Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Ma amúgy megint rájöttem ez a gyerek milyen kicsi.
Vettem pár babakabátot neten, hogy majd csinálok neki, meg esetleg eladásra is, ha sikerül, meg ha lesz valamikor idő.
Na hát nem elég ha a háthosszát nézem a drágának, mert olyan vékonyka, hogy a legkisebb babakabiban is elveszik, és azt át se tudom rá alakítani. Pedig nagyon vagány. Nem baj, majd valaki másra jó lesz. :)
Én mindössze annyit akarok, hogy odajön, helyére megy, leül, vár, és csönd...
Ennyi lenne a repertoár :D
A többi már max extrának :D
jaj istenem... Ez a kutya ez pontosan tudja, hogy miatta telefonálgatok meg kamerázok meg jön hozzánk J. meg ilyesmi egész nap :O
Bementünk a hálóba "megnézni mit csinál a cica"...
Felugrott az ágyra, és ahogy odatérdeltem, odanyomult, csöpögök a nyálas pusziktól és megrágcsálta a fülemet XD
Na ilyen szeretetrohamot én még nem kaptam tőle...
ÉRZI??????????:O:O
Hááát! Elég nehézkes lenne! :(
Kocsi nincs, Vito utál utazni, és nekünk az legalább 3-4 órás út, busszal, vagy vonattal.
:DDDDDD
De süsü vagy! :DDDD
Csak azért mondtam, hogy addig nem késő a képzés! Mondjuk szerintem utána se, mert te nem olyan hatalmas dolgokat akarsz neki megtanítani, mint egy vakvezető kutyának tanítanak.
Én is elképzeltem, azon röhögtem. :DDDD
Mondom én, hogy okos!
Hidd el, hogy azt is megérzi rajtad, hogy mikor vagy határozott és mikor nem.
Nekem annó itt (mármint egy másik fórumon) segített egy kutyakiképzésben tapasztalt lány. Akkor magyarázta el nekem, hogy nem mindegy az sem milyen hangon beszélek Vitohoz.
Ha a normál hangomon szólok hozzá, arra tesz egy nagyot. És az sem elég ha kiabálok.
El kell változtatnom a hangom. Akkor pl mondta azt, hogy próbáljam ki, ha visítósan beszélek, arra másképp fog figyelni.
Amúgy meg tipikus terrierek!
Ne várjuk tőlük, hogy jókedvükből azt csinálják amit mi akarunk. :D
Én pl a fésüléssel nem is próbálkozok! :D
:OOOOOOO
Azért Rocco elég érdekes vakvezető kutya lenne...
Kisebb, mint a vörös kereszt a rucin XD
Dehogy felnőtt hozzá!
Annó mikor nézegettünk vakvezető kutyákat, amit kiképzésre szántak, akkor 1 éves volt a legkisebb, és 3 a legidősebb, ha jól emlékszem!
Elképzeltem hogy nézne ki egy ilyennel XD
bocs......... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jaj képzeljétek, ma a fésülést (mivel növesztjük a szőrét, eddig mindig barifazonra volt megnyírva) egy hang nélkül tűrte, még forgatta is nekem azt az okos búráját...
tudja ez hogy mit akarok tőle, csak makacs mint az anyja XDXD
Mindenki Pest?
Én majd webkamerán figyelek. :(
:DDDDD
Áááá, nagyon röhögök!
Vito körben 30 cm. Mármint a hasánál! :DDDD
Na ebből látni milyen hozzáértőek a hozzászólók!
Ja és a másik!
Rocco májusban lesz 2 éves. Ergo nem hiszem el, hogy ennyire felnőtt lenne már a neveléshez.
Nem adom fel. Azérse :D
Remek ötlet! Ezért kapsz egy pirospontot!
Május körül tök jó lenne. Meleg van, de nincs hőség. Bár én bármikor benne lennék!!!
Nem lehet. Utána néztem. A legkisebb méretű amit kapni lehet, 42 cm-es körfogatú.
De nem is bánom.
A moszkvaimnál bejött...De könyörgöm, az egy 95 kilós barom volt :D
:DDDDD
Hát ha lehet kapni, az durva!
A szomszédban a beagle-n van, és már attól is kész vagyok!
:DDDD
Hááát! Már én is majdnem ott tartottam, hogy ha nem kell, akkor lenyúlom tőle! :D
Most aki segít neked, őt fizeted?
Egyébként ha fizikailag lenne beteg, is rákölteném mindenem! Szóval tudom mit érzel!
Elhiszem!
Ezek miatt nem tudsz örömet találni benne! Sőt ha látod ez, az dühít, elkeserít, felháborít, és érzelmileg tönkretesz! :(
Na ügyi vagy!
Mindenképp! Főleg, ha ilyen jelek vannak, hogy nem stimmel a doki!
A vivőanyag allergia hülyeség! Meg az is, hogy a 6 éves pincsi idős. De gáz az ilyen orvos!
Nagyon kíváncsi leszek mit fog mondani egy másik, de tuti, hogy műteni kell.
Én ezt az egészet itt hallottam a fórumon, mert volt egy yorkigazdi akinek műtötték a kutyusát emiatt. Muszáj volt, mert a doki tudta mi lehet a következménye rövid időn belül! Azóta olvastam erről többet.
Na, nem semmi! Szóval tiszta jó, hogy most van valaki aki megmondja mit csináltál rosszul! Hidd el, Rocco nagyon okos (a leírásaid szerint még túlzottan is :D) és nagyon hamar meg fogja tanulni mi a rend!
És arról fogsz mesélni, hogy egy kisangyal lett! :D
Én is ezt mondtam a páromnak :D
ha elbaccuk a gyereket, lepasszoljuk a zaciba?
Igenis kitartunk a kutya mellett, és leszarom, ha még 150 ezerben lesz a tanítása, és a gatyámat rá kell költenem.
Az enyém. Vállaltam. Felelősséggel tartozom érte.
Erre akkor döbbentem rá, amikor rám írt itt egy csajszi, hogy elvállalja a kutyámat, ha nekem nem kell...
A szívem szakadt bele már az olvasásba is.
És eldöntöttem, hogy SOHA....
Húúú, pedig egy gyereknél mennyi mindent fogsz elrontani, amit később visszacsinálnál majd! :(
Annál szerintem csak egyszerűbb egy kutya!
Nem, el fogom vinni másik állatorvoshoz. Nekem már ott gyanús volt a doki, hogy amikor Rocco megkapta az első oltásait, beteg lett. Szerintem eltolt valamit. Ő közölte, hogy többet nem kaphat, mert allergiás a vivőanyagra. (ilyet sehol nem olvastam még) A másik ez a herés dolog, a harmadik pedig hogy a barátnőm (aki miatt odamentem, mert istenítette a dokit) 6 éves pincsijét nem műti meg a gerincsérvével, mert szerinte "öreg a kutya"....
Szóval állatorvos váltás. Szerintem ez hülye.
Rocco sosem volt betoji, most döbbentett rá a segítségem, hogy ezt miért csinálja a kutya....
:D Hát ennyi! Legyen előítéletük, megvan róluk a véleményünk azt hiszem!
Nem baj, lassan minden nő "hülye" lesz, nem csak a szőkék.
Lehet elég amúgy a műköröm is.
Most a télen mikor rosszul voltam, és mentünk este a sürgősségire, a betegfelvételen kiakasztott egy nő.
Onnantól, hogy meglátta a körmöm, eszméletlen bunkó volt velem, és tipikusan éreztette velem, hogy én csak egy hülye liba vagyok! :(