Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! fórum

100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
5992. Rockin
2008. febr. 5. 18:59
Nekem meg az jutott eszembe, hogy mióta egészséges a csontsovány? :))
5991. 6c91d15a46 (válaszként erre: 5989. - 4b6a2525df)
2008. febr. 5. 15:01

Én elolvastam. Szerintem hülyeség. A cikk elején volt egy kérdés, h kik az aszkéták? Hát egyáltalán nem olyanok, mint az atléták. Olyanok, akik kemény, önmegtartóztató életet élnek. Lemondanak mindenről a céljuk elérése érdekében.

Köszi. Akkor én inkább fogyok szépen lassan. Heti egy kilo nekem bőven elég és eszem a kedvenc kajáimat.

5990. Bea70
2008. febr. 5. 06:32
És az, hogy hozzájuss regisztrációval a hírlevélhez, mennyibe kerül? Nem valami átverés ez is? HISZEN HALLOTTUNK MÁR PÁRRÓL.
2008. febr. 4. 08:01

Honlap fő oldalának elérhetősége: [link]


Bocs ezt még lefelejtettem.

Szerintem, ha a fele igaz, az is jó:):)

A fenti cimen megrendelhetitek a hírlevelet, azután eldönthetitek, hogy belevágtok vagy sem.


Aki hülyeségnek tartja majd, az se szindjon, mert csak tájékoztatni akartalak benneteket és persze jómagamat is:)

2008. febr. 4. 07:58

Ezt találtam, hátha segít:OAhogy ígértem, „némi betekintést” küldök a HaM programról. A továbbiakról az oldal alján olvashatsz.

„HaM” Holisztikus fogyókúra program, a Mazdaznan táplálkozással házasítva!

Nincs koplalás, nincs éhezés, nincs fogyókúrás diéta!


Ellenben…


Van ellenállhatatlanul vonzó alak, magabiztos megjelenés, egyfolytában érted lángoló társ, tökéletes egészség, kicsattanó életerő, s tettrekészség!

Azt hiszed, túlzok? Ilyen nem is létezik?


Vannak dolgok, amik elképzelhetetlenek, amíg meg nem tapasztaljuk őket.


Gyere velem! Legyen meg a saját megtapasztalt csodád, hogy aztán akár még nagyobbat is merjél álmodni!

Engedd meg, hogy számomra egy kedves történettel kezdjem.


A táplálkozási gurum, Ferencsik Pista bácsi a Mazdaznanról beszélt. „Mint jól tudjuk, a Mazdaznan követői aszkéták. Ki tudja mi az, hogy aszkéta?”


Nagyon kedves barátom és gyakorlótársam Orsi, válaszolt. „Aszkéta??? Az szerintem, ugyanaz, mint az atléta, csak soványabb.”


Ez a kis anekdota magában hordozza azt, az egyébként mellékes hatást, amit a Mazdaznan táplálkozással és a holisztikus praktikák együttes alkalmazásával elérhetsz. Éhezés nélkül, egészséges csontsoványságig lefogyhatsz!


Egyébként az aszkéta azt jelenti, hogy gyakorló. Gyakorlatba ülteti át az elveit.


Először nézzük a táplálkozást.


Az eddigi táplálkozásod és életviteled elhízáshoz vezetett. Nyilvánvaló, az eddigieken változtatnod kell, ha változni akarsz. Ha már mindenképp át kell térned egy másfajta táplálkozásra, akkor miért ne egy abszolút egészségesre térnél át?


Étrended a holisztikus gondolkodásodnak megfelelő szemlélettel válaszd ki!


A holisztikus gondolkodással élő ember, igyekszik visszatérni a természethez. Felhasználja épülésére és vele összhangban halad. Hagyja, hogy testét- lelkét megformálja és rábízza, hogy ideális karcsú alakját visszaállítsa.


A Mazdaznan étrend főbb előnyei:

Lehetővé teszi a táplálékok szellemi hatásának megmaradását.


