Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szia
Sztem jók lettek, bár Chili és Suzi tök egyformák :D
SZia!!
Sajnálom,hogy szét lettek választva a gyerkőcök,kicsit el is érzékenyültem!Viszont elég közel kerültek hozzánk,és ez jó érzéssel tölt el,bár nem tudom az új gazdik kilétét,de azért örülök!
Sziasztok!
Írtam a naplómba.
Puszi mindenkinek!!!
Szijjasztok
Idő: maradhatna, mert így legalább nekem is van kedvem botozni :D
Csak két-három fok lehűlés lesz, és csak szórványosan lesz eső elvileg. :)
Ééés igen! Neeeem kell már több eső! Unom!
Sziasztok!
Vééégre jó idő és nagyjából már így marad a héten.
Notre! Mi van a kicsivel! Légyszi írj valamit!
Lina! Vito is megállt 8 hónapos kora körül. Hivatalosan azt is hallottam, hogy 1,5 éves koráig nő, de amúgy tényleg ez a 8 hónap az átlag, ekkor már nagyjából a végső méretét látod.
Persze a hízás, fogyás belefér.
Szép napot mindenkinek! :)
Szijjasztok jó reggelt,
Lina: emlékeim szerint Porci 8-9 hónaposan érte el a végső méretét. Azt tuti, hogy az ivartalanítás óta felszedtünk egy keveset.
Szia!
Nálunk még nőtt Kami 6 hónapos kora után, de már nem olyan intenzíven. Inkább a teste lett a hosszabb. Majd 8 hónaposan meg jól lefogyott a tüzelés miatt. 10 hónapos korára visszaszedte amit lefogyott, azóta tartja a súlyát. Remélem még erősödik egy kicsit.
Amúgy nagytestű kutyák esetében is van olyan, ami 9 hónapos koráig nő.
Sziasztok!
Nagy hír van nálunk,elkezdtek potyogni a fogacskáink,az első kettő is annyira mozog.Az étvágya viszont kicsit csökkent,és végre lassabban eszik. :)
Azt szeretném még kérdezni,hogy olvastam hogy a yorki 6- 8 hónapos kórukig elérik a végső méretüket,ez igaz?
Mert vannak olyanok akik azt állítják hogy egy év,de én ezt nagy kutyákra olvastam.
Sziasztok!
Notre: jobbulást a kutyusodnak:o( Hátha rendbejön minél hamarabb!!
Én is örültem ma a reggeli esnőnek. Amint elállt elindultunk mi is sétálni, mert olyan kiszámíthatatlan ez az időjárás... Egy sáros szénaboglyát hoztam fel magammal. Kami meghempergett a legelső hatalmas levágott sáros fűcsomóban... Gyönyörűen nézett ki meg persze baromi jó móka volt rendberakni a szőrét. (azt már nem csípte annyira mint a dagonyázást)
Reméljük, hogy itt tényleg indokolt volt és nem csak félrekezelés.
Mert tényleg fifi is többször hányt.
Komoly? Neee már!
Bízom benne, hogy nem csináltak több bajt mint hasznot!
Áááá, pedig tényleg a sárga trutyi az a savra utal. :(
Van még egy por is,(LaktifermPet)amit adhatsz neki,a kajájába,vizébe belekeverve!Mi még ezt is szedtük!Egy kis kávéskanállal kell odaadni neki!Próbáld ki,megéri!!!
Hogy van most??
Ááááá, ez nagyon durva!
Ennyire rosszul van? Még most is?
Ne kínlódj a gyógyszerrel, mindenképp vidd vissza.
Ha megbízol a dokinőben akkor rendben van, de azért ez már elég gáz. Mármint hogy még mindíg nincs jobban.
Tényleg nem nagyon bírja egy ekkora kutya ezt a megterhelést.
Hiába mondja, hogy adj neki főtt husit, az kevés.
Küldök neked linket, hogy mit lehetne megpróbálnod, persze ezt tőle lehet beszerezni.
Mekkora a súlya a picinek? Mennyi idős?
Otthon vagy vele?
Ja és még valami.
Mikor elsőnek vitted el hányással azonnal a röntgen kontraszttal? Gondolom fizettél érte rendesen.
Már bocs, de első alkalommal ilyet nem nagyon szoktak csinálni.
Szia!
Ez így elsőre elég drasztikusnak tűnik!
Az én dokim enélkül is megállapítja a gyomorfertőzést, már bocs. :(
Mi a fenének kell azt a kis szervezetet terhelni?
Nem is csodálom, hogy hány szegény.
Nem kaptál RC gyomorkímélő kaját? Ott kéne, hogy adjanak, amiből nagyon pici elég lenne neki.
Meg vagy amúgy elégedve a dokiddal?
Szijjasztok
Csillag: kk a bókot, tényleg JÓ kép lett, de ilyen is csak 100ból 1szer sikerül.
Andi: én tavaly beadadtam Porcinak, elméletileg nincs hátránya. Bár jelzem idén én is méláztam rajta, de eddig nem volt kullancsunk, ergo az Andevtix bejött nekünk. Pedig 7végén is voltunk a Duna-Parton.
Notre: jobbulást nektek, nekünk még nem volt ilyenünk.
Eső: én is nagyonnnnnn örültem neki :(, Porci azt csinálja mint Fifi, 1 kör, és végig szaglászik, és agyon ázunk, és persze botozzunk, diló ez???
Szép napot mindenkinek