Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Most értem haza, 20 perces utat tettem meg 2 óra alatt. Majd bexartam, elromlott az ablaktörlőm, úgy jöttem az MO-on haza.
igen :)
ti merre?
Akkor ez nem baj? Na, ennek örülök. Csak amiket látok néha yorkikat, olyan kis duckók... és már gondolkodtam, a Kisherceg miért nem...
Épp hókutyát gyártottunk :) voltunk pisilni :D eltűnt a kutty a hóban :P
Itt esett vagy 10 centi :)))
kértek Ti is ? :)
küldök egy kicsit :)
Nem is értem amúgy, Rocco annyira kis vékonyka... szóval 2.7-3.0 között ingázik a súlya. Pedig eszik...
Ma is bevágott egy tál csirkeszív-csirkemáj-rizs főtt kombót, egy fél szelet bejglit, köb 10 deka száraztápot. Szépen ki is gömbölyödött a pocakja :D de ilyenkor reggelre mindig beesik vissza az oldala... :S
az én kicsi fiam éppen egy félcentis diósbejglit kapott :D
imádja az édességeket, csokit nem adok neki, de a sütitől tuti nem lesz baja :)
hát :D imádom, de néha ki tudnám tekerni a nyakát. akaratos, féltékeny, önző, szófogadatlan :)
de imád... és ezért ússza meg mindig :D
A hiszti nálunk sem ismeretlen, sőt mostanában nyafogással is párosul. Nagyon akaratos kezd lenni Kami is, de próbáljuk fegyelmezni.
Most a labdázásával készít ki... Egész nap mást sem csinál csak várja, h dobáljuk neki a labdát. A lábai nagyon fáznak ezen a lefagyott havon odakintt, ezért max 20 percre tudom kivinni és így egész nap pörög, nem alszik még annyit sem mint amennyit szokott(pedig az sem sok). Reggel 6 kor már ébren van, felkelt, ha nem kelek ki rögtön az ágyból nyüszög, mert ő már játszani akar... wááá Úgyhogy elgondolkoztam a kutyacipőn...hátha abban nem fog a lába fázni és kint lefáraszthatja magát jobban...
Hűhhaaaaaaaaaa az nem 1szerű.
Az tuti hogy a Yorkeik bosszúállóak, de nálunk szerencsére ilyen nem fordult elő. Mi a sétáknál csináltuk azt hogy mentünk amire mi akarunk, és mikor szóltam xart rám. De a műtét sokat segített szófogadobb lett.
nálunk nem a csajozás a gond :)
kis szívem olyan szintig szófogadatlan, hogy én kutyával ilyen szinten még sosem fürödtem be...
Pl apróság...neki nem tetszik, ha van nálunk valaki... A múltkor néz rám, RÖHÖG, és lazán lepisili az ágyat. Csakazértis... okos ő, tudja mit nem szabad.Tipikus értem én csak leszarom, csinálok amit akarok-kutyus... És nem tudok vele mit csinálni, se bünti nem használ, se a jutalom, ha jó kutyus...
Sziasztok, jó reggelt,
Gyors bekukk, mert én még ma melózok
Csillag: nagyon belejöttél a varrásba, ÜGYI vagy :D
TNájkiról tudsz valamit???
Bejja: hát igen, már felénk is csak jég van, és Porci 10perc múlva kapkodja a hátsó lábiját, hogy fázik.
Szasz23X: Üdv a fórumban,tüneményes a kutyi.
Nekünk most októberben volt ivartalanítva a fiatalember, csak JÓT tudok róla mondani.
Nehéz döntés, de MÉGÉRI, én azóta póráz nélkül sétáltatom, és kicsi csajózás van csak :D
Májusban lesz 2 éves :)
Köszi, bár azért sok a gond vele...
Valószínűleg utolsó mentsvárként ivartalaníttatva lesz, mert egyszerűen nem bírok vele...
Remélem ez még bejön...
Ha nem, nem tudom mi lesz...konkrétan kezelhetetlen a szívem...
Szia!!
Köszönjük!!Elviseli,csak addig hisztizik,amíg ráadom:-))