Tökéletesen egészséges étkezés. A természet törvényeinek betartására épül.


Biztosítja az életerőt, egészséget.


Tisztít, méregtelenít, táplál.


A szervezet kémhatását, lúgos tartományba emeli.


Az ételek nagyon könnyen elkészíthetőek és nem igényelnek szakácsművészetbeli jártasságot.


Gyorsan, akár reggel, munkába indulás előtt is elkészíthetőek.


Olcsóbb, mint a hagyományos étkezés.


Éhezés nélkül, brutálisan fogyaszt.


Nem kell a kezedben, kalória táblázatokkal rohangálnod.


Minden, csak szokás kérdése!


Ez a táplálkozásra fokozottan vonatkozik!


A gyerekek túlnyomó többségének először nem ízlik a hús és kiköpik, aztán megszokják. Idővel elképzelni se tudják az életet nélküle. Sajnos, ugyanígy van a cigarettával is.


Ha körülnézünk a világban, elképedve látjuk, hogy mi mindent tudnak az emberek jóízűen, élvezettel fogyasztani. Hogyan lehet ez? Egyszerűen, csak így szokták meg. Ez nem más, mindössze szokás, illetve megszokás kérdése.A sikertelenül és sikeresen fogyókúrázók között az a lényegi különbség, hogy a sikertelenül fogyókúrázóknak sikertelen, a sikeresen fogyókúrázóknak pedig sikeres szokásaik vannak.

Mitől lesz számodra ehető, vagy elviselhetetlen ízű az étel?


A hozzáállásodtól, a gondolkodásodtól.


Egy újszerű ételt, vagy táplálkozási rendszert jó érzéssel fogyasztasz, vagy rossz érzéssel, ellenállással, az kizárólag a fejedben dől el. Hozzáállásod, már most célszerű tisztáznod, eldöntened magadban. A pozitív gondolkodás, ezen a téren is mérhetetlenül nagy előnyödre válik.

Az egyik legfontosabb kérdés: Ettől mennyit lehet fogyni?


Erre a kérdésre, általában ködös választ szoktak adni, mint pl. „Ez függ a bőr alatti kötőszövetedtől, a genetikai hajlamodtól, a fölszedett túlsúly mennyiségétől, stb.”. Egyébként, ezek valós érvek lennének, de még ezekkel sem takarózom! A képlet egyszerű. Az ideális súlyod eléréséig, havonta 8-10 kg csökkenéssel, nyugodtan számolhatsz. Mindez éhezés nélkül! Ennél lehet több is, de ebben az esetben érdemes lassítanod a tempón.

Amire még készülnöd kell!


Készülj a változásra. Három hónap múlva, ismerőseid csodálattal vegyes irigységgel nézik, ahogy új és újabb személyiségednek és pillanatnyi lelki ráhangoltságodnak megfelelő öltözködést viselsz. Ha szereted, hogy mindig megújul a ruhatárad, akkor szerencséd van, mert rövidesen, teljesen ki kell cserélned. Ez persze azzal jár, hogy nem csak irigyeid csikorgatják fogukat, ha rád néznek, hanem Te is, mert a ruhák átszabása a meglevők újakra lecserélése azzal jár, hogy mélyen a pénztárcádba kell nyúlnod. Jó, ha már ezt most belekalkulálod költségvetésedbe! Mindenesetre, szóltam!


Arra is fel kel készülnöd, hogy néhányan, az alaposan megkarcsúsodott alakod miatt kevésbé fognak hozzád vonzódni, mások pedig túlságosan. A mostanihoz képest megnövekvő népszerűségedet és a körülötted levő zsongást valahogy kezelned kell! Mindenesetre, emiatt is jó előre szóltam!


Sokan fordulnak majd hozzád, olyan fogyókúrával próbálkozók, akik beleragadva az anyagszerű gondolkodásba, sikertelenek és kérdik tőled a tutit. Hogyan kell a súlytól megszabadulni? Segítsd őket tapasztalataiddal és fogd a kezüket, ha támogatásra van szükségük! Kicsit másként gondolkodnak, mint mi, de motivációjuk a karcsúbb alakra vágyás miatt meglévén, kitűnő lehetőséget kaphatnak a finomabb szintek erejének valós megtapasztalására.

Mi a teendőd a program elkezdéséig?


Ha vannak olyan tevékenységek, amiket rendszeresen végzel, azt nyugodtan folytasd, de újabbakba ne kezdj bele. Amennyiben valamit sportolsz, folytasd nyugodtan, de ha nem, akkor még ne kezd el. Fokozatosan célszerű terhelni a szervezeted. Ez minden egyébre ugyanígy vonatkozik.


Mindig jelzem, ha valaminek eljön az ideje. Ezeket ajánlásként kezeld és ne kötelezően betartandó tevékenységként. Azért persze, erős ajánlásként!


8 héten keresztül, mindig időben olvashatod a következő hét programját, melyet E-mailben kapsz meg.


Ebben a tájékoztatóban lejjebb, részleteket láthatsz az 1. heti és az 5. heti programból.


Pontosabban most nem tekinthetsz meg részleteket, mert itt vége az előzetes betekintőnek. Jövő héten, hírlevélben értesítelek, mihelyt megtekintheted az egész oldalt és a hozzátartozó mintaoldalakat a HaM fogyókúrás programból. Ettől a naptól kezdve az oldalhoz kapcsolódó űrlapon, elküldheted jelentkezésed az előregisztrációra. Az előregisztráció lezárása után, elindul a HaM program a jelentkezettek számára. Ugyanekkor a feliratkozási oldalt eltávolítom, így további jelentkezés a komplett fogyókúrás programra, egy ideig szünetel.Ütemterv:


*Jövő héttől a hírlevélben való kiértesítéstől kezdve, február 20. (szerda) éjfélig tart az előregisztráció.


*Február 21. (csütörtök) – 22. (péntek), a jelentkezők megkapják az első heti programhoz a teljes hozzáférést.


*Február 25. (hétfő) javaslom elkezdeni a HaM fogyókúrás programot.Legyél Te is az elsők között!


Jövő héten jelentkezem!Üdvözlettel: Németh Miklós

5987. Rockin (válaszként erre: 5986. - Mandella)
2008. febr. 3. 14:39

Kevesebb,mint 9 hónap alatt 27 kilót fogytam, és alig jött vissza. Viszont én nem tudom, mi van velem, be vagyok oltva mozgás ellen. Alig tudom magam rávenni. Nálam a sport kimerült napi 5 kilométer gyaloglásban. És így hetente 1-2 kiló ment le. Érdekes érzés volt, ahogy hullottak le rólam a ruhák, meg a kilók:)

Te hány kilóval bírkózol? :)

5986. mandella (válaszként erre: 5985. - Rockin)
2008. febr. 3. 14:33

értem.

akkor biztosan nekem is azért ment le csak lassan az a valamennyi, ami eddig lement, mert nem mozgok, és erre még az ülőmunka is rátesz egy lapáttal.

most meg *zok.

és nekem is el kéne kezdenem a mozgást.

heti kettő menne úgy le? de jó is lenne!

5985. Rockin (válaszként erre: 5984. - Mandella)
2008. febr. 3. 14:24
Update-elek, de nem sportolok:) Különben hetente menne le két kiló. Majd tavasszal elkezdem a mozgolódást:)
5984. mandella (válaszként erre: 5983. - Rockin)
2008. febr. 3. 14:19

Szia!

Milyen módszerrel fogyózol?

5983. Rockin
2008. febr. 3. 14:18

Sziasztok!!!

Megérkeztem. Bár nem látom, hogy bárki érdeklődött volna utánam!! Beteg vagyok-voltam:) De már jól vagyok. Fogyok, mint a gép. Egy hónap alatt 2 kiló:) Na jó, csak vicc volt:) Mármint a 2 kiló nem volt vicc:)

5982. Icus (válaszként erre: 5981. - Vicuska013)
2008. jan. 29. 10:25
Én csak akkor szoktam bemenni, amikor vizsgázni kellett. Később pedig amikor a Neptunban vettem fel a tantárgyakat. A suliban volt internet. Nekem pedig még nem .
2008. jan. 29. 10:23
Egyébként vizsgaidőszakban is tele szokott lenni a suli, eddig ahányszor voltam benn olyankor a sulin, mindig csomóan voltak benn, hát akkor én is mondog úgy jártam be, hogy már nem volt semmi vizsgám!
5980. Icus (válaszként erre: 5979. - Vicuska013)
2008. jan. 29. 10:23
Beiratkozol a következő félévre?
2008. jan. 29. 10:22
Már csak holnap lesz egy vizsgám, és végeztem erre a félévre!!!! Még csak onnan reagáltak vissza, amit irtam, pedig azóta már küldtem legalább 4-5 életrajzot. Mondjuk 1 helyről, ahol személyesen voltam benn, azt mondták, hogy februárig fog eldőlni, mert csak 21-től vizsgálják a pályázókat, szóval a héten még sanszos.
5978. Icus (válaszként erre: 5977. - Vicuska013)
2008. jan. 29. 07:44
Vizsga időszak van Vicuska!! Munkahely?
2008. jan. 28. 18:51
Hol vannak az emberek?????????? Minden tisztára ki van ürülve, a város is, a fórum is, a fősulin is alig lézengett 1-2 ember...
5976. 4b6a2525df (válaszként erre: 5974. - Tutajos11)
2008. jan. 28. 07:38
Hát nem a legjobban:( Akaraterőm nekem sem volt az lmúlt időben,. ugyhogy most február 6--zól elkezdem a Miaomeit, ott csak varnek belém akareterőt:)
5975. tutajos11
2008. jan. 28. 06:27
kitartást
5974. tutajos11 (válaszként erre: 5970. - 4b6a2525df)
2008. jan. 28. 06:27
szia! o már rég hallottam felőled,remélem jol vagy és megy a fogyi.engem elhagyott az akarateröm.itartást neked.
5973. d8908b786a (válaszként erre: 5972. - 03755e6896)
2008. jan. 27. 17:57
nincs mit :)
5972. 03755e6896 (válaszként erre: 5971. - D8908b786a)
2008. jan. 27. 16:21
Köszike :))))) ♥♥♥♥♥
2008. jan. 27. 16:12
Doryka írtam neked privit.
5970. 4b6a2525df (válaszként erre: 5954. - 22f56b42c8)
2008. jan. 26. 06:45
Van egy leg-magices fórum. Rengeteg tapasztalat és tanács van benne. Én is ennek hatására vettem meg. Bár még elkég lazán használom. Hiába a 100 kg az lustaságra ösztönöz, legalábbis engem még eddig:)
2008. jan. 25. 14:45
:P:P:P:P Nem is vagyunk pletykásak!!!! De olyan kis kiváncsi mindenki.... :$
5968. Icus
2008. jan. 25. 12:48
Milyen pletykás banda van itt!! Reklamál, ha nem kap privit, ha privit kap,mindjárt világgá kürtöli!! Ejnye, ejnye, lányok..:))
2008. jan. 25. 12:25
Milyen csúnya vénasszony lesz itt mindenkiből. :D:D:D:D Felém meg munka után egy ismerősének!
2008. jan. 25. 11:41
:D szálláshelyek után érdeklődött felénk, aprajafalván :DDD
5965. sunbird (válaszként erre: 5964. - Icus)
2008. jan. 25. 11:29
És mit írtál?
5964. Icus
2008. jan. 25. 11:26
Hello Mona!! Küldtem privit!!!:) Neked is!:))
2008. jan. 25. 10:43
Sziasztok! Még jövő héten megyek, akkor lesz 2 db, és feladtam a többit. Meg vége lesz az vizsgaidőszaknak. :(
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook