Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szép estét
Andi: Chili egy tünemény, jók lettek a képek.
Csillag: szép lett Vito, képek ugye lesznek???
Bejja: hogy vagy, javulsz???
Mi: sajna délutánra doki lett belőle, le kellett vágni, egy HERO volt, kapott lidokanit, és a kezemből figyelte a dokit, 1perc alatt lecsípte neki, most Betadin és 3 hét és lesz megint körme.
Jaaaaaaaaa és fogytunk is 4,70 dkg, úgyyyyyyyyyyyyy örültem.
Szép estét mindenkinek
andi:Édesek a képek,Szuzi jopofa ahogy vizesen ül,Chili meg ahogy fekszik nagyon drága:-)))
Timi:Hogy van Porci?Lába jobban van?
Sziasztok Csajok!
Megjöttem. Ma még nem is hallottam Vito felől. :( Szép vagyok, de sajna bent kezdtünk a központban.
És igen Timi! Fujjj! :)
1 óra múlva kozmetikusnál leszünk elvileg. :D
Este majd jelentkezek!
Bejja!
Gyorsan gyógyulj meg, Golyó meg nyomja a gyógypuszikat!
Sziasztok!Ma ithon vagyok még nyomom az ágyatde már holnap mennem kell:-(Kicsit jobban vagyok a kis Golyóm vigyáz rám:-)
erika:Fifinek Boldog Szülinapot!!!Küldtem kicsi ajcsit:-))
Sok puszika neketek:-))
:-))))
Ez aranyos!!
Köszönöm!
úgy esznek, hogy a száraz ki van rakva, és naponta 2x esznek (inkább a kicsi) főtt hús+rizs keveréket. tehát a hús kipipálva.
Jó ötletnek tűnik a 6 hónapos korig tartó junioros kajáltatás, azt hiszem ezt fogom csinálni.
Adhatsz a picinek is felnőtt tápot, csak tegyél bele plussz húst és kaphat még ezen felül táplálék kiegészítő tabit:)Bár nem hiszem, h akkora nagy baj lenne akár melyik variációból is.
Amúgy bőven elég, ha Chilit 6 hónapos koráig eteted junior táppal. Addig meg Szuzi jól táplált lesz nagyon.
Szijjasztok, jó reggelt,
Fújfújjjjjjj munka :(
Csillag: Vito az óvóhelyes kép NAGYON ari, tünemény Vito.
Bejja: gyógyulj!!!!!!!
Erika: BSzülinapot, szerintem sem lesz változás, mi májusban leszünk 3évesek, de dilis mint mindig :D
Mi: tegnap lekezeltem neki Betadinnal, reggel tisztogatta, nyalogatta, lehet hogy beakadt neki valahol, és fáj. Nincs jele komolyabbnak, mert nem húzza a lábát, este még lekezelem és figyelem neki, ha nem javul, holnap doki.
Szép napot mindenkinek
Erre gondoltam én is. Inkább Szuzi egyen juniort, mint a pici felnőtt tápot. Az nagyobb gond lenne szerintem.
Ugyanis kizárólag ugyanazt hajlandóak megenni, ki van rakva, így a mennyiséget nem tudom szabályozni.
Boldog szülinapot!!
Szuzi december közepén volt 1 éves, de én nem vettem észre semmit.
Sziasztok!!
Remélem mindenki jól van!
Porcinak a lába?
Csillag:A képek nagyon jók:-),tünemény ez aVito gyerek:-)
Fifi ma 1 éves!Azt hallottam,hogy ilyenkor változnak a viselkedésükben,igaz ez?Vagy tévhit az egész?
Szép napot mindenkinek!!:-))
Több fehérje és vitamin van a junior tápban. A cicánk miután fialt akkor javasolta az állatorvos a junior tápot neki a szoptatás idejére, hogy jobb teje legyen.
Adj neki kevesebbet belőle... Max hízik tőle.
Gondom van!
Mióta Chili nálunk van, Szuzi csak a junior tápot hajlandó megenni. Együtt esznek ugyanis. Nagy gond szerintetek??
Mi ez a betegeskedés erre?
Bejja tessék gyorsan összeszedni magad!
Holnaptól nincs betegség! Nem éri meg! :(
Porcikát nagyon sajnálom. Remélem nem lesz baja, és holnap már nem fog sírni a kis drága!
Mindenkinek jó munkát, és kitartást.
Én nem leszek, majd csak este!
Szia!!
Gyógyuljon Porci,neki is gyógypuszikat küldök...sokat,arra a kis lábára!:-))
Szijjasztok,
Bejja: jobbulást nektek,
Csillag: majd megnyugszik Vito, nálunk is még zavaros volt a tegnap, mert mint írtam 1-2 hülyének még volt petárdája.
Erika: örülök, hogy +gyógyultatok.
Csepelen amúgy csepp hó volt, Zuglóba (párom lakik ott) egész nagy, Fruzsi élvezte.
Porcival tegnap a nagybátyáméknál voltunk, ott kutyázott, ma meg pihen, és fáj a lába, sztem tegnap a farkaskörmét megsértette, ma kezelgettük, de ha hozzáérek sír, ha nem múlik, sajna doki 7főn vagy kedden.
szép estét
Szia!!
Jobbulást neked,sok gyógypuszit küldök!!:-))
Sziasztok!!
Csajok,itt már megint el lehet sülyedni a hóban,olyan nagy van,és szakad megállíthatatlanul!:-(Fifi csak reggel volt lent,délben nem vittem le,mert fúj a szél is,és nem akartam kitenni a hidegnek,hónak!Este úgyis le kell vinnem,mert addigra kell pisilnie,kakilnia!Nálatok mekkora a hó?Remélem eláll,bár nem úgy néz ki,és mínusz is van,tehát fagyni is fog éjszaka:-(