Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Maradok én is az utólagos bemutatásnál... :D Ha marcangolna... :D
Néha lenne egy-két személy akire ráuszítanám... :D
Csillag: jóóóóó lett, le is töltöttem.
Biléta: mi kaptunk, de elpostázom neked ha kell. Én sem teszem fel, van oltási könyv, ha marcangol valakit, majd bemutatom :-).
Dehogy volt... :D Nem vinném ilyen helyre. Van itthon bőven babysitter. Inkább az van, hogy nem tudnak megosztozni rajta... :D
Szóval mamánál volt az oviba. :D
Van is hatása ám rendesen. Minden nap azt hallgatjuk, hogy éhezik. Első nap az volt az esti beszámoló vége, hogy Vito az asztalon kötött ki. Mert éhezik... :DDDD
Na mondtam, hogy ezt még egyszer meg ne halljam. De persze ő nem szól rá és nem csap rá sem, mert szegény gyerek összetörik. :D
Áááá, annyira nem izgat a dolog. Csak itt szokás rátenni. De majd most megmondom, hogy nem kapott... :D
Szia!
Cukik a képek:) Volt veletek Vito is nyaralni, vagy babysitterre bíztad??
Mi az idén kaptunk bilétát, ha gondolod nektek adom, mert én ugyan rá nem teszem azt a vackot. Ha valakit meg megtámadna, akkor bemutatom az oltási könyvét:)
Kérdezni akartam már tőletek, hogy ti szoktatok bilétát kapni az éves veszettség elleni oltásról?
Mi tavaly kaptunk, az idén nem. Lehet, hogy a tavalyi volt az extra? Vagy az idén maradt le?
Chipes témához!
Elvileg Vito is be lett regizve, hívtak a rendelőből. Majd délután megnézem.
Dotti!
Üdv a fórumban...
Nagyon cukor az a kép ahol a kicsi, meg a "nagy" egymás mellett van. :)
Letyke!
Még akár 2 hónap is eltelhet mire lent fogja intézni a dolgát. Erre rá kell jönnie neki, és meg kell tanulnia. Nálunk Vitonak a pelus volt a természetes, és meg sem fordult benne, hogy a lenti séták esetleg a dolgai elvégzésére valók. :)
Úgy látom itt zajlottak az események...
Györgyi!
Örülök, hogy sértetlenül megúszta a kicsi.
Képet nem kaphatunk róla?
Hogyan tűnt el. Kiszökött az udvarról? Messzire jutott? Mármint ahol megtalálták?
Sziasztok!
Megjöttem, enyhén el vagyok havazva a papírokba. Igyekszem majd visszaolvasni.
Addig is hoztam nektek két friss képet.
Szijjasztok
Györgyi: jajjjjjjjjj, CSUDI JÓ HÍR ez reggel, nagyon örülök, vannak még rendes emberek, sok puxi, és simit küldünk.
Értem a chipes dolgot. Bocsi, szöszi vagyok! :P Annak nagyon örülök, h meglett a kis Drága! Én nem tudom mit tennék, ha az enyém veszne el. Biztosan belebolondulnék!
Már kezdenek összemelegedni a cicussal. Csak nem engedi a macs, h meg"szeretgesse".... :D
Úgy vigyáz rá, ott ül, v fexik mellette, rajtunk kívül senki nem simogathatja meg a cicust, de nekünk is engedélyt kell kérni! XD
Ez hihetetlen, hogy meglett a kutyus.
Nagyon örülök hogy előkerült...vigyázzatok rá..))
Szinte hihetetlen, de hála az égnek, hogy ilyen rendes emberek találtak rá.
Az biztos, hogy ellenkező esetben mi is így jártunk volna el.
Már alszik a drágánk.
Puszi.
Gyerekek!
Mindenkinek, nagyon szépen köszönök mindent, képzeljétek el meg van. Már Zsuzsikám fürdeti is.
A hirdetést látták meg, egy olyan aranyos házaspár, akinek úgy láttuk 3 gyereke van, és Ők telefonáltak, azonnal mentünk érte. Egy fillért nem fogadtak el, képzeljétek azt mondta a házaspár, ez nem így működik. Majd kitalálunk valamit hálánk jeléül. Borzalmasan hálásak vagyunk hogy ilyen hamar telefonáltak, és ilyen rendes emberek találták meg.
Bencike borzalmasan fáradt, ivott egy kicsit Calo-pet-tet adtunk neki, és majd mellettünk piheni ki ezt a nehéz éjszakáját, és fél napját.
Reggel találták meg.
Jaj könnyekben úszunk az (egész család, rokonság) örömtől.
Még egyszer mindenkinek köszönünk mindent.
A chippel nem lehet bemérni semmit!
HA elviszik orvoshoz, és HA az orvos a leolvassa a chipjét, akkor a leolvasó ki fog adni egy számot, amihez a gazdi neve van regisztrálva. Nem tudom, hogy értelmesen mondtam-e, de egy a lényeg, a chip nem nyomkövető, amit be lehetne mérni. Sajnos:-(
Van egy nagy hírem!
Azon filóztam már hetek óta, h kellene Bubu mellé egy kis pajtás. Én egy máltai selyemkutyára, vagy egy biewer yorkira gondoltam. Amióta melózom, azóta meg még jobban foglalkoztat a gondolat. S mivel a sógornőmék nagyon ismernek és tudják, h világ életemben inkább voltam macska párti, így hoztak nekem egy Garfield cicát. Látnotok kellene mit művelnek együtt. Remélem nagy lesz a haverság, most még vannak pofonok, nyüszítések, dorombolás, nyavalygás. Na de majd kialakul. Jók legyetek.