100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Te Soldier, neked már lassan szélesebb a hátad, mint a harci swarcinak volt fénykorában! :)
Hová tömegelsz mán??? :PP Meddig mész el ? :)
Melyik izmokra gyúrsz? Általánosan mindre felváltva, hogy inkább a hátra, mellre, karra nyomod?
Ja, és lehet ilyen paramétereket is kérni tőled, hogy magasság, kiló, izom-zsír arány? :)
Hello baby!! Nem is létezik ekkora hát!! Csak nem hogy te is retusált képet tettél fel!?:))
Hol dolgozol most? Itthon vagy? Már hiányoltalak, de Myly begyűjtötte az infókat!:))
szija:)
megnéztem a képeid:))) rengeteget fiatalodtál hogy lefogytál:)))))
nagy gratula hozzá tényleg:))
Csak ez a téli tivornyázás nincs rám jó hatással már 74-kiló vagyok!
De egy hete már ujra kezdtem a diétát, nyárra le kell fogyni legalább egy tizest!
Szia!
Én rendben vagyok, minden onkológiai eredményem negatív!(kop-kop) gyorsan lekopogom.
Anyukám is jól van igaz eléggé érzékeny a lába, hiába beszéltem neki hogy járjon gyógytornára!
itt senki nem anorexiás akar lenni...itt mindenki le akar fogyni
én személy szerint azért akarok lefogyni hogy ne fulladjak bele 22 évesen a saját hájamba...mert bele akarok nézni a tükörbe ugy hogy nem utálom azt amit látok, nem akarok meghalni szívrohamban a tulsulyom miatt...jól akarom érezni magam szűk farmerban és derékig érő felsőben, egészséges akarok lenni!
nem tudom megérteni ha annyira rohattul elégedett vagy magaddal mért vagy itt..?
vagy csak irigykedsz mert vannak itt olyanok akik szép eredményeket értek el, és irigy vagy rájuk mert benned nincs akaraterő arra hogy változtass az önpusztító életeden?
ezért takarózol azzal hogy te igy jólérzed magad?
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?