100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Igen a nagyfogyás fórumon is ez megy!!
Végül is elképzelhető! :( Nem ő lenne az első:(
Ma olvastam 2 újságban (bár nem megbízhatóak) hogy az embernek a szervezete már a fehérjét bontja. És hogy az utolsó héten már vízhajtókon élt amivel fogyott ugyan naponta!!!! 3 kg-t. De meg is lett az eredménye. Állítólag a vére besűrűsödött, a mája és a veséje fel akarja adni a szolgálatot.
Gratulálok egy lakásért megéri meghalni...
Akkor azt mondjátok hogy a napi 40-60 perc Callanetics semmit nem ér?
Én már egyszer fogytam vele 25 kg-t igaz mellette bicikliztem napi 11 km-t és heti két óra erőerobicra is jártam.
egyszer 2 hétig én is csináltam kemény edzéseket, ha nem is volt meg mindennap a 6 óra, de mindennap órákban volt mérhető, néha még több is volt, mint 6 óra, aztán zabáltam, mint egy disznó (persze értelmes kajákból, de azokból anyahajónyit), és mégis olvadtak le a kilók...
de ilyen kemény edzéseket nem bír átlagember hosszú ideig sem erőnlétileg, sem időben...
Nekem ne mondja senki, hogy ezt nem sinyli meg a szervezete... Napi 6 óra edzés? Ehetett volna egy bölényt is naponta... Nem a Súlykontroll miatt fogyott le.
A Péter meg már az anorexia határát súrolja.
Nem láttam. Én ritkán nézek Tv-t. Szinte sose.
A honlapon, bele belenéztem reggel. Nagyon Tetszik István!:)) Nagyon megfiataladott, csinos lett. Milyen a teste, az már más kérdés. Megnézném. Szerintem, viszon Peti csúnyább. Eleve csúnya löttyedt teste volt. Az arca, mintha a saját apja lenne:(
Láttad a nagy fogyást Icus? :) István cirka 5 hónap alatt fogyott vagy 90 kilót!!, szerinted neki mekkora kötényhasa, és "angyalszárnyai" lehetnek? És akkor még mi aggódtunk, hogy nekünk nagy van! :)
Látod látod, Icus, sehol nem vagyunk hozzá képest :DDDD
Ez a legújabb diéta????
Azt hiszem elkezdem! Nagyon jól hangzik! :-D
És tényleg lehet tőle fogyni? :-))
1.nap tejsavó, öntsük le a savót 10 liter joghurtról és igyuk meg :D
2.nap tartalmas nap: együnk ágybazuhanásig, mindent ami szembejön, ételorgia indul!
3.nap zsírégető nap: vegyünk 1 lavórnyi szalonnát, és süssük meg tepertőnek :) ég a zsír!, aztán nyomjunk be belőle egy nagy adagot, finom frissen sült fehér kenyérrel!
7.nap féladag nap: attól függ minek a fele? nálam a fél is ott kezdődik, mint másnál a dupla :DDD
12.nap ivókúranap: ez lenne a kedvencem, kezdenék egy kis Baileys-el, aztán délben jöhet egy kis pezsgő, estére vörösbor, majd késő este jöhetnének a koktélok, addigra más úgyis mindegy lenne mit iszom :)
14.nap rágcsanap: 1kiló mogyoróval inditunk, majd egy kis dió, rá pár zacskó csipsz, egy tesco gazdaságos ropi, és pár tábla csoki :) ez is egy jó nap volt!
hát nálam így nézve ki ez a diéta :DDDD
Weight Watchers pontértékek [cikk]
Ez a pontos cime a fórumnak:)
Drágám: a weight watchers-t ha beütöd a keresőbe, rögtön kidob neked 2 fórumot. Én is igy leltem rá:)
Na ahogy kivettem, itt a lányok nem kalóriát számolnak, hanem szigorú táblázat alatján pontokat adnak az ételnek. Azzal kezdődik, hogy megmézed, hogy a magasságodhoz és a súlyodhoz mennyi pontot ehetsz. Ne ess kétségbe, ha az jön ki, hogy többet ehetsz, mint amit Te egyáltalán eszel. Aztán ahogy fogysz, úgy csökkennek a napi megehető pontok számai:) Nézd meg a fórumot. Ha megtaláltad, akkor ott nézd meg az Anetta vagy a Rovini naplóját. Mindketten profi ebben a témában és nagyon kedvesen segítenek:)
A miaomei is fent volt fórumkánt, de a Hoxa kitörölte. Ezt pedig a googleban keresd ki légyszives, mert igen hosszantartó lenne leirni. Ez is egy fogyókúra, csak itt masszíroznak naponta egy órát....
De egyébként bár csak tudnék kinaiul:)
Kérlek szépen , ez egy magyar nyelvű fórum!! :)) A kinai fórum nem itt van!:))
Egyiket sem ismerem!:))
Te isd vágj bele a ww-be.
Ha a Miaomeivel végzek, akkor én is azzal folytatom:)
Áh ez nekem bonyolultnak tűnik így nem adok ki újabb felesleges 500 Ft-ot.
A héten elkezdtem Pilatesre járni. Mindennap tekerek. Erre 1 cm-rel vastagabb lett a combom. És a súlyom meg +2kg-mal nőtt. Tele van a bugyrosom. Így hogy fogok lefogyni az eskire. SEGÍTSÉG!!!
Az a gond, hogy 27 oldalas a mellékletm különben nem azt irtam volna meg, hogy hol találjátok, hanem rögtön leírtam volna.(pláne, hogy az újság 485 forintba kerül:(
A tartalom:
-Milyen étkzési tipusba tartozol? (teszteld magad).
-10 alapszabály (az új JOY diéta)
- 1 nap: tejsavó nap
-2. nap: tartalmas nap
-3. nap: Zsírégető nap
-4. nap: Relaxáló nap (rizzsel és jógával)
-5. nap: Alacsony zsírtalmú nap
-6. nap: káposztaleves nap
-7. nap: EAF nap (ma csak féladag dukál)
-8. nap Szétválasztó nap
-9. nap: Ájurvéda nap
10. nap: Alacsony szénhidrát nap
11. nap: Almanap
12. nap: ivókúra nap
13. nap: görög nap
14 nap: Rágcsanap
Plusz még alakformáló gyakorlatsor 3 oldalon képekkel. Plusz Tippek és trükkök.
Nem tudom igazán rávenni magam a diétára, egész héten betartom aztán ha hétvégén sütök valamit tele tömöm magam. Nem leszek igy 60 kiló-pedig jó lenne, na nem baj egy kicsit legyen jó idő megyek úszni este, é nem fogok vacsorázni.
Te hogy állsz??
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?