Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
15899. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 15891. - Csillag.virág)
2010. júl. 25. 19:26

Szia!!

Ez a "felmászott a tetőre"sztorin jót röhögtem!Tuti aranyos volt4:-))

15898. Kamillka (válaszként erre: 15894. - Csillag.virág)
2010. júl. 25. 19:21

Összejöttek most itt a dolgok egy kicsit, aztán csa így tudtam megoldani, hogy a leghamarabb kocsival hazajussunk, amúgy csak 3 hét múlva mentünk volna.

Ki is engedem, mert mozognia kell, de a sampon meg a balzsam volt az első, amit beraktam neki:)

15897. csillag.virág (válaszként erre: 15895. - Andi6020)
2010. júl. 25. 19:07
:D Mondtam én! :D
15896. csillag.virág (válaszként erre: 15893. - Cuki23)
2010. júl. 25. 19:07

Szia!

Üdv itt neked!

Kaphatunk képet?

A problémáidból igazából a fülfelállás a probléma. A másik még nem, mert még "kicsi", főleg, hogy lány.

A fülére a doki nem mond semmit? Nem ragasztottátok neki? Porcerősítőt, kalciumot kapott rá? A szüleinek rendesen állt a füle?

A pisilés fog menni, de lehet még eltelik 2-3 hónap, úgyhogy sok türelem és odafigyelés. Meg a rendszeresség.

És próbáld a pelust, arra szoktatni következetesen, hogy ha bepisi van, akkor legalább ne sok helyre menjen ez.

Majd jönnek a csajos gazdik és írják a tanácsokat. :D

15895. andi6020 (válaszként erre: 15893. - Cuki23)
2010. júl. 25. 19:06

Szia!

Ha eddig nem állt a füle, akkor már (szerintem) nem is fog.

A szobatisztaság elérése sok esetben csak 8-10 hónapos korra alakul ki, de van, hogy még később. Bent pelenkára pisil, vagy tényleg össze-vissza mindenhova? Kint is pisil? Ha kihordod, próbálj meg valami rendszerhez szoktatni, értem ez alatt, hogy meghatározott időközönként kivinni. Mondj több infót a szokásaitokról.

15894. csillag.virág (válaszként erre: 15892. - Kamillka)
2010. júl. 25. 19:04

Jösztök haza? Ez most hirtelen alakult így?

Kaminak vége lesz. Olyan nincs, hogy nem engeded ki, az viszont nem állapot ami a fűben van. Bár már a járdán is megint térdig jár Vito is a vízben.

Tudod ide észak-keletre mindig bővebben jut ebből is. Nálunk még biztos esik vagy két napig. :D

Hogy-hogy ilyen késő jösztök amúgy?

Na ugye? Én is egy kezemre. Azt mondta a marok az a két kezem összetéve. :D

15893. Cuki23
2010. júl. 25. 18:58
sziasztok! nekekem nem rég van yorki babám jennynek hivják és van még vele problémám az egyik hogy most lesz 5hónapos közép méretű és még nem áll fel füle a másik pedig hogy még össze vissza pisilni de remélem hamar leszokik róla sokat vagyunk kint levegőn elöre is köszönöm szépen a tanácsokat további szép estét
15892. Kamillka (válaszként erre: 15891. - Csillag.virág)
2010. júl. 25. 18:38

Nah örülök, hogy ízlik neki:) Remélem nektek jobban beválik majd;) A kép tök cuki a kis ágyban evős Vito babáról:))

Mi meg majd 8 körül indulunk haza. Én is inkább a melegre szavazok, mint erre a trutyi időre. Otthon már tegnap estétől esik, jó lesz majd abba a csatakos fűbe kiengedni a kutyát:S Itt pesten is csak pisilni tudtunk ma lemenni:( Az meg murphy nálunk is, hogy fürdetés, kozmi vagy spot on után richtig elázunk.

Akkor megoldódott a kimérő edény körüli félre értés, én is egy kezemre gondoltam:)

2010. júl. 25. 17:32

Tegnap mire a beszámolóhoz értem volna bekrepált a net a vihartól. :D Direkt csinálja, ha egyszer idekerülök.

Szóval ...

Vito eszi az új tápját ezerrel. Nem gondoltam, hogy ilyen könnyen fog menni.

Köszönjük Kamillka. :D

Hoztam neked képet az alkotásáról. Mindjárt felteszem. :D

A MrFitness-t azt hiszem elfogadjuk lassan... :D

Tegnap nagyon röhögtem, amikor a zöldbabfőzelékből ette a zöldbabot. :D Ilyen még nem volt, most már ezt is tudom. Látni kellett volna.

Húsról leszoktatás megy. Van helyette banán, barack, paradicsom, paprika. Jövő hétre is felszereltem már anyósomat és kioktattam. :D Lesz alma, szilva meg a többi. :D

Kamillka! A táp mennyiséggel kapcsolatban. Félreértettem anyósom. A marék az nála a két keze én meg egyre gondoltam. Tehát jó a mérőpohár. Így az jön le, hogy Vito nem eszi meg a napi mennyiséget. Kíváncsi leszek, hogy hús nélkül meg lesz-e. Vagyis biztos, hogy igen, mert azért a husi kitette neki azt ami tápból hiányzott.

Tegnap, hogy gondoltam vége a melegnek rátettem a spot-ont. Biztos nem áztunk el két óra múlva a sétánál. :( Persze mikor lementünk sütött a nap ezerrel, aztán a semmiből jött a zápor. Na mondom ennek annyi.

Ma meg éjszakától megállás nélkül szakad. Ezt utálom. Inkább a meleg, mint hogy le se tudom vinni.

Ja és most már rendszeresen a házában alszik. Nagyon szereti.

Valamelyik éjszaka eltévesztette a házszámot. Felmászott a tetőre! :D

Nem tudom mit csinált, de hajnalban itt röhögtem rajta. A ház ugye szivacs, és az egész be volt lapulva, azon feküdt. :D

2010. júl. 25. 17:25

Sziasztok!

Kamillka köszi a részletes leírást...

. került a végére! :D

2010. júl. 25. 13:10

Szijjasztok

FSzandra: GRT a nagyfiúnak. Nekem mikor először csinálta Porci szétröhögtem magam, mert utána pár napig cifrázta is, azaz váltott lábemeléssel csinálta.

Csillag: kk a bókokat, és örülök, hogy tudunk 1másnak segíteni.

Porci: már minden OKÉ vele, most éppen ebéd utána szuszóka van a párommal, nehéz 7vége volt.

15888. Judyka001 (válaszként erre: 15887. - 3cf80f2b78)
2010. júl. 25. 11:01
Köszönöm! A neten sem találtam semmi ezzel kapcsolatos írást, meg nem is fáj neki, csak azért aggódtam, hátha valami alattomos dolog. Minden esetre, ha szaporodnak a foltok, orvos lesz. Inkább százszor feleslegesen, mint egyszer sem.
15887. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 15886. - Judyka001)
2010. júl. 25. 10:52

SZia!!

Fifinek is van egy sávban az orra,ahol világosabb,de a doki nem mondott rá semmit!Télen nagyon látszott,most kevésbé!Ne aggódj,szerintem!

15886. Judyka001
2010. júl. 25. 10:46

Lenne egy kérdésem lányok, fiúk. Az mitől van, h a kutya orrán világosabb foltok jelentek meg? Nem érzékeny meg ilyesmi, csak érdekelne, h mitől lehet. Lehet, h megégett a napon?

Előre is köszi a válaszokat!

2010. júl. 25. 01:02
Ja, és a párom szedte ki ma, de szerencsére kijött rendesen...bár még élt :S
15884. Zsuzsimanó (válaszként erre: 15881. - Csillag.virág)
2010. júl. 25. 01:01
Hát igen :( Gondolkodom rajta, hogy holnap felhívom őket, hogy elmondjam mennyire hálás vagyok, hogy fogadtak minket és mennyire jó hírüket fogom kelteni ezután...
15883. Kamillka
2010. júl. 24. 22:22

Lányok pont nem érdekel a dolog, zárjuk is le a témát, mivel én sem magamtól szedem általában a dolgokat amiket itt leírok, hanem tenyésztőktől (köztük van 1-2 aki nemzetközi viszonylatookban is szép eredményekkel bír), kiképzőktől, ill. az állatorvosunktól, akiben megint csak vakon bízok. Nekem is vannak kérdéseim a mai napig Kamival kapcsolatban, de csak olyanokat mondok másnak is, ami nekünk bevált, kizárólag segítő szándékkal. Senki fejéhez nem tartok pisztolyt, hogy márpedig fogadja meg, csak próbálok segíteni olyanoknak, akik mondjuk nem tudnak olyan emberekhez fordulni, akiknek a mi napi bajunk pitinek tűnik, mert már a kisujjukban van a kutya tartás legyen rövid vagy akár hosszú szőrű. Én is kapok többféle javaslatot egy-egy problémával kapcsolatban, megfogadom azt, amelyiket jónak tartok. Ha nem válik be, akkor kipróbálok mást stbstb...

Azt gondolom senkinek sem mással kellene takarózni, hanem a saját gondolataival/ismereteivel kellene kiállni a színre (már ha van persze). Én felvállalom tiszta lelkiismerettel amiket írtam, sőt a mai napig tartom hozzájuk magamat. Vannak dolgok, amikben nekem is van még hová fejlődnöm. Pont olyan időszakban került hozzám Kami, amikor annyi időt és energiát tudtam ráfordítani, amit csak akartam. Nem akarok nagy képűnek hangzani, mert tényleg nem azért írom le, de nekem az a legnagyobb dícséret, mikor olyan emberek/kutyások, akik amúgy nem szimpatizálnak a yorkikkal, azt mondják Kamira, hogy tetszik nekik, ahogy nevelem, látszik a kutyán, hogy jól érzi magát a bőrében és egy kiegyensúlyozott, belevaló kiskuya. Sőt, már többen is mondták, hogy nem is gondolták volna, hogy egy yorkiból is lehet "kutya", de egy Kamit bármikor bevállalnának. Azt gondolom ettől nagyobb pozitív visszaigazolást nem is kaphatnék arról, hogy valamit talán jól csináltam, még ha viszonylag könnyű dolgom is volt vele, mert nagyon jó "alapanygaot" kaptam. Persze ez lehet em így van, de pont neme gy olyan ember rosszindulata fog meghatni, akinek az jelenti a napi örömet (kutyatartóként), hogy valakit lepisil a kutyája vagy sem:)) No comment Ha legközelebb beír, nem kell vele foglalkozni. Gyanítom fel sem fogja a felét, amit mi itt leírunk neki, tehát nincs másik fél egy konstruktív vitához;)

És a másik dolog, tisztán látom a kutyámat nem vagyok elvakult, tudom mik a hibái, miket kell kiküszöbölnöm. Van min javítanom és igyekszem is és ezúton kérek akkor elnézést, hogy vagyok olyan szemét, hogy próbálok segíteni, ahogy nekem is teszik sokan, ahelyett, hogy felsőbbrendűsködnék és felvágnék a hátteremmel vagy bár mivel...

15882. 6ad6cf76bb
2010. júl. 24. 21:35

Drága Frensys!

Igaz,én csak 2 hónapja vagyok tagja a Hoxának,ugyanennyi ideje van egy tündéri yorkim .

Kamillkáról annyi: nem csak azért,mert személyesen is ismerem,de hidd el sok tanáccsal látott el engem,így hogy kezdő "anyuka" vagyok. És sokan mások is,akik itt vannak. A hozzászólásodban nem vélek egyebet felfedezni semmi mást az irigységen kívül. A másik,ha itt "ilyen" emberek vannak,neked is jobb lesz máshol,nem kell ide járni.

15881. csillag.virág (válaszként erre: 15874. - Zsuzsimanó)
2010. júl. 24. 21:21

Most akkor mi van? Kullancs? A tenyésztő csak tudja mi van... Kiszedték?

Mi lenne ha fertőzött lenne, és ennyi idő alatt már megmérgezte volna, holott ha akkor kiszedi...

Akkor vállalja a felelősséget? :( Nem gyenge...

15880. csillag.virág (válaszként erre: 15872. - 9fbfbb9603)
2010. júl. 24. 21:20

Gratulálok! :D

Emlékszem ez nálunk is mekkora élmény volt. Körbehívtam a családot. Mint mikor először lent pisilt. :D

15879. csillag.virág (válaszként erre: 15870. - KisTimi1981)
2010. júl. 24. 21:20

Timi!

Én is örülök, és köszi, hogy itt vagytok Porcival!

Neki meg továbbra is add át a gyógypuszikat, és reméljük több szurira már nem lesz szükség.

15878. csillag.virág (válaszként erre: 15858. - 81fea164b2)
2010. júl. 24. 21:18

Zsócika!

Az én párom is ellenkezett hónapokig. Előtte Rotijuk volt, így neki a yorki csak "töltöttkáposzta" volt.

Aztán engedett, lehet mert már unta a sok fűzést.

Most a legbüszkébb, és valóban nagyon oda van érte, ahogy másoknál is a férfi.

2010. júl. 24. 21:15

Sziasztok!

Na úgy látom itt megint zajlanak az események!

Én beismerem nem vagyok ott regizve, és nem is mostanában leszek. :DDD Inkább kihagyom!

Nem mintha bajom lenne bárkivel, de nincs szükségem az észosztásra...

Csak a személyes véleményem: Kamillka igen sok tapasztalattal és infóval rendelkezik, nekem sokat segít a véleménye, hozzászólásai. Ezek ha valakinek nem tetszik, nem kell olvasni. :) Ennyi.

Ja és tényleg nem szólták le a fórumot, csak vannak érdekes dolgok. Biztos ott is mindenki el lett igazítva aki véleményét próbálta nyilvánítani, mert ott is volt biztos ilyen.

Na ezen túllépve folytatom...

15876. andi6020 (válaszként erre: 15874. - Zsuzsimanó)
2010. júl. 24. 19:06
Bakker!
2010. júl. 24. 17:58
És mi még hálásak is voltunk, hogy megvártak minket, 5 perccel zárás után értünk oda.
2010. júl. 24. 17:52
Sziasztok!Képzeljétek el, hogy a tegnapi doki szerint( aki nem a mi orvosunk, de ehhez tudtuk elvinni tegnap) a pörk valójában KULLANCS volt!!!!Mondtuk neki, hogy szerintünk az, de szerinte nem!Többet oda nem viszem!És állatklinikának merik magukat nevezni, több klinikájuk is van a városban!
15873. andi6020 (válaszként erre: 15872. - 9fbfbb9603)
2010. júl. 24. 16:18
Szép! :-))
15872. 9fbfbb9603
2010. júl. 24. 16:16
A kisfiam nagyfiú lett!:D Feltartott lábbal pisil!:D :D :D :D
15871. 10e9f185cf (válaszként erre: 15856. - 81fea164b2)
2010. júl. 24. 14:41

Imádni fogja. Főleg, ha rájön, minden második csaj odarohan a sétáknál, h "Jajjjj de cukiii....!"

:)

2010. júl. 24. 13:46

Sziasztok,

Látom mindenki FELHÚZTA magát, és örülök, hogy MI legalább összetartunk :D

Porci: tegnap vittem vissza, sajna még lázas volt, úgyhogy megint kaptunk "koktélt, de elméletileg még 1-2 nap és jobban lesz.

Nálatok mizu???

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook