászom egy fiatal teremtés, aki nem tud elhelyezkedni, házakhoz jár dolgozni, jóval olcsóbb, mint egy üzletben.

Legyen szép hétvégétek!

Csibike te pihenj, és gyógyulj.

Puszillak benneteket.

2010. dec. 16. 09:39

Sziasztok! Túl vagyok a 90 naposom felén, és eddig minden rendben.

Ma délben nagyszabású év-végi buli lesz itt a munkahelyemen....evés-ivás. Valahogy majd csak megoldom, hogy az én ebédem mára főzelék b.rizzsel.

5385. ujlany
2010. dec. 15. 22:46

benezek, de nem tudok mit irni.... :-(

ugy vagyok mint Magdi, sokat gondolok rad.

Remelem tenyleg talaltok egy jo orvost.

Eppen ket eve van, hogy noveremrol a rossz hireket kaptam, az nem volt egy jo Karacsony. De aztan jora fordult minden, mert o is ugy gondolta, hogy sok tennivaloja van meg itt.

A kuzdeni tudas sokat segit.

nagyon szurkolok.

5384. Zsuzska..
2010. dec. 15. 15:33

Köszönöm, hogy így mellettem álltok..sokat jelent nagyon!

Amint lesz fejlemény beszámolok róla..most az orvost kutatjuk..találni akarunk egy olyat aki tud segíteni!

5383. magdi.kresz (válaszként erre: 5379. - Zsuzska..)
2010. dec. 15. 07:33

Csibike, angyalom nagyon szurkolok neked! Persze az első reakció a könnyek, majd a harag, nem is tudom, hogy ki ellen...miért bánt a sorsod mindig, és mindig.

Felnézek rád, nagyon erős vagy, sokat gondolok rád.

5382. schybie
2010. dec. 15. 04:49

Hajrá CSibike! Igenis vedd fel a kesztyűt, jól írtad, nem adhatod fel, és még bőven van dolgod. Mivel ilyen a hozzáállásod, pont ezért fogsz hamar meggyógyulni!!! A gondolatoknak teremtő erejük van, s mivel pozitívan vélekedsz így annak a kicsengése se lehet más! Azt hiszem energiát mi is tudunk küldeni, hátha segít:) látod így mindenki egyként izgul érted, nem lesz semmi gond!

Hanna meg egy tünemény.

Újlány, szerencsére nem sok hitelt vettünk fel, mert szeretnék nyugodtan aludni még évekig:) illetve spóroltunk eleget az önerőhöz az elmúlt években. Nem palotát vettünk, de nem is hiányzik 6 szobás ház mint eddig, mert ezt csak ketten fogjuk lakni:)

Nem is tudom meséltem-e már róla, de szerintem babonából nem:)

No 2,5 szobás, nagy erkélye van ami egy játszótérre néz. Teljesen üres, úgyhogy ha pénzügyileg helyrebillenünk akkor elkezdjük csinálgatni: szobákba laminált padló, egyéb burkolók, konyha, fürdő, utána a szobák. Szóval teljesen az alapoktól kezdjük, de ezt szerettük volna, hisz a családban van bőven mesterember (anyum egyik testvére kőműves, másiknak festő vállalkozása van) apum vasas, és asztalosból sincs hiány. Arról nem beszélve hogy van összesen 3 testvérem:) (Robiéval együtt). Ép azt beszéltük ha majd takarítani kell, beáll anyum, hugom, anyósom és én, és már kész is.

Mai program: biztosító, bank, közjegyző. Veszem is elő a szerencsetollam, mert egy párszor aláírhatok:)

5381. ujlany
2010. dec. 14. 21:19
Csibike, igy van, legyozol mindent! szurkolok neked.
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook