Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Zabkorpás receptek fórum

Zabkorpás receptek (beszélgetős fórum)


A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
275. Kókusz (válaszként erre: 274. - Icus)
2008. jún. 17. 18:27
Ezt most komolyan mondod? Nem tudod ki volt az? Azért ez marha jó, ez a recept saját találmányom!
274. Icus
2008. jún. 17. 10:21
Már lassan tiszta "kavalkád" lesz a receptek között:( Valaki felette kókusz mirinda receptjét:( Szóról szóra!:( Miért nem lehet körbe nézni, vagy figyelni?:(
273. blueberry (válaszként erre: 272. - Enci2)
2008. jún. 16. 22:35
hat azt elhiszem :) de ne kenodj el, biztosm eg lesz az eredmenye a kemeny mukanak!!! bar en tudtam volna anyi idosen ennyire tudatosan csinalni :)
272. enci2 (válaszként erre: 271. - Blueberry)
2008. jún. 15. 21:00

Tudom, hogy feltettem, de kb. 3-4napja használok zabkorpát a Norbi liszt helyett és valahogy fogalmam sincs, hogy hogyan működik:))))))

Nade ma csináltunk simán korpából túrós lepényt és komolyan jobb lett mint a Norbi lisztes:))))

De most ugye fogyókúra ezerrel úgyhogy csak 3szeletet ettem 2óra előtt:((((((

Pedig megtudtam volna enni az egész tepsivel.

271. blueberry (válaszként erre: 269. - Enci2)
2008. jún. 15. 12:17
enci szivem, te tettel fel egy almas pite receptet - sztem a turos pite ugyanugy mehet belole, csak csinald fincsi turo toltelekkel - turo, vanilai aroma, tojas sargaja, edesito...mukodnie kell!
270. seva55
2008. jún. 15. 11:41
Sziasztok! Feltettem egy fincsi édesség receptjét: Clafouty update módra. Próbáljátok ki, nagyon egyszerű és kiadós édesség.
269. enci2
2008. jún. 13. 13:26
Csajok, simán zabkorpából lehet túrós pitét vagy lepényt csinálni????
2008. jún. 8. 18:45
köszönöm a segitséget
267. seva55
2008. jún. 8. 14:48
Köszi így már megtaláltam, és ki is fogom próbálni.
266. enci2
2008. jún. 8. 11:06
A keresőbe így kell beírni: sajtos zabpehelytallér.
2008. jún. 8. 08:32
Sziasztok.Beirtam a keresöbe a sajtos zabpelyhes tallért,de nem talált semmit.Nekem is ez a recept kellene
264. Kókusz
2008. jún. 7. 22:19
Beírod a keresőbe, itt van fenn a hoxán!
263. seva55
2008. jún. 7. 20:26
Sziasztok!Hol találom a sajtos zabpelyhes tallér recijét? njókat írtok róla, hogy szeretném kipróbálni.
262. enci2
2008. jún. 5. 17:02
Én ma csinátam sajtos zabpehely tallért, mondhatni Isteni finom. Húúú én minden nap ezt enném:) De látom nem vagyok egyedül, rajtam kívül még vagy 100an imádják.
261. Icus (válaszként erre: 260. - Blueberry)
2008. jún. 5. 08:37
Igaz milyen fincsi?? Csak szerintem frissen jó. Másnap már egy kicsit "szivacsos":(
2008. jún. 4. 14:36
kiprobaltam a sajtos tallert!!!!! - nagyon jo. en tettem bele turot is, es tejfol helyett is joghurtot... alom-ragcsa lett belole :))
259. enci2
2008. jún. 2. 21:42

Sziasztok!!


Mi újság?? Valami új kikísérletezett zabkorpás recept?? Vagy tudom nem ide tartozik a téma, de ha valaki tud valamilyen jó zöldséges receptet küldje el nekem priviben. Akár zabkorpa is lehet benne:D

2008. jún. 1. 21:00
köszi
257. 2577cdcc12 (válaszként erre: 256. - Anikó73)
2008. jún. 1. 20:57
A 4-es hozzászólás...
2008. jún. 1. 19:34
Sziasztok.Melyik süti az a habos almás?
255. e004ab8014 (válaszként erre: 5. - Mókica)
2008. jún. 1. 17:57
Húú, én most próbáltam ki ezt a habos almást. Isteni lett! :D Egyből el is fogyott :)) Köszönet érte! :)
254. enci2 (válaszként erre: 253. - 943ca15687)
2008. máj. 30. 15:39

Jól hangzik, de talán le kéne szokni a túlzott édességről. Húú pont ma gondoltam arra, hogy már fel sem tünik, hogy jóformán csak édességet eszek(még, ha update is) akkor is kcal.


Nah de köszi a receptet, majd kipróbálom valamikor, de holnap tuti sajtos tallér lesz. Már alig várom.

253. 943ca15687 (válaszként erre: 252. - Enci2)
2008. máj. 29. 21:38

encikém az eredetit írom, ezt lehet ápdéjtosítani:)


egy kise3bb tespire való adag.


14 evőkanál liszt, 6 evőkanál porcukor, 1 sütőpor

ezt összekevrni, a keverék felét a tespi aljára szórni, rámorzsolni túró tejföl, mazsola keverékét majd rászórni a maradék lisztes keveréket.erre önteni 3-4 deci tej 2-3 tojás keverékét, pici vajat és sütőbe vele.

Olyan lesz,mint a rétes mikor kész:)

252. enci2 (válaszként erre: 244. - 943ca15687)
2008. máj. 29. 20:16
Mi az a lustarétes?
251. Rosa (válaszként erre: 250. - 943ca15687)
2008. máj. 29. 20:01

Na,ez jó ötlet!!

Érdemes volt benézni.

Több mindent ki fogok próbálni zabpehelyből.Alig várom a holnapi epres reggelimet!!!!

2008. máj. 29. 17:17

Ma csináltam rakott kelt, ugyanúgy, ahogy szoktam,csak a rizs helyett zabpelyhet tettem bele..amit előzőleg kicsit forró sós, vegetás vízbe tettem, hogy bedagadjon..finom volt:)

Azt hittem, ki fogom érezni a zab ízt, ehelyett a pulyka darált ízét éreztem ki..legközelebb inkább disznó darált hússal csinálom:)

249. Icus (válaszként erre: 247. - 943ca15687)
2008. máj. 29. 14:54

EZt én nem ismerem.

Azt hittem rendes tészta!:)))


Valaki írta, hogy a simarétes lap is 1-es kódú.

248. Icus (válaszként erre: 246. - Rosa)
2008. máj. 29. 14:52
Én kopaszbarackos zabkását ettem ma:)) Az epres a héten volt minden nap:))
247. 943ca15687 (válaszként erre: 245. - Icus)
2008. máj. 29. 13:15

Hát a sima lusta rétesre gondolok..tudod, amiben a liszt van leszórva és a túró rámorzsolva, aztán megint liszt..nah azt lehet Norbisítani, lisztet zabkorpára cserélni, cukrot édesítőre...kicsittöbb tejet bír el a zabkorpa egyébként, mint amikor liszttel csinálom

a lisztes változatnál kb 3 deci tej 2 tojás keverékét öntöm rá. a zabkorpásnál elmegy a 4 deci simán. ennyi a különbség.

de valami hasonlót olvastam én már itt tőled is:-)

246. Rosa
2008. máj. 29. 11:18

Sziasztok!

Én ma epres,túrós zabpelyhet ettem,nagyon fini volt,gondolom újat nem mondok.Be fogom vezetni reggeli gyanánt.Nekem kicsit olyan volt,mint a gyümölcsrizs.Most aztán nagy felfedezést tettem,mi???

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook