2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)
sziasztok!
Csibike, en is pont ezt akarom kerdezni, amit a Magdi, hogy meddig tart meg ez a feltoltodes? Es mitol mulik el?
es biztos hulye kerdes, de vizhajtoval nem lehetne csokkenteni a felgyulemlo viz mennyiseget?
Mindig azt hallom, hogy a vizhajtok azert veszelyesek tuladagolva, mert a szervekbol is nyomnak ki vizet? Ezt most nem lehetne neked elonyre forditani?
Net, telefon, tv, bele sem kezdek, volt nekem is kalvariam.
Magdi, foleg neked irom, hogy megvolt am a talalkozas a fiatalemberrel, itt volt egesz hetvegen, jol ereztuk magunkat, kirandultunk Amszterdamban is. Majd alakul. Vagy nem. :-)
Nekünk a televízió jelenleg a digi, de "tányáros", és ha rosszak az időjárási körülmények nézhetetlen némelyik adó. Fontolgatjuk, hogy ezzel is átmegyünk a T-hez, mert ott van a telefon és a net is.
Ők a televíziót a telefonnal hoznák be.
Május végéig nem tudunk váltani, mert addig kötöttünk "hűséget"
Vége a tornának, jól elfáradtam.
Sziasztok.
Sziasztok!
Mi szolgáltatót váltottunk..átmentünk a T-Home-tól a Digihez..sokkal jobb..és feleannyiba kerül..a tv, net és telefon egyben!
Ma voltam Törökbálinton megint, leszívtak megint másfél liter vizet a jobb tüdőmből..mivel telített a kórház majd hív a dokim ha mehetek kezelésre..:O
Sziasztok!
Az új szupi lakásban nincs net, nem tudok jelentkezni, de amint tehetem pótolom :)
szép napokat!
Az előbb, amit írtam...szóval az elszállt.
Arról, hogy úgy látszik ez a mai elfogadott hozzáállása az egészségügyi dolgozóknak a betegekhez. Ezt tapasztalom itt nálunk, ismerősök más városokban is. Pedig ez nem pénzkérdés, csak lelkiismeretesség, együttérzés. Tévedés esetén pedig merje valaki felvállalni, és kérjen elnézést.
Tegnap nem maradtam benn..nem volt ágyam, mert elírták a befekvési dátumot..így múlt hétre vártak:O
Hogy mindezt közöljék 3 órára volt szükségük..addig kellett várnunk:(
Hétfőn megyek..majd jövök..
Magdi, én is fél 3kor keltem, nemrég értem haza, 6ig dolgoztam, hát... nekem se kell altató:)
Holnap bálba megyünk, délelőtt elugrok vmi ruhát venni, illetve megvesszük a lamináltpadlót, első szerzeményünk a lakásunkba:)
Délután sütök-főzök (batyus bál lesz), este pedig mulatás.
Ránk fér, mert keményen kezdődött az év.
Csibike, gondolok rád!
Munkahelyemen átszervezés, költözés, másik bútor, stb.
Teljesen kibuktam tőle...az éjjel fölébredtem 2 órakor, és nem tudtam elaludni. 3-kor fölkeltem, rámoltam, elindítottam egy mosást. A Papám kis idő múlva kétségbeesve keresett, hogy hova tűntem, esetleg rosszul vagyok.
Most persze nagyon fáradt vagyok, alig várom, hogy hazamehessek.
sziasztok!
a fene, hogy csak most jutottam ide.
Csibike, hat akkor megint minden jot, varunk vissza, remelem nem kell sokaig bent maradnod.
Madgi, koszi :-) 12 hetet vartam ra, de megerte!
Meg se tudok szólalni!
Sajnos még bennem is mélyek a kórházi sebek, (s nem is velem történtek) mégis nehéz feldolgoznom. Az ilyen erős emberekre, mindig felnézek, ezért is fogsz meggyógyulni, mert hatalmas benned az élniakarás!!! Csibike. Okosat ilyenkor nem lehet mondani, kívánok minél kevesebb szenvedést, gyors gyógyulást és minden jót. Remélem az Angyalod tényleg észbekap, mert azt hiszem szenvedtél már eleget!
Jó éjt lányok!
Sajna a holnapi péntek..reggel 7-kor már megyek el itthonról, hogy 8-ra beérjek a kórházba!
Nem tudom meddig kell majd benn maradnom..remélem
nem sokáig!
Hanna nagyon örült amikor hazajöttem, a drágám azt sem tudta mit csináljon örömében:)
tapsikolt, táncolt,kacagott és ölelgetett:)
Csibike, az a péntek már a holnapi, vagy csak a jövő heti péntek, amikor kezdődik (folytatódik) a kezelésed?
Mit szólt a picurkád?
Zsuzsi..azt azért kaptam, hogy letapadjon a szívburok és ne telítődjön vissza mindig oda a folyadék!remélem ezt már nem kell megismételni többször, mert a csövet amin keresztül kaptam már kihúzták..nem igazán szeretném ha újra megszúrnának!
A kezelést a tüdőmre kapom majd..bízom benne nem kell sok, hogy az elején elkaptuk még..és hamar vége lesz!
Csibike, :-( ezt komolyan meg olvasni is rossz.
Irtad, hogy kaptal kemot a szivburokba. Ezzel ez a kezeles mar le is tudva, vagy ezt tobbszor meg kell ismetelniuk.
En is nagyon - NAGYON remelem, hogy most mar jo dolgok jonnek.
Magdi..tudod muszály volt kibírni..a gyerekek miatt is..és magam miatt is!
Egy regénybe való a történetem ha az elejétől kezdeném..
Mindig arra gondolok, hogy ezután már csak a jó jöhet..és minden jobb lesz már csak!
Bízom benne nyárra már csak egy emlék lesz az egész!
Köszönöm neked , hogy gondoltál rám..és persze a többieknek is..és hogy felhívtál, nagyon jól esett!
Csibikém angyalom, hogyan lehetett ezt kibírni. Persze tudom, hülyeséget beszélek.
Tátott szájjal olvastam, amit írtál, most pedig jönnek a könnyeim, nem tudok mit mondani...csak csúnyát, ha van pártfogó angyalunk, akkor a tied végre mozgósíthatná magát.
Nagyon, nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz történik veled, nem ezt érdemled. Bocs, hogy össze-vissza dadogok.
Puszi neked, és sokkal, sokkal jobbakat kívánok.
Sziasztok!
Nagyon hosszú volt ez a 3 hét a kórházban..és nem egyszerű..
Bekerültem a szájseb-re a kezelésre..de ott a második éjjel befulladtam így átadtak a törökbálinti kórháznak!
Ott leszívták megint a tüdőmről a vizet és a kardiológus megnézte uh-on a szívburkot is..nagyon sok folyadék volt rajta így ő a sürgős leszívást javasolta, hogy meg ne fulladjak!
Mivel ott ezzel nem foglalkoznak átküldtek Bp-re az I.belgyógyászatra..odavitt a mentő, de kiderült nincs hely az intenzív osztályon így betettek egy sima kórterembe..vizsgálatok következtek és az ügyeletes doktornő intézkedett, hogy átvegyenek a városmajori kórházba az intenzív osztályra, mert ha fulladok azonnali segítségre van szükségem!
2 óra múlva át is vittek a szívsebészetre ahol 1 óra múlva már szúrták is belém a tűt és szívták a folyadékot a szívemről!
9dl-t szívtak le!!azt mondták örüljek, hogy nem fulladtam meg bármelyik pillanatban!
Egy éjjelt ott maradtam az intenzíven, majd másnap mivel minden rendben volt visszavittek az
I-es belgyógyászati klinikára..ahol nagyon jó kezek közé kerültem!
Nagyon jó doktor-doktornő párost kaptam kezelőorvosnak!
Becsületesen minden nap naponta többször is jöttek, hogy nincs-e problémám..
Persze naponta szívták a folyadékot ott is a szívemről addig amíg lecsökkent minimális mennyiségre 30ml-re..akkor kaptam közvetlen a szívburokba 10ml ciszplatimot (kemot)és azt hagyták dolgozni!
Bejött amire számítottunk, végre nem jött több váladék így kiszedték hétfőn a tűt is!
Jah..azt elfelejtettem, hogy amikor vasárnap visszakerültem a branült bennem hagyták és a karom trombózist kapott..rettenetesen fájt triplájára dagadt az egész karom.
Még azt is kezelték..kaptam rá a vérhigító injekciót amit a mai napig is kapok..illetve magamnak kell beadnom!
A lényeg, hogy az eredményeim alapján azt mondták hazajöhetek pár napra..pénteken pedig kezdődhet a kezelésem!
Szóval ezután már csakis a jó jöhet és a gyógyulás!!!
Még nem olvastam vissza, de majd lassacskán arra is sort kerítek ígérem..
Sokat kell pihennem, mert nagyon el tudok fáradni kisebb mozgásoktól is..sajnos:(
Csibike, HURRA!!!! Mar nagyon vartunk.
Pihenj, aztan ha tudsz gyere es mondj par szot hogy vagy.
Sziasztok!
Ma végre hazaengedtek..nagyon fáradt vagyok..holnapra összeszedem magam és megpróbálok mesélni..
Csak integetek.
Vége a tornának, irány haza. Állítólag otthon is helyreállították a net-et.
Délben voltunk a teraszra lapot kiválasztani. Ami rajta volt az fel lett törve, mert ott is kell szigetelni. Ezzel a terasszal bevittünk a házba egy hőhidat, amit most megpróbálunk a szigeteléssel kiküszöbölni.
A Papám nagyon aktívan ügyködik ezen a házfelújításon. Ma is vett faanyagot, festéket. A festék, ami a fára lesz majd külsőleg szinte aranyárban van.
No ennyit rólunk.
Puszi nektek.
sziasztok! mar bent vagyok az irodaban, nagyjabol felepultem.
szep hetet mindenkinek!
Sziasztok!
Otthon leszakadtunk az internetről, és én azt hittem, hogy lemaradtam valamiről.
Szép hetet!
Sziasztok!
Mi tegnap voltunk kontrollon, minden rendben, kiszedték a maradék varratokat, a lebeny szépen zsugorodik. Csibikére én is egyre többet gondolok, remélem jól van. Ha tudtok valamit engem is érdekelne, de a legjobb az lenne ha maga mesélné itt el:)
Holnap megyek körmöshöz munka után, muszáj magam összekapni, mert januárban leamortizálódtam testileg-lelkileg. Robi egész februárban még itthon lesz, legalább nem kell az eredetileg délutános heteit egyedül töltenem.
Jövő szombaton bálba megyünk, barátnőmék is jönnek, várom már, ez lesz a valentinnapi ajándékunk:)
sziasztok!
itthon heverek valami influenzafelevel, total erotlen vagyok.
Magdi, en is pont ezen gondolkodtam ket napja, hogy mar egy honap eltelt, hihetetlen, de ropul az ido.
Csibikerol nincs valami hired?
Csak beköszönök.
Vége a tornának, megyek haza.
Már február van, és megint vége egy hétnek.
Minden jót nektek.
Egy kicsit még össze-vissza.
A délig gyümölcs, az marad, de ez már 4 éve így van.
Ma például hoztam főzeléket, de már hús is van mellé, de kenyér nincs. A Papám el sem tudná képzelni az életét kenyér nélkül.
Tegnap este voltunk színházban. Ezt a darabot már láttuk Pesten is...több szereplő onnan ingázik ide. A különbség pedig annyi, ami a Papám szerint a jegy árak között van, ami persze nagyon sok: díszletek, színpadi megoldások, ruhák stb.