Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
5 hónaposan vettük, és a tenyésztő mondta, hogy ritkaság az ilyen pici kutya, hogy Ő extra mini.
Most 16 hónaposan 1,60.
Nagyon válogatós, és szinte csak kézből eszik.
Minden reggel kapja a kis vitaminját, amit nagyon szeret. Ha kintről bejövünk a lakásba gyönyörűen törli a kis lábait, és úgy várja érte a kis jutalom falatját. Meg lehet zabálni olyan aranyos.
Remélem valaki telefonál.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az aggódását. Most jöttünk meg rengeteg helyre kiplakátoltuk. Az orvosunkkal beszéltünk, mondta, hogy Ő is lejelenti.
Sajnos eddig meg sem csörrent a telefon.
KissTimi1981.
Tudod Ő annyira pici, hogy didereg, ha hűvösebbek az esték. Meglátja, hogy a kezemben a ruhája, és Ő bújik bele, igazgatja a kis fejét, meg lehet zabálni. Este még pihe-puha baby-takaróval is be kell takarni, és reggelig alatta alszik, de a takarót még a legnagyobb melegebbe is igényli. Borzasztóan szereti a meleget.
Én semmit nem erőltetek rá.
A szívem szakad meg érte.
Tippetek nincs, ha valaki elvitte, esetleg hol árulja?
Köszönök szépen minden segítséget, és hogy velünk együtt drukkoltok.
Szijjasztok
Györgyi48: én DRUKK, bízzunk a legjobbakban.
Dotti89: üdv a fórumban, tüneményes a babád :D
Ruha: sztem ilyenkor felesleges, jó lehűlt az idő, de akkor is nincsenek cukorból. Én most csak esőben adom rá, de az is harc és küzdelem árán :D
Beszólások: én sem örülök neki, de hát SZFek sokan :D
Jaj köszönöm, de nem igazán megy.....tudod Martinka éjjel 2-kor is felkelt, mert távolabbról kutyaugatást hallott, és elmentünk megnézni, hátha Őt ugatják, de csak sündisznót ugattak!
Puszi
Jajjj nagyon köszönöm!
Remélem úgy lesz, mert különben borzalmas lenne nélküle, de szerintem Neki is nagyon hiányzunk, hiszen többet volt kézben, mint a földön, és olyan kis törékeny babuci.
:-((((
Szurkolok, hogy meglegyen!!!
Szerbusztok, segítségeteket szeretném kérni, ha tudtok nagyon szépen kérlek benneteket segítsetek.
Tegnap este kb 9 óra felé elveszett a szeretett kiskutyánk. (kb negyed óra amíg nem láttuk és azonnal kerestük, legalább 10-en éjfélig).
2010.07.31-én este 21óra körül elveszett egy yorkshire terrier a XVII.kerületben, Akadémia telepen.
EXTRA mini 16 hónapos kan.
Színe:fekete hát, vöröses-ezüstös feje, lába vörös.
Magassága kb.:20cm.
Nagyon aranyos barátságos. Tetovált, chipes !
Nagyon kérem, hogy ha valaki megtalálta hozza vissza. Idén halt meg egy 13 éves bichon frise kutyusunk és ő a vigaszunk, egy szerető család várja haza!!
Tel.: 0620-9185-178 vagy 258-2221 bármikor hívható mindkettő.
Hálás vagyok minden segítségért.
Azt még hozzáteszem, Ő egyedül soha nem ment az utcára, és nem is nagyon hordtuk ki, mivel kertes házban lakunk, és nem szerettük volna hogy esetleg valami betegséget összeszedjen, annyira picike.
Csak kocsival szoktuk vinni.
Nagyon szépen köszönöm.
Ja, bocsi, a többire nem válaszoltam.:)
Nem, a strandon nem voltunk sokat, max 2 órát, mert ugye a partra nem mentünk ki vele, hanem végig a vízibiciklin voltunk. Inkább sokat kirándultunk a környéken, azt ő is jobban élvezte.
Köszi, a tied is nagyon édi!:)
Sziasztok! Holnap ismét utazunk, barátomhoz, remélem most is olyan okos lesz a buszon Johnny, mint amilyen szokott. Kivel mi újság, mit csináltatok a hétvégén? Mi sokat sétáltunk, játszottunk hármasban. Olyan jó nézni, ahogy a barátom meg Jo játszanak. Imádják egymást, néha még féltékeny is vagyok!:)
Kamillka:
kicsit legyen jobb idő, ne legyen vizes minden, és én is megfürdetem Joh-t.
Amúgy tegnap azon a yorkin volt este ruha..de én is túlzásnak tartom még. De szerintem olyan november környékén azért beszerzek egyet.
Dotti89:
levitted a balcsira a kutyust? Hogy viselte? Egész nap veled volt a strandon?
Aranyos kutyus amúgy. Úgy imádtam mikor Jo ilyen kis bébiszőrös volt!:)
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon. Én is yorki gazdi vagyok és ma 5 hónapos az én törpim.:) Beninek hívják.
Ha nem baj, néha majd írkálok a fórumra, eddig még csak olvastalak Titeket.
Szép napot mindenkinek!
Mizus veletek lányok? Sehol senki? :O
Nah végre megfürdettem Kamót, most meg megyünk 2 yorkihoz:))
Hát azért azok a szar idők nagyon remélem, hogy odébb vannak még, amikor ruhát kell rájuk húzni. 0 fok alatt bőven elég;)
Na nekem a zseb-/ táskakutya meg a szobakutya megnezevézektől borsózik a hátam, de a jajj de cukik hadától is rosszul vagyok (bár a kutyát jobban zavarja)
Mi állítólag már feketék maradunk :D:D:D örülök:)))
Szandra: a beszólásoknál ugyanígy vagyok és csodálkoznak, hogy nem veszem a poént...csak azt nem tudják, hogy előttük 10-en szintén beszóltak.
Ja persze, ismerősek ezek:
Ugató macskád van????:D
Nem félsz, hogy este az utcán felkapja egy denevér?
Meg hasonló hülyeségek...én is csak kínomban nevetek ezen, mert már a 3. után nem vicces.
Mondjuk attól nincs bajom, mikor 5 méterről jönnek és már kiabálnak, hogy jajj de édes, oda nézzz!:D
Andi! Arra kíváncsi lennék, nincs egy olyan képed?:)
Lassan nekem is érik a ruhavásárlás neki. Egy kell ezekre a szar időkre..
Szijjasztok,
FSzandra: GRT a szobatisztasághoz.
Tudatlanság: sztem ez még a JOBBIK eset, nálunk 1-2 "szellemi fogyatékos" zsebkutyának vagy siccnek hívja, naaaaaaaa olyankor én is PIPA vagyok, de hát ez van, ilyen a "társadalom".
Letyke: jujjjjjjjj, biztos élvezte. És tényleg ne siettesd, még fiatal.
Kivilágosodás: ahogy nő, sajna ez lesz. Porci is fekete volt, mostmár lassan teljesen ezüstösök vagyunk.
Sziasztok!
Taknyos felénk az idő, egész nap a lakásban vagyunk, csak a dolgát elvégezni küldöm ki!:)
Jelenthetem, úgy veszem észre, hogy szobatiszta! Ha nem veszem észre a jelzését, akkor becsurran, bepottyan, de ha rendszeresen kiengedem, semmi gond. És mostanában enged 8-ig aludni!:) 8-kor lemegyünk, elvégzi a dolgát. Büszke vagyok rá, és örülök, hogy nem pisil, kakil be direkt rendszeresen.
Tegnapelőtt voltunk sétálni a városban, és találkoztunk két yorkival is. Egyik nagyon csúnyácska volt, olyan korcs szerű, a másik viszont nagyon szép volt, még ruhácskája is volt!:) Bár attól kicsit rosszul lettem, halálfejes!:D
Sziasztok!
Nálunk annyiszor van, ahányszor leviszem :)nem tudom, hogy csinálja. Kozminál nem voltunk, áttettük hétfőre.
Sziasztok lányok!Megvolt az első kinti sétánk,nagyon élveztük mind a ketten,de dolgát még nem végezte szabadban...nah de nem leszek türelmetlen,még csak 3hós,10napos. Szépet mindenkinek!
Jah,és erőteljesen elkezdett kivilágosodni(ezüstöződni) a szőre!:)
Szijjasztok,
SOK meló van, de most olvastam és jókat mosolygok.
Porci van hogy naponta 3-4szer kuglofózik, és nem kicsiket, alig fér bele a zacsiba,mikor összeszedem, néha még irigykedem is, de vannak napok mikor csak 1-2szer, nálunk változó :D
Kozmi: naaaaaa ki milyen lett, kéretik a naplóba képet feltenni.
Csillag: merrefelé mentek???