Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
:) Porci az egy nagy művész... mindig meg tud lepni. :)
Köszi.
Altatásban! Minden ilyet csak úgy lehet.
Félek attól, hogy nem ébred fel, de elvileg a szíve rendben van. Attól is félek, hogy megsértik, de mivel a légcsöve elég jó állapotban van, abban is bízok, hogy nem lesz gond. :(
Szijjasztok,
Csillag: DRUKK nektek, majd várjuk a fejleményeket.
Vihar: én +lepődtem tegnap, Porci 7:30kor bealudt, és reggel 6ig horkolt, ergo észre sem vette a vihart.
Szegény! :(
Vito is nagyon fél minden zajtól, de valahogy az éjszaka nem nagyon ébredt fel a dörgésre.
"Apa" nagyon rendes volt. :D
Sziasztok!
Tegnap este jól elkiabáltam a nyugodt éjszakákat.Nagyon nagy vihar volt felénk,dörgött,villámlott,és Lilla annyira megijedt,hogy győztük vigasztalni!Sikerült elaltatni,de aztán újra sirdogált,amint észrevette,hogy nem vagyunk mellette.Ez ment reggelig,úgyhogy végül 'apa' kint maradt vele a nappaliban:-) Most alussza ki az éjszaka fáradalmait a kis babikám.
Ezt is orvosa válogatja, mert nekünk az első orvosi látogatásunktól a spot-ont mondta. Igaz 2000 ft a havi, de ezt ajánlotta rögtön. Persze biztos felajánlotta ő is az olcsóbb megoldást, de már nem emlékszem.
Ha a dokid ezt ajánlotta, akkor meg persze, hogy nem gondoltad tovább a dolgot. :)
Hát igen, nem figyelgeted a fülét minden nap, eddig...
Én még sose szedtem ki, nem tudom hogy fognék hozzá, de lehet kézzel többre megyünk. Én meg azt a hurkos megoldásút vettem, de el se tudom képzelni, hogyan működhet. Ja és azt se tudom hol van. :)
Sajnos nem tudom mióta volt benne,de az tény, hogy a kullancs jó kövér volt! Nem tudom mennyi idő alatt szivják meg magukat!
Tavaly megvettem a legdrágább kullancs kiszedőt, hát jó vacak! Fémet vettem aminek a tetejéhez valami rugó féleség van illesztve. Képtelen voltam a kullancsot vele normálisan megfogni! Állandóan lecsúszott róla! Ráadásul ua. kézzel kellett a rugót is fogni és a kullancsot is tekerni!
Ha megyek a gyógyszertárba, akkor veszek egy másik fajtát. Láttam olyat, amelyik műanyag és a kullancs köré kell tenni-lehet, hogy az a jobb, ha olcsóbb is!
Hát nekem a szaga akkor eszembe se jutott, de én mindenképp a kényelem miatt választottam a spot-ont.
Mondjuk, biztos, hogy a nyakörv olcsóbb megoldás, mert az 1 évig bírja, ugye?