Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Köszi, hogy megnézted. Amúgy ugyanígy néz ki a tiéd is, csak több adat van?
Mindenképp felhívom őket. Mennyit kell kínlódni ezzel. :(
Légyszíves írd meg hogy találom meg a többi adatot.
Köszi!
Ok, eddig én is eljutottam...
De ez az adat kevés amit te is leírsz... hol vannak a tulaj adatai?
Timi nézz már rá a miénkre légyszi, ha van kis időd.
A számot bemásoltam a naplóba. Köszi.
Nekem a nyilvántartásban szerepel.
Így tudod ellenőrizni, hogy regisztrálva van-e a kutyusod:
www.petvetdata.hu webcímen. Ha a kutyánk chipje regisztrálva van, a weboldalon a 15 számjegyű chipszámra rákeresve a rendszer kiírja a kutya nevét és fajtáját. Ha a chipszámra rákeresve nincs találat, a chip nincs regisztrálva, tehát a kutya elvesztése esetén hiába látja az állatorvos, hogy a kutyának van azonosítója, a gazdit és annak adatait nem fogja megtalálni.
Beírom (www.petvetdata.hu) az útlevél számát, (de lehet a chipszámot is) és már ki is adta a kutyám adatait.
Rajta van
Mikrochip száma,
Tetoválási száma üres,
Állat neve: kitöltve
Faj: kitöltve
Fajta: kitöltve
Próbáld meg, ha nem adja ki menj az állatorvoshoz aki betette a chipet, hogy regisztrálja. Csak Ő regisztrálhatja, ha jól tudom. Nekünk legalább is az állatorvos jelentette le.
Amikor elveszett akkor is az állatorvos intézkedett. Azt csak az orvosok látják, hogy elveszett (chipszám alapján) a kutya, és a megadott telefonszámon hívnia kell a tulajdonost, hogy ott van a kutya.
Én így tudom. Ha esetleg nem így van majd kijavítanak a többiek.
Minket sajnos most érintett.
Szijjasztok:
Erika: sztem doki, kár találgatni, nálunk még ilyen nem volt, nem tapasztaltam.
Szanád: nekem Porci 1,5 éves korára érte el, a 3,5 kilót, de az ivartalanítás után híztunk, most 4,70ek vagyunk, ezt tartjuk.
Csillag: nálunk kiírja a nevét, fajta, én nevem, telefonszámom.
Szia Erika!
Az enyém néha vakarózik, de nem krákog.
Szerintem olyan picik, és talán gége szűkülete lehet, de vidd el orvoshoz, az a biztos!
Csajok!
Megnézem a chipet, be lett regizve Vito, de csak a nevét írja, meg hogy milyen fajta.
Most ez így jó, vagy most akkor a doki honnan szedi, hogy kit kell felhívni?
Sziasztok!
Kamillka!
Ezek szerint még otthon vagytok... és megint megjött az eső. :( Lehet majd fürdetni Kamit.
Eredményt mindenképp várunk!
Zsuzsi!
Örülök, hogy Fantinak is tetszik a ház. Vito újabban mindig ott alszik. Nagyon szereti. Napközben is elvonul és bebújik. :)
Erika!
A krákogás mit jelent? Úgy értem, hogy nem köhög, hanem olyan mintha lenne a torkán valami? Nem fullad?
A vakarózással nem biztos, hogy összefüggésben van, de egyébként ha a kettő összefügg akkor simán lehet allergia.
Szőnyegetek van ahol alszik?
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy a yorki kb.hány hónapos korában éri el a felnőttkori súlyát ?
Sziasztok csajok!
Van valakinek olyan tapasztalata,hogy mikor a kutyája vakarózik,utána krákog?Fifin ezt tapasztaltam már több alkalommal is!Ma éjjel egész éjszaka szinte krákogott!
Sziasztok!
Termeltetek egy keveset :) Kamillka: NAGYON ügyes a kis drága :D
Csillag: megjött a házikónk és nagyon tetszik Fantinak :D
Szandra eltűnését én sem értem....
Tegnap voltunk kozmetikusnál és nagyon meg lettem dicsérve, hogy miylen szép a szőre és csomómentes :D
Szijjasztok
Semmit sem értek, FSzandra hova tűnt???
Hát lehet, azt nem tudom.
Beírom a Keress!-be, hogy MODERÁTOR és ezt adja ki a gép:
MODERÁTOR
Moderátor2
Én a sima MODERÁTOR-nak szoktam küldeni a jelet, levelet is Neki írok, ha elrontok valamit.
Jaj én úgy szeretem a mi moderátorunkat, olyan aranyos. Volt már, hogy elütöttem dolgokat írtam levelet, és tényleg olyan hamar kijavította a hibámat, és nem kaptam letolást.
Küldök is Neki jelet.