Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szia!!
Édes ez a Vito baby!!:-)Látom neki is tetszik a hó!!:-))
Sziasztok!!!
Képek a naplómban!!!
Sziasztok!
Én jól lemaradtam! :)
Mindjárt visszaolvasok!
Tettem mai képeket fel, igaz telefonnal csináltam őket!
szerintem sincs. bár sokan nem szeretik. engem meg nem érdekel :D tény, bevallom (most megköveztek) ez nekem nem kutya. valami kis édes szeretnivaló :D
de a kutya nekem 30 kilónál indul :D
hozzáteszem, az előző kutyusom egy 90 kilós moszkvai kan volt :D
lehet innen a furcsa szokás :P
Amúgy imádom, csak néha meg tudnám csapni :)
Szia!!
Azt momentán a kukából csente el,ugyanis azzal bosszul meg mindent felém,hogy kiborítja a kukát!:-)
Azon a joghurtospohár-elcsenős képen majdnem bepisiltem :)
Komolyan, akkora formák tudnak lenni ezek a kis büdösök :)))
Imádnivalóak :)
édes ez a kis dög :) gratula hozzá :)
Amúgy az enyém is szokott hanyatt aludni, azt hittem ez egyedül a mi hülyeségünk :D megnyugodtam :))
sziasztok :)
Nálunk is hatalmas játék volt a hóban :D
A "kis szerelme" (egy vizslalányzó) csak lesett, hogy hova tűnt az udvarlója a hó alatt :D
Édesek voltak, de hát a kisherceg folyton lemaradt a hancúrban :)
Mondjuk hamar be is jöttünk, féltem, nehogy felfázzon nekem... Pisi nálunk is a kapu előtt jutott eszébe, annyira játszott addig :)))
Köszönjük.
Hát igen, nekem is csak 1-2 kép sikerült.
Várom a képeket én is!!!!!!!!
Szia!!
Várom a képeket:-))
Fifit is délben kell majd levinnem,kíváncsi leszek,hogy ugrál-e úgy,mint reggel.:-))
Sziasztok, jó reggelt
HATALMAS hó van Csepel cityn. Porci ODAVAN érte, ugrál, fickándózik, és néha el el tünik, hihetetlen.
Mindjárt teszek fel képeket.
Utakról nem tudok nyilatkozni, mert ma még csak az udvarig jutottam, de nem is vágyok tovább!
Nálunk hajnali 4 óráig esett, azóta csak a viharos szél hordja.
Itt tegnap délutántól folyamatosan szakad a hó:D Kami reggel vinnyogott, h ki akar menni. Kimentünk, de a hóban közlekedni úgy tudott csak, ha mentem előtte, ő meg a lábnyomomban ugrándozott utánnam:D Nagyon tetszett neki. Az erkélyre is beesett, ott meg csúszkált a kis ördögfiókám. Képeket nem tudtam róla csinálni, 1 mp-re nem áll meg:S:S
Pesten milyenek az utak? Ma megyünk vissza. Holnap vizsgázok:S Esik még ott a hó?
Szia!
Komolyan kivitted a csöppséget?:) Nálunk még hóvihar is van:)
Sziasztok!!
Na,ez a reggeli séta nem volt egyszerű!Lementünk,és a hó szinte beborította Fifit,aki erre mit csinált?Rohant mint egy kis gyerek,annyira élvezte!!Na,én ennyire nem,félek,nehogy felfázzon!Pisilni,kakilni persze nem akart,mert "elfelejtette"annyira jól érezte magát!!Csináltam képeket,ma még felteszem!!Puszi!!
Meséljetek,ti hogy küzdöttetek a hóval!:-))