Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Reggeli séta:Szakadó eső,Fifi persze jól érzi magát,és egy helyen képes percekig állni!Mondom neki:Haladjunk,mert szarrá ázunk!Rámnéz,és szaglászik tovább!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁ,megőrülök ettől az időtől!!!De ennek ellenére szép napot mindenkinek!!!
Szia!
Mi van Chilivel? Intézi a plédek sorsát is, vagy csak az ágyára szakosodik?
Komoly? Én frászt kapnék. Nagyon jól átnézted őket biztos!
Utánanéztünk, utánakérdeztünk. Elvileg nincs hátránya. :) Csak nekem van valami az agyamba, de az eltűnt. Mármint az infó.
De a dokim is azt mondta jó.
Ha viszont van spot-on, és megnézed őket, akkor nincs gond, mert azt mondta a dokinő, hogy 24 órát kell benne lennie, hogy mérgezzen. Spot-onnal meg elvileg ez nem nagyon lehetséges.
Ja igen, eddig tartott. :(
Holnaptól megint eső!
Sziaaa!
Porcika gyönyörűséges lett!
Megvan az új kedvenc képem, le is mentettem. Nagyon cukker nyelve van. :)
A kacsája is szuppper, főleg ha még csipog is. :D
Sziasztok!
Most jöttünk meg, kirándulni voltunk, most először ilven sokan. 2 család 4 yorkival, hát mit mondjak, feltűnést keltettünk.Elfáradtunk mi is, meg a kutyák is. Kaja, aztán állok neki átnézem a kutyabundákat kullancs után kutatva. Ma már kiszedtem Szuziból egyet, pedig akkor még csak a kertbe ment ki. Rengeteg van, el is gondolkodok a Lyme kór elleni oltáson. Van hátránya is?
Szia!
Zöld kagylós porcerősítőt szedünk(500 mg egy kapszula),de azt mondta a doki hogy csak felet kell neki adni,ezért szétszedem a kapszulát,és a felét rászórom a tápra,nagyon szereti mert jó büdös hal szaga van .:D
Igen, ilyenkor mindig szépséges, és jó illata is van, bár reggel azért +hempergett már, hogy felvegye a szagokat, örültem ám.
Súly: 4,85-öt mért most a doki, azt mondta ennél soványabb már nem lesz, sajna ez az ivartalanítás átka.
Bulldog: :D
Nagyon szép fényes lett a kis szőre és micsoda kacsát kapott a megpróbáltatásokért cserébe:))
Én még továbbra sem látom őt túl súlyosnak, szerintem csak masszív. Úgy ül mint egy kis bulldog;) Szép lett az uraság.
Szijjasztok
Lina: ez jó hír, örülök.
Végre itt a jóidő, remélem mindenki kihasználja.
Hamarosan 1-2 kép Őúraságáról, de ennek egy új játék volt az ára :D
Hello!
Ezt megnyugtató tudni:) Majd abbamarad később a kattogás. Milyen porcerősítőt szedetsz vele? Az algás a legjobb vagy a zöld kagyló por.
Remek, akkor az enyém a legtökéletlenebb:))
A Chili tesója amúgy hogy áll ezzel a pisilős dologgal? Természetre meg kinézetre hasonlóak? Tök jó neked, hogy a barátnődnél van a testvére. Nekem csak a tenyésztő meg ti voltatok ilyen kérdésekben, mert Kami egyke.
Eddig háromszor voltam csak kozminál mindkét kutyával, kétszer ott voltam, egyszer otthagytam őket. különbség nem volt a viselkedésükben, ha nagyképű akarnék lenni azt mondanám, hogy rendesen viselkednek :-)) Chili is már teljesen beletanult, hogy hogy is kell ott viselkedni, szépen megáll a fésülésnél, Szuzival meg gondolom mondanom sem kell, soha nem volt probléma.
Igazából én azért nem hagyom ott őket, mert addig is legalább dumcsizunk a kozmicsajjal.
Szijjasztok,
Újra itt.
12re készen lettünk, képeket még nem sikerült csinálni. Amúgy nem voltam otthon ellógtam mikor vittem és ellógtam mikor mentem érte, még melózok én is.
Kozmi: én otthagyom, mert ha nem tenném akkor hisziparádé felső fokon lenne. Így mindenkinek JÓ :D
Hello!
Úgy látom a fiúk egytől egyig fegyelmezettebbek mint Kami:D Andi! A lányokat te ott tudud hagyni a kozmetikusnál?
A múltkor a dokinál is szerepelt törpilla... A váróban hagytam az oltási könyvét, kiszaladtam érte, ahogy kihúztam a lábam a rendelőből, Kami a vizsgálóról átugrott anya ölébe... Úgy döntött, hogy nem hagyja magát beoltani, már úgy sem tudok rászólni, hogy álljon meg szépen:))) Csak "sajna" visszatértem, úgyhogy nem menekült::oo))
Sziasztok!!
Én is otthagyom a kozminál,mert úgy nyugodtabban viselkedik,nem akar mindig hozzám jönni:-))
:DDDDD
Már én is otthagyom, mert úgy könnyebb vele. Vito akkor akar leugrani az asztalról, ha lát. Azt hiszi megmentem. :D
Beadtad szegény gyereket?
Ezek szerint te ma otthon lógatod a lábad? Nem szép, én meg itt mindjárt leesek a székről. :)
Sziasztok
Hát igen, nem könnyű a lányosók élete, de mi fiúsak sem panaszkodhatunk.
Kami:
Ne beszélj butaságokat, menhelyről, jajjjjjjjjjj ne már :(
Csillagnak igaza van, nekünk is van bajunk a babákkal, és azért vagyunk itt hogy megdumáljuk.
Azok a FRÁNYA hormonok.
Porci:
Háttttttttt igen, kikapott, de már késő volt. Ha utána odahívtam volna, akkor még ROSSZABB lett volna, így sértődés volt estig. De aztán felengedtem az ágya, kicsi engesztelés.
Kozmi: lassan megyek érte.
Andi:
Csillag megelőzött, hasonlókat akartam írni.
Sziasztok!
Nem egyszerű a lányosok élete! :(
Kamillka!
Ááááá, sose vinné menhelyre a kutyát mert bepisil. :( Főleg, hogy megmondták, hogy ez normális lehet.
Azért jó ez a fórum, mert már te túl vagy rajta és el tudod mondani a tapasztalatokat másoknak, hogy ne gondolják, hogy agyilag van baj a kutyával.
Tényleg túl kell vészelni ezt az időszakot.
És valóban nem tűnik normális dolognak, hogy az eddig mindent rendesen végző kutya egyszer csak megbolondul. Ezt tuti a hormonok csinálják.
Timi!
Na most aztán... kérhettél bocsit Porcitól. Szegény... :D Reméljük nem nagyon haragudott meg. Főleg hogy ha reggel kakilt volna be, már akkor sem tudta volna miért kap. :)
Biztos szép lesz!
Andi!
Kitartást!
Reméljük nagyon hamar véget ér Chilinek ez az időszaka. És majd minden rendbejön. Ez már semmi ahhoz képest amit eddig végigjártál... :)
Biztos nagyon szép lett Szuzy.
Nagyon várom a képeket. :)
Hello
Akkor mit csináltatok volna a helyemben? El kellett volna ajándékozni vagy menhelyre vinni, mert bepisil? Elmondták ez egy átmeneti állapot, csak nem lehet megjósolni mikor lesz vége.
Szegény Porci, jól megjárta:P Jó kozmetikázást neki mára:) Reméljük csak enged magáról csinálni vagy 2 képet;)
Sziasztok,
Kami: teljesen +értelek, remélem lesz valami JÓ megoldás.
Bár ahogy Andi is írta, én sem tolerálnám, ha az ágyamba pisilne.
Csillag: át tudom érezni, és sajnálom Vitot.
TNájki: oké.
Porci: tegnap este +vertem, bár utána +bántam. Azaz láttam az ágyam mellett egy barna adagot, és felment a pumpa. Azt hittem kaki, kapott érte. Majd mentem feltakarítani, akkor láttam, hogy kihányta a reggeli száraztáp pár darabját.
Ma 10től kozmi, este képek ha az Úr engedi
Mondjuk az tényleg furi, hogy alszik is benne. Kami gondosan alánk pisilt. Középen, ahol ő fekszik sose csinált foltot.
Pont ma beszéltem a barátnőmmel, Masni si olyan 6 hónap körül van már. Napközben ha egyedül van, bepisil az ágyukba. Pedig ő nem is velük alszik. Ő is teljsen kétségbe van esve, hogy mit kellene csinálni a kutyával, mert eddig nem csinálta. Max napközben az ágyukban aludt:S