Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Zabkorpás receptek fórum

Zabkorpás receptek (beszélgetős fórum)


A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
245. Icus (válaszként erre: 244. - 943ca15687)
2008. máj. 29. 07:33
MRG Lusta rétesére gondolsz (gluténmentes)? Vagy van más recept is?
244. 943ca15687 (válaszként erre: 242. - Enci2)
2008. máj. 29. 05:44
Enci pitét nem, viszont ha a lusta rétest csinálod meg zabkorpával, az akkor majdnem olyan pités jellegű lesz.
243. 943ca15687 (válaszként erre: 237. - 2577cdcc12)
2008. máj. 29. 05:43

Én úgy csináltam már másoccorra, hogy raktam bele egy csomag főzős pudingport..így volt kb 3 cm vastag:D

Maga a túró mennyisége nagyon kevés szerintem a kapcsos tortaformához nah.:)

242. enci2
2008. máj. 28. 18:42
Sütött már valaki pitét zabkorpából?
241. helenhadsell (válaszként erre: 240. - 2577cdcc12)
2008. máj. 28. 11:54
én is rakattintottam :-)
240. 2577cdcc12 (válaszként erre: 239. - Icus)
2008. máj. 28. 11:48
Köszi megnéztem, majd kipróbálok párat :o)
239. Icus (válaszként erre: 232. - 2577cdcc12)
2008. máj. 28. 11:40

A csokis rost kekszet, vagy csokis kekszet, ne süssétek meg iszonyatos:( Első adagot kisütöttem, aztán ment minden a kukába:( Hiába kérdeztem a (egyik) recept kiirójától ő sütötte-e ilyet nem válaszolt:( Van egy olyan érzésem, hogy sokan csak beírták a neten keringő sütis receptárat, de az életben nem sütöttek.

De, Muffin-hoxa tag receptjeit tiszta szívből tudom ajánlani, ő (cukrász) kipróbálja, kikisérletezi a cuccokat és csak úgy teszi fel, a recepteket:))

238. Rosa (válaszként erre: 236. - Helenhadsell)
2008. máj. 28. 09:24
Az jó,akkor pláne megcsinálom,ha már kipróbált recept...
237. 2577cdcc12 (válaszként erre: 234. - 943ca15687)
2008. máj. 28. 08:53
Hát ha 1 almát rakok rá, mint ahogy írta, és azt is reszelve, akkor az enyém sem lett volna magasabb :o), de én 2 almát raktam rá, azt is kockára vágva, így annál azért magasabb lett, bár vágni nem, csak kanállal kiszedni lehetett, mert az alja azért ugye eléggé "trutyis" volt, de majd feljavítom valahogy...
2008. máj. 28. 00:41
Rizskoch-ot :-)
235. helenhadsell (válaszként erre: 233. - Rosa)
2008. máj. 28. 00:37
azt én szoktam sutni. fincsi . Foleg rizspehelybol, de zabpehely is ok
234. 943ca15687 (válaszként erre: 232. - 2577cdcc12)
2008. máj. 27. 20:49
Andi, az én habos almásom..nem túlzok, 1 cm vastag volt..mindennel együtt:D
233. Rosa (válaszként erre: 232. - 2577cdcc12)
2008. máj. 27. 15:22
Egy-két finomságot már én is kinéztem magamnak,amit ki fogok próbálni,pl.zabkoch(rizsfelfujt után szabadon),goffri,ilyesmi...
232. 2577cdcc12 (válaszként erre: 231. - Rosa)
2008. máj. 27. 14:09
Én innen egyet próbáltam ki, Mókica habos almását, hát az állagát tekintve elég szar, az ízét tekintve jó lett. Bár tapasztalt sütő-főző lévén már közben gyanus volt, hogy ez mitől fog összeállni, hát semmitől :o) Bár valaki írta, hogy módosított rajt, majd visszakeresek...
231. Rosa (válaszként erre: 230. - 2577cdcc12)
2008. máj. 27. 14:00
Hááát,a legtöbb receptet innen töltöttem le,de ha újitok majd leirom...
230. 2577cdcc12 (válaszként erre: 229. - Rosa)
2008. máj. 27. 13:53

Teljesen jó, legalább el tudjuk tőled lopkodni a recepteket :o)

Egyébként ha délben eszed, szerintem nyugodtam mehet a teljeskiörlésű, vagy a graham liszt is. Este már valóban nem, bár én még a zapkorpát, sőt minden szénhidrátot kerülök este.

229. Rosa (válaszként erre: 227. - 2577cdcc12)
2008. máj. 27. 13:46
Én most a lisztet próbálom minimálisra csökkenteni,azért zabkorpázok ennyire...
228. 2577cdcc12 (válaszként erre: 227. - 2577cdcc12)
2008. máj. 27. 13:23
Ja, és nem tejjel, hanem vízzel csinálom...
227. 2577cdcc12 (válaszként erre: 224. - Icus)
2008. máj. 27. 13:23

Én a tojásos nokedlit mindig (na jó, évek óta) teljeskiörlésű liszttel csinálom. A család szerint finom, persze kissé másképp néz ki, és az íze sem ugyanaz, de nem rossz.

Legközelebb megpróbálom zapkorpával.

226. Rosa
2008. máj. 27. 10:43
Szóval elbénáztam....haha.
225. Rosa (válaszként erre: 224. - Icus)
2008. máj. 27. 10:42

Ezt a Norbi oldalán találtam,U1-es nokedli.

15dkg zabkorpa,1 tojás,1,5dl tej,1 evőkanál olivaolaj,só.

Megvan a hiba,fél órát állni kell hagyni.Én nem hagytam...

Tojásos nokedlinak irja.Nagyon finom ize van,tényleg kicsit griz jellegű.Mégegyszer megpróbálom majd.

224. Icus (válaszként erre: 223. - Rosa)
2008. máj. 27. 10:02

Nokedlit tejjel?:) Nem tudom én vizzel szoktam. Teljeskiőrlésű liszttel még nem próbáltam, de annk is eljön az ideje, mert imádom a tojásos nokedlit:)) A sima nokedlit nem szeretem , amit pörkölthöz kell enni:))

A korpa, szerintem olyan, mint a buzadara. Darafelfújtat is lehet szerintem belőle készíteni, bár én még olyat nem ettem, csak" rizskókot":))

223. Rosa (válaszként erre: 219. - Icus)
2008. máj. 27. 09:51
Ebbe a receptbe tej kell,de annyit tettem amennyit irt.Hanem azt irják a lányok,hogy lisztből kellet volna,nem sima zabkorpából.
222. Icus (válaszként erre: 220. - Icus)
2008. máj. 27. 09:49
Na ezt nem ide kellett volna irnom bocsi!:)) Átmegyek a másik fórumra!:)9
221. Rosa (válaszként erre: 220. - Icus)
2008. máj. 27. 09:48

A kukorica 2-es kód.

Én is szeretem,de egyenlőre nem eszem.

220. Icus
2008. máj. 27. 09:28

A kukorica dara az milyen kódú?

Tegnap voltam a kisfiammal osztálykiránduláson, Solt-révbér-pusztán. Ott adtak reggelire lángost (kemencében sűlt kenyérlángos) fokhagymástejföllel, majd töpörtyűs pogit. Na egyik sem updates kaja volt, de lelkesen kostolgattam:))

Na és délután, kukorica lepény volt szilva lekvárral:)) Na lányok az valami csuda volt:)) És ezt a lepényt kukorica darából készítik, csak azt nem tudom hogyan:( Mert ha ez olyan updates kaja lenne, akkor kis házi "lekvárral" lehetne nyomatni:)) Most ugyis itt az eperszezon:)) kis édesítőd eperlekvárral:))

219. Icus (válaszként erre: 208. - Rosa)
2008. máj. 27. 09:24

Én csak "grízgaluskát" csináltam az nem ment szét.

Nem hogy sok vizet tettél bele? Lehet, hogy csak tojás-zabkorpa keverékéből kell.

218. Rosa (válaszként erre: 217. - Enci2)
2008. máj. 26. 22:19
Oké,köszike!!
217. enci2 (válaszként erre: 216. - Rosa)
2008. máj. 26. 22:03
Mindíg kérdezd meg mert nekem, néha valamilyen dolgot a raktárból hoznak.
216. Rosa (válaszként erre: 214. - Enci2)
2008. máj. 26. 20:43

Tééényleg??

De jó,hogy mondod,köszönöm,akkor majd lemegyek.

A mutkor épp nem volt se kenyér,se liszt,én meg nem kérdeztem.Köszi szépen!!!!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook