Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Igen :) Mennyi idős a picid?
Szia!
Lilla a Bertibono kennelből van,talán Fanti is?
Kösziiiii :) mindenkié nagyon édes :)
Bórvízzel könnyebben ki lehet szedni a csipát?Gyógyszertárban lehet kapni?
Szijjasztok
Este megint beindultatok, gyorsan reagálok.
FSzandra: mindenképpen rágóka, sztem a foga a bűnös, és ezáltal ő is.
Csipa: borvíz. nekünk is bevált.
Kami: OKÉ, majd a jövö7en 1eztetünk.
Zsuzsi: tündéri a babád :D
Nagyon sajnálom, hogy ez a baja gyönyörű kis Vitonak:(
Kitartás és fel a fejjel! :)
Biztos nem lesz gond :)Még időben észrevetted.
Köszönöm:) egy szőrcsomó :D
Biztos nem lesz gond! Valamit csak érnek ezek a irtó-riasztó cuccok, én múltkor Szuziból döglött kullancsot szedtem ki. :S
A fiacskám szerint a tanító néni a táborban (7-8 éve) ezzel a gyufás módszerrel szedte ki a kullancsokat.
Nagyon aranyos a kis kutyád:) Kis szőrmók:)
Sikerült szerencsére(Y) Már észrevettem tegnap is valamit a belső combján, de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Még mára sem szívta meg magát teljesen, de majdnem rosszul lettem mikor észrvettem reggel 6 kor, hogy még mindig ott van valami és tuti nem falevél darab:S Az a szerencse, hogy nagyon szeret hanyatt feküdni és megláttam a combján a dögöt. Még jó, h pelusra is pisil, így észreveszem, ha vmi babéziára utal. A lyme kór jelét is könnyen észre fogom venni, mert olyan részre ment, ahol alig van szőre. Jól indul szegény Kamillám szülinapja:((
Most jut eszembe, hogy már régen meg akartam kérdezni, hogy valakinek esetleg nem a Bertibono kennelből van a kutyusa?
Raktam fel 1-2 képet :) (ha érdekel valakit)
Sikerült kiszedni? :(((( Pont tegnap gondolkoztam rajta, hogy míg nem szívja meg magát, hogy fogom felismerni?Mert akkor még nagyon apró, nem?
SZiasztok!
Kamiban ma találtam egy kullancsot:SSS Pont egy évig bírta anélkül:( Már majdnem lejárt a 4 hetes hatóideje az andvantixnak:S Ráadásul ez a hülye esős idő is biztosan jót tett neki. Lehet 3 hetente fogom rátenni.
A gyufás módszert nem tudtam kipróbálni, sehol nem találaltam se a lakásban se a boltban 1 szál gyufát sem:(
Hát húzni semmiképp ne húzd le neki a csipát.
Vagy kamilla, vagy bórvíz. Gyógyszertárba tudsz venni üveges, pár száz forintba kerül.
Van fésülés könnyítő is, de filcbontó is, ha már csimbókos a szőre. A filcbontó nem is engedi becsomósodni. Kami annyira nem csipásodik, reggelente egy kis vízzel mosom ki neki én is, a szeme alatt a szőrt meg kiskefével tartom rendben, néha meg is kamillázom.
Könnyebb úgy félsüni? Na majd a kozmetikusnál rákérdezek!Ő is befújta valamivel! Meg ajánlott valami olyan gélt, amit fülpiszkálóra kell kenni, és leoldja a szőrébe ragadt csipát!Használtok valamit?Vagy hogy szeditek ki/le /mivel a csipát? Én bevallom őszintén, hogy lehúzom a szőréről!De azért nem szokott nyüszíteni!
Ilyenkor látványosan nőnek, majd lelassul:) Ne fésüld kondicionáló nélkül, nagyon olcsón lehet már venni e vitamimos és nerc olaj tartalmú sprayket. Mielőtt megveszed, próbáld ki, hogy ne legyen olajos hatású, mert akkor meg begyűjti az összes koszt. Sokáig elég, még mindig van abból amit kölyök korában kapott Kami.
Igen, csak akkor szidom meg, ezt már többen mondtátok!Öcsém tegnap mikor haza jött mondtam neki, hogy megint leszedte a tapétát, aztán elkezdte oda vinni meg leszidni, mondom ez így már felesleges, mert azt sem tudja, hogy miről van szó. Szerencsére a zsinórokhoz nem nyúl. (még:D) De 1 éve tapétáztattunk, úgy hogy megértem a szülők mérgességének az okát!:) Olyan rossz volt leszidni, úgy megdöncöltem volna utána egyből, de hát akkor megint nem érti, hogy most mi van. Olyan nagy már a szőre, és most megint nyivákol fésülés közbe, pedig már nem hanyagolom el, mert akkor megint úgy járunk mint múltkor. A fenekén, ahol nem engedi, volt egy csomó..de azt még sikerült kifésülnöm. Lassan újra kozmetikushoz kell vinnem, mert iszonyat gyorsan nő a szőre, már nagyon nő le a kis fekete, és jön helyette az ezüstös/fehéres/nagyon világos felnőtt szőre. Ma nézegettem pont, tök sokat nőt, nagyon nagy lett már, ahhoz képest, hogy mekkora kis gombóc volt, mikor 1 hónapja haza hoztuk!:-)
Kami 1 laptop meg telefontöltő zsinóron kívül semmmit nem rágott meg (meg otthon anya virágait:)), de biztosan le fog szokni róla idővel,csak most még kölyök. Akkor szidd le csak, ha éppen látod, hogy rosszat csinál. Csak úgy fogja megtanulni, hogy mi az amit nem szabad. Nézd meg az ínyét, h nincs-e megduzzadva, akkor lassan elkezdi váltani a fogacskáit.
Megint megkezdte a tapétát, megint leszidtam..rá ütöttem a popsijára!Sírt!Apum nagyon ideges már emiatt a tapéta dolog miatt, hozzá teszem joggal. Remélem megtanulja, hogy nem szabad. Annyi játéka van, miért érdekli ennyire a tapéta! A ti kutyátok leszokott erről?
Szia,
rákatt a névre, utánna felül az interaktivitás fülre és ott van(nak) a napló(k) :)
Hogy lehet naplót olvasni? Nem találom :S
Komoly? De okoska ez a Fifi! :D Jól nézhet ki ahogy a nagy házat cibálja maga után.
Biztosan onnan veszed...:-))Hát...aludni nem igazán,inkább húzgálja maga után,és játszik vele!Néha elteszem kis időre,és mikor előveszem,akkor nagyon tetszik neki:-))
Komoly? És fogadjuk én is onnan veszem ahonnan te. :D
Szokott benne aludni?
Már megrendeltem a nagyobbat.
Szia!!
Fifinek ugyan ilyen a háza,még a minta is:-))A nagyobbat vedd meg,abban kényelmesen elfér:-))
A vállamra akasztom, csak elől tartom a kezemmel, hogy ki ne pottyanjon Kami:)
Az akkor jó ár!
És a válladra akasztod, vagy a kezedben viszed?
A bolt maga annyira nem olcsó, de a táskák viszont sokkal jobb árban vannak mint a fresiben! Már 5 ezer környékén simán lehet kapni olyan szupikat:) Most én is ilyen kengurusat akarok:DD Mert nekünk is az a "normál" fazon van, amiből kilóg derékig és a kezemen támaszkodva nézeget... Ilyenkor mondom neki, még jó,hogy nem lettél 5kg-os:)) Ezt, ami most van, a fresibe vettem azt hiszem 6-7ezerért, a nyiregyiben ez volt a legnormálisabb, de olyan strapabíró. Egyszerű kék, de a célnak megfelel és így famerhez tökéletes:)) Bankig meg postáig gyalog jön, csak a bejáratnál teszem be. Olyan cuki, már megismeri a bank bejáratát, magától fordul oda és néz rám, várja mikor mászhat be a táskájába. Vito is meg fogja szokni, ha rájön, hogy sokkal több helyre mehet veled ahelyett, hogy otthon maradna.
További ajánlott fórumok: