Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
14009. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 14005. - Csillag.virág)
2010. ápr. 19. 06:19

Sziasztok!!!

Reggeli séta:Szakadó eső,Fifi persze jól érzi magát,és egy helyen képes percekig állni!Mondom neki:Haladjunk,mert szarrá ázunk!Rámnéz,és szaglászik tovább!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁ,megőrülök ettől az időtől!!!De ennek ellenére szép napot mindenkinek!!!

14008. 9172b232ab
2010. ápr. 19. 06:11
Sziasztok!Érdeklődnék van-e itt olyan gazdi,akinek a kutyájának volt már gyomorfertőzése.1éves yorkim van,múlt hét péntek óta jártam vele a kórházba,2infúziót,injekciókat,antibiotikumot,gyógyszert kapott,ettől függetlenül ma éjjel megint hányt szegénykém.Mennyi idő kell míg jobban lesz?Eddig se volt dundi,de most ugye még soványabb:(Ez az első betegsége,és nagyon ideges vagyok.
14007. andi6020 (válaszként erre: 14006. - Csillag.virág)
2010. ápr. 18. 20:38
A pléd nem érdekli, most szőnyegre megy! Úgy döntöttem, letojom.Majd kialakul. Látom rajta, hogy szégyenli magát, még el is verjem?
14006. csillag.virág (válaszként erre: 14003. - Andi6020)
2010. ápr. 18. 20:22

Szia!

Mi van Chilivel? Intézi a plédek sorsát is, vagy csak az ágyára szakosodik?

Komoly? Én frászt kapnék. Nagyon jól átnézted őket biztos!

Utánanéztünk, utánakérdeztünk. Elvileg nincs hátránya. :) Csak nekem van valami az agyamba, de az eltűnt. Mármint az infó.

De a dokim is azt mondta jó.

Ha viszont van spot-on, és megnézed őket, akkor nincs gond, mert azt mondta a dokinő, hogy 24 órát kell benne lennie, hogy mérgezzen. Spot-onnal meg elvileg ez nem nagyon lehetséges.

14005. csillag.virág (válaszként erre: 14002. - 3cf80f2b78)
2010. ápr. 18. 20:20

Ja igen, eddig tartott. :(

Holnaptól megint eső!

14004. csillag.virág (válaszként erre: 14000. - KisTimi1981)
2010. ápr. 18. 20:19

Sziaaa!

Porcika gyönyörűséges lett!

Megvan az új kedvenc képem, le is mentettem. Nagyon cukker nyelve van. :)

A kacsája is szuppper, főleg ha még csipog is. :D

14003. andi6020
2010. ápr. 18. 15:54

Sziasztok!

Most jöttünk meg, kirándulni voltunk, most először ilven sokan. 2 család 4 yorkival, hát mit mondjak, feltűnést keltettünk.Elfáradtunk mi is, meg a kutyák is. Kaja, aztán állok neki átnézem a kutyabundákat kullancs után kutatva. Ma már kiszedtem Szuziból egyet, pedig akkor még csak a kertbe ment ki. Rengeteg van, el is gondolkodok a Lyme kór elleni oltáson. Van hátránya is?

14002. 3cf80f2b78
2010. ápr. 18. 10:14
Végre jó az időőőőő!!!!Mindenkinek szép hétvégét,pussz a gyerekeknek is!!!!:-))
14001. Lina866 (válaszként erre: 13997. - Kamillka)
2010. ápr. 17. 14:00

Szia!

Zöld kagylós porcerősítőt szedünk(500 mg egy kapszula),de azt mondta a doki hogy csak felet kell neki adni,ezért szétszedem a kapszulát,és a felét rászórom a tápra,nagyon szereti mert jó büdös hal szaga van .:D

14000. KisTimi1981 (válaszként erre: 13999. - Kamillka)
2010. ápr. 17. 13:42

Igen, ilyenkor mindig szépséges, és jó illata is van, bár reggel azért +hempergett már, hogy felvegye a szagokat, örültem ám.

Súly: 4,85-öt mért most a doki, azt mondta ennél soványabb már nem lesz, sajna ez az ivartalanítás átka.

Bulldog: :D

13999. Kamillka (válaszként erre: 13998. - KisTimi1981)
2010. ápr. 17. 13:04

Nagyon szép fényes lett a kis szőre és micsoda kacsát kapott a megpróbáltatásokért cserébe:))

Én még továbbra sem látom őt túl súlyosnak, szerintem csak masszív. Úgy ül mint egy kis bulldog;) Szép lett az uraság.

2010. ápr. 17. 11:56

Szijjasztok

Lina: ez jó hír, örülök.

Végre itt a jóidő, remélem mindenki kihasználja.

Hamarosan 1-2 kép Őúraságáról, de ennek egy új játék volt az ára :D

13997. Kamillka (válaszként erre: 13996. - Lina866)
2010. ápr. 16. 21:47

Hello!

Ezt megnyugtató tudni:) Majd abbamarad később a kattogás. Milyen porcerősítőt szedetsz vele? Az algás a legjobb vagy a zöld kagyló por.

13996. Lina866
2010. ápr. 16. 21:23
Sziasztok!Voltunk a Dodóval állatorvosnál,megvizsgálták a lábát a ropogás miatt,nincs semmi baj a csípőjével és a pattelával sem,azt mondta semmi rendellenes dolgot nem érez.Azt mondta a doki,hogy ezeknek a betegségeknek általában vannak tüneteik,mert a kutya sántít meg futás közben felhúzza a lábát,és azt mondta hogy nálunk csak a hirtelen növekedés miatt kattog.Szedhetjük tovább a porcerősítőt.Megnyugodtam,ennél jobb hírt nem is mondhatott volna ::):)
13995. Kamillka (válaszként erre: 13994. - Andi6020)
2010. ápr. 16. 17:44

Remek, akkor az enyém a legtökéletlenebb:))

A Chili tesója amúgy hogy áll ezzel a pisilős dologgal? Természetre meg kinézetre hasonlóak? Tök jó neked, hogy a barátnődnél van a testvére. Nekem csak a tenyésztő meg ti voltatok ilyen kérdésekben, mert Kami egyke.

13994. andi6020 (válaszként erre: 13992. - Kamillka)
2010. ápr. 16. 16:17

Eddig háromszor voltam csak kozminál mindkét kutyával, kétszer ott voltam, egyszer otthagytam őket. különbség nem volt a viselkedésükben, ha nagyképű akarnék lenni azt mondanám, hogy rendesen viselkednek :-)) Chili is már teljesen beletanult, hogy hogy is kell ott viselkedni, szépen megáll a fésülésnél, Szuzival meg gondolom mondanom sem kell, soha nem volt probléma.

Igazából én azért nem hagyom ott őket, mert addig is legalább dumcsizunk a kozmicsajjal.

2010. ápr. 16. 14:20

Szijjasztok,

Újra itt.

12re készen lettünk, képeket még nem sikerült csinálni. Amúgy nem voltam otthon ellógtam mikor vittem és ellógtam mikor mentem érte, még melózok én is.

Kozmi: én otthagyom, mert ha nem tenném akkor hisziparádé felső fokon lenne. Így mindenkinek JÓ :D

13992. Kamillka
2010. ápr. 16. 13:11

Hello!

Úgy látom a fiúk egytől egyig fegyelmezettebbek mint Kami:D Andi! A lányokat te ott tudud hagyni a kozmetikusnál?

A múltkor a dokinál is szerepelt törpilla... A váróban hagytam az oltási könyvét, kiszaladtam érte, ahogy kihúztam a lábam a rendelőből, Kami a vizsgálóról átugrott anya ölébe... Úgy döntött, hogy nem hagyja magát beoltani, már úgy sem tudok rászólni, hogy álljon meg szépen:))) Csak "sajna" visszatértem, úgyhogy nem menekült::oo))

13991. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13989. - Kamillka)
2010. ápr. 16. 11:54

Sziasztok!!

Én is otthagyom a kozminál,mert úgy nyugodtabban viselkedik,nem akar mindig hozzám jönni:-))

13990. csillag.virág (válaszként erre: 13989. - Kamillka)
2010. ápr. 16. 10:38

:DDDDD

Már én is otthagyom, mert úgy könnyebb vele. Vito akkor akar leugrani az asztalról, ha lát. Azt hiszi megmentem. :D

13989. Kamillka (válaszként erre: 13987. - KisTimi1981)
2010. ápr. 16. 10:26
Ott tudod hagyni egyedül? Szerintem Kami szétszedné az üzletet, ha egyedül hagynám a kozmival:P Annyira szemszetelen vele. Lefekszik neki, meg direkt úgy tartja magát, hogy ne legyen jó. Rá kell szólnom, hogy viselkedjen:) Utánna kelletlenül megáll és néz ki a fejéből durcásan:P
13988. csillag.virág (válaszként erre: 13987. - KisTimi1981)
2010. ápr. 16. 09:47

Beadtad szegény gyereket?

Ezek szerint te ma otthon lógatod a lábad? Nem szép, én meg itt mindjárt leesek a székről. :)

2010. ápr. 16. 09:42

Sziasztok

Hát igen, nem könnyű a lányosók élete, de mi fiúsak sem panaszkodhatunk.

Kami:

Ne beszélj butaságokat, menhelyről, jajjjjjjjjjj ne már :(

Csillagnak igaza van, nekünk is van bajunk a babákkal, és azért vagyunk itt hogy megdumáljuk.

Azok a FRÁNYA hormonok.

Porci:

Háttttttttt igen, kikapott, de már késő volt. Ha utána odahívtam volna, akkor még ROSSZABB lett volna, így sértődés volt estig. De aztán felengedtem az ágya, kicsi engesztelés.

Kozmi: lassan megyek érte.

Andi:

Csillag megelőzött, hasonlókat akartam írni.

2010. ápr. 16. 09:34

Sziasztok!

Nem egyszerű a lányosok élete! :(

Kamillka!

Ááááá, sose vinné menhelyre a kutyát mert bepisil. :( Főleg, hogy megmondták, hogy ez normális lehet.

Azért jó ez a fórum, mert már te túl vagy rajta és el tudod mondani a tapasztalatokat másoknak, hogy ne gondolják, hogy agyilag van baj a kutyával.

Tényleg túl kell vészelni ezt az időszakot.

És valóban nem tűnik normális dolognak, hogy az eddig mindent rendesen végző kutya egyszer csak megbolondul. Ezt tuti a hormonok csinálják.

Timi!

Na most aztán... kérhettél bocsit Porcitól. Szegény... :D Reméljük nem nagyon haragudott meg. Főleg hogy ha reggel kakilt volna be, már akkor sem tudta volna miért kap. :)

Biztos szép lesz!

Andi!

Kitartást!

Reméljük nagyon hamar véget ér Chilinek ez az időszaka. És majd minden rendbejön. Ez már semmi ahhoz képest amit eddig végigjártál... :)

Biztos nagyon szép lett Szuzy.

Nagyon várom a képeket. :)

13985. Kamillka
2010. ápr. 16. 09:07

Hello

Akkor mit csináltatok volna a helyemben? El kellett volna ajándékozni vagy menhelyre vinni, mert bepisil? Elmondták ez egy átmeneti állapot, csak nem lehet megjósolni mikor lesz vége.

Szegény Porci, jól megjárta:P Jó kozmetikázást neki mára:) Reméljük csak enged magáról csinálni vagy 2 képet;)

2010. ápr. 16. 08:25

Sziasztok,

Kami: teljesen +értelek, remélem lesz valami JÓ megoldás.

Bár ahogy Andi is írta, én sem tolerálnám, ha az ágyamba pisilne.

Csillag: át tudom érezni, és sajnálom Vitot.

TNájki: oké.

Porci: tegnap este +vertem, bár utána +bántam. Azaz láttam az ágyam mellett egy barna adagot, és felment a pumpa. Azt hittem kaki, kapott érte. Majd mentem feltakarítani, akkor láttam, hogy kihányta a reggeli száraztáp pár darabját.

Ma 10től kozmi, este képek ha az Úr engedi

13983. Kamillka (válaszként erre: 13982. - Andi6020)
2010. ápr. 15. 19:08
Számomra sem volt felüdülés a heti többszöri ágyneműhúzás, meg mosás,vasalás, de a doki meg a tenyésztő elmondta, hogy sajnos ez egy ilyen időszak. Mivel picinek felengedtük az ágyra, nem szidhattam le azért, mert feljön aludni. Én is kétségbe voltam esve akkor, hogy mi az eget csináljak vele, de Kamit nagyon megviselte az az időszak, meg utánna a tüzelés is. Ez tipikusan az a periódus volt, ami mindenkinek betett 1 kicsit. Kamilla ráadásul tudta, hogy rosszat csinált. Mintha az ördög bújt volna bele olyankor,de amint megtörtént, tök bűnbánóan, remegve lehajtott fejjel leült az ágy elé. Már a vége felé rá sem szóltam, persze közben meg tök ideg voltam, mert lövésem nem volt mit kellene tennem ezellen. És soha nem olyankor csinálta amikor egyedül volt itthon!!
13982. andi6020 (válaszként erre: 13980. - Kamillka)
2010. ápr. 15. 17:32
Nem csodálom, én is kétségbe vagyok esve! Ha belegondolok, teljes agymosáson mentem át, úgy gondozom, szeretem ezeket a kis dögöket, pedig sose voltam kutyás, erre ezt csinálja! Én maximálisan mindent megteszek, de basszus, azért az ágyamba ne hugyozzon, mert azt már tuti nem tolerálnám!
13981. Kamillka (válaszként erre: 13979. - 223cf40dc0)
2010. ápr. 15. 16:19
Tudom, hogy nem olcsó:( Ráadásul alány kutyák ivartalanítása sokkal drágább is mint a fiúké, bár ez érthető.
13980. Kamillka (válaszként erre: 13976. - Andi6020)
2010. ápr. 15. 16:18

Mondjuk az tényleg furi, hogy alszik is benne. Kami gondosan alánk pisilt. Középen, ahol ő fekszik sose csinált foltot.

Pont ma beszéltem a barátnőmmel, Masni si olyan 6 hónap körül van már. Napközben ha egyedül van, bepisil az ágyukba. Pedig ő nem is velük alszik. Ő is teljsen kétségbe van esve, hogy mit kellene csinálni a kutyával, mert eddig nem csinálta. Max napközben az ágyukban aludt:S

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook