Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szerintem is, és nem is egy veszett összeg. :D
És drága a táska? Mármint úgy alapvetően drága bolt? Mióta írtad ezt a bankba, meg mindenhova járást Kamival, azóta én is gondolkodok ezen a táska dolgot. Bár szerintem amilyen menőkés ez a gyerek nem maradna benne. Majd kipróbálom egy nagyobb táskámmal.
Most láttam kengurut, amit nekik csináltak. Az egyik csajszi vette, akik költöznek a 4.-re, és a kutyusa 4 kg körüli. Azt mondta így beleteszi, előre felteszi magára, és könnyen tud szatyrot is felvinni. :D
Na ok, ahogy végiggondoltam én is így tippeltem. :D
A nyaka tövétől. Most amit esőkabátot vettem neki, az 30 cm-es a nyakvarrástól, és lelóg kicsit a farkára. :D
Nagyon édes:)) Jó kis bunker lesz Vito babynek:))
Timi: Megyünk, de valószínűleg csak én meg Kami;)
Megvettem ma Kami szülinapi ajándékát:) Nagyon jófej nő az eladó és még hozzáértő is. Kamó is baromi boldog lesz, ha megtudja fürdéssel ünneplünk:D
Láttam egy olyan baromi jó kutya táskát, nem fogok nyugodtan aludni amíg meg nem veszem azt is:S:S
Én is a nagyobbra szavazok:)) Abban kényelmesen el tud terülni és még játékokat is tud raktározni:))
A marjától méred a háthosszát vagy a nyaka tövétől? Kami a nyaka tövétől 31cm hosszú a farkáig. Nem lehet, hogy kicsit rövidebbre mérted? Vagy létezik, hogy Kamó 2cm-rel hosszabb??:O
Mostanában egyre jobban vackol Vito. Oda van ha elbújhat valahova. Most pl az a szokása, ha a puffra le van téve a párom nadrágja, és lelóg, akkor ő alábújik.
Most kitaláltuk, hogy veszünk neki házat.
A képet beteszem mindjárt a naplóba.
Kíváncsi lennék a tapasztaltak véleményére.
Ha Vito 29 cm hosszú, akkor melyiket vegyem.
Az 1-es méretű 33 cm hosszú, a 2-es 39 cm. Nem az áron múlik, csak hogy vajon kell-e neki a 2-es?
Köszi. :)
Lehet őt találták meg. :D Na jó nem, csak vicceltem.
De azért bízok benne, hogy egy ilyen szép kutya valahol befogadásra került, és nincs baja. :)
Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem volt rá időm hamarabb.
Ő Cézár, sajnos már 2 éve elveszett. Azért mutattam meg a fényképét, mert nagyon hasonlít a te kutyádra. Ugyan az a harapáshibája, a szine, mint a tiédnek.
Akkor zártuk be a kenelbe, ha nyitva kellett lennie a kapunak. Nehogy elvesszen...és mégis!
Szia!
Nagyon együtt érzek veletek és szurkolok, hogy minél kevésbé viselje meg Vitot a betegség. Olyan édi, szép kutyuska.
Sziasztok,
Csillag: a lényeg, Vito ÜGYI fiú, és JÓSOKÁIG fog élni, és remélem valamikor talizok is vele :D
Kami: akkor jöttök 6-án??? Majd 1eztessünk.
Porci: tegnap délután +látogattuk Katimamát, kirohangálta magát a kertbe, reggel 6körül alig bírtam felkellteni :D
Az a baj, hogy nagyon fiatalon jött elő neki. Ez általában idősebb kutyáknál fordul elő. Neki már 1 évesen megvoltak a jelek.
Persze így is sokáig fog élni! :D
Ez a darálás jó, nekem eszembe se jutna. Amúgy ahogy őt ismerem inkább otthagyná a húst. :D
Megnézem ezt a tápot. Köszi.
Ne mondj már ilyet, hogy egy darabig:(( Vito még nagyon fiatal, reméljük még nagyon sokára nem kerül sor se a szteroidos sprayre, se a műtétre!!
Valószínű, hogy nektek kell a légcsöve miatt, mivel az porcos. Eszembe jutott, hogy van a e.kanubának tápja érzékeny ízületekre. Nem próbáljátok ki? Max daráld le neki diódarálóval és úgy nem tudja a húst kiválogatni belőle.
Jóreggelt,
Csillag: szomorúan olvastam a naplóbejegyzést.
Én is csak azt tudom írni, hogy KITARTÁST, és vigyázzzzzzzzzzzzzzz rá, és minden rendben lesz, Vito ügyes fiú!!!!!!!!!!!!
Szia!
Hát igen, lehet élni vele. Egy darabig biztosan. :(
Érdekes, nekünk meg pont azt mondják a dokik, hogy mindenképp kell nekik, és nem csak emiatt, hanem mert nagyon gyengék az ízületeik, és a lábuk sokkal könnyebben ki fog akadni az ugrálástól enélkül. :(
Ebben is különbözőek a vélemények.
Elvileg kúraszerűen kéne kapja, de neki most folyamatosan kell adni.
Szia!!
Elolvastam a naplódat,sajnálom,hogy ez nem gyógyítható betegség,ebben a stádiumban!De nyugodj meg minden rendben lesz,erős az a Vito baba!!!Sok puszi nektek,Vitonak is!!:-))
Szia!
Pont nem erre számítottam:S Viszont, ha a doki szerint tud élni ezzel a fulladással, akkor ne keseredj el!
Örülök neki, hogy a nap végére visszazökkent a megszokott kerékvágásba:) Ezek szerint nem hagyott benne túl mély nyomot a vizsgálat szerencsére.
Porcerősítő: mikor Kami pici volt, gyorsan nőtt és néha roppant egyet a lába, ha hirtelen mozdult. Akkor szedettem vele, de a dokink azt mondta, hogy szinte felesleges, mert a yorkik kicsik és nem nőnek olyan nagy léptékben, hogy náluk ez hatékony tudna lenni. Ezért mondta, hogy ne dobjam ki feleslegesen azt a 17rugót az ablakon egy doboz zöld kagykóért (ő adott vagy 10db-ot, ami 40 adagnak felelt meg Kaminak), mert egy ekkora testű kutyának a prémium táp bőven elég.
Nagyon köszi!
Nagyon vigyázz rá, hogy ne legyen ilyen gondotok.
Az az igazság, hogy egyre több rossz hírt hallok. Ma megint beszélgettem egy yorki tulajdonossal séta közben, ő is azt mondta, hogy betegen vették a kutyát. Napokig kezelés volt, mire annyira helyrejött, hogy most elvan.
Szerintem tű a szénakazalban az a yorki amelyiknek nincs gondja a túltenyésztés miatt. :(
Jó estét!
Most jutottam ide!
A naplóban leírtam mindent!
Köszi mindenkinek, hogy szorítottatok! :)
Sziasztok!
Holnap után lesz egy éves:)Emlékszem a kocsiban úgy aludt mikor hoztuk fel, hogy belefészkelte magát a 2 tenyerembe és simán elfért benne:))
Valamiért egy német vizsla tetszik nagyon Kaminak, pedig ő folyton morog mindegyik kutyára, ha a közelébe mennek, de az én hülye kuttyom addig ugrál neki, amíg jól meg nem nyalja a pofiját üdvözlés gyanánt:))
Nem tudnám összehasonlítani őket, mert annyira különbözőek. Talán Kamóval azért más, mert velem van mindig, még bankba meg postára is simán vihetem, ha beteszem a táskájába. Tavaly még volt egy hetem a fősulis gyakomból mikor megvettük, főnököm mondta, hogy otthon ne hagyjam egész napra egyedül, vigyem nyugodtan. Szóval 1 hétig ott feszített velem a ma.évnál:))
A dobit szerettem, mert annnyira energikus volt és 5 éves voltam mikor megvettük, együtt nőttünk fel. Rengeteget játszottunk, emlékszem még húzott szánkóval télen. A boxer meg annyira barátságos és kis bambácska volt. Őt bármikor el tudtam vinni sétálni, mert nem repültem utánna a póráz végén mikor meglátott egy másik kutyát. Kami sokkal elevenebb, mint eddig bármelyik kutyám, de őt teljes egészében egyedül tanítottam meg mindenre és valahogy más a kapcsolatunk, mint eddig bármelyikkel. Pedig nagyon nagy kutyás voltam mindig is. Amilyen pici olyan hatalmas személyiség lakozik benne. Nagyon sokat rágódtam, mielőtt a yorkik mellett tettem le a voksomat, mert azért kutyát akatam elsősorban, nem pedig egy kis mütyűrt, ami megijed mindentől és amit kedvemre "csicsázhatok" rózsaszín masnikkal meg kis ruhácskákkal. Ő egy az egyben rácáfolt a sok klischére a yorkikkal kapcsolatban. Mindig mini terroristának hívom:)) A barátnőm havanese már legalább 3x akkora mint ő, pedig 3 hónappal fiatalabb, de képes megvédeni más kutyáktól:D
Hú! Visszanéztem, most látom ,hogy sok belőlem!:)
Puszi mindenkinek!
Szegényke!:(
Sajnos még lesz egy pár ilyen!
Avval vigasztald magad, hogy ő legalább nem szedi fel majd a konyha kövét, mire hazaérsz!:)
Az egyik ismerősöm bullmasztifja ezt csinálta!
Szépen kikapirgálta a fugát, aztán elkezdte felszedni a követ!:)
Ez igy nagyon muris, de ha nekem csinálja biztos nem kapok röhögőgörcsöt!