Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Majd rákérdezek, nem vesztek vele semmit.
Hát annyira nem, csak hogy mondod, hogy melege lehet. :) Vito hátul ül velem, de így is kínlódás az egész. Közben előre is megy, de ott se jobb.
Akkor még aludt,Cinti fogta a karjában,úgy hoztuk haza kocsival!Mikor felértünk,rá kb.fél órára kezdett ébredezni,de nagyon kómás volt,szétcsúszott a lába mikor fel akart kelni:-))!Aztán inkább visszafeküdt,de rá kb.egy órára már a kajás táljánál evett:-))!!!
Nyugi,minden rendben lesz veletek is!!!
Csak kihúzzák neki, ha szólsz.
Nem mertem nagyon klímázni, mert féltem, hogy megfázik. Főleg ő mindig elől feszít:) Hátul nem marad meg(kivéve,ha nem egyedül van ott), így viszont nem erőltetem mert elől olyan szépen viselkedik már kicsi kora óta.
Klíma van a kocsiba, melege csak nem lesz. :)
Gondolom ha előtte pisil, nem lesz ilyen gond, meg ugye nem is lesz már kómás, szóval tudja majd azért kontrollálni magát. Meg hát 5-6 órát napközben is kibír, az éjszakát meg végig. Úgyhogy nem igen lesz gond.
Azt mondták amúgy, hogy ezt sem fogja utána érezni, mármint a beavatkozást, emlékezni sem fog semmire, szóval ha csak valami bibi nincs a beavatkozás közben, akkor nem lesz gond.
Még azt nem tudom, hogy lenne-e lehetőség, hogy kihúzza azt az 1 fogát közben a doki. Bár lehet ő nem foglalkozik ilyenekkel.
Csak ugye eddig nem mertük altatni, és még mindig ott van neki.
Bízok benne, hogy ugyanúgy fogják altatni mint Kamit annak idején a foghúzás miatt. Kapott közben infúziót, így nem volt szomjas meg éhes,mire hazaértek pestről meg kaphat mindent;) Teljesen jól volt a műtét után, szerencsére nem volt kótyagos és pár órával utánna jöttünk vissza pestre mi is. Semmivel nem volt különb utunk mint máskor (tudom, néhány tejfog húzása össze sem hasonlítható egy endoscopos vizsgálattal) csak a vizsgálat altatás részével akarlak megnyugtatni. Max melege lesz a kocsiban, tegnap Kami is eléggé rosszul viselte, hogy napközben jöttünk vissza:S:S
Az altatás előtti séta tényleg jó ötlet;)
De aranyos! Kis drágám miért van bezárva?:(
Hol készült?
Szép estét
Csillag mindenki DRUKK, én is, hidd el Vito ügyes fiú, és minden OKÉ lesz,
Puxa nektek
Szia!
Kukkants rá légyszi a most feltett képre!
Üdv. Kinga
Szióka!
Veletek vagyok!
Vele lehetsz, amig elbóditják, aztán altatják mélyebben!
Előtte feltétlenül sétálj vele, hogy pisiljen, kakiljon,mert utána ugyan adnak ébresztőt, de olyan kókadt lesz, hogy azt se tudja majd mi van!
Meglátod milyen aranyos lesz utána! Az én kutyám neki ment az ajtónak, a szekrénynek, alig tudtam meggyőzni, hogy most jobb feküdni!