Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Sziasztok,
Erika, hogy vagytok, gyógyultok???
Kivel mizu, hogy vannak a törpék???
Nálunk Porci álomkóros, még a 7fői Margitszigetet piheni, és persze NAGYON félünk a petárda hangjától. 2 napja az ágy alól imádkozom ki, a többi kutyus is ennyire fél, valami okos ötlet a megnyugtatásra??
Szegény Fifike,nem érti miért fekszünk egész nap,és miért csak kicsit játszunk vele!Én nem szoktam beteg lenni,utoljára pont 8 éve voltam az,szóval ritkán adatik meg,de akkor nagyon:-(!Ma már mintha kicsit jobb lenne,de nem akarom elkiabálni!:-)
Puszi!
Sziasztok!
andi a naplód 56. bejegyzése olyan szép:-)))
erika:Sok gyógypuszit nektek!!!Most Fifi ápol titeket:-)
Köszönjük szépen a köszöntéseket:D Majd megpróbálok képeket felrakni Kamiról és a 2x akkora pulykáról...
Karira fésűt kapott a kicsike. Eddig ez a legtutibb, amit ajánlottak. Selymes tőle az egész kutya és a gubancokat is kíméletesen szedi ki és szárításnál is széppé teszi a szőrt. Ovális alakú kefe, rozsdamentes acél fogakkal, amik olyan véknyak mint gombostű, aminek nincsen hegye. A fogak végén nincsenek gömbök. Ma kipróbáltuk, tényleg szupi:D
Erika gyógyuljatok meg!
Jobbulást Nektek!
Hát ha nem Fifi, akkor Ti :-))
Sziasztok csajok!!!
Gyorsan írok,mert 2.napja nyomom az ágyat a lányomal együtt,39fokos lázzal,és hányással:-((
Örülök,hogy mindenki jól van,és annak,hogy meglett a tű!Gondolom mit élhettél át!!
Boldog névnapot Kaminak!:-)
Sok puszi mindenkinek!!!:-))
Sziasztok, szép estét
Gyorsan írok, mert már aggodtatok :D
Kami: boldog névnapot nektek.
Bejja: örülök, hogy Golyóval minden ok, és, hogy őrzi az ajcsikat :D
Szasz23X: hátttttttttttt végig izgultam olvasás közben, de örülök hogy meglett a tű.
Rosszaságok: én mindenképpen átgondolnám a műtétet, azaz én is 2 éves kora után csináltattam meg, és volt változás, nyugisabb lett, de nem akarlak rábeszélni.
Szép idő volt ma, kimentünk a Margitszigetre a párommal és a kutyusokkal. Megint volt box, de Fruzsi néha már odaoda kap neki. JÓL elfáradtak mind2en, Porci már horpaszt :D
Szép estét
Szia!Boldog Névnapot a kis drágának!!!!!!
Hát igen nagyon eltűntek a csajok:-(
puszika
Hello!
Mi újság csajok? Nagoyn csenben van mindenki.
Ma van Kami névnapja, kapott egy hatalmas gumi pulykát:D
:DDDD
Na én is megőrülnék a helyébe, ha annyi finomság lenne ott szem előtt, de mégis megközelíthetetlenül. :D
Hi:-)
csillag.virág:A kolbász most a kedvence,de vannak nyalánkságok s azok még a fa altt vannak meg is van őrülve.Olyan édes:-))
erika:Örülök,hogy Fifinek a lába meggyógyult mostmár tudja kergetni a csajokat:-))
Szasz23X:Hú én nem is tudom mit csináltam volna ha egy tűt lenyel de hála égnek megvan!!!!Ilyenkor szerintem egyből doki.De még jó,hogy nem:-)))
Oxi!
Abban kiegyezek, hogy egy yorki sem lesz sosem angyal!
Valahogy ez nem illik a terrierekhez! Az meg ugye valami, szóval nem lehet szégyent hozni az őseikre! :D
Vito is produkál néha ilyet. Bár ő ugatni egyáltalán nem szokott lent, de párommal nekiugrott már 1-2 kutyának. Ő inkább másképp rosszalkodik lent. :D
Most meg itthon maradt, mert szakad az eső, és vonít az ajtóba. A hatalmas nagy hangján. A szomszédok szerintem az ajtó elött röhögnek. :D
Úúúú, ez hirtelen nagyon durva volt! :(
Kiengedtem a lélegzetem az utolsó üzidre!
És egy pár percig gondolkodtam milyen temetésre mész este 6-kor. :DDDDD
De aztán meglett!
wááááá meglett a tű.....
de embert agyoncsapom. a temetés után jövök. off.
na lányok most segítsetek!
A hülye aptyuk nyitva hagyta a fürdőajtót, Rocco kilopott a polcról egy injekciós tűt... a kupakját rágcsálta. A tűt nem találjuk...
Mi a jóistent csináljak? ha lenyelte volna, lenne nyoma rajta, nem?
De egyenlőre baromira sunyít, tudja, hogy nem mehet a fürdőbe.
Vigyem orvoshoz?
Sziasztok!
Erika!
Örülök, hogy Fifi jól van! Rohangáljon is, az a biztos! :)
A mandarint úgy esszük, hogy egy cikknek az 1/3-ad részét eszi meg ő, a többit én. Szóval 1 mandarin 1/3-át simán megeszi, és van hogy nem egy mandarint eszünk egyszerre. :D
Ma érdekes narancs színü kakit produkált. :D Hányás még nem volt. De már mandarin sincs itthon. Most inkább majd csak banánt veszek, azt eheti nyugodtan. :D
Bejja!
Végre Golyó is jól van. :) Jó hírek jönnek itt.
Az ajándékát visszacsomagoltad? Mármint a kolbászon kívüli részt? Vagy mit őriz a drága? :D
Andi!
Irígykedünk, de megérdemelted! :D
Szasz!
A végén kiderül, hogy a kisördög teljesen megjavul az új évre. :)
Timi!
A Vitoénak is annyi, sajna ezek nem tartanak sokáig. De ne gonoszkodj Porcival, mert előbb-utóbb neked ugrik mint Fruzsinak! :D
Nem ő tehet róla, hogy rossz minőségű labdát gyártanak! :D
Itt megint szakad az eső a változatosság kedvéért. Nehogy már fél napnál tovább legyen száraz a járda. Kezdhetjük előlről a ruhamosást! :( Ááá de utálom.
Köszi :-)
Végre! Kutyaügyből kifolyólag eddig nem sok irigylésre méltó dolog történt velünk. :-))))))
Sziasztok!Golyó már jól van:-)))S élvezi újra a karit:-))Egész nap a fa alatt űl őrzi az ajándékát.
andi:Meg lehet zabálni őket.Szuzi sokat nőtt nagyon édes.Hát Chili egy kismedve tündéri.Nagy öröm lehet a két kuytus most:-)))Irigyellek:-))
Szia :)
köszi, jól telt :)
Jó fiú még mindig, bár vannak apró stiklijei :D
éjjel pl nekiálltak az ágy alatt bunyózni a cicával, én meg aludjak :D
de már egészen nevelődik :) A végén megússza, és nem lesz nyissz :D
(szerintem lassan 2 évesen amúgy már mindegy, nem fog rajta sokat javítani)
Sziasztok, jó reggelt,
Bejja: Golyóval mizu, javul a pocak??? Eszik már???
Andi: nagyon ari a csöpp, én is sokat méláztam rajta, de Porci már egyeduralkodó lett nálunk, és nem szeretném ha a picur is verné, mint Fruzsit.
Szast23X: mizu a nagyfiúval???? Hogy telt a Karácsony???
Szép napot mindenkinek