Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Sziasztok :)
Mizujs a kutyusokkal és a gazdikkal? :)
Sziasztok!
Utólag is boldog karácsonyt kívánunk minden gazdinak és kutyusnak Kamival:D
A karácsonyi képek nagyon jók a kutyuskákról:D Bejja: az a kolbász jó választás volt:D Kamié már hiányos, nem is sípol, de így is játszik még vele:P Golyónak is biztos ez lesz az egyik kedvenc játéka.
Andi: nagyon aranyos a kicsi:D Tök jó, hogy ilyen könnyen beilleszkedett hozzátok és Szuzi is ilyen lelkesen fogadta.
Sziasztok!
Betegek remélem gyógyulgatnak!!!
Raktam képeket a naplómba, szégyen, hogy csak most, de picit béna vagyok, segítséget kellett kérnem, de megvan.
Azt sajnálom, hogy a játszásukat, hancúrozásukat nem lehet feltölteni, a fotók semmit nem adnak vissza. Mondjuk Chilit fotózni is sokkal nehezebb, egy perc nyugta nincs, csak ha alszik.
Szép estét,
Bejja: örülök, hogy Golyó jobban van, ápolgasd as sokat segít :D
Erika: örülök, hogy jobban vagytok.
Andi: tényleg picurról kép????
Hát sajna a labdának annyi, kiszedte a belsejét 30perc alatt. Már elvettem tőle, de hisztizik miatta. Van még 2hasonló, de nem kapja meg, szívtelen vagyok.
Jajj nagyon édesek!
Azért mindenkinél ott vannak az ajándékörzős képek. :D
Golyó jó nagy csomagot kapott! :D
Porcika labdája is nagyon praktikus (Vitonak is pont ilyen van... :D). Biztosan nagyon örült neki.
Szofika meg úgy látom megkapta élete álmát, van már végre hova bújkálni. :D
Sziasztok!
Mennyi minden történik itt rossz értelemben hirtelen.
De azért bízom benne, hogy tényleg mindenki jól van már mostanra.
Erika!
Vitonak ez nagyon durva módon jelentkezett kisebb korában. Akkor valószínű meghúzhatta egy ugrásnál. Még álmában is visított mikor fordult. De nem lehetett vele mit csinálni. Ezek tényleg maguktól elmúlnak. :(
Köszi a visszajelzést! Örülök, hogy jó. Hátha nem lesz már annyira hideg, hogy rá kelljen adni Fifire, főleg ha nem is tetszik neki, de azért tartaléknak jó lesz. :D
Bejja!
Szegények, veletek is olyankor van ilyen, mikor még egy orvos sincs.
Remélem tényleg rendben lesztek már. Ez a savlekötő jó ötlet volt. Mondjuk a hasmenést nem tudom hogy függ össze vele.
Már én is félek Vitotól, mert napok óta mandarinozik, várom mikor fog megjönni az "eredménye". :(
Nézem a képeket mindenhol! :)
Szia!!
Jól van Fifi lába,köszönjük!Már csak ritkán emeli,és ma már szaladt is!Tegnap egész nap pihent,biztos az is sokat segített rajta!!
Szia!!
Almaecetes víz,Fifit ez hozta helyre,mikor annyira beteg volt!!!Jobbulást nektek!!Puszi!!
Sziasztok, jó reggelt,
Bejja: mi van Golyóval???
Lehet hogy felnyalt valamit, adj neki sok vízet, nehogy kiszáradjon.
TNájki: édesek a babyk, az a közös kép, az annyira aranyos :D
Erika: Fifivel mizu, hogy van a lába???
Nálunk minden OK, a Karácsonyi ajiját 30perc alatt szétkapta, és vele aludt. Képek hamarosan a naplóban.
Szép napot mindenkinek
Sziasztok csajok!Hozzánk is megjött a Jézuska hát Golyó nagyon örült,képek naplómban.
TNájki:Annyira édesek a képek hát Beni a nagy kutyussal nagyon édes:-))Édesek vagytok együtt:-))
andi:Gondolom,hogy tök jó most nektek s Szuzi most nagyon elvan aztán most már nem fog unatkozni:-))
erika:Drága Fifike lehet rosszúl lépett,vagy ugrott.Nállunk is volt már ilyen egy darabig fájt neki is de elmúlt.Nagy cuppp a lábára:-))
csillag.virág:Nem esik le, nagyon jó rá, neki végig ér de nem baj mert az egész lábát védi.Mégegyszer köszönjük:-))
Sok pusz mindenkinek!!!
Köszönöm a gyors választ,aranyosak vagytok!Olyan rossz látni a drágát,hogy fáj neki,és nem tudok mit csinálni vele!A szívem szakad meg!!
Úgy tűnik,mi ilyenek vagyunk,hogy valami mindig van!!
Szia!
Nyugi... ők olyan kis érzékenyek!! Amikor Benit megtámadta a barátnőm két macskája, akkor egy hétig sántított... pedig nem lett baja a lábának... emelgette... nem rakta le rendesen... ha lerakta sántka volt... ha hozzányúltam visított... és egy hét múlva kutya baja nem volt! :) Doki is látta, mert pont akkor mentünk oltásra... de mondta, hogy csak túlspirázzuk! :)
Jobbulást nektek és nyugi! Nem lesz semmi baj! :)
Szerintem semmit, mi is jártunk már így. Ha nem nyüszít, és nem dagadt, akkor nincs nagy gond, elmúlik 1-2 nap múlva. Még fájdalomcsillapítót sem kell adni, mert akkor ugye nem érzi hogy fáj, és megerőlteti a lábát, amit kímélni kellene. Ne aggódj, nyüszítene, a gond lenne.
Amúgy veletek tényleg mindig történik valami :-))
Csajok!!
Velünk mindig történik valami!
Fifi tegnap nagyon gyorsan akart kimenni az ajtón,és szinte még ki sem nyitottuk,ő a résen szaladt,egy lány kutya szaga után!Amikor felértünk,akkor vettük észre,hogy fáj a bal lába,és sántít!Nincs bedagadva,nem is nyüszített,csak felemeli,és látszik,hogy fáj neki!Mit csináljak?Nem tudok orvost keríteni,mert ilyenkor nincs:-(Segítsetek!!!!
Sziasztok!
Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Beni, Szofi és Niki
Új képek hamarosan a naplómban...
Sziasztok Csajok!
Andiiii!
Kérünk képet! Lééégyszi! Biztos nagyon édesek!
Bejja, Erika!
Meddig volt rajtuk? Nem esik le ahogy mennek benne?
Legalább jó rájuk, ez már pozitív! :D
Sziasztok
Bejja: ismét KÖSZI a képért :D
Andi: jajjjjjj, de irigykedem, majd várjuk a képeket.
Mindenkinek BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET kívánunk
Csajok!!
Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!!!
Sok puszi!!!
Csajok!!
Ennél bájosabb látványt, mint amikor 2-3 kutya együtt játszik, még nem nagyon láttam.
Szuzi imádja!!! Futkároznak, egymásra ugrálnak, húzzák nyúzzák egymás fülét, farkát. Tüneményesek.
Tegnap este elhoztuk a kutyusokat, kis szőrgombóc mind a kettő. 14 hetesek, és 1 kilósak. Csak húst hajlandóak enni rizzsel, úgyhogy a kajával már biztos lesz gondunk. Még megy a variálás, hogy melyik kutyus kié legyen, egyezkednek a gyerekek. Barátnőmék délelőtt viszik el az egyiket, úgyhogy addig dönteni kell. Az egyik picit rövidebb, kerekebb, nyugodtabb, bújósabb, a másik kicsit hosszabb, élénkebb, talán érdeklődőbb. Bár nem biztos, hogy ez így mérvadó, hiszen biztos sokk nekik, hogy ki vannak szakítva a környezetükből. Szóval még képlékeny a dolog.
Mindenesetre Szuzinak tetszik a helyzet.
Sziasztok csajok!
csillag.virág:áááááááááááá nagyon szépen köszönjük nagyon jó!!!!!Annyira örült neki majd rakok fel képet.Drága vagy:-))
andi:Várjuk az infót a kutyusról na meg a képet csinálj sokat:-)))
Csajok csináltam kis meglepit nektek s ezúton szeretnénk:Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnnepeket Kívánni!Sok ajándékot,és hatalmas puszika minden kutyusnak!!!!!!!!!!!!
Szia!!
Megkaptuk,köszönjük szépen!Fifi lábára jó,tud is benne menni,csak le akarja venni magáról folyamatosan:-))Gondolom majd megszokja!:-))