Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Sissy Hercegnő a neve!2 éves volt október 14.én!
És itt vannak az ujab képek!elloptuk apa telfonjárol mig fürdött:-)
Szép estét,
Susika: üdv a fórumban, tüneményes a kutyid.
A törzskönyv sztem nem számít, nekünk sincs, az a lényeg, hogy IMÁDJUK őket.
Hó: nálunk is hasonló a helyzet, de sajna este is lent voltunk 30-40percig, de már emelgette a lábát, szóval hisztivel feljöttünk :D
Csillag: ne sértődj meg, de DILÓ vagy, a tanulta vagy elleste tőletektől - sírtam a röhögéstől :D
Plüssel kufirc: sajna ezügyben nem tudok nyilatkozni, mert amikor megvolt neki a kuki akkor sem csinálta, mostmeg aztán pláne nem.
Szép estét
Üdv a csapatban!!
Édes a kutyid,mi a neve??
Én is imádom,még igy is hogy a fülünk nem áll!
Méretileg ö normál yorki!3.2-3.6 kg között mozgunk,de voltunk már majdnem 4 kilósak is:-)
A TI kutyusaitok is imádnivalók:-)
Ja és nincs törzskönyvünk sem!DE a vőlegényemtől kaptam karácsonyra még 2007-ben!ez a törzskönyve:-)
teljesitettem:-)
Tegnapelött,csináltunk fürdés után is,majd felteszem öket,csak apátol elkell lopni a teelfonját,mert abba vannak a képek:-)
Köszi! Úgyis addig hisztiztünk volna, amíg nem teszel fel!
Itt nagy kutya fotózások-naplóírások mennek, úgyhogy 1-2 képpel kötelező beugranod :-)))
Igen bejött:-)
Köszönöm!
Rákerestem van-e yorkis fórum itt a HOXÁN!és örömmel látom hogy van:-)
Teszek fel képeket a kis Hercegnőnkről!:-)
Azért küldtem a jelet, hogy idecsábítsalak. Bejött!!
Üdv a csapatban!
Sziasztok!Most találtam rá erre a forumra!Nekem is van egy 2 éves Yorki kislányom:-)
És pont ma tettem fel a kérdést hoy miujság,a hóban való sétálással!Mert mi imádjuk a havat,és nem vagyunk hajlandóak bejönni:-)
Köszi! Stimmelhet, mert Szuzi decemberben tüzelt.
Hát én tuti nem hagyom neki. Én valahogy nem bírom az ilyen állat-szexes témát nézni. Lehet, hogy hülyeség, de szinte zavarban vagyok. Mint egy kukkoló, akit rajta kaptak.
Szóval, ha rajtam múlik, itt nem lesz leszbiyorkiszex!!
Hello!
Utánna jártama témának, mert tegnap Kamit meg a macimmal kaptam rajta...
Ez szuka kutyáknál ösztönös, ha kezdenek ivarérettek lenni/tüzeli fognak/tüzelnek. Úgyhogy Kamika lassan tüzelni fog:S
Viszont nem szabad nekik hagyni, mert később mint rossz szokás rendszeresen előfordulhat:)
:DDDDD
Igen!
Akkor tőletek tanulta! :DDDD Vagyis leste el! Mást nem tudok mondani! Biztos, hogy nem húz félre! :)
Honnan? Más kutya nincs körülötte lassan 5 hónapja. Azért az elég sok.
Azóta csak minket lát, mindenféle tekintetben már ha érted mire gondolok :-))))
Egyébként ha rászólok, abbahagyja. Remélem tényleg le is szokik róla.
Szia! :D
Dehogy! Csak elleste valahonnan! :D
Nyugi, ha rászólsz biztosan le fog szokni róla! :)
Csajok! Mit láttam!
Szuzi Chili mögé állt, és úgy mozgott, mint egy fiúkutya, amelyik éppen "izélget" egy kutyalányt.
És ezt már 2x csinálta. Ez olyan undi. Traveszti a kutyám????
Sziasztok!!
Akkor hó van itt,hogy még én is alig látszom ki belőle:-)Reggel,mikor lementünk sétálni,hullott a hó,és Fifi el akarta kapni a hópelyheket!Olyan aranyos volt,jót nevettem rajta!Úgy szaladt a nagy hóban,mint egy kis nyuszi,és élvezte rettenetesen!Amennyire féltem ettől a havas időtől,most úgy kezdem élvezni én is!:-))Na jó,annyira nem,de mikor látom Fifit,hogy jól érzi magát,az nekem is megnyugvás!:-)
Puszi nektek!
Szép havas reggelt
Csillag: tüneményes lett Vito, tiszta Porci kutya.
Jaaa és örülnéék egy tigriskölyöknek :D
Szeme: én a borvízet is ajánlom, töröld ki vele a szemét, és utána csepegtess, már ha meg tudod "erőszakolni".
Nálunk is hasonló gond van, hajlamos a kötöhártyára, de ezt a nővérem intézi nekem nem engedi.
Andi: mi is havonta játunk kozmihoz, mert olyanok vagyunk mint Vito, hisztizünk, dobáljuk magunkat, de a kozminál ügyesen viselkedik, szóval idézőjelesen én nem SZENVEDEK vele.
Bejja: jobbulást neked, remélem hamar +gyógyulsz.
És kk a gyógypuxit, még mindig egy hős, kenjük a körmét és JÓL viselkedik. :D
Örültünk reggel a hónak, fel sem akartunk jönni.:D
Szia!!
Jók a képek Vitoról,csini lett nagyon!:-))
Sziasztok:-))Hát ma meloztam nem vagyok valami túl fényesen de sajna menni kellett:-(Szóval még nátha de már elhagyhatna:-(((
csillag.virág:Vito nagyon csini lett:-))Hát igen a kis tigris,kis huncut.Nekünk van egy nagy oroszlán lehet valamelyik képen látszik Golyó őt szokta szeretgetni:-)))
Timi:Porcinak cupp a lábikájára!!
andi:Mi kb 4 havont járunk kozmetikushoz hamar menő a szőrünk főleg a pofinkon.
Jaaa képzeljétek!
Lesznek "kistigriseink"! :DDDDD
Vito még mindig meg van kergülve, és tegnap komoly munkát végzett tigrisbarátnőjén.
Hááát meglett az eredménye. :DDDD
Pedig csak egy kicsit nem figyeltünk rá!
Szóval már igazából is nagyfiú lett! :DDDD
Sziasztok!
Andi!
A gyerekek nagyon szépek, és picikék. :) Persze szőr az van! :D De az csak a látszat!
Kaki ügyben profi vagy, megint volt röhögés. :D
Ha Szuzi ennyire rendben van, és tudod is kezelni, akkor teljesen normális, hogy nem viszed. Csöppet sem vagy hanyag. Ráadásul ő nem pisili össze magát. :)
Vitot vinni kell havonta. Én semmihez nem tudok otthon nyúlni, mert hisztigép. Hiába vettünk már 3 nyírót, még a fenekénél sem tudjuk kivágni a szőrt. :D
Most már 1,5 hónap telt el az előző eset óta, hát úgy is nézett már ki. :D
De most csupi lett!
Timi!
Képet hoztam, mindjárt igyekszem feltenni.
Most megint tiszta Porci lett, kicsiben. Olyan csupi mint nyáron szokott.
Megbeszéltük a kozmetikussal, hogy semmit nem segít rajta az a szőr ami rajta van, de ha elázik még rosszabb mert tartja a vizet.
Úgy is nagykabát van rajta, és tényleg ugyanolyan meleg alatta a teste. Szóval nem kínlódunk télen sem.
Amúgy akkora hisztit levágott, hogy 3 lány van elveszve benne.
Viszont gond, hogy annyira csipásodik, hogy már varas a könnycsatornája.
Megpróbálom a szemcseppet mától, bár a szemébe tuti nem tudom cseppenteni, max odakenem az ujjammal a könnycsatornába.
Az a baj, hogy kicsi korától ennyire csipás. :(
De hát nem lehet tökéletes minden. :D Csak ennyi bajunk legyen.
Bejja!
Mentél dolgozni? Jobban vagy?
Akkor jó, ezek szerint minden megvan Szuzinak is csinálva, ami a kozminál történik. Popójánál én is vágom neki, haját gumizom, szemét , fülét ápolom, fürdetni meg úgy is hetente szoktam.
Így elvileg csak körömvágást nem tudom megoldani egyedül.
Köszi
A körmeit, a mancsait, a fenekénél és a fülecskéin a szőrt eddig havonta nyírtam ollóval és hajvágóval, de novembertől kutykozmetikushoz kezdtem el hordani Kamcsikát, így a fürsést is letudjuk ott. Decemberben pont 4 hétre mentünk megint. Mondjuk neki a bűzmirigye is tele volt nagyon. 2-3 havonta elég elvinni, főleg ha nem kell trimmelni, de a többit te is meg tutod neki csinálni otthon.
A szőre hosszából eddig nem kellett vágni Kamónak sem, mert nem töredezett.
Nekem elég naponta megfésülni, a szemét kamillázni, meg a szőrét olajozni heti 1-2x, plussz séták után lemosni a lábait. Szerencséd van Szuzival nagyon!! Kaminak a sok játék és a kabát összeborzolja nagyon a szőrét. Nem kócos, de ráfér a fésülés.
Már hozzá van szokva:) Ismeri a fésűjeit, meg a hajgumit is. Ha meglátja valamelyiket a kezemben, tudja mi következik. Nem szereti, de elviseli. Nem lehet rá panaszom e téren.
Milyen időközönként jártok kozmetikushoz? Mi augusztus 21.-én voltunk (először és) utoljára, és még nem is szándékozom vinni egyhamar. Körmeit dokinéni levágta decemberben, bűzmirigye rendben, szőre nő, de mivel tök egyenes, úgyis kóctalan, hogy nem is fésülgetem, csak hetente 1x fürdetésnél.
Hanyag vagyok? Kellene mennem??