Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Akkor minden rendben van, biztosan nem lesz gond. Szerintem nem lesz már semmi holnap, de azért várjuk a fejleményeket.
Még jó hogy van fehér hó, így legalább látod mi történik! :D
Jajj! Nagyon cuki Fruzsi! Még ilyen kicsi?
Azért ez a Porci nagyon merész. :D Bár szerintem Fruzsi nagyon kedves és toleráns kutya lehet, tudja, hogy egy terrier már csak ilyen lüke! :D
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a válaszokat. Aranyosak vagytok :-)
Tápot és konzervet is eszik, sőt banánt, almát mandarint is. Bűzmirigye rendben, popószőr is lecsekkolva. Holnap reggeli kakivizitnél okosabb leszek.
Sziasztok,
Andi: mizujsi a babyvel???
Szasz23X: látod, látod, javulgat Rocco, egy szavad sem lehet :D
Csillag: Berni pásztor, 9hónapos, Fruzsi névre hallgat. SAJNA Porci NAGYON féltékeny rá, állandóan verekszik vele.
Amúgy 12körül mentünk, és nemrég értünk haza. Mind2en élvezték, bár Porci a végén már kézben jött, mert fázott. És persze fképezőt is elfelejtettem vinni :(
Kép hamarosan a naplóba, mármint Fruzsiról :D
Még mindig Andi!
Ezt találtam egy állatorvosi válaszban!
"Vérzést eredményezhet a bélflóra felborulása (pl. tápváltás miatt, antibiotikum szedése után), valamilyen bakteriális vagy vírusos fertőzés. Ilyen esetekben jó hatású probiotikum etetése a bélflóra helyreállítására, pl. Enteroferm gél adása."
Andi!
A bűzmirigye mikor volt kinyomva?
Most azt olvastam, ha az tele van, és begyulladt, az is vérezhet. :(
Igen, ma úgylátszik, úgy gondolja :) mert nagyon jófiú egész nap :)
Most ebédezett :P hanyatt szunyál a kanapén XD
Sziasztok!
Vééégre megvan a gépem! :) 1 hét után.
Andi!
Nem lehet, hogy ez aranyérgond, és tényleg a nehéz székeléstől van? Nem veszed észre, hogy fájna neki? Mármint hogy nyalja, vagy húzza a fenekét?
Szokott valamit kapni a táp mellé? Ő eszik konzervet? Mert az akkor elvileg lazít ezen. Vito ezért kapja a banánt.
Erika!
Biztos le fognak szokni róla. Fifi is, és Rocco is.
Amúgy ez teljesen összefüggésbe lehet ezzel a beindult időszakkal. Ilyenkor teljesen más a viselkedésük.
Vitoval mi azzal küzdünk, hogy folyamatosan a földön alszik, és reszket mint a kocsonya. De nem tudunk vele mit csinálni. Mi felpakoljuk, lemászik. Aláteszek valamit, akkor máshova fekszik. Már mindenhol van valami a földön.
Előtte sose csinálta ezt, mindig az ágyon aludt a párnán, vagy a paplanon. :(
Timi!
A párodnak is van kutyusa? Milyen? Biztos jót játszotok.
Én dolgozok, de jövő héten otthon vagyok, igaz hazaviszek egy havi melót. :D
Szasz!
Látod, hogy Rocco is jó gyerek, ha úgy gondolja! :)
ámen :D remélem Rocco is lenyugszik :)
Mondjuk lekopogom, éjjel is jófiú volt (kint sütött velem a konyhában...illetve behozta a párnáját, és a sütő mellett aludt) :D
És még egyenlőre ma is egy angyal :)))
én ezzel elvittem anno állatorvoshoz. akkor azt mondta, adjak neki heti 1x olajoshalat, de keveset.
Azóta lekopogom, semmi ilyen nem volt...
Sziasztok, jó reggelt
Fifi és Vito is egy tünemény, jók lettek a képek.
Andi: nézd meg a popóját, nem lehet hogy kaki odaragadt és nem tudott miatta kakilni, és ezért erőlködött és lett véres a széklete.
Szasz23X: Rocco egy kis fekete angyal. :D +nyugtatlak Porci is ilyen volt sokáig, a műtét sokat segített.
Alvási pózok: hihetetlenek amúgy, néha csak nézek, hogy jézusom, hogy lehet így aludni, de ők tudnak :D
Én ma már szabin vagyok, 11 körül kiviszem a párommal a Normafához a kutyikat, remélem élvezni fogják.
Mindenkinek szép napot
Na közben eltüntem.
Ebben igazad van! Reméljük, hogy az évek múlásával megkomolyodik, és leszokik ezekről a dolgokról. Hátha lenyugszik majd.
Jó éjt nektek!
én bevallom pirulva, már mindent próbáltam. volt, hogy annyira felhúzott, hogy elvertem, mert már nem bírtam tovább cérnával... a bünti semmit nem használ, és amikor elvertem, akkor is maradt minden a régiben. A kutyasulis mondta, hogy a terrierek között vannak olyanok, amiket szó szerint "agyonverhetsz"...csakazértsem fogad szót.
Hát, azt hiszem, Rocco ilyen....
Nem semmik ezek a kuttyok!
Szuzi egy főnyeremény, Vito is angyal, de hogy Fifi, meg Rocco mit műűűvel?
Ilyenek nálunk sincsenek.
Volt persze próbálkozás kicsi korában, de le lett szoktatva, és megtanulta. Úgyhogy akkor tényleg szerencsések vagyunk.
Hát nálunk is problémás a gyere ide :D pluszban féltékeny, de nem is akárhogy. ha 2 óráig vele játszom, foglalkozom, és utána meg merem simizni a macskát, olyan hiszti van, hogy csak na...
Kunyerál, és nem tudom róla leszoktatni
mindenhova odapisil
ha jön valaki, akárki is az (ha már ezerszer látta, akkor is) hangosan ugat, hisztizik, ugrál...
a ruhaszárítóról lelopja a ruhákat (csak az enyémet) és azon alszik...
Soroljam még?
Halló!
Mi ez az elkanászosodás? :D
Az én gyerekem akkor egy angyalka! :D
Ő csak azért hisztizik, hogy menjünk le!
Nem kicsi még a csajozáshoz?
1,5 éves kor alatt nem ajánlják!
Ez a Fifi gyerek nagyon édi! :)
Nagyon ari szerkója van! :D
Mostanában arra szokott rá,hogy kilopja a kaját a kezünkből,(pl.mikor a tv előtt eszünk),aztán,ha szólunk neki,hogy gyere ide,ránknéz,és elszalad,ha rászólok,hogy nem szabad,mintha meg sem hallaná,a kukát állandóan kiborítja,ellopja a zseoiket,és rohan velük olyan helyre,ahonnan lehetetlen kicsalni....stb!Persze,mikor rászólok,rámnéz,és elkezd ugatni,vagy nyafogni!Tisztára mint egy kislány!Fifi is nagyon kanos,most éppen lányt keresünk neki,de ha nem jön össze,a dr-nő az ivartalanítást ajánlotta!Én nem szeretném,ezért akarom megpróbálni egy csajjal:D
Most te mesélj....várom:-))
nekem sem megy... úgysem bántom. A kutyasulis közölte, hogy köb az utolsó mentsvárunk az ivartalanítás lesz (amit el akartam kerülni ugyebár) és ha akkor sem, akkor ő kimondja: kezelhetetlen a kutyám... Annyi tipp-trükk ki lett már próbálva, hogy eszméletlen. Ennyire kutyussal sosem fürödtem még be :D
A németjuhászom, a moszkvaim, és a keverék kutyusom is olyan jólnevelt volt, hogy csak na...
Erre egy két és fél kilós ördög kifog rajtam :D
Miket csinál Fifi? hadd könnyebbüljek meg, hogy nem csak az enyém nem bír magával :D