Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

11999. Kamillka
2010. jan. 3. 10:22

Sziasztok!

Nájki: jó pofák lehettek. Kamit sem hatotta meg a durrogtatás, de ő nem ugatott:), labdázott...

Csillag: Biztos helyre jön magától is Vito. Lehet csak nem volt álmos:) Nálunk már el kellett a labdáit dugni, mert akkor egész nap mást sem csinál a labdázáson kívül. Ráadásul vinnyog, ha nem dobod neki... Most is az alvó apján áll és nyüszög, mert odatette a labdát mellé és nem dobálja neki... Mindjárt kirakom a hóra lehűteni egy kicsit:)

11998. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11995. - Csillag.virág)
2010. jan. 3. 08:36

Szia!

Na,hallod,ez a gyerek mit nem csinál éjjel:-))!Elképzeltem,ahogy mászkál,utána pedig a fejedbe néz,csendben!Haláli lehetett:-))

11997. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11994. - Andi6020)
2010. jan. 3. 08:34

Szia!!

Igen,úgy tűnik meggyógyultunk,csak még én köhögök úgy,mint aki mindjárt kiköpi a tüdejét!Ezt pár hétig tuti így is marad:-((

11996. csillag.virág (válaszként erre: 11994. - Andi6020)
2010. jan. 2. 21:41

Andi!

Én megint szétröhögtem magam! :D

Most már nyugodtan alszok! :D

Pusszancs a gyerekeknek!

2010. jan. 2. 21:38

Sziasztok!

Vito meg van zakkanva!

A tegnapi pótdurranás betett neki.

Fél 12-kor felkelt éjszaka, és 1-ig mászkált körülöttem az ágyon. Tök csendben, néha percekig állt egy helyben. :)

Aztán 1-től fél 3-ig játszottak az apjával. Nem tudom mikor keveredett vissza a hálóba, de 6 után már pisiriadó volt.

Reggel azt mondtam elviszem pszichológushoz, mert már kész voltam tőle.

Remélem a mai éjszakánk normálisabb lesz.

És már csak 1 nap, és kezdődik a 2010-es hajtás.

A gyerek megy anyósomhoz, amit nem tudom hogy fog viselni, mert mióta itthon vagyunk egyáltalán nem hajlandó nála maradni. :)

Jó éjt mindenkinek!

11994. andi6020
2010. jan. 2. 18:23

Nagyon el van tűnve mindenki!! Én állandóan idekukucskálok, de sehol senki :-((

Erika: gyógyulgattok?

Valakivel valami?

2010. jan. 2. 11:03

Jó reggelt,

Nájki:

Ahogy csillag is írta, ti pont az ellentétét produkáltátok, bár Beni gondolom Szofinak is mutatta mennyire bátor :D

Erika:

Hogy vagytok, +gyógyultatok??

Csillag:

Hát igen, mikor már azt hiszed vége (durrogatás), akkor 1-2 hülyénél még mindig akad petárda.

Mi is úgy megyünk le tegnap óta, hogy kidugja a buksiját az ajtón, figyel, és ha nincs zaj, lábemelés, és mehetünk is fel.

Ma már jobb volt a helyzet, elengedtem, futkározott, remélem vége van!!!!

2010. jan. 1. 20:17

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki túlélte!

Nájki!

Beni és Szofi megint az ellentétét produkálja a többinek. Nem semmi bátor gyerekek! :D

Timi!

Végre vége! Reméljük, hogy Porcinak is sikerül kialudni a megrázkódtatást. :(

Erika!

Látod milyen ügyik vagytok!

Én is inkább elvinném valahova ahol nincs ez. De anyuéknál vidéken a szomszédban tüzijáték volt, úgyhogy a hörcsögök is reszkettek mint a kocsonya. :(

De tényleg inkább vidd el jövőre is, ha csak lehet ne tegyétek ki ennek a cirkusznak.

Most hogy jöttünk haza durrantottak valahol egy jó nagyot, és Vitonak megint annyi. Szét van esve. :(

Egyébként éjszaka egész jól elvolt a fürdőbe, fél 2-ig szólt neki a zene, délután 2-től. Már 10 körül néha el is aludt.

Reggel meg aludtunk fél 11-ig, az jó volt. Akkor már nem félt.

Úgy bezabált reggel! Látszott, hogy tegnap enni se akart.

Ja és 6-kor voltunk lent pisilni, a szakadó esőben, mert ugye a tegnap esti pisi nálunk is kimaradt, mint Porcinál.

2010. jan. 1. 19:51

Szép estét,

Anyuval volt Porci tegnap és ma. Nagyon kész volt, ma mikor délután hazajöttünk, gyors pisi, azóta horkolva alszik, nehéz éjszakája volt szegénykémnek.

Remélem mindenki gond nélkül átvészelte az estét

11990. 3cf80f2b78
2010. jan. 1. 09:28

Sziasztok!!!

Sziasztok!!!

Anyuéknál volt Fifi az éjjel,és nem vett észre semmit a szilveszterből!:-)Ott ugyanis képzeljétek el,tök csend volt,és ha durrogtattak is,alig lehetett hallani:-)!Mondtam Anyunak,hogy a következő szilvesztert is ott tölti Fifi:-)

Remélem átvészeltétek az éjszakát,és minden ok a kutyusokkal!!Puszi!!!

11989. 496b72c196
2009. dec. 31. 23:34

Sziasztok!

Borzasztó... kb. 3-4 órája durrognak a petárdák! Embertelen! Tüzijáték is szinte 5 percenként... Beni és Szofi is meg vannak zavarodva. Szofi úgy ugat és morog, mint még soha. Azt hiszem ma és holnap sem alszunk. Szerencsére nem félnek... betámadják az erkélyt és ugatnak! :) nagyon aranyosak amúgy. :) Nem riadnak meg semmitől... :) Kirohangálnak az erkélyre, szaglásznak, nézelődnek, hogy mi lehet a durrogás... :)

Boldog új évet mindenkinek! :)

Puszi

2009. dec. 31. 19:24

Sziasztok,

Nagyon nem szeretem a durrogatásokat.

Porcit 3kor levittem, az ajtó mellett felemelte majd fel. Nemrég voltunk ismét lent, de ahogy kinyílt az ajtó futott vissza, ergo az esti pisi elmarad. Anyu azt mondta ha bepisil, bepisil, nem lesz gond, de hajnalba leviszi ha egy kicsit nyugibb lesz. Most a wcben gubbaszt, úgy sajnálom.

Szép estét, és még1szer BÚÉK

11987. andi6020 (válaszként erre: 11985. - Csillag.virág)
2009. dec. 31. 17:05

Oltásai mind megvannak, illetve a veszettség elleni kell majd valamikor januárban.

Ma reggel Szuzival együtt kivittem, de mivel az tényleg 1 perc, annak semmi értelme. Abból, amit Szuzi csinált, Chili nem is vett semmit észre, nemhogy eltanulja! Szóval ez így értelmetlen. Kellene az a minimum 10 perc, de azt meg nem tudom, bevállaljam-e.

2009. dec. 31. 17:02

Na most döntöttünk úgy, hogy a laptop beköltözik a fürdőbe, és csinálunk valami jó hangos zenét Vitonak. :D

A szomszédok oda lesznek. :D

11985. csillag.virág (válaszként erre: 11982. - Andi6020)
2009. dec. 31. 16:45

Ugye Chilinek megvannak már az oltásai? Bár nálatok amúgy is kert van, nem?

Szerintem arra az 1-2 percre míg Szuzi elvégzi a dolgát kiengedheted. Persze csak ha nincs nagyon hideg. Utána legfeljebb szárítod is a lábát.

Vagy csinálok neki is zoknit. :D

Rucija van valami?

11984. csillag.virág (válaszként erre: 11981. - Kamillka)
2009. dec. 31. 16:43

Na, azért jó, hogy kiderült merre laktok. :D Bár gondolol úgy is megtalálna a postás. :D

Rendben, akkor Kami pinket kap. :)

11983. csillag.virág (válaszként erre: 11980. - KisTimi1981)
2009. dec. 31. 16:34

Nagyon sajnálom szegény Porcikát, és együttérzek vele! Sajnos ti még inkább ki vagytok téve ennek, mert mi egy aránylag kisvárosba többnyire nem szenvedünk napok óta.

Most viszont már Vito is nagyon fél.

Levittem fél 3 körül én is (előtte fél 8-kor volt lent), hát nem volt örömújjongás. Alig tudtam sétálni vele, mert csak állt egy helyben.

És 8-kor még valahogy le kell mennünk. :(

Remélem túléli Porcika is ezt a dili napot, bár még holnap is lesznek hangok sajnos. :(

Ja már beágyaztunk a fürdőbe, ha kell szalad be. :D

11982. andi6020
2009. dec. 31. 16:07

Szerintetek mikortól vihetem ki Chilit? A tenyésztő szerint csak tavasszal, mert pici, és könnyen felfázik, meg a nedves hideg az izületeknek sem jó. De a tavasz, az még 2,5 hónap!!

Gondolom, az, hogy tuti sikerüljön kint pisilni, nem 1-2 perc. Ugyanis ennyit töltök kint Szuzival. (napi 4x1 perc pisi, és 1x5-10 perc kaksiidő)

Bár lehet, hogy hosszabb távon jobb, ha türelmes vagyok!!

11981. Kamillka (válaszként erre: 11978. - Csillag.virág)
2009. dec. 31. 15:15

HEllo!

Sötét pink:D Közben rájöttem, hogy nem Bratók B. út 5., hanem 3 szám:D Minden más stimmel...

Köszönjük szépen Csillag!

Petárda és tüzijáték mentes szép estét és jó bulit mindenkinek!!!

2009. dec. 31. 14:53

Sziasztok,

Erika: mi is jobbulást kívánunk.

Bejja: kk az ajcsit.

Csillag: sajna Porci nagyon fél, az ágy alatt találta meg az óvohelyett, nem lehet csak kajával kicsalogatni. Este is mellettem aludt. Jaaaaaaa és nem akar lejöni, ma még csak 7kor voltunk lent, azóta tartogatja, nem tudom mi lesz.

2009. dec. 31. 14:48

Sziasztok

Minden kutyusnak és gazdinak kívánunk Békés Boldog ÚJ Évet, kívánjuk hogy minden álmótok és vágyatok teljesüljön a 2010-es évben.

Porci és Timi

2009. dec. 31. 12:59

Erika!

Jobbulást nektek! (Bár lassan már helyrejösztök!)

Ezután még jön a köhögés! Nekem az marad meg utána hónapokig! :DDD Tiszta jó!

A videó nagyon ott van! Köszi!

Timi!

Mi ilyenkor beköltözünk az óvóhelyre (fürdőszoba), beviszünk egy plédet, játékot, kaját, és megnyitjuk a csapot, hogy enyhítsük a zajokat. Aztán meg csodáljuk a vízszámlát! :DDD

Ja és Vito még miután csend lesz se jön ki! :D Nem bízik benne, hogy már vége van! :D

Andi!

Hatalmasak a gyermekek! És nagyon profik! Úgy látom a fűrdőszoba nálatok is központi hely! Jó dolguk van ott. Én is elaludnék ott egész nap a padlófűtésen. Főleg ha randalírozni is lehet. :D

Bejja!

Köszcsi az ajándékot! :D

Kamillka!

A zokni elcsúszott, az anyag már megvan, hétfőn igyekszem feladni.

Van sötétkék, világosabb zöld, és sötét pink. Melyiket kéri Kami? (Mi megy a rucijához?) :D

2009. dec. 31. 12:52

Sziasztok Mindenkinek!

Mi megint elvesztünk! :D

Amúgy jól vagyunk teljesen!

Vito is kezd megnormálisulni! :DDDD

11976. 008e232c2c
2009. dec. 31. 10:37

Kedves Kutyusok és Gazdik!!!

Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kutyusnak s Gazdinak!Még Boldogabb még szebb Új Évet Kívánunk!!!Sok puszika Bejja,Golyó:-))))És az egész családom!!!

11975. Kamillka
2009. dec. 31. 10:03

Boldog Új Évet Kívánunk minden gazdinak és kutyusnak!

Kami&Nóri

11974. 3cf80f2b78
2009. dec. 31. 08:04

[link]

Ezt nézzétek meg,nagyon aranyos!!:-))

11973. andi6020
2009. dec. 31. 07:58

Sziasztok!

Kutyiknak, gazdiknak, kicsiknek nagyoknak, barátnak és ellenségnek egyaránt kívánok Boldog Újesztendőt! Legyen 2010 az eddigi legszebb évetek!!!

BÚÉK

11972. 3cf80f2b78
2009. dec. 30. 16:04
BUÉK,Mindenkinek!!!!!
11971. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 11969. - KisTimi1981)
2009. dec. 30. 16:04

Szia!!

Köszönjük,jobban!Ma már ettem,és nem jött ki:-))Most az orrunk folyik,úgy tűnik,ez a lefolyása,illetve az utolsó szakasza ennek a nyvalyás betegségnek!

Puszi!

11970. 4e02e232a9
2009. dec. 30. 15:40
Minden gazdinak,gyerekeknek eredményekben és szaporulatban gazdag BÚÉK-ot.Kata

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